Skal du flytte til udlandet? – Vi har over 20 års erfaring med udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? – Vi har over 20 års erfaring med udlandsflytning

Står du overfor en udlandsflytning, så vil du med Flyttefirma Sjælland opleve at arbejde sammen med en erfaren flyttepartner kan spare rigtig mange penge.

På trods af det naturligvis som alle andre udlandsflytninger gælder om at komme fra A til B, så er der ved de længere udlandsflytninger på tværs af grænser nogle ting man skal være opmærksom på. Ved at vælge Flyttefirma Sjælland til at varetage din udlandsflytning, så vil du også opleve at du ikke behøver have nogen viden omkring det tekniske, dette skal vi nok varetage – og vil hellere end gerne sætte dig ind i tingene hvis ud har et ønske om at få indblik i processen.

Et af de områder hvor udlandsflytning, adskiller sig fra en almindelig flytning, er blandt andet at man skal have forsikringerne i orden, ellers risikerer man ikke at kunne få nogen erstatning for sine genstande ved et uheld. Her hos Flyttefirma Sjælland varetager vi mange internationale flytninger hvert år, og derfor er der selvsagt styr på alt det tekniske og papirarbejdet. Dette gør også at du som kunde hos os ikke behøver have bekymringer i forbindelse med en udlandsflytning der i forvejen kan være kompleks hvis man ikke har megen viden om sit kommende land.

Gigantisk Trækker flyttebil

Udlandsflytning

Træk på vores kompetencer når du flytter til udlandet

Vi har stor erfaring med udlandsflytning, ikke nok med at vi har mange udenlands flytninger, så er det også til mange forskellige lande. Derfor har vi med stor sandsynlighed før flyttet til det land du skal til, dette gør også vi har mere konkret erfaring med den flytning du står foran – en erfaring du som kunde hos Flyttefirma Sjælland kan benytte dig af i det omfang der passer dig.

Vi ved at der kan være tale om en stor omvæltning i forbindelse med en udlandsflytning, ofte er det særdeles velovervejet, men derfor er der mange gange nogle tvivls områder alligevel. Ved at have os som din flyttemand, så vil vi have mulighed for at bruge vores  spidskompetencer indenfor koordination, planlæggelse og en fastpris. Derved kan du koncentrere dig om alle de praktiske ting i forbindelse med din udlandsflytning.

Alt andet lige, så kan det anbefales at du kontakter os inden du vælger flyttemand. Vi er hos Flyttefirma Sjælland overbeviste om at vi vil kunne give dig det bedste tilbud, så hvorfor ikke drage nytte her af. Det er gratis og uforpligtende for dig at få et tilbud på flytningen, så har du noget at gå ud fra når du skal træffe valget. Vores professionelle team af engagerede flyttemænd elsker udfordringer, og udlandsflytninger kan til tider være sådan, dette gør vores arbejdsplads spændende og er en af den form for opgaver vi modtager med kyshånd. Som en tilføjelse kan vi også tilbyde opbevaring, vi oplever ofte at vores kunder der flytter til udlandet, ikke vil have alle deres ting med. Derfor kan vi tilbyde dig billig opbevaring i meget sikre omgivelser, dermed er du sikret at dine ejendele er i trygge hænder mens du er udenlands. 


1. Vi kører direkte fra A til B med dit bohave.
2. Vi passer på dit.indbo og special indpakker der til lange køreture.
3. Vi har over 20 års erfaring med at kører udlandsflytninger. 
4. Lad os ligge den korteste & hurtigste vej til din destination!
5. Lad os stå for nedpakningen af din udlandsflytning og lave de nødvendige papirer, der skal til.
6. Du kan hos os altid få fat i chaufføreren under flytningen.

Opbevaring af indbo mens du er rejst?

Vi har i mange år sørget for alle vores kunders ejendele bliver opmagasineret ordenligt, mens de er på rejse i udlandet. Vores kunder har gentagne gange valgt os som deres favorit flyttefirma, da vi lige yder den ekstra service som alle går og leder efter i andre firmaer. 

Alle vores flyttemænd er professionelle med mange års erfaringer med flytninger. Hvis du lidt i tvivl om hvor vidt du skal vælge os eller nogle andre til at opbevare dit indbo, så syntes vi du skal bruge 2 minutter på at indhente tilbud hos os. Du taber intet ved at bede om et tilbud, det kunne måske være du kunne spare en del penge på din flytning. Vores tilbud på opbevaring er helt gratis & uforpligtende, så du kan intet miste ved at hente tilbudet. Du skal blot trykke på den grønne knap lidt længere nede på siden, der kan du læse om vores opbevarings service vi yder.

1. Find alle dine nøgler & gem dem et sikkert sted så du ved hvor de er.
2. Lav en liste over alle dine ejendele på A4 papir.
3. Find dit Pas frem & lav en kopi af det. Når du skal ud af Danmark & ind i et nyt land, så sørg for flyttefirmaet har fået en kopi af dit pas & liste af dine ejendele.
5. Disse trin kan hjælpe dig & Flyttefirmaet med at få en god flytning ud af Danmark
6. Husk at melde din flytning til det danske CPR-register.

Vores lager ligger i Hedehusene i et sikkert område med video overvågning og ikke mindst er hele lageret varmet op. Ikke som så mange andre steder hvor de simpelthen slukker for deres varme, vi har mange gange blevet bestilt til at hente folks indbo hos andre lager firmaer. Netop fordi de slukker for varmen om natten, og det ødelægger folks indbo. Hos Flyttefirma Sjælland gør vi ikke sådan noget, vi går op i kvalitets opbevaring. Når vi siger kvalitet så skal der ikke mangle noget, vi giver dig gratis flyttekasser til din flytning & nogle af Danmarks bedste flyttemænd til udlandsflytninger. Det vil sige hvis du/i beslutter jer for at i gerne vil havde jeres indbo transporteret til udlandet. Så har vores flyttemand allerede pakket jeres ejendele forsvarligt ned i flyttekasser & pakket jeres indbo ind så det er klar til at blive læsset på en flyttebil og sendt direkte til jeres nye hjem i udlandet.

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Stanley Richards

Underskrevet: 17:17:43 14-06-2024

Kunden var yderst tilfreds .

Vurdering:

M Laursen

Underskrevet: 20:21:20 30-05-2024

Kunden har haft den bedste oplevelse med flyttefirma Sjælland .

Vurdering:

Charlotte Camitz

Underskrevet: 21:22:58 30-04-2024

💪

Vurdering:

Michael Matzon

Underskrevet: 22:54:24 03-04-2024

Kunden er mega tilfreds med flytningen .

Vurdering:

Søren Sandorff

Underskrevet: 19:21:10 15-03-2024

Flytningen gik perfekr.

Vurdering:
Scroll to Top