Privatflytning med Flyttefirma Sjælland

privatflytning

Flyttefirma Sjælland tilbyder professionelle og fleksible flytteløsninger til alle former for privatflytning, med vores flyttemænd, garanterer vi at dine ejendele altid kommer sikkert på plads. Vi har erfaring med alle former for flytninger, hvad enten det er lejlighed, hus, villa eller slot. Hos os er ingen opgave for stor eller lille, til at vi ikke har kunnet klare den med et tilfredsstillende resultat. Med Flyttefirma Sjælland som flyttepartner er din privatflytning derfor i sikre hænder, hent et gratis tilbud på din privatflytning på vores hjemmeside i dag og modtag en fast flyttepris på din privatflytning, med alt hvad denne måtte indebære, lige fra flyttekasser til flyttelift.

 • Vi er Danmarks bedste flyttefirma mange år i træk
 • Vi tager ikke penge for kilometer
 • Medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening) Din garanti for ordenlig flytning
 • Fuld forsikring og tilknyttet møbelsnedker hvis uheldet skulle være ude
 • Læs flere tusind kunders anmeldelser fra tidligere flytninger
 • Kvalitet kan betale sig i længden, vi kører stort set skadefrit

Hårdt arbejdende flyttemænd til din privatflytning

Hos Flyttefirma Sjælland, har vi gjort det til en dyd at vælge medarbejdere, som der gerne vil have et fysisk og aktivt job, vores flyttemand har i vidt omfang forskellige baggrunde, det spænder fra tidligere danske soldater og håndværkere, til unge mænd der træner hårdt til optagelsesprøven som jægersoldat eller har en drøm om at komme ind hos politiet. Du kan derfor med ro i sindet forvente en privatflytning i verdensklasse når du flytter med Flyttefirma Sjælland og vores mange anbefalinger fra privatflytning taler da også for sig selv.

Vi har vores største fokus på kunden, og har været meget kundeorienterede i opbygning af vores firma. Vi tror på at hvis kunden får et resultat, som overstiger de umiddelbare forventninger, så har vi fået en tilbagevendende kunde, som i fremtiden vil vælge os igen. For at realisere disse forventninger, så har vi påbegyndt flere forskellige tiltag udover det grundlæggende ved privatflytning, som forhåbentligt gør at du som kunde vil vælge os – både nu såvel som i fremtiden.

 • 3693

  Så mange kunder har anmeldt os DD.

 • 42000

  Over 42000 facebook likes!

Privatflytninger kræver omtanke og et seriøst flyttefirma

Mange vælger at gå uden om flyttefirmaer som ikke er bosiddende i lokalområdet, dette sker primært på baggrund af mange flyttemænd tager betaling fra de sætter sig ind i bilen, og kører mod din adresse hvor privatflytningen skal ske fra. Hos Flyttefirma Sjælland er dette dog ikke måden vi tjener penge på, vi vil gøre det let og gennemskueligt for dig som kunde at finde ud af prisen forbundet med privatflytning. Forhåbentligt kan dette være en faktor der hjælper med at gøre vores priser gennemsigtige, og det giver dig mulighed for at sikre dig betalingen stemmer overens med indsatsen i forbindelse med din privatflytning.

Dette er dog langt fra den eneste fordel du kan finde ved at handle hos os, vi har nemlig indført et nyt og innovativt koncept, som vi håber hjælper dig i forbindelse med din privatflytning. Kort fortalt så går konceptet ud på, at vi vil give dig gratis flyttekasser. Disse flyttekasser vil dog blive leveret hjem til din privatadresse, da vi hver Søndag har udbringning af gratis flyttekasser til dem der står overfor en privatflytning. For mange kan det være et irritationsmoment i en periode med flytning, at skulle bruge tid på at anskaffe sig flyttekasser, dette vil vi selvfølgelig hjælpe med at undgå – deraf kommer dette tiltag, som vi igen må understrege er fuldstændig gratis.

2 links vedrørende tilbud eller bestilling af privatflytning:

Du kan bestille privatflytning på timepris ved at trykke her Du kan hente fastpris på din privatflytning ved at trykke her
VN:R_U [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Privatflytning med Flyttefirma Sjælland,
5.0 / 5 baseret ud fra 1 stemme