Alt om flytning med Flyttefirma Sjælland

Verdens klasse flytning
Flytning med Flyttefirma Sjælland, når du har brug for tryghed og en seriøs flyttepartner. Vi har i mange år oplært og trænet os selv i specialflytning og andre kerneområder tilknyttet som opbevaring, dermed ikke sagt at vi ikke kan stå for ”almindelige” flytteopgaver, her er vi skam også i særklasse, dette gør os til specialister inden for vores fag. Vi har erfaring, viden og materiale såvel som redskaber til rådighed, som gør vi kan udføre alle slags flytteopgaver og samtidig have fair priser, samt uovertrufne egenskaber blandt vores skare af flyttemænd. Lad os høre om din flytteopgave og sammen finde en fornuftig løsning hertil, hent et flyttetilbud her på siden og lad os sammen sørge for din flytning bliver gnidningsfri.

Med Flyttefirma Sjælland skal du ikke bekymre dig om noget, heller ikke prisen. Flyttefirma Sjælland har mange års erfaring og er meget ærekær omkring vores flyttearbejde, vi sætter en dyd i tilfredse kunder, uden dem ville vores forretning ikke eksisterer. Flyttefirma Sjælland tilbyder gratis flyttekasser, gratis flyttetilbud og første måneds lager gratis, alt sammen service ydelser for at behage dig som kunde hos os.

Hent et gratis tilbud på din flytning med Flyttefirma Sjælland

Alt bliver mere overskueligt og mere professionelt

Flytning på Frederiksberg med flyttelift sat op til vindue på 4 sal

Flytning på Frederiksberg

Tilfredse kunder er et “MUST” for Flyttefirma Sjælland

Vælger du af flytte med Flyttefirma Sjælland, så er du garanteret samarbejde med et anbefalet flyttefirma og disse anbefalinger er der blevet knoklet for og det vil vi fortsat gøre, størstedelen af vores kunder er nemlig tilbagevendende kunder fra tidligere flytteopagver og mange har stået offentligt frem med anbefalinger fra tidligere flytninger på vores kundeanmeldelser Facebook og Google.

I Flyttefirma Sjælland er vi ikke ude efter engangskunder vi ved hvor vigtig en anbefaling til familie, venner og arbejdsplads kan være eller blot tilbagevendende kunder kan være for en forretning og det er med den ånd vi har bygget flyttefirmaet op og det kommer dig som kunde til gode under din flytning – Det lover vi!

Problemfri flytning er hvad du som kunde kan forvente

I forbindelse med din flytteopgave, der vil du med professionel hjælp fra Flyttefirma Sjælland få en problemfri flytning, hvor vi hjælper dig hele vejen igennem flytteprocessen. Vi har et innovativt og hårdtarbejdende team af flyttemænd, som sikrer dig at flytningen sker uden du skal have nogle bekymringer.

Vi er med dig hele vejen lige fra start til slut og stiller altid med friske folk og nyere lastbiler, alt sammen for af give dig som kunde en god flytteoplevelse, der er tænkt på den mindste detalje og specialt bygget ramper og flyttelifte vil komme brug hvor du kan spare tid og dermed penge.

10 Gode grunde til at vælge Flyttefirma Sjælland

 • Gratis flyttekasser og salg af flyttetilbehør
 • Dankort betaling på alle vogne
 • Danmarks bedste lønninger, giver dygtige og hurtigere medarbejdere!
 • Fuldt luftaffjedret Mercedes flyttebiler – ingen bump fra vejen under kørsel
 • Strøm flyttelift “GRØN FLYT” – Stor besparelse i tid og penge
 • Danmarks bedst anmeldte flyttefirma med flere tusind anmeldelser bag os
 • Fuld møbelforsikring og tilknyttet møbelsnedker hvis uheldet skulle være ude
 • Dansk arbejdskraft med Danske overenskomster.
 • Medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening)
 • Kundeservice i Topform, mail besvares døgnet rundt.

Gode flytteråd er guld værd – Her er nogen

For at sikre dig den bedste løsning, kan man ved at følge nogle simple retningslinjer og sikre sig at alt forløber smertefrit.

