Fortrolighedspolitik

Sidst opdateret: 13. september 2021 Denne fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten, og fortæller dig om dine fortrolighedsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig. Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Fortolkning og definitioner

Fortolkning

De ord, som det første bogstav er med stort, har betydninger defineret under følgende betingelser. De følgende definitioner skal have den samme betydning, uanset om de forekommer i ental eller i flertal.

Definitioner

I forbindelse med denne fortrolighedspolitik:
  • Konto betyder en unik konto, som du har oprettet for at få adgang til vores service eller dele af vores service.
  • Virksomhed henviser i forbindelse med CCPA (California Consumer Privacy Act) til virksomheden som den juridiske enhed, der indsamler forbrugernes personlige oplysninger og bestemmer formål og midler til behandling af forbrugere ‘personlige oplysninger, eller på vegne af hvilke sådanne oplysninger indsamles, og som alene eller sammen med andre bestemmer formålene og midlerne til behandlingen af ​​forbrugernes personlige oplysninger, der driver forretning i staten Californien.
  • Virksomhed (kaldet enten “Selskabet”, “Vi”, “Os” eller “Vores” i denne Aftale) refererer til Flyttefirma Sjælland ApS, Klosterhaven 1, 4200 Slagelse.I forbindelse med GDPR er virksomheden den dataansvarlige.
  • Forbruger betyder i CCPA (California Consumer Privacy Act) en fysisk person, der er bosiddende i Californien. En beboer, som defineret i loven, omfatter (1) hver enkelt person, der er i USA til et andet end et midlertidigt eller midlertidigt formål, og (2) enhver person, der har bopæl i USA, og som er midlertidigt uden for USA eller forbigående formål.
  • Cookies er små filer, der placeres på din computer, mobilenhed eller en anden enhed af et websted, der indeholder detaljerne i din browserhistorik på dette websted blandt dets mange anvendelser.
  • Land henviser til: Danmark
  • Dataansvarlig henviser i forbindelse med GDPR (General Data Protection Regulation) til virksomheden som den juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålene og midlerne til behandlingen af ​​personlige oplysninger Data.
  • Enhed betyder enhver enhed, der har adgang til tjenesten, f.eks. en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.
  • Do Not Track (DNT) er et koncept, der er blevet fremmet af amerikanske tilsynsmyndigheder, især US Federal Trade Commission (FTC), for at internetindustrien udvikler og implementerer en mekanisme til giver internetbrugere mulighed for at kontrollere sporing af deres online aktiviteter på tværs af websteder.
  • Facebook fanside er en offentlig profil ved navn Flyttefirma Sjælland, der specifikt er oprettet af virksomheden på Facebooks sociale netværk, tilgængelig fra https://www.facebook.com/flyttefirma
  • Personlige data er alle oplysninger, der vedrører et identificeret eller identificerbart individ.Med henblik på GDPR betyder personoplysninger alle oplysninger vedrørende dig, f.eks. et navn, et identifikationsnummer, lokationsdata, online -id eller en eller flere faktorer, der er specifikke for de fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturel eller social identitet.I forbindelse med CCPA betyder personoplysninger alle oplysninger, der identificerer, relaterer til, beskriver eller er i stand til at blive forbundet med eller med rimelighed kan knyttes direkte eller indirekte til dig.
  • Salg betyder i CCPA (California Consumer Privacy Act) salg, leje, frigivelse, afsløring, formidling, tilgængelighed, overførsel eller på anden måde kommunikation mundtligt, skriftligt eller elektronisk eller på anden måde, en Forbrugeres personlige oplysninger til en anden virksomhed eller en tredjepart af monetære eller andre værdifulde hensyn.
  • Service henviser til webstedet.
  • Serviceudbyder betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på virksomhedens vegne. Det refererer til tredjepartsvirksomheder eller enkeltpersoner, der er ansat i virksomheden for at lette tjenesten, at levere tjenesten på vegne af virksomheden, at udføre tjenester relateret til tjenesten eller for at hjælpe virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten bruges.I forbindelse med GDPR betragtes serviceudbydere som databehandlere.
  • Brugsdata henviser til data, der indsamles automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve serviceinfrastrukturen (f.eks. varigheden af ​​et sidebesøg).
  • Websted refererer til Flyttefirma Sjælland, tilgængelig fra https://www.flyttefirmaet.dk
  • Du betyder den person, der får adgang til eller bruger tjenesten, eller virksomheden eller en anden juridisk enhed, på hvis vegne denne person får adgang til eller bruger tjenesten, alt efter hvad der er relevant.I henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) kan du blive omtalt som den registrerede eller som brugeren, da du er den person, der bruger tjenesten.

