Brug for Flyttefirma i København? Brug Flyttefirma Sjælland

Vi kan tilbyde et billigt Flyttefirma i København og omegn, hvis du står i den situation at du skal flytte, til eller fra København, hvad enten det er privat eller erhverv, så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi er en familieejet virksomhed, som har mange års erfaring med at betjene kunder i hele København, men i særdeleshed hovedstaden, af samme grund går vi ofte under navnet “Flyttefirmaet Sjælland i Copenhagen” det vi er et af Københavnernes foretrukne flyttefirmaer.

Flyttefirma København
Flyttelift sat op til 2 lastbiler.

Flyttefirma København - Dit flyttefirma på sjælland

Inden man skal flytte, er der en række forholdsregler man skal tage stilling til. Der skal måske indhentes parkeringstilladelser til flyttebilerne, eller sørges for afspærring. Dette er alt sammen områder hvor dit valg af flytteforretning bør påvirkes. Hos flyttefirma Sjælland har vi rigtig stor erfaring indenfor disse områder. Derfor kan vi tage hånd om din flytteopgave, så du slipper for det praktiske. Endvidere er vi meget prisbevidste på dine vegne. Vi går meget op i at vores priser skal være konkurrencedygtige men samtidigt opretholde god service. Ved at indhente et tilbud hos os forpligtiger du dig på ingen måde til at acceptere vores flyttetilbud, samtidigt er det 100% gratis – med andre ord vil det ikke kunne betale sig IKKE at indhente et tilbud på din flytning fra os. Når du har afsendt din flytte forespørgsel, så vil vende tilbage i løbet af 24 timer. 

Her ses lastbil på flytning ved trianglen.
2 flyttefolk med klaver

Flyttefirma København – Vi har stor erfaring med flytteopgaver i København

Vi servicere til dagligt kunder i indre by. Her skal det nævnes at vi blandt andet varetager opgaver for Tivoli, Rådhuset og Statens museum for kunst. Samt privatkunder, erhvervsdrivende og offentlige instanser. Ved at have mange opgaver samlet i området, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland eller hos “Flyttefirma i København” tilbyde det Københavnske folk hurtig flytteservice. Vores lastbiler er klar til ar rykke, når du udfylder vores onlineformular altid hurtigst muligt. Står du og mangler hjælp til din flytning i København, har købt nye møbler, mangler en palle brænde til pejsen eller er du brændt af hos andre virksomheder, så finder vi frem til en fællesløsning på dit problem. Hurtigst muligt!

24 timers udrykning

Det skal også siges at vi har mulighed for at rykke ud på alle tidspunkter af døgnet. Alle ugens dage! Vi ved at man typisk som erhvervskunde, skal have foretaget en hurtig og problemfri flytning. Derfor står vi altid klar til hurtig udrykning uden ekstra betaling! Du er mere end velkommen til at kontakte os. I fællesskab skal vi nok finde en løsning på din flytteopgave. Der er ikke en gade vi ikke har flyttet på i København, så flyt med os. Den helt rigtige flyttepartner der fungerer og har stået med lignende opgaver før. Om der enten er tale om en kompleks eller en mere ordinær flytning, så sidder vi klar i kundeservice til at modtage din henvendelse. Vi ser frem til af høre fra dem.

En flytteopgave i København med flyttelift kan spare dig penge

Vi har en masse viden omkring hvordan det praktisk bedst lader sig gøre med din opgave. Ved at have foretaget en masse flytninger i indre by gennem tidens løb både i udlandet & i Danmark. Vi har altså haft flytninger af alle typer i byen. Dette vil komme dig til fordel når vi varetager netop din opgave. Flyttefirma sjælland stræber altid efter glade kunder, dette afspejler sig blandt andet i vores kundeanmeldelser.

Tilfredse kunder

Flere tuside glade kunder på trustpilot!  Dette er vi utrolig stolte over og derfor prøver vi også i vid udstrækning at vedligeholde den gode placering. Dette kan kun lade sig gøre ved at have tilfredse og glade kunder. Når du skal have foretaget en flytning i København kan du uden problemer benytte dig af vores onlineformular. Her har du mulighed for uforpligtende og gratis at anmode om et tilbud på din opgave. Ligemeget hvor det måtte være henne. Vi vender så hurtigt tilbage som muligt med en pris på din opgave. Når vi foretager en flytning, så skal man som privatkunde hos Flyttefirma Sjælland ikke betale for vores transporttid. Til afhentningsstedet eller aflveringsstedet. Dette gør at du som kunde hos os har mulighed for let og simpelt at få et overblik over hvad du betaler for. Ingen skjulte gebyrer!

Kvalitetsflytning ved Hotel D’Angleterre på Kongens Nytorv i centrum København

Vi er meget stolte af vores medarbejdere i firmaet. Vi har samlet de mest kompetente, selvstændige og innovative flyttemænd tilgængelige i hele Danmark. Vi lokker de bedste flyttemænd til os. Fordi vi valgt at investere i udstyr der gør deres opgaver nemmere. Derfor mener vi  det er en af de væsentligste måder at skabe et godt og stærkt arbejdsmiljø på. Ved at have udstyr der virker hver gang. Vi sikrer at vores medarbejdere ikke skal bekymringer sig omkring flytteudstyret.

Flyttelift

Når du skal havde foretaget en flytning i København kan det ofte betale sig at benytte en flyttelift. På den måde så overbelaster vi ikke vore medarbejdere. Samtidig foregår hele flytningen væsentligt hurtigere. Dette er også en af de væsentlige grunde til at det ofte kan betale sig at bestille en flyttelift. Især hvis du bor i etageejendom uden elevator. Før man vælger at bestille, vil det dog være tilrådeligt at vurdere om der er mulighed for at liften overhovedet kan komme op til vinduern. Nogle af de problemstillinger man kan have er hvorvidt el-ledninger spærrer vejen til vinduet. Det kan også være træer og lignende der gør det umuligt. Her står vi selvfølgelig klar med kompetent hjælp og flytterådgivning. Du kan blot ved af sende et billede over hjemmesiden eller via mail få svar.

Flyttefirma Købenahavn – Valg af flyttefirma til din flytning København

Der er i dag en lang række forskellige firmaer at vælge imellem i flyttebranchen. Men pas på hvad for et firma du vælger, du skal huske at se firmaer efter i CVR registeret, vi får ofte opkald omkring andre “fusker” firmaer som simpelthen ikke er tilmeldt Dansk SKAT. Men derimod kører rundt i deres små varevogne og beder om kontanter og ikke betaler SKAT ej har du forsikring hvis uheldet skulle være ude.

Nr. 1 på Sjælland

På grund af den brede vifte af flyttefirmaer i København, kan det som kunde godt være uoverskueligt at vælge en ud, og beslutte sig for et endeligt valg til din opgave. Dette valg vil vi gerne gøre lidt lettere. Dette gør vi ved at tilbyde et produkt i absolut højeste kvalitet til en pris, der ligger helt i bunden. Herudover tilbyder vi vore kunder en række ekstra services, som ingen andre firmaer tilbød før vi gjorde det. På denne måde skiller vi os ud, men pas på mange firmaer har prøvet at kopiere os og udgive sig for at være os. Men der er kun et firma som hedder Flyttefirma Sjælland. Du vil kunne se det både på kvalitet, priser og services der tilbydes. Vi er sikre på vi er den bedste flyttepartner på samtlige af de vigtigste parametre, du som kunde leder ud fra.

Kompetente flyttemænd

Dette er muligt grundet de flyttemænd vi har ansat hos os. Vi sørger for at vores flyttemænd er kompetente, professionelle, & yder høj service det vil sige de er uddannet til at varetage eventuelle komplikationer, der opstår under opgaven og lignende. Det vil sige at vi har en række selvstændige flyttemænd, der er i stand til at træffe vigtige beslutninger på egen hånd. Dette skaber en effektivitet, du ikke finder ved de omtalte “fusker firmaer”. Det er også af denne grund, at vi på trods af vores måske lidt højere timepriser end andre firmaer, ender vores altid med at være de billigste i sidste ende. Da vi simpelt hen bare er hurtigere. Vores flyttemænd har i flere sammenhæng vist sig hele tre gange hurtigere end konkurrenterne. Det giver altså en pæn besparelse for dig som kunde, samtidig med, at din flytning bliver foretaget hurtigere.

Flytning på strøget i København med Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Sjælland har eksisteret i mange år, og vi har igennem denne lange årrække foretaget et utal af flytninger i København og omegn. Dette har altså givet os en erfaring, der er uundværlig i hverdagen for en virksomhed i denne størrelse. Denne erfaring, finder man ikke umiddelbart ved et kig på andre flyttefirmaer i København, hvilket naturligvis også er med til at gøre Flyttefirma Sjælland et mere attraktivt valg end andre. Vi lægger stor vægt på, at vores flyttemænd altid møder op til opgaverne med højt humør. Vi tror på, at glade flyttemænd kan gøre det lettere for dig at slippe de faste og kendte omgivelser og derved give dig en bedre oplevelse af selve flytningen.

Flytefolk du kender

Desuden kører vores medarbejdere i faste par, derved har du altid de samme glade medarbejdere til din opgave. Frem for hvis du bestiller et andet sted, der kan du få forskellige ud hver gang. Vores flyttefolk bliver bestilt gang på gang, fordi vores kunder elsker at det føles som deres venner der hjælper med at flytte og ikke bare en flyttemand. Dette er noget vi har fået utrolig stor positiv respons på, og mange vælger i dag os grundet vores glade og smilende flyttemænd. Denne glæde kommer naturligvis af, at vores medarbejdere brænder for det de laver, og dette er også med til at øge deres arbejdseffektivitet til et niveau, du ikke finder ved andre flyttefirmaer.

Flyttefirma Sjælland giver nem og sikker flytning i København

Vi er godt klar over, at det ikke kun handler om billige priser. Det er jo dine værdier du overlader til den flyttepartner du vælger, og det skal derfor være en flyttepartner, der ved hvad de laver. Vi har hos Flyttefirma Sjælland en utrolig professionel tilgang til alle opgaverne, og sørger altid for, at der er orden i papirerne. Vi har af denne grund også sørget for at forsikre alle dine værdier, selv det der er i flyttekasserne. På denne måde ved du, at selv om uheldet skulle være ude, så er dine værdier forsikret. Står du og skal have varetaget flytteopgaver i København, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har utrolig stor erfaring med at flytte inden i byen, så vi er selvfølgelig også kompetente til at varetage din opgave.

Effektiv flytning

På baggrund af de mange flytninger vi har foretaget i København, så har vi naturligvis fået en stor mængde erfaring på området, men også en række faste procedurer, der gør at en flytning med os bliver lidt mere effektiv. Udover vi leverer et produkt, der er af den absolut højeste kvalitet på markedet, gør vi også dette til utroligt billige priser. Vi har faktisk ofte vidst os en hel del billigere end vore konkurrenter.

Flyttefirma København – Effektivt udførelse af din flytteopgave i København

At skulle flytte rundt i indre København er ofte et stort projekt. Det kræver derfor en række utroligt kompetente flyttemænd. Det har vi hos Flyttefirma Sjælland. De sørger samtidig for at holde højt humør uanset, hvor mange komplikationer de løber ind i. Vi mener hos os, at glade flyttefolk, kan give dig, en langt bedre oplevelse. At vi på denne måde har fokus på vores kunders oplevelse og behov viser, at kunden er den vigtigste ting hos os.

Innovative tiltag

Udover glade flyttemænd, billige priser og utrolig høj kvalitet. Så har vi lavet en række innovative tiltag, for at gøre vores flytteservice mere attraktiv. Vi har derfor samlet en lang række service, der kan blive nødvendige i forbindelse med at flytte. Disse servicer kan være alt lige fra vores skadeservice til vores rengøringsservice. Du kan finde flere af de ekstra servicer vi tilbyder her på hjemmesiden. Konkret under henholdsvis fanebladet ”Ekstra flytteservice”. Ved at samle en lang række servicer, der kan blive nødvendige i forbindelse med at flytte, sparer vore kunder for tid. Samtidig gøres det muligt at hente mængderabat. Vi tænker på kunderne!

Lad os passe på dit indbo, på vores opbevaringslager

Ved at have tilføjet opbevaring til vores produktliste fornyeligt, så har vi mulighed for at tilbyde dig lagerplads hvis du ikke har plads til alt indbo eller ejendele i din nye bolig. Dette oplever vi ofte, derfor er det også vigtigt for os, at fortælle dig som potentiel kunde om vores topmoderne og overvågede lagerhotel med billige opbevaringsmuligheder af så godt som alting. Eftersom vi som virksomhed har været en flytteforretning i København i en lang årrække, så har vi efterhånden også flyttet på alle gader og stræder, denne erfaring er en unik ballast som kun opnås gennem hårdt arbejde og over lang tid.

Stor erfaring

Ved at have erfaringen med mange forskellige områder, så har vi også mulighed for at guide dig bedst muligt gennem din opgave, her kan det eksempelvis være en fordel i forbindelse med at finde ud af om en flyttelift er et godt valg i forhold til din opgave. Ikke alene har vi en enorm erfaring med at håndtere opgaver i indre by, men vi har samtidig mulighed for at tilbyde vores kunder mere end bare flytning. Flyttefirma Sjælland er en kombination af opbevaring, flytning samt transport. Vi har gjort en dyd ud af og levere effektivitet af selvstændige og smilende flyttemænd. Hos os har du mulighed for at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning direkte her på siden, hvorefter vi vender tilbage hurtigt med vores tilbud.

Spar 70% ved at bruge os til din flytning!

Når man flytter til København, så flytter man samtidig til storbyen på alle tænkelige måder. Her er gaderne ofte smalle, ensrettede og med etageejendomme. Derfor kan det også være yderst besværligt selv at varetage flytteopgaven, og i særdeleshed hvis man ikke har nogen reel flytteerfaring. Derfor anbefaler vi også altid at få professionelle flyttemænd til at varetage din opgave, i særdeleshed hvis det foregår i tætbefolkede områder som København & omegn. Vi oplever ofte at blive kaldt ud til opgaver, hvor private selv har forsøgt at tage sig af flytningen, men har undervurderet opgaven fuldstændigt, hvorefter man vælger at kontakte os for at afslutte den. Det vi også ligger mærke til på disse opgaver, er at der er langt højere risiko for at få skader på sit indbo.

Vælg et flytte firma – pas på jeres ting

I sidste ende er det med til at være en af de væsentligste årsager til at vælge Flyttefirma Sjælland til at klare din flytning. På trods af vi som virksomhed er placeret på Sjælland, så skal man som kunde hos os ikke betale mere af den grund, end hvad man betaler hvis det var en anden flytteforretning fra Sjælland. Grunden til dette, er at vi har valgt at vores kunder ikke betaler for vores transporttid frem og tilbage, men derimod kun for den tid vi benytter på at komme fra A-B med dine ejendele. Dette gør vi har en meget klarere prisstruktur, derfor oplever vi heller ikke uoverensstemmelser i forbindelse med prisen. Som kunde hos os ved du hvad du betaler for inden flytningen bliver foretaget. Så kontakt os hvis du skal bruge et Flyttefirma i København, kvalitet betaler sig i længden.

Det har også været påkrævet for os, at lave nogle ændringer på betalingssiden, hvor mange danskere tidligere har været vant til at måtte afregne en flytning i kontanter. Dette har forårsaget, at der har været sået tvivl om hvorvidt flyttebranchen har været gode nok til at foretage indbetalinger til skat. Vi har altid betalt både moms og skat lige efter bogen, men for at du også har sikkerhed for at vi nu gør det, så har vi valgt at tage dankort betaling på vores flytninger – så er du sikret rene linjer i København når du flytter gennem Flyttefirma Sjælland.

Hvad koster en flytning i København?

En af de helt store spørgsmål man har inden man flytte fra sin bolig er – hvad koster det? Hos Flyttefirma Sjælland gør vi en ære i at give den absolut bedste pris i København. Om det er privat eller erhvervsmæssigt, så står vi klar til at hjælpe. Flyttefirma København pris kan være en jungle. Men vi har på vores hjemmeside samlet, alle de mulige transportmidler og tilhørende flyttemænd for så vidt som muligt, at gøre det hele mere overskueligt, og afslutningsvist givet en pris.  Kontakt os på +45 50 99 99 99 for mere information og fortæl os om din opgave. Vi glæder os til at høre fra dig og give dig en pris på den relevante opgave.

Det bedste flyttefirma København

Flyttefirma Sjælland står klar med den bedste service du kan finde. Vi har erfaring helt tilbage til 1990 og har derfor de færdigheder der skal til for at flytte dine ting. Alle vores flyttemænd sætter en dyd i at udføre et ønskværdigt stykke arbejde og opfylder lige præcis dine behov. Dette understreges yderligere, fra alle de positive tilbagemeldinger vi får tilbage fra vores tilfredse kunder. Derfor mener vi, at vi er det bedste flyttefirma København. Vi passer på dine ting som de var vores egne. Lyder det noget for dig, så kontakt os via. vores hjemmeside og få et uforpligtende tilbud. Udfyld online-formularen og indtast de korrekte oplysninger.

Flyttefirma København trustpilot - Vi skuffer ikke

Man overlader ikke sine ting til hvem som helst. Men det en kæmpe opgave at stå med selv. Derfor er det yderst vigtigt at man vælger det helt rigtige flyttefirma. Men hvordan gør man det? Trustpilot er et værktøj, hvor man får kundetilbagemeldelser på de opgaver eller den service man udøver. Her hos os er vi stolte af vores flyttefirma København Trustpilot. Vi har over 2000 anmeldelser fordelt over 5 stjerner.  Så er du i tvivl om hvem du skal vælge? er valget nemt. Vi leverer en service ud over det sædvanlige. Flyttefirma Sjælland er klar på alle opgaver, intet er for stort eller småt. Ring eller skriv til os på vores hjemmeside. Vi flytter under gode forhold.

Scroll to Top