Først og fremmest bør du sørge for nedpakningen er nogenlunde struktureret. Ved at have flyttekasser mærket med indholdet, hvor vægten er ligeligt fordelt, så er du allerede godt på vej. Derudover kan du vælge at følge nogle af disse trin for at sikre en succesfuld flytning:

Før flytningen:

 • Skrøbelige genstande pakkes i bobleplast
 • Sæt udsmidning til side og mærk det op, vi kører det gerne på genbrugsstation for dig
 • Husk at tjekke hvor meget du har på loft, kælder eller garagen
 • Skriv på flyttekasserne hvad de indeholder indeholder
 • Pak knive og andre skarpe genstande separat for at undgå skader
 • Sørg for Toilettaske, Mobiloplader og lign. Er let tilgængelige
 • Tape skabslåger m.v. fast, det minimerer chancen for skader undervejs
 • Fjern pæren fra lamper, de går nemt i stykker
 • Gør flyttebilens adgang til hoveddøren kortest mulig

Under og efter flytningen:

 • Flyt selv kontanter, dankort, pas og andre værdigenstande
 • Ændre din adresse – lige fra postadresse til e-mail signatur m.v.
 • Afspær parkeringsplads til flyttebilen
 • Hav venner eller familie klar til hjælp med børnepasning eller hentning
 • Optælling af bohave

  Når du hanter et tilbud hos Flyttefirma Sjælland er det en god ide se vores optællings video, hvor vi forklare hvordan vi tæller indboet op, vi har gjort det nemt med kun 4 forskellige kategorier: Flyttekasser, 1-mandsting, 2-mandsting og tungeting. Når tilbudet skal gives er det nemlige lettere af overskue 4 kategorier i stedet for lange lister og det gør det billigere for kunden, det drejer sig nemlig ikke om hvad der skal flyttes – Det drejer sig om tien det tager af flytte, det er den der bestemmer prisen ;)

 • Gratis flyttekasser

  Når du flytter med Flyttefirma Sjælland så er dine flyttekasser Gratis, vi kører en rundtur hver Søndag med flyttekasser til vores kunder, du kan også få leveret alle andre dage – Det koster blot lidt mere. Vi var de første i flyttebranchen til af tilbyde denne service og derfor er vi også altid et skridt foran vores konkurrenter, her bliver din flyttekasser båret til hoveddøren og du kan tilkøbe professionelt flyttetilbehør – Så nemt er det blevet! Bestiller du nedpakning på timepris – Så kommer vi med det hele :)

Klar med hjælp og rådgivning

Ved privatflytning skal du afgøre hvor meget du selv klarer i processen, uanset dit behov for vores hjælp, så står vi klar til at komme med vores ekspertise og rådgivning hele vejen. Du er altid velkommen til at kontakte os angående spørgsmål vedrørende din flytte opgave, hvis du allerede nu ved at du bare vil bestille os. Så har vi sat en knap nedenfor her til at bestille. Du kan se vores forskellige priser under afsnittet priser privat.

Professionel nedpakning på få timer og du spare besværet

Her ses et hjem der er pakket fint ned i flyttekasser

Når du vælger nedpakning, så vil du ikke skulle bekymre dig om noget i forbindelse med din flytning. Her kommer Flyttefirma Sjælland og nedpakker alt for dig i løbet af ingen tid, det tager os ofte kun få timer af få nedpakket selv de største huse, vi har alt det professionelle grej med når vi kommer og pakker dit bohave ned. Alt vil blive pakket ind i henholdsvis nedpakningspapir og bobleplast, det gode ved af lade Flyttefirma Sjælland stå for nedpakning er at du er forsikret selv på indholdet i flyttekasserne, det vil du ikke være hvis du f.eks. har pakket en masse glas forkert og det gør i stykker under normal flytning. Vi sørger for alt bliver mærket korrekt op så flyttekasser pakket ned i stuen fra din bogreol bliver mærket “Stue/Bogreol” osv. På den måde bliver alt placeret korrekt ved indflytning uden nogen spørgsmål og sådan skal det være af flytte med Flyttefirma Sjælland – En sublim flytteoplevelse lige til 5 stjerner.

Du kan selvfølgelig også vælge af pakke selv, så vil vi lige give et par professionelle tips med på vejen. Der er nogle få regler i forbindelse med flyttekasser som du bør være opmærksom på, det gør det både lettere for vores flyttemænd men samtidig også for dine ejendeles sikkerhed. En af de mest væsentlige faktorer er at man fordeler sine ejendele, således at du ikke har 2 rigtig tunge flyttekasser og 2 lette flyttekasser. Men derudover, så skal du også være opmærksom på at flyttekasserne ikke fyldes op, så de vejer mere end maks. 20 kilo når de skal flyttes.

For at sikre dine genstande mest optimalt, så vil det være fornuftigt at købe indpakningspapir, gaffa tape såvel som bobleplast. Alle disse vil være med til at sikre, at dine ejendele ikke lider overlast i forbindelse med flytningen. Når du får leveret flyttekasser, så vil du have haft mulighed for at bestille pågældende materialer inden, så du får alt leveret i en omgang.