Indsamling og brug af dine personlige data

Typer af indsamlede data

Personlige data

Mens vi bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:
  • E -mailadresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, stat, provins, postnummer, by
  • Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når du bruger tjenesten. Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP -adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores service, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der er brugt på disse sider , unikke enheds -id’er og andre diagnostiske data. Når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed, indsamler vi muligvis visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, den type mobilenhed, du bruger, din mobilenheds unikke id, din mobilenheds IP -adresse , Dit mobile operativsystem, den type mobile internetbrowser, du bruger, unikke enheds -id’er og andre diagnostiske data. Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores service, eller når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service og gemme visse oplysninger. Sporingsteknologier, der bruges, er beacons, tags og scripts til indsamling og sporing af oplysninger og til forbedring og analyse af vores service. De teknologier, vi bruger, kan omfatte:
  • Cookies eller browsercookies. En cookie er en lille fil, der er placeret på din enhed. Du kan instruere din browser om at nægte alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores service. Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den afviser cookies, kan vores service bruge cookies.
  • Flash -cookies. Nogle funktioner i vores service kan bruge lokale lagrede objekter (eller Flash -cookies) til at indsamle og gemme oplysninger om dine præferencer eller din aktivitet på vores service. Flash -cookies administreres ikke af de samme browserindstillinger som dem, der bruges til browsercookies. For mere information om, hvordan du kan slette Flash -cookies, kan du læse ” Hvor kan jeg ændre indstillingerne for deaktivering eller sletning af lokale delte objekter? ” tilgængelig på https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_deactive__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web-beacons. Visse sektioner af vores service og vores e-mails kan indeholde små elektroniske filer kendt som web-beacons (også omtalt som klare gifs, pixel-tags og single-pixel gifs), der tillader Virksomhed, for eksempel, til at tælle brugere, der har besøgt disse sider eller åbnet en e -mail og til anden relateret webstatistik (f.eks. Registrering af populariteten af ​​et bestemt afsnit og verificering af system- og serverintegritet).
Cookies kan være ” Vedvarende ” eller ” Session ” Cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du går offline, mens sessionscookies slettes, så snart du lukker din webbrowser. Du kan lære mere om cookies her: Alt om cookies ved TermsFeed . Vi bruger både session og vedvarende cookies til de formål, der er angivet nedenfor:
  • Nødvendige/vigtige cookies Type: Session CookiesAdministeret af: Os Formål: Disse cookies er afgørende for at give dig tjenester tilgængelige via webstedet og give dig mulighed for at bruge nogle af dets funktioner. De hjælper med at godkende brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies kan de tjenester, du har bedt om, ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give dig disse tjenester.
  • Cookiepolitik/Cookies til accept af meddelelser Type: Vedvarende cookiesAdministreret af: os Formål: Disse cookies identificerer, om brugere har accepteret brugen af ​​cookies på webstedet.
  • Funktionalitetscookies Type: Vedvarende cookiesAdministreret af: os Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske de valg, du foretager, når du bruger webstedet, f.eks. at huske dine loginoplysninger eller sprogpræferencer. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og undgå, at du skal indtaste dine præferencer igen, hver gang du bruger webstedet.
  • Sporings- og ydelsescookies Type: Vedvarende cookiesAdministreret af: Tredjeparter Formål: Disse cookies bruges til at spore oplysninger om trafik til webstedet og hvordan brugere bruger webstedet. Oplysningerne indsamlet via disse cookies kan direkte eller indirekte identificere dig som en individuel besøgende. Dette skyldes, at de indsamlede oplysninger typisk er knyttet til en pseudonym identifikator, der er knyttet til den enhed, du bruger til at få adgang til webstedet. Vi kan også bruge disse cookies til at teste nye sider, funktioner eller nye funktioner på webstedet for at se, hvordan vores brugere reagerer på dem.
For mere information om de cookies, vi bruger og dine valg vedrørende cookies, kan du besøge vores cookiepolitik eller afsnittet om cookies i vores privatlivspolitik.

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge personoplysninger til følgende formål:
  • At levere og vedligeholde vores service , herunder for at overvåge brugen af ​​vores service.
  • Sådan administrerer du din konto: for at administrere din registrering som bruger af tjenesten. De personlige data, du giver, kan give dig adgang til forskellige funktioner i tjenesten, som er tilgængelige for dig som registreret bruger.
  • Til udførelse af en kontrakt: udvikling, overholdelse og forpligtelse af købskontrakten for de produkter, varer eller tjenester, du har købt eller en anden kontrakt med os gennem tjenesten. </ p>
  • Sådan kontakter du dig: Sådan kontakter du dig via e -mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, f.eks. en mobilapps push -meddelelser om opdateringer eller informativ kommunikation i forbindelse med funktionaliteterne, produkter eller kontrakterede tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres implementering.
  • For at give dig nyheder, særtilbud og generelle oplysninger om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.
  • Sådan administrerer du dine anmodninger: For at deltage og administrere dine anmodninger til os.
  • Ved virksomhedsoverdragelser: Vi kan bruge dine oplysninger til at evaluere eller gennemføre en fusion, frasalg, omstrukturering, reorganisering, opløsning eller andet salg eller overførsel af nogle eller alle vores aktiver, hvad enten det er som en igangværende virksomhed eller som led i konkurs, likvidation eller lignende procedure, hvor personoplysninger, som vi har om vores servicebrugere, er blandt de overførte aktiver.
  • Til andre formål : Vi kan bruge dine oplysninger til andre formål, f.eks. dataanalyse, identificering af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af ​​vores reklamekampagner og til at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester , marketing og din oplevelse.
Vi deler muligvis dine personlige oplysninger i følgende situationer:
  • Med tjenesteudbydere: Vi kan dele dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at overvåge og analysere brugen af ​​vores service for at kontakte dig.
  • Ved virksomhedsoverdragelser: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af Vores virksomhed til et andet selskab.
  • Med associerede virksomheder: Vi kan dele dine oplysninger med vores associerede selskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse associerede virksomheder respekterer denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede virksomheder omfatter vores moderselskab og andre datterselskaber, joint venture -partnere eller andre virksomheder, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.
  • Med forretningspartnere: Vi kan dele dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
  • Med andre brugere: når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i det offentlige område med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan blive offentligt distribueret udenfor.
  • Med dit samtykke : Vi kan videregive dine personlige oplysninger til ethvert andet formål med dit samtykke.

