Professionel pianoflytning med kompetente flyttefolk fra Flyttefirma Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland tilbyder vi også pianoflytning. Vi er kendt for at udføre pianoflytning med en utrolig elegance og forsigtighed. Dette er to ting, vi sætter meget højt når det kommer til pianoflytning, da vi ved, hvor meget et piano kan betyde for folk. Dette afspejler sig ikke direkte i vores pris, som også ligger på et meget fornuftigt niveau, hvis man sammenligner med vores konkurrenter, ligger vi faktisk betydeligt under disse, hvilket er utroligt, når man tænker på det produkt vi leverer sammenlignet med konkurrenternes.

Flyttefirmaet cover pianoflytning

Professionel pianoflytning med kompetente flyttefolk fra Flyttefirma Sjælland

Det spiller ikke den store rolle hos os, om det er en pianoflytning fra en 3. sals lejlighed til en lejlighed i et andet kompleks på 4. sal. Der har vi vores professionelle hold, der udfører opgaven lige meget hvor stor den er, og altid til 5 stjerner. Det er muligt at indhente nogle meget fordelagtige og billige tilbud på tunge løft via vores hjemmeside i dag. Vi sætter stor pris på, at vi er i stand til at vende tilbage samme dag med et tilbud, og derved udvise en effektivitet og interesse for opgaven på de tidlige stadier.

Over 20 års erfaring med Piano flytning

Det er selvfølgelig ikke første gang vi flytter et piano, og vi har derfor den nødvendige erfaring til at udføre meget komplicerede opgaver såvel som de lettere og mere lige til opgaver, det spiller ingen rolle hos os og vores flyttemænd tager altid jobbet med et smil på læben. Det er faktisk en realitet, at vi på trods af de meget konkurrencedygtige priser er blandt de bedste i hele landet til pianoflytning.

Dette siger jo ikke så lidt, og er et godt vidnesbyrd om, hvilken professionalisme vi går ind til hver opgave med. Så du kan derfor med ro i sindet overlade din pianoflytning til vores stærke flyttemænd, de har prøvet det meste og er uddannet til at kunne klare alt inden for flytning. Det spiller derfor ikke den store rolle om pianoet blot skal flyttes fra et hus til et andet eller fra lejlighed til lejlighed.

Vi tager ofte gerne pianoer med, når vi kører fra Jylland til Sjælland for på den måde at spare vore kunder for unødvendige bro betalinger. Dette er en service, der helt klart afspejler sig i vore priser og er med til at gøre dem betydeligt lavere end konkurrenternes. Vi er dog også klar over, at det ikke handler om at finde den billigste pris, men den bedste. Når man vælger dette, skal man have fokus på det produkt man køber, et piano er ofte en genstand, der har stor affektionsværdi for personer, og det er derfor vigtigt for os, at vi ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet.

Vores pianoflytninger er alle sammen på et meget professionelt niveau, hvilket er en meget vigtig værdi i vores virksomhed. Hvis uheldet er ude, er både piano og flyttemænd naturligvis forsikret. Dette hører med til at udføre jobbet professionelt og vi vil ikke føre en virksomhed, hvor vi går på kompromis med sikkerheden, hverken sikkerheden for dine værdier som kunde eller kompromis med vores flyttemænds sikkerhed. Disse vilkår gælder alle tunge løft fra statue- til flygelflytning.

Scroll to Top