Danmarks bedste møbelforsikring til rådighed

Der er væsentlige faktorer du skal være opmærksom på, i forbindelse med valget af den flyttemåde du mener er bedst for dig i relation til din flytning. Den del af flytningen du selv står for, skal du være opmærksom på ikke dækkes af andre forsikringen end din egen. Det er forskellige hvilke forsikringer flyttefirmaerne benytter sig af, men hos Flyttefirma Sjælland har vi som høj prioritet at sikre dine ejendele, derfor har vi også valgt den ypperste flytteforsikring man kan købe sig til og du er derfor altid godt dækket ind når valget er med Flyttefirma Sjælland.

Skulle uheldet være ude vil vi altid være ærlige om det og har samarbejde med en lang række håndværkere og møbelsnedkere, så vi er klar til af rette op på selv de mindste ridser! Skulle genstanden ikke kunne laves vil vi selvfølgelig erstatte dit møbel eller finde et tilsvarende.

Vi kører gerne en tur forbi genbrugspladsen med dine gamle møbler

Vores kunder har ofte affald af den ene eller anden art, som bliver skilt fra i forbindelse med deres flytning, derfor så har vi valgt at tilbyde dig en affaldsservice. Hvad end der er tale om almindeligt affald eller fortroligt papirer, så kan vi sørge for at det bliver forvaltet på behørig vis, dermed vil du have endnu et punkt mindre at tænke på. Det er vigtigt af du i bestillingen gør opmærksom på du skal et smut forbi genbrugspladsen, det kan nemlig hurtig tage noget tid sortere affaldet på genbrugspladsen, så det skal med i planlægningen af bilens program, vær opmærksom på det koster et mindre gebyr for erhvervsbiler af komme på genbrugspladsen.

Skal jeg vælge Fastpris eller timepris til min flytning?

Som endnu et led i at gøre det så let og overskueligt for vores kunder i forbindelse med flytning, da har vi været nytænkende og tilbyder både timepris og fast pris på flytning. Det er helt op til dig hvilken model du foretrækker, i sidste ende er vores flytteindsats med garanti den samme. Der kan være en økonomisk fordel i af vælge timepris da vi på fastprisen altid bliver nød til af dække os ind, såfremt der opstå ting undervejs som kan komplicere processen. Det kan være der er myldretid pga. kø eller uheld, der kan opstå problemer med parkeringsvagt eller Politi der mener flyttebilen skal flyttes, der kan være andre firmaer i opgangen såsom trappevask eller håndværkere, der kan være møbler som ikke kan komme ud/ned og skal skilles ad, alt sammen ting som gør af flytningen kan tage længere tid, sådan nogen faktorer skal skal vi have med i vores beregninger på en fastpris – Så HVIS der opstår noget vil fastpris være billigst, hvis der ikke opstår noget vil timepris være af foretrække, så det er lidt en smagssag.

Det skal dog tilføjes af hvis man er pakket godt ned ved flytningens start, ikke mindst godt mærket op på sine flyttekasser, så vil timepris altid være billigst. Vi ved godt mange har dårlige oplevelser med fra andre flyttefirmaer som har trækket tiden og holdt mange pauser undervejs, men det behøves du ikke være urolig for med Flyttefirma Sjælland.

Hvilken størrelse flyttebil skal jeg vælge og hvad er billigst?

Det kan være svært af vurdere hvilken størrelse flyttebil der er den perfekte til ens flytning, men lad mig sige det kort til af starte med: Hvis du er i tvivl om det skal være en stor eller lille lastbil så tag en stor lastbil. Fordi: Er du i tvivl er det nok fordi du er lige på vippen til af kunne være der eller ikke kunne være der, derfor anbefaler vi en stor lastbil! Ja den er lidt dyre i timen men det bliver faktisk dyre tage den lille lastbil da ALT ville sku stables, pakkes i tæpper og spændes op, det kan hurtigt tage nogen timer af få pakket en lille lastbil til randen, hvorimod en stor lastbil kan du blot sætte alt ind uden af skulle stable eller have sofaerne stående på højkant.

Det kan jo også være af nogen af dine møbler ikke har godt af blive stablet oven i hinanden selvom de mæske godt kunne have været i en lille lastbil, så tag en stor lastbil og spar et par tusind hvis du er i tvivl ;)

Spar tid og penge med vores Grønne flyttelift

Du kan få få hundrede kroner ekstra få flyttelift med til din flytning, hvis du har etage på din flytteopagve og hvis du har plads til flyttelift, så er der en masse tid og penge af spare på af vælge en flyttelift, den tager nemlig 10-20 ting ned af gangen og en flyttemand kan arbejde i bilen og pakke, mens den anden flyttemand fylder flytteliften i toppen, ligeledes kan flyttemanden i toppen bære ud til altan/vindue mens flyttemanden i bunden aflæsser flytteliften.

Ydermere er flytteliften på strøm og dermed miljøvenlig og støjfri, hvilket gør det mere behageligt for naboerne og naturen. Mange møbler kan være for store til trappe eller dør og her kan en flyttelift klare opgaven nemt og behageligt for alle parter, her kan man også spare sit møbel eller fjernsyn for en masse bump ned af trappen.

Når du bor i etageejendomme, så kan det ofte være en fordel at benytte en flyttelift. Men det afhænger samtidig af hvilke genstande du skal have flyttet, vi kan rådgive dig til at træffe det rigtige valg. Her er det vigtigt vi er troværdige, så du kan stole på vores anbefaling til lige præcis din flytning. Hvis du er i tvivl omkring hvorvidt vores flyttelift kan komme hen til din bolig, så kan du evt. sende billeder på vores mail, hvorefter vi hurtigt kan vurdere det og det kan lade sig gøre eller ej, vi sidder klar til af hjælpe og hører gerne fra dig.

Danmarks bedst anmeldte flyttefirma!

Vi er Danamrks bedst anmeldte flyttefirma nogensinde og vores anmeldelser er stærkt stigende dagligt og vi har i skrivende stund allerede flere tusind, anmeldelserne taler for sig selv og det ville være løgn ikke af sige af 99% af vores anmeldelser er 5 stjernet! Det er et flot resultat og det er vi stolte af og det burde berolige nye kunder, men sæt gerne forventningerne højt og lad os alligevel overgå dem!

Flyttefirma Sjælland bruger kundeanmeldelser.(Klik på boksen med anmeldelserne til højre) Her har du mulighed for at se hvad andre kunder, anmeldelserne taler for sig selv. Flyttebranchen har tidligere været en berygtet branche, derfor er det vigtigt af flytte med et flyttefirma som du ved du kan stole på og det tør vi godt love du kan stole på os!

Erhvervsflytning i særklasse med Flyttefirma Sjælland

Her ses en igangværende erhvervsflytning hvor flyttekasserne er stablet ude på gangen.

Når man skal have foretaget en erhvervsflytning, så er der særlige ting man skal have fokus på sammenholdt med en almindelig privatflytning. Her gælder det om ikke at miste arbejdskapacitet i forbindelse med flytningen, eller som mindste krav sørge for at begrænse tabet af arbejdskapacitet. Kontakt os i dag, og få en snak med en af vores erhvervsflytnings konsulenter – det er både gratis og uforpligtende.

Hos Flyttefirma Sjælland, der har vi gennem tiden haft fornøjelsen af at hjælpe flere store virksomheder, såvel som det offentlige med at foretage flytninger af alle typer. Derfor så vil det heller ikke være nyt for os, at varetage din flytteopgave uanset størrelsen. Vores erfaringer indebærer således alt fra Biblioteker til medicinalfirmaer og banker.

Når i vælger at foretage jeres erhvervsflytning med hjælp fra Flyttefirma Sjælland, så vil vi forsyne jer med de remedier der gør, at i kan være fuldt forberedt og klar til selve flyttedagen. Hvis i selv vælger at stå for nedpakningen, så har vi flyttekasser, nedpakningspapir, labels og plantegning klar mm. som sikrer at det hele forløber uden problemer.

Ved erhvervsflytninger ser vi normalvis at omgivelserne er større end ved privatflytninger. Dette kombineret med at vi har Danmarks mindste flyttelift, gør at vi til tider har mulighed for at benytte denne flyttelift indendørs. Flytteliften er eldrevet, derfor så udgyder den ingen os’ eller røg som er sundhedsskadeligt.

Vi er hos Flyttefirma Sjælland, særdeles klar over at det ikke altid passer ind at foretage en erhvervsflytning i arbejdstiden. Derfor så har vi heller ingen begrænsninger i forhold til hvornår flytteopgaven finder sted, det er vigtigt for os, at du som kunde har mulighed for at få foretaget din flytning når det passer bedst – så er det lige meget om det er natten til Torsdag eller natten til Søndag. Vi er hos Flyttefirma Sjælland klar til at sørge for det sker problemfrit.

Udlandsflytning med Flyttefirma Sjælland og du kommer sikkert frem

Ved udlandsflytning, så kan det som privatperson være en vanskelig proces. Der er flere ting man skal være opmærksom på i forbindelse med udlandsflytning, disse har vi her prøvet at beskrive, derved vil du være bedst muligt rustet til at foretage din udlandsflytning med os hos Flyttefirma Sjælland.

Noget af det første man skal være opmærksom på i forbindelse med udlandsflytning, hvad end det er med hjælp fra Flyttefirma Sjælland eller på egen hånd, det er at du skal have afmærket dine ejendele på pakkelister. Pakkelister bruges af toldere, hvor de har mulighed for at tjekke hvad du bringer ind i landet. Opbygningen af en pakkeliste, er således at du laver en liste fra 1-XX med dine ejendele, dette kan eksempelvis se sådan ud.

 • Sofa
 • Radio
 • Flyttekasse – Køkkenudstyr
 • Flyttekasse – Sengetøj
 • Stuebord

Du behøver derfor ikke gå i dybden med indholdet af hver flyttekasse, tilgengæld skal du bare angive hvad indholdet af flyttekassen er. Hvis du vil være grundig og angive hver enkelt genstand, da vil dette selvfølgelig også være endnu bedre, men for mange vil dette blive et uoverskueligt arbejde. Din pakkeliste skal afrundes med en tro og love erklæring om at indholdet passer med hvad du har angivet.

Hvis du lader os hos Flyttefirma Sjælland stå for nedpakningen i forbindelse med din flytning, så vil vi samtidig stå for nedpaknings lister i tilfælde af du skal flytte til udlandet. Vi har stor erfaring med flytninger for danskere der skal udlands, derfor så vil du hos os få en partner med 100% styr på reglerne som kan guide dig igennem processen.

Når du flytter til udlandet, så kan det være en god ide at kontakte den danske ambassade i det pågældende land, for at høre om der er nogle ting du skal være opmærksom på i forbindelse med flytningen. Der er almindeligvis regler omkring alkohol og cigaretter, som du skal være opmærksom på når du flytter – men hvis der derudover er ekstra områder du skal være opmærksom på, så vil den danske ambassade kunne fortælle dig herom.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi 100% styr over alle formaliteter, i forbindelse med udlandsflytning til andre Europæiske lande. Vi har flyttet i hele Europa, derfor har vi også den fornødne viden, der sikrer at din udlandsflytning forløber gnidningsfrit.

Nogle af de ting man i særdeleshed skal være klar over, når man flytter udenlands, er eksempelvis styr på vejskatter, papirarbejdet der skal klares før man har lov til at få indrejse med sine ejendele m.v. Hvad enten du skal flytte til Madrid eller Moskva, så har vi allerede været der før med vores flyttemænd, derfor kan du også regne med at vi kan guide dig såvel som hjælpe dig gennem hele processen når du har spørgsmål.

Bestil en flytning på timepris og oplev Danmarks bedste flyttefirma

Danmarks bedste og billigste opbevaring med Gratis kasser

Vi oplever en stigende tendens blandt vores kunder, som efterspørger lager og opbevaringsfaciliteter i forbindelse med deres flytteopgave, for at kunne efterkomme dette ønske, da har vi valgt at investere i et lagerhotel som tilføjelse til vores flytteforretning.

Da vi skulle finde et lager, som kunne klare de strenge krav vi opsatte i forhold til et lager for vores kunder som flytter, da valgte vi en beliggenhed i Hedehusene. Ved at have placeret os i Hedehusene, kan vi tilbyde lavere priser end de lagermuligheder du finder i andre steder, men da vi er et flyttefirma med speciale i opbevaring, så kan vi med lethed fragte dine ejendele til vores lagerhotel.

For at få det maksimale ud af vores lagerplads, da har vi valgt at investere i containere som kan bruges på flyttebilerne. Ved at pakke dine ting til opbevaring forsvarligt i containeren, kan vi flytte dem ind på lageret hvorefter de kan stables og arrangeres bedre, derved opnår vi mere plads til dit flyttegods.

For at være sikre på at dine ejendele er forsvarligt nedpakkede, så kan vi pakke dem ned – hvad enten det er i forbindelse med flytteopgave eller ej. Vi sikrer os altid at dine genstande er forsvarligt beskyttet mod udefrakommende effekter, såvel som støv og skidt der automatisk har det med at dukke op i forbindelse med længere opbevaringer.

Hos Flyttefirma Sjælland levere vi altid kvalitets garanteret flytninger for vores kunder

VN:R_U [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Alt om flytning med Flyttefirma Sjælland,
5.0 / 5 baseret ud fra 1 stemme