Opbevaring af dine personlige data

Virksomheden opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til formålene i denne fortrolighedspolitik. Vi opbevarer og bruger dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (f.eks. Hvis vi skal opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker. </ p> Virksomheden opbevarer også brugsdata til interne analyser. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten af ​​vores service, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, behandles på virksomhedens driftskontorer og alle andre steder, hvor parterne, der er involveret i behandlingen, er placeret. Det betyder, at disse oplysninger kan overføres til – og vedligeholdes – på computere placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige fra dem fra din jurisdiktion. Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din accept af denne overførsel. Virksomheden vil tage alle rimeligt nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik og ingen overførsel af dine personoplysninger vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden for dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige data

Forretningstransaktioner

Hvis virksomheden er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, kan dine personlige data blive overført. Vi giver besked inden dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden fortrolighedspolitik.

Lovhåndhævelse

Under visse omstændigheder kan virksomheden være forpligtet til at videregive dine personoplysninger, hvis det kræves af loven eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller et statsligt organ).

Andre lovkrav

Virksomheden kan videregive dine personoplysninger i god tro og tro på, at en sådan handling er nødvendig for:
  • Overhold en juridisk forpligtelse
  • Beskyt og forsvar virksomhedens rettigheder eller ejendom
  • Forebyg eller undersøg mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • Beskyt den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
  • Beskyt mod juridisk ansvar

Sikkerhed for dine personlige data

Sikkerheden for dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Selvom vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Detaljerede oplysninger om behandlingen af ​​dine personoplysninger

De tjenesteudbydere, vi bruger, har muligvis adgang til dine personlige data. Disse tredjepartsleverandører indsamler, opbevarer, bruger, behandler og overfører oplysninger om din aktivitet på vores service i overensstemmelse med deres fortrolighedspolitikker.

Analytics

Vi kan bruge tredjeparts tjenesteudbydere til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service.
  • Google Analytics Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer webstedstrafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​vores service. Disse data deles med andre Google -tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og personliggøre annoncer i sit eget annoncenetværk.Du kan fravælge at have gjort din aktivitet på tjenesten tilgængelig for Google Analytics ved at installere tilføjelsen til browseren til tilføjelse af Google Analytics. Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet. For mere information om Googles privatlivspraksis, besøg Googles fortrolighed og amp; Vilkår webside: https://policies.google.com/privacy

Anvendelse, ydeevne og diverse

Vi kan bruge tredje-part serviceudbydere til at levere en bedre forbedring af vores service.
  • Google Places Google Places er en tjeneste, der returnerer oplysninger om steder, der bruger HTTP -anmodninger. Det drives af GoogleGoogle Places -tjenesten indsamler muligvis oplysninger fra dig og fra din enhed af sikkerhedsmæssige årsager. De oplysninger, der indsamles af Google Places, opbevares i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik: https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/

GDPR Privacy

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i henhold til GDPR

Vi kan behandle personoplysninger under følgende betingelser:
  • Samtykke: Du har givet dit samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål.
  • Gennemførelse af en kontrakt: Tilvejebringelse af personoplysninger er nødvendig for udførelsen af ​​en aftale med dig og/eller for eventuelle forpligtelser deraf før kontrakt.
  • Juridiske forpligtelser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som virksomheden er underlagt.
  • Vigtige interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at beskytte dine vitale interesser eller for en anden fysisk person.
  • Offentlige interesser: Behandling af personoplysninger er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller ved udøvelse af offentlig myndighed, der tilkommer virksomheden.
  • Berettigede interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, som virksomheden forfølger.
Under alle omstændigheder hjælper virksomheden med glæde med at præcisere det specifikke retsgrundlag, der gælder for behandlingen, og især om levering af personoplysninger er et lovbestemt eller kontraktligt krav eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Dine rettigheder i henhold til GDPR

Virksomheden forpligter sig til at respektere fortroligheden af ​​dine personoplysninger og garantere, at du kan udøve dine rettigheder. Du har ret i henhold til denne fortrolighedspolitik og ved lov, hvis du er inden for EU, til:
  • Anmod om adgang til dine personlige data. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i sektionen Dine kontoindstillinger. Hvis du ikke selv kan udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig. Dette giver dig også mulighed for at modtage en kopi af de personoplysninger, vi har om dig.
  • Anmod om korrektion af de personoplysninger, som vi har om dig. Du har ret til at få rettet eventuelle ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger, vi har om dig.
  • Objekt mod behandling af dine personoplysninger. Denne ret eksisterer, hvor vi stoler på en legitim interesse som det juridiske grundlag for vores behandling, og der er noget om din særlige situation, der får dig til at ville gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger på dette grundlag. Du har også ret til at gøre indsigelse, hvor vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål.
  • Anmod om sletning af dine personlige data. Du har ret til at bede os om at slette eller fjerne personlige data, når der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem.
  • Anmod om overførsel af dine personoplysninger. Vi vil levere til dig eller til en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt gav samtykke til, at vi kunne bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at indgå en kontrakt med dig.
  • Træk dit samtykke tilbage. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage til brug af dine personlige data. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke give dig adgang til bestemte specifikke funktioner i tjenesten.

Udøvelse af dine GDPR -databeskyttelsesrettigheder

Du kan udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og indsigelse ved at kontakte os. Bemærk, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før vi svarer på sådanne anmodninger. Hvis du fremsætter en anmodning, vil vi gøre vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt. Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personoplysninger. For mere information, hvis du er i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), bedes du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS.

Facebook fanside

Datakontroller for Facebook Fan Page

Virksomheden er dataansvarlig for dine personlige data indsamlet under brug af tjenesten. Som operatør af Facebook Fan Page https://www.facebook.com/flyttefirma , virksomheden og operatøren af ​​det sociale netværk Facebook er fælles Controllere. Firmaet har indgået aftaler med Facebook, der blandt andet definerer vilkårene for brug af Facebook Fan Page. Disse vilkår er for det meste baseret på Facebooks servicevilkår: https://www.facebook.com/terms.php Besøg Facebooks fortrolighedspolitik https://www.facebook.com/ policy.php for flere oplysninger om, hvordan Facebook administrerer personlige data eller kontakter Facebook online eller via mail: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.

Facebook Insights

Vi bruger Facebook Insights -funktionen i forbindelse med driften af ​​Facebook Fan -siden og på grundlag af GDPR for at opnå anonymiserede statistiske data om vores brugere. Til dette formål placerer Facebook en cookie på brugerens enhed, der besøger vores Facebook -fanside. Hver cookie indeholder en unik identifikationskode og forbliver aktiv i en periode på to år, undtagen når den slettes inden udløbet af denne periode. Facebook modtager, registrerer og behandler de oplysninger, der er gemt i cookien, især når brugeren besøger Facebook -tjenesterne, tjenester, der leveres af andre medlemmer af Facebook -fansen, og tjenester fra andre virksomheder, der bruger Facebook -tjenester. For mere information om privatlivets fred for Facebook, besøg Facebooks privatlivspolitik her: https://www.facebook.com/privacy/explanation

CCPA Privacy

Denne meddelelse om beskyttelse af fortrolige oplysninger for beboere i Californien supplerer oplysningerne i vores fortrolighedspolitik, og den gælder udelukkende for alle besøgende, brugere og andre, der er bosat i staten Californien.

Kategorier af personlige oplysninger indsamlet

Vi indsamler oplysninger, der identificerer, relaterer til, beskriver, henviser til, er i stand til at blive forbundet med eller med rimelighed kan knyttes direkte eller indirekte til en bestemt forbruger eller enhed. Det følgende er en liste over kategorier af personlige oplysninger, som vi kan indsamle eller muligvis er indsamlet fra Californiens indbyggere inden for de sidste tolv (12) måneder. Bemærk venligst, at kategorierne og eksemplerne på nedenstående liste er dem, der er defineret i CCPA. Dette betyder ikke, at alle eksempler på den kategori af personlige oplysninger faktisk blev indsamlet af os, men afspejler vores tro i god tro, så vidt vi ved, at nogle af disse oplysninger fra den relevante kategori muligvis er og kan have været indsamlet. For eksempel vil visse kategorier af personlige oplysninger kun blive indsamlet, hvis du har givet sådanne personlige oplysninger direkte til os.
  • Kategori A: Identifikatorer. Eksempler: Et rigtigt navn, alias, postadresse, entydigt personligt id, online -id, internetprotokoladresse, e -mail -adresse, kontonavn, kørekortnummer, pasnummer eller andre lignende identifikatorer.Indsamlet: Ja.
  • Kategori B: Personoplysningskategorier, der er anført i statutten for California Customer Records (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e)). Eksempler: Et navn, underskrift, socialsikringsnummer, fysiske egenskaber eller beskrivelse, adresse, telefonnummer, pasnummer, kørekort eller statskort, forsikringsnummer, uddannelse, beskæftigelse, beskæftigelseshistorie, bankkontonummer, kreditkortnummer, betalingskortnummer eller andre finansielle oplysninger, medicinske oplysninger eller oplysninger om sygesikring. Nogle personlige oplysninger i denne kategori overlapper muligvis andre kategorier.Indsamlet: Ja.
  • Kategori C: Beskyttede klassificeringskarakteristika i henhold til Californien eller føderal lov. Eksempler: Alder (40 år eller ældre), race, farve, herkomst, national oprindelse, medborgerskab, religion eller trosbekendelse, civilstand, medicinsk tilstand, fysisk eller psykisk handicap, køn (herunder køn, kønsidentitet, kønsudtryk, graviditet eller fødsel og relaterede medicinske tilstande), seksuel orientering, veteran eller militær status, genetisk information (herunder familiær genetisk information).Samlet: Nej.
  • Kategori D: Kommercielle oplysninger. Eksempler: Optegnelser og historik over produkter eller tjenester, der er købt eller taget i betragtning.Samlet: Nej.
  • Kategori E: Biometriske oplysninger. Eksempler: Genetiske, fysiologiske, adfærdsmæssige og biologiske egenskaber, eller activitetsmønstre, der bruges til at udtrække en skabelon eller anden identifikator eller identificerende oplysninger, f.eks. fingeraftryk, ansigtsudskrifter og stemmetryk, iris- eller nethindeskanninger, tastetryk, gangart eller andre fysiske mønstre og søvn-, sundheds- eller træningsdata. </p >Samlet: Nej.
  • Kategori F: Internet eller anden lignende netværksaktivitet. Eksempler: Interaktion med vores service eller annonce.Indsamlet: Ja.
  • Kategori G: Geolokationsdata. Eksempler: Omtrentlig fysisk placering.Samlet: Nej.
  • Kategori H: Sensoriske data. Eksempler: Lyd, elektronisk, visuel, termisk, olfaktorisk eller lignende oplysninger.Samlet: Nej.
  • Kategori I: Professionelle eller beskæftigelsesrelaterede oplysninger. Eksempler: Nuværende eller tidligere jobhistorik eller præstationsvurderinger.Samlet: Nej.
  • Kategori J: Ikke-offentlig uddannelsesinformation (i henhold til loven om familieuddannelsesrettigheder og privatliv (20 U.S.C. sektion 1232g, 34 C.F.R. del 99)). Eksempler: Uddannelsesjournaler, der er direkte relateret til en elev, der føres af en uddannelsesinstitution eller en part, der handler på dens vegne, f.eks. karakterer, udskrifter, klasselister, elevplaner, elevidentifikationskoder, studerendes økonomiske oplysninger eller disciplinære journaler. < /p>Samlet: Nej.
  • Kategori K: Konklusioner hentet fra andre personlige oplysninger. Eksempler: Profil, der afspejler en persons præferencer, egenskaber, psykologiske tendenser, dispositioner, adfærd, holdninger, intelligens, evner og evner.Samlet: Nej.
Under CCPA omfatter personlige oplysninger ikke:
  • Offentligt tilgængelige oplysninger fra offentlige registre
  • Uidentificerede eller aggregerede forbrugeroplysninger
  • Oplysninger udelukket fra CCPA’s anvendelsesområde, såsom:
    • Sundheds- eller medicinske oplysninger omfattet af Health Insurance Portability and Accountability Act fra 1996 (HIPAA) og California Confidentiality of Medical Information Act (CMIA) eller data fra kliniske forsøg
    • Personlige oplysninger omfattet af visse sektorspecifikke love om beskyttelse af fortrolige oplysninger, herunder Fair Credit Reporting Act (FRCA), Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA) eller California Financial Information Privacy Act (FIPA) og Driver’s Privacy Protection Act af 1994

Kilder til personlige oplysninger

Vi indhenter de kategorier af personlige oplysninger, der er anført ovenfor, fra følgende kategorier af kilder:
  • Direkte fra dig . For eksempel fra de formularer, du udfylder i vores service, præferencer, du udtrykker eller giver via vores service.
  • Indirekte fra dig . For eksempel fra at observere din aktivitet på vores service.
  • Automatisk fra dig . For eksempel gennem cookies sætter vi eller vores serviceudbydere på din enhed, mens du navigerer gennem vores service.
  • Fra tjenesteudbydere . For eksempel tredjepartsleverandører til at overvåge og analysere brugen af ​​vores service eller andre tredjepartsleverandører, som vi bruger til at levere tjenesten til dig.

Brug af personlige oplysninger til forretningsformål eller kommercielle formål

Vi kan bruge eller videregive personlige oplysninger, vi indsamler til ” forretningsformål ” eller ” kommercielle formål ” (som defineret under CCPA), som kan omfatte følgende eksempler:
  • At betjene vores service og give dig vores service.
  • At yde dig support og besvare dine henvendelser, herunder for at undersøge og behandle dine bekymringer og overvåge og forbedre vores service.
  • For at opfylde eller opfylde årsagen til, at du afgav oplysningerne. Hvis du f.eks. Deler dine kontaktoplysninger for at stille et spørgsmål om vores service, vil vi bruge disse personlige oplysninger til at besvare din henvendelse.
  • At besvare anmodninger om retshåndhævelse og som krævet i gældende lov, retsordre eller statslige forskrifter.
  • Som beskrevet for dig, når du indsamler dine personlige oplysninger eller som på anden måde er angivet i CCPA.
  • Til intern administration og revision.
  • For at opdage sikkerhedshændelser og beskytte mod ondsindet, vildledende, svigagtig eller ulovlig aktivitet, herunder, når det er nødvendigt, at retsforfølge dem, der er ansvarlige for sådanne aktiviteter.
Bemærk venligst, at ovenstående eksempler er illustrative og ikke er beregnet til at være udtømmende. For flere detaljer om, hvordan vi bruger disse oplysninger, henvises til ” Brug af dine personlige data ” sektion. Hvis vi beslutter at indsamle yderligere kategorier af personlige oplysninger eller bruger de personlige oplysninger, vi indsamlede til væsentligt forskellige, ikke -relaterede eller inkompatible formål, opdaterer vi denne fortrolighedspolitik.

Videregivelse af personlige oplysninger for Business Formål eller kommercielle formål

Vi kan bruge eller videregive og kan have brugt eller videregivet i de sidste tolv (12) måneder følgende kategorier af personlige oplysninger til forretningsmæssige eller kommercielle formål:
  • Kategori A: Identifikatorer
  • Kategori B: Personoplysningskategorier anført i statutten for California Customer Records (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e))
  • Kategori F: Internet eller anden lignende netværksaktivitet
Bemærk, at ovenstående kategorier er dem, der er defineret i CCPA. Dette betyder ikke, at alle eksempler på denne kategori af personlige oplysninger faktisk blev afsløret, men afspejler vores tro i god tro efter det bedste af vores viden om, at nogle af disse oplysninger fra den relevante kategori muligvis er og kan have været afsløret. Når vi videregiver personlige oplysninger til et forretningsformål eller et kommercielt formål, indgår vi en kontrakt, der beskriver formålet og kræver, at modtageren både holder disse personlige oplysninger fortrolige og ikke bruger dem til andre formål end at udføre kontrakten.

Salg af personlige oplysninger

Som defineret i CCPA, ” sælge ” og ” salg ” betyde salg, leje, frigivelse, afsløring, formidling, tilgængeliggørelse, overførsel eller på anden måde kommunikerer mundtligt, skriftligt eller elektronisk eller på anden måde en virksomheds personlige oplysninger fra virksomheden til en tredjemand mod værdifuld vederlag. Det betyder, at vi muligvis har modtaget en form for fordel til gengæld for at dele personlige oplysninger, men ikke nødvendigvis en økonomisk fordel. Bemærk venligst, at nedenstående kategorier er dem, der er defineret i CCPA. Dette betyder ikke, at alle eksempler på den kategori af personoplysninger faktisk blev solgt, men afspejler vores tro i god tro, så vidt vi ved, at nogle af disse oplysninger fra den relevante kategori kan være og kan have været delt for værdi til gengæld . Vi kan sælge og muligvis have solgt i de sidste tolv (12) måneder følgende kategorier af personlige oplysninger:
  • Kategori A: Identifikatorer
  • Kategori B: Personoplysningskategorier anført i statutten for California Customer Records (Cal. Civ. Code § 1798.80 (e))
  • Kategori F: Internet eller anden lignende netværksaktivitet

Del af personlige oplysninger

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger, der er identificeret i ovenstående kategorier, med følgende kategorier af tredjeparter:
  • Tjenesteudbydere
  • Vores datterselskaber
  • Vores forretningspartnere
  • Tredjepartsleverandører, som du eller dine agenter giver os tilladelse til at videregive dine personlige oplysninger i forbindelse med produkter eller tjenester, vi leverer til dig

Salg af personlige oplysninger om mindreårige under 16 år

Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger fra mindreårige under 16 år via vores service, selvom visse tredjepartswebsteder, som vi linker til, kan gøre det. Disse tredjepartswebsteder har deres egne betingelser for brug og politikker til beskyttelse af fortrolige oplysninger, og vi opfordrer forældre og værger til at overvåge deres børns internetbrug og instruere deres børn om aldrig at give oplysninger på andre websteder uden deres tilladelse. Vi sælger ikke personoplysninger om forbrugere, vi faktisk ved, er under 16 år, medmindre vi modtager bekræftende tilladelse (“retten til at tilmelde sig”) fra enten den forbruger, der er mellem 13 og 16 år alder, eller forælder eller værge for en forbruger under 13 år. Forbrugere, der fravælger salg af personlige oplysninger, kan til enhver tid fravælge fremtidigt salg. For at udøve retten til at fravælge kan du (eller din autoriserede repræsentant) indsende en anmodning til os ved at kontakte os. Hvis du har grund til at tro, at et barn under 13 år (eller 16) har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os med tilstrækkelige detaljer til, at vi kan slette disse oplysninger.

Dine rettigheder i henhold til CCPA

CCPA giver beboere i Californien specifikke rettigheder vedrørende deres personlige oplysninger. Hvis du er bosiddende i Californien, har du følgende rettigheder:
  • Retten til meddelelse. Du har ret til at få besked om, hvilke kategorier af personoplysninger der indsamles, og til hvilke formål personoplysningerne bruges.
  • Retten til at anmode. Under CCPA har du ret til at anmode om, at vi videregiver oplysninger til dig om vores indsamling, brug, salg, videregivelse til forretningsformål og deling af personlige oplysninger. Når vi modtager og bekræfter din anmodning, videregiver vi til dig:
    • Kategorierne af personlige oplysninger, vi indsamlede om dig
    • Kategorierne af kilder til de personlige oplysninger, vi indsamlede om dig
    • Vores forretningsmæssige eller kommercielle formål med indsamling eller selling disse personlige oplysninger
    • Kategorierne for tredjeparter, som vi deler disse personlige oplysninger med
    • De specifikke personlige oplysninger, vi indsamlede om dig
    • Hvis vi solgte dine personlige oplysninger eller videregav dine personlige oplysninger til et forretningsmæssigt formål, vil vi videregive til dig:
      • Kategorierne af kategorier af personlige oplysninger solgt
      • Kategorierne af personlige informationskategorier afsløret
  • Retten til at sige nej til salg af personlige data (fravalg). Du har ret til at bede os om ikke at sælge dine personlige oplysninger. For at indsende en anmodning om fravalg bedes du kontakte os.
  • Retten til at slette personlige data. Du har ret til at anmode om sletning af dine personlige data, med forbehold af visse undtagelser. Når vi har modtaget og bekræftet din anmodning, sletter (og dirigerer vi vores serviceudbydere) dine personlige oplysninger fra vores optegnelser, medmindre der gælder en undtagelse. Vi kan afvise din sletningsanmodning, hvis opbevaring af oplysningerne er nødvendig for os eller vores serviceudbydere at:
    • Gennemfør den transaktion, som vi indsamlede personoplysningerne til, leverer en vare eller service, som du anmodede om, foretag handlinger, der var rimeligt forventede inden for rammerne af vores igangværende forretningsforhold med dig eller på anden måde udførte vores kontrakt med dig.
    • Find sikkerhedshændelser, beskyt mod ondsindet, vildledende, svigagtig eller ulovlig aktivitet, eller retsforfølge dem, der er ansvarlige for sådanne aktiviteter.
    • Debug produkter for at identificere og reparere fejl, der forringer eksisterende tiltænkt funktionalitet.
    • Udøve ytringsfrihed, sikre en anden forbrugers ret til at udøve deres ytringsfrihed eller udøve en anden ret, der er fastsat ved lov.
    • Overhold California Electronic Communications Privacy Act (Cal. Penal Code § 1546 m.fl.).
    • Deltag i offentlig eller fagfællebedømt videnskabelig, historisk eller statistisk forskning i almenhedens interesse, der overholder alle andre gældende love og fortrolighedslove, når oplysningerne sletning sandsynligvis kan umuliggøre eller alvorligt forringe forskningens resultater, hvis du tidligere givet informeret samtykke.
    • Aktiver udelukkende interne anvendelser, der rimeligt er i overensstemmelse med forbrugernes forventninger baseret på dit forhold til os.
    • Overhold en juridisk forpligtelse.
    • Gør andre interne og lovlige anvendelser af disse oplysninger, der er forenelige med den kontekst, du har givet dem i.
  • Retten til ikke at blive diskrimineret. Du har ret til ikke at blive diskrimineret for at udøve nogen af ​​din forbrugers rettigheder, herunder af:
    • Nægte varer eller tjenester til dig
    • Opkrævning af forskellige priser eller satser for varer eller tjenester, herunder brug af rabatter eller andre fordele eller pålæggelse af sanktioner
    • Tilbyder dig et andet niveau eller en anden kvalitet af varer eller tjenester
    • Foreslår, at du vil modtage en anden pris eller sats for varer eller tjenester eller et andet niveau eller kvalitet af varer eller tjenester

Udøvelse af dine CCPA -databeskyttelsesrettigheder

For at udøve nogen af ​​dine rettigheder i henhold til CCPA, og hvis du er bosiddende i Californien, kan du kontakte os:
  • Telefonnummer: 50 99 99 99
Kun dig eller en person registreret hos Californiens udenrigsminister, som du bemyndiger til at handle på dine vegne, kan fremsætte en verificerbar anmodning vedrørende dine personlige oplysninger. Din anmodning til os skal:
  • Giv tilstrækkelige oplysninger til, at vi med rimelighed kan kontrollere, at du er den person, som vi indsamlede personlige oplysninger om eller en autoriseret repræsentant
  • Beskriv din anmodning med tilstrækkelige detaljer til, at vi korrekt kan forstå, evaluere og reagere på den
Vi kan ikke besvare din anmodning eller give dig de nødvendige oplysninger, hvis vi ikke kan:
  • Bekræft din identitet eller autoritet til at fremsætte anmodningen
  • Og bekræft, at de personlige oplysninger vedrører dig
Vi videregiver og leverer de nødvendige oplysninger gratis inden for 45 dage efter modtagelsen af ​​din verificerbare anmodning. Fristen for at give de nødvendige oplysninger kan forlænges en gang med yderligere 45 dage, når det er rimeligt nødvendigt og med forudgående varsel. Enhver videregivelse, vi giver, dækker kun perioden på 12 måneder forud for modtagelsen af ​​den verificerbare anmodning. Ved anmodninger om dataportabilitet vælger vi et format til at give dine personlige oplysninger, der let kan bruges og skal give dig mulighed for at overføre oplysningerne fra en enhed til en anden enhed uden hindring.

Sælg ikke mine personlige oplysninger

Du har ret til at fravælge salget af dine personlige oplysninger. Når vi modtager og bekræfter et verificerbart forbrugefter anmodning fra dig, stopper vi med at sælge dine personlige oplysninger. For at udnytte din ret til at fravælge bedes du kontakte os. Tjenesteudbyderne, vi samarbejder med (f.eks. vores analyse- eller annoncepartnere) kan bruge teknologi på Tjenesten, der sælger personlige oplysninger som defineret i CCPA -loven. Hvis du ønsker at fravælge brugen af ​​dine personlige oplysninger til interessebaserede reklameformål og disse potentielle salg som defineret i CCPA-lovgivningen, kan du gøre det ved at følge instruktionerne herunder. Bemærk, at enhver fravalg er specifik for den browser, du bruger. Du skal muligvis fravælge hver browser, du bruger.

Websted

Du kan fravælge at modtage annoncer, der er tilpasset som vist af vores tjenesteudbydere, ved at følge vores instruktioner, der præsenteres på tjenesten: Fravælgelsen placerer en cookie på din computer, der er unik for den browser, du bruger til at fravælge. Hvis du ændrer browsere eller sletter de cookies, der er gemt af din browser, skal du fravælge igen.

Mobilenheder

Din mobilenhed kan give dig mulighed for at fravælge brugen af ​​oplysninger om de apps, du bruger for at vise dig annoncer, der er målrettet mod dine interesser:
  • ” Fravælge interessebaserede annoncer ” eller ” Fravalgt annoncetilpasning ” på Android -enheder
  • ” Begræns annoncesporing ” på iOS -enheder
Du kan også stoppe indsamlingen af ​​placeringsoplysninger fra din mobilenhed ved at ændre præferencer på din mobilenhed.

” Spor ikke ” Politik som påkrævet af California Online Privacy Protection Act (CalOPPA)

Vores service reagerer ikke på Do Not Track -signaler. Nogle tredjepartswebsteder holder dog styr på dine browsingaktiviteter. Hvis du besøger sådanne websteder, kan du indstille dine præferencer i din webbrowser til at informere websteder om, at du ikke ønsker at blive sporet. Du kan aktivere eller deaktivere DNT ved at gå til siden med indstillinger eller indstillinger i din webbrowser.

Børns privatliv

Vores service henvender sig ikke til nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personlige identificerbare oplysninger fra nogen under 13 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dit barn har givet os personlige oplysninger Data, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver klar over, at vi har indsamlet personoplysninger fra alle under 13 år uden verifikation af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere. Hvis vi skal stole på samtykke som retsgrundlag for behandling af dine oplysninger, og dit land kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve din forælders samtykke, før vi indsamler og bruger disse oplysninger.

Dine fortrolighedsrettigheder i Californien (Californiens lov om Shine the Light)

I henhold til California Civil Code Section 1798 (California’s Shine the Light law) kan indbyggere i Californien med et etableret forretningsforhold med os anmode om oplysninger en gang om året om deling af deres personlige data med tredjeparter til tredjemands direkte marketingformål. < /p> Hvis du vil anmode om flere oplysninger i henhold til California Shine the Light -loven, og hvis du er bosiddende i Californien, kan du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor.

Californiens fortrolighedsrettigheder for mindre brugere (California Business and Professions Code Section 22581)

California Business and Professions Code section 22581 tillader indbyggere i Californien under 18 år, der er registrerede brugere af online -websteder, tjenester eller applikationer, at anmode om og få fjernet indhold eller oplysninger, som de har offentliggjort offentligt. For at anmode om fjernelse af sådanne data, og hvis du er bosiddende i Californien, kan du kontakte os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger og inkludere den e -mailadresse, der er knyttet til din konto. Vær opmærksom på, at din anmodning ikke garanterer fuldstændig eller omfattende fjernelse af indhold eller oplysninger, der er lagt online, og at loven muligvis ikke tillader eller kræver fjernelse under visse omstændigheder.

Links til andre websteder

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du dirigeret til denne tredjeparts websted. Vi råder dig på det kraftigste til at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privacy politikker eller praksis for tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Vi opdaterer muligvis vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi giver dig besked om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side. Vi giver dig besked via e -mail og/eller en fremtrædende meddelelse om vores service, inden ændringen træder i kraft og opdaterer ” Sidst opdateret ” dato øverst i denne fortrolighedspolitik. Du rådes til regelmæssigt at gennemgå denne fortrolighedspolitik for eventuelle ændringer. Ændringer af denne fortrolighedspolitik er effektive, når de offentliggøres på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os:
  • Telefonnummer: 50 99 99 99
Scroll til toppen