Flyt hjemmefra eller flyt til ny hus eller lejlighed er altid et stort skridt

Flyt både billigt og effektivt med Flyttefirma Sjælland, vi har hos os gjort det til en mærkesag at levere et kvalitets produkt til meget konkurrencedygtige priser. På nuværende tidspunkt er vi hos Flyttefirma Sjælland ofte både den billigste og mest effektive flytteservice, der findes på markedet.

Det vil altså sige, at hvis man vælger os til at udføre sin flytning, får man det bedste produkt på markedet. Den store erfaring, vi har opbygget gennem vores lange eksistens, hjælper os i hver flytte opgave, vi får. Dette sikrer os, at vore flyttemænd er godt rustet, til at klare alle udfordringer de løber ind i, når de er ude at flytte.

Flyttefirmaet cover flyt

Flyt hjemmefra eller flyt til ny hus eller lejlighed er altid et stort skridt

Derudover ligger vi hos Flyttefirma Sjælland også stor vægt på, at vi har en professionel tilgang til hver opgave. På denne måde sikrer vi os, at hver opgave bliver udført til perfektion og derved skaber en lang række tilfredse kunder. Vi har i dag en høj rate af tilfredse kunder, hvilket vores kundeanmeldelser også afspejler. På trods af den høje effektivitet og billige priser er vore flyttemænd altid i godt humør og viser, at de nyder det de arbejder med. Det er vigtigt for os, at vi har en række medarbejdere, der er glade i deres arbejdsmiljø, da opgaverne ellers ikke bliver udført så godt. Med Flyttefirma Sjælland får du altså kvalitets flyt til billige penge.

Flyttefirma Sjælland giver dig flere muligheder for billig flyt

Vi nøjes ikke blot med at tilbyde billig flyt hos Flyttefirma Sjælland. Vi vil gerne give kunderne en god oplevelse, så derfor har vi samlet en række ekstra servicer i Gruppen Sjælland, hvor vore kunder kan gå ind og bestille andre ting, der ofte er nødvendige i forbindelse med en flytning. På denne måde samler vi altså en række servicer og gør det derved lettere for dig som kunde, at samle dine opgaver ved flytningen et sted. Dette sparer dig både for tid og penge, hvilket i bund og grund er formålet med samarbejdet.

Derudover har vi hos Flyttefirma Sjælland en række benhårde krav, til vore samarbejdspartnere, så det er ikke hvem som helst, der bliver vores partner. Det er derfor også en anbefaling og et produkt, vi hos Flyttefirma Sjælland garanterer, der er af høj kvalitet. 
Disse ekstra servicer gør at billig og effektiv flyt med Flyttefirma Sjælland også er nemt og tidsbesparende.

Flyttelift til 5 sal

Du kan også vælge kommer på vores nye og billige opbevaring

Vi kan nu tilbyde opbevaring i special bygget møbel containere og på paller, her kan du spare op til 70% da vi pakker alt dit indbo i tæpper og i strækfilm og derved opnår af pakke op til fem gange mere på en palle end hvis en ufaglært eller en kunde selv skal pakke sin opbevaring på paller, uden tæpper og strækfilm, som om det ikke er nok tilbyder vi nu gratis flyttekasser til din opbevaring når du kommer på besøg på vