Brug for Flyttefirma i København? Brug Flyttefirma Sjælland

Vi kan tilbyde et billigt Flyttefirma i København og omegn, hvis du står i den situation at du skal flytte, til eller fra København, hvad enten det er privat eller erhverv, så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi er en familieejet virksomhed, som har mange års erfaring med at betjene kunder i hele København, men i særdeleshed hovedstaden, af samme grund går vi ofte under navnet “Flyttefirmaet Sjælland i Copenhagon” det vi er et af Københavnernes foretrukne flyttefirmaer.

Flyttefirmaet cover københavn
Flyttelift sat op til 2 lastbiler.

Brug for Flyttefirma i København? Brug Flyttefirma Sjælland

Når man står og skal flytte, så er der ekstra forholdsregler man skal tage hensyn til inden flytningen, der skal måske indhentes parkeringstilladelser til flyttebilerne, eller sørges for afspærring. Dette er alt sammen områder hvor dit valg af hvilken flytteforretning bør påvirkes, vi har rigtig stor erfaring indenfor disse områder og derfor kan vi tage hånd om din flytteopgave for dig så du slipper for de praktiske områder og de bekymringer/tid dette vil tage ekstra. Endvidere er vi meget prisbevidste på dine vegne, vi går meget op i at vores priser skal være stærkt konkurrencedygtige men samtidigt opretholde den høje kvalitet vi tilbyder. Ved at indhente et tilbud hos os forpligtiger du dig på ingen måde til at acceptere vores flyttetilbud, samtidigt er det 100% gratis – med andre ord vil det ikke kunne betale sig IKKE at indhente et tilbud på din flytning fra os. Når du har afsendt din flytte forespørgsel så vil vi hurtigt vende tilbage til dig med et tilbud på din flytteopgave.

Her ses lastbil på flytning ved trianglen.
2 flyttefolk med klaver

Vi servicere til dagligt kunder i indre by, her skal det nævnes at vi blandt andet varetager opgaver for Tivoli, Rådhuset, Statens museum for kunst, privatkunder, erhvervsdrivende og offentlige instanser. Ved at have mange opgaver samlet i området, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland eller hos “Flyttefirma i København som vi ofte kaldes” tilbyde det Københavnske folk hurtig flytteservice da vores store lastbiler kører rundt i byen, når du udfylder vores formular til online tilbudsgivning svarer vi altid hurtigst muligt, derefter kan vi rykke ud med kort varsel, så hvis man pludselig står og skal have hjælp til sin flytning i København, har købt nye møbler, mangler en palle brænde til pejsen eller man er blevet brændt af hos andre virksomheder, så finder vi frem til en fællesløsning på dit problem hurtigst muligt. Det skal også siges at vi har mulighed for at rykke ud på alle tidspunkter af døgnet alle ugens dage, vi ved at man typisk som erhvervskunde, skal have foretaget en hurtig og problemfri flytning og derfor står vi altid klar til hurtig udrykning uden ekstra betaling! Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvorved vi i fællesskab finder en løsning på din flytteopgave. Der er ikke en gade vi ikke har flyttet på i København, så flyt med os hvis du vil have en flyttepartner der fungerer og har stået med lignende opgaver før, hvad enten der er tale om en kompleks eller en mere ordinær flytning, så vi sidder klar i kundeservice til at modtage din henvendelse og vi ser frem til af høre fra dem.

Vi har en masse viden omkring hvordan det praktisk bedst lader sig gøre med din opgave. Ved at have foretaget en masse flytninger i indre by gennem tidens løb både i udlandet & i Danmark, har vi haft flytninger af alle typer i byen. Dette vil komme dig til fordel når vi varetager din netop din opgave i byen. Hos os har vi en strategi der gør vi stræber efter glade kunder, dette afspejler sig blandt andet i vores kundeanmeldelser, som er et anerkendt medie til at anmelde forskellige produkter, firmaer og services. Dette er vi utrolig stolte over og derfor prøver vi også i vid udstrækning at vedligeholde den gode placering, dette kan kun lade sig gøre ved at have tilfredse & glade kunder. Når du skal have foretaget en flytning i København f.eks. så kan du med stor fordel benytte dig af vores online tilbudsgivning, her har du mulighed for uforpligtende og gratis at anmode om et tilbud på din opgave hvor end den måtte være henne, hvorefter vi hurtigt vil vende tilbage til dig med en pris på din opgave. Når vi foretager en flytning, så skal man som privatkunde hos Flyttefirma Sjælland ikke betale for vores transporttid hen til afhentningsstedet, såvel som hjem fra afleveringsstedet. Dette gør at du som kunde hos os har mulighed for let og simpelt at få et overblik over hvad du betaler for, ingen skjulte gebyrer.

Vi er meget stolte af vores medarbejdere i firmaet, vi har samlet de mest kompetente, selvstændige & innovative flyttemænd tilgængelige i hele Danmark. For at lokke de bedste flyttemænd til at arbejde for os så har vi valgt at investere i udstyr der gør deres opgaver nemmere, da vi mener det er en af de væsentligste måder at skabe et godt og stærkt arbejdsmiljø på. Ved at have udstyr der virker hver gang, så sikrer vi også at vores medarbejdere ikke skal have bekymringer sig omkring flytteudstyret. Når du skal havde foretaget en flytning i København kan det ofte betale sig at benytte en flyttelift, på den måde så overbelaster vi ikke vore medarbejdere, samtidig med at hele flytningen foregår væsentligt hurtigere. Dette er også en af de væsentlige grunde til at det ofte kan betale sig at bestille en flyttelift, især hvis du bor i etageejendom uden elevator. Før man vælger at bestille, vil det dog være tilrådeligt at vurdere om der er mulighed for at liften overhovedet kan komme op til vinduerne i ejendommen, nogle af de problemstillinger man kan have er hvorvidt el-ledninger spærrer vejen til vinduet, det kan også være træer og lignende der gør det umuligt, her står vi selvfølgelig klar med kompetent hjælp og flytterådgivning, du kan blot ved af sende et billede over hjemmesiden eller via mail få svar.

Der er i dag en lang række forskellige firmaer at vælge imellem i flyttebranchen. Men pas på hvad for et firma du vælger, du skal huske at se firmaer efter i CVR registeret, vi får ofte opkald omkring andre “fusker” firmaer som simpelthen ikke er tilmeldt Dansk SKAT. Men derimod kører rundt i deres små varevogne og beder om kontanter og ikke betaler SKAT ej har du forsikring hvis uheldet skulle være ude.

På grund af den brede vifte af flyttefirmaer i København, kan det som kunde godt være uoverskueligt at vælge en ud, og beslutte sig for et endeligt valg til din opgave. Dette valg vil vi gerne gøre lidt lettere. Dette gør vi ved at tilbyde et produkt i absolut højeste kvalitet til en pris, der ligger helt i bunden. Herudover tilbyder vi vore kunder en række ekstra services, som ingen andre firmaer tilbød før vi gjorde det. På denne måde skiller vi os ud, men pas på mange firmaer har prøvet at kopiere os og udgive sig for at være os. Men der er kun et firma som hedder Flyttefirma Sjælland. Du vil kunne se det både på kvalitet, priser og services der tilbydes. Vi er sikre på vi er den bedste flyttepartner på samtlige af de vigtigste parametre, du som kunde leder ud fra. Samtidig med at vi leverer en god service under flytningen, så har vi nu også gjort det muligt for dig at indhente gratis og uforpligtende tilbud ganske let her på siden. Dette er muligt grundet de flyttemænd vi har ansat hos os. Vi sørger for at vores flyttemænd er kompetente, professionelle, & yder høj service det vil sige de er uddannet til at varetage eventuelle komplikationer, der opstår under opgaven og lignende. Det vil sige at vi har en række selvstændige flyttemænd, der er i stand til at træffe vigtige beslutninger på egen hånd. Dette skaber en effektivitet, du ikke finder ved de omtalte “fusker firmaer”. Det er også af denne grund, at vi på trods af vores måske lidt højere timepriser end andre firmaer, ender vores altid med at være de billigste i sidste ende. Da vi simpelt hen bare er hurtigere. Vores flyttemænd har i flere sammenhæng vist sig hele tre gange hurtigere end konkurrenterne. Det giver altså en pæn besparelse for dig som kunde, samtidig med, at din flytning bliver foretaget hurtigere.

Flyttefirma Sjælland har eksisteret i mange år, og vi har igennem denne lange årrække foretaget et utal af flytninger i København og omegn. Dette har altså givet os en erfaring, der er uundværlig i hverdagen for en virksomhed i denne størrelse. Denne erfaring, finder man ikke umiddelbart ved et kig på andre flyttefirmaer i København, hvilket naturligvis også er med til at gøre Flyttefirma Sjælland et mere attraktivt valg end andre. Vi lægger stor vægt på, at vores flyttemænd altid møder op til opgaverne med højt humør. Vi tror på, at glade flyttemænd kan gøre det lettere for dig at slippe de faste og kendte omgivelser og derved give dig en bedre oplevelse af selve flytningen. Desuden kører vores medarbejdere i faste par, derved har du altid de samme glade medarbejdere til din opgave. Frem for hvis du bestiller et andet sted, der kan du få forskellige ud hver gang. Vores flyttefolk bliver bestilt gang på gang, fordi vores kunder elsker at det føles som deres venner der hjælper med at flytte og ikke bare en flyttemand. Dette er noget vi har fået utrolig stor positiv respons på, og mange vælger i dag os grundet vores glade og smilende flyttemænd. Denne glæde kommer naturligvis af, at vores medarbejdere brænder for det de laver, og dette er også med til at øge deres arbejdseffektivitet til et niveau, du ikke finder ved andre flyttefirmaer.

Vi er godt klar over, at det ikke kun handler om billige priser. Det er jo dine værdier du overlader til den flyttepartner du vælger, og det skal derfor være en flyttepartner, der ved hvad de laver. Vi har hos Flyttefirma Sjælland en utrolig professionel tilgang til alle opgaverne, og sørger altid for, at der er orden i papirerne. Vi har af denne grund også sørget for at forsikre alle dine værdier, selv det der er i flyttekasserne. På denne måde ved du, at selv om uheldet skulle være ude, så er dine værdier forsikret. Står du og skal have varetaget flytteopgaver i København, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har utrolig stor erfaring med at flytte inden i byen, så vi er selvfølgelig også kompetente til at varetage din opgave.

På baggrund af de mange flytninger vi har foretaget i København, så har vi naturligvis fået en stor mængde erfaring på området, men også en række faste procedurer, der gør at en flytning med os bliver lidt mere effektiv. Udover vi leverer et produkt, der er af den absolut højeste kvalitet på markedet, gør vi også dette til utroligt billige priser. Vi har faktisk ofte vidst os en hel del billigere end vore konkurrenter.

At skulle flytte rundt i indre København er ofte et stort projekt, og kræver derfor en række utroligt kompetente flyttemænd. Det har vi hos Flyttefirma Sjælland og de sørger samtidig for at holde højt humør uanset, hvor mange komplikationer de løber ind i. Vi mener hos os, at glade flyttefolk, kan give dig som kunde, en lidt bedre oplevelse af din opgave. At vi på denne måde har fokus på vores kunders oplevelse og behov viser, at kunden er det vigtigste ting hos os. Udover glade flyttemænd, billige priser og utrolig høj kvalitet har vi lavet en række innovative tiltag, for at gøre vores flytteservice, lidt mere attraktiv end konkurrenternes. Vi har derfor samlet en lang række servicer, der kan blive nødvendige i forbindelse med at flytte. Disse servicer kan være alt lige fra vores skadeservice til vores rengøringsservice. Du kan finde flere af de ekstra servicer vi tilbyder her på hjemmesiden under henholdsvis fanebladet ”Ekstra flytteservice”. Ved at samle en lang række servicer, der kan blive nødvendige i forbindelse med at flytte, sparer vore kunder for tid, og gør det muligt at hente mængderabat. Det er derfor for kunderne, vi har lavet disse tiltag i vores firma.

Ved at have tilføjet opbevaring til vores produktliste fornyeligt, så har vi mulighed for at tilbyde dig lagerplads hvis du ikke har plads til alt indbo eller ejendele i din nye bolig. Dette oplever vi ofte, derfor er det også vigtigt for os, at fortælle dig som potentiel kunde om vores topmoderne og overvågede lagerhotel med billige opbevaringsmuligheder af så godt som alting.

 Eftersom vi som virksomhed har været en flytteforretning i København i en lang årrække, så har vi efterhånden også flyttet på alle gader og stræder, denne erfaring er en unik ballast som kun opnås gennem hårdt arbejde og over lang tid. Ved at have erfaringen med mange forskellige områder, så har vi også mulighed for at guide dig bedst muligt gennem din opgave, her kan det eksempelvis være en fordel i forbindelse med at finde ud af om en flyttelift er et godt valg i forhold til din opgave.

 Ikke alene har vi en enorm erfaring med at håndtere opgaver i indre by, men vi har samtidig mulighed for at tilbyde vores kunder mere end bare flytning. Flyttefirma Sjælland er en kombination af opbevaring, flytning samt transport. Vi har gjort en dyd ud af og levere effektivitet af selvstændige og smilende flyttemænd. Hos os har du mulighed for at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning direkte her på siden, hvorefter vi vender tilbage hurtigt med vores tilbud.

Når man flytter til København, så flytter man samtidig til storbyen på alle tænkelige måder. Her er gaderne ofte smalle, ensrettede og med etageejendomme. Derfor kan det også være yderst besværligt selv at varetage flytteopgaven, og i særdeleshed hvis man ikke har nogen reel flytteerfaring. Derfor anbefaler vi også altid at få professionelle flyttemænd til at varetage din opgave, i særdeleshed hvis det foregår i tætbefolkede områder som København & omegn. Vi oplever ofte at blive kaldt ud til opgaver, hvor private selv har forsøgt at tage sig af flytningen, men har undervurderet opgaven fuldstændigt, hvorefter man vælger at kontakte os for at afslutte den. Det vi også ligger mærke til på disse opgaver, er at der er langt højere risiko for at få skader på sit indbo. I sidste ende er det med til at være en af de væsentligste årsager til at vælge Flyttefirma Sjælland til at klare din flytning. På trods af vi som virksomhed er placeret på Sjælland, så skal man som kunde hos os ikke betale mere af den grund, end hvad man betaler hvis det var en anden flytteforretning fra Sjælland. Grunden til dette, er at vi har valgt at vores kunder ikke betaler for vores transporttid frem og tilbage, men derimod kun for den tid vi benytter på at komme fra A-B med dine ejendele. Dette gør vi har en meget klarere prisstruktur, derfor oplever vi heller ikke uoverensstemmelser i forbindelse med prisen. Som kunde hos os ved du hvad du betaler for inden flytningen bliver foretaget. Så kontakt os hvis du skal bruge et Flyttefirma i København, kvalitet betaler sig i længden.

Det har også været påkrævet for os, at lave nogle ændringer på betalingssiden, hvor mange danskere tidligere har været vant til at måtte afregne en flytning i kontanter. Dette har forårsaget, at der har været sået tvivl om hvorvidt flyttebranchen har været gode nok til at foretage indbetalinger til skat. Vi har altid betalt både moms og skat lige efter bogen, men for at du også har sikkerhed for at vi nu gør det, så har vi valgt at tage dankort betaling på vores flytninger – så er du sikret rene linjer i København når du flytter gennem Flyttefirma Sjælland.

Scroll til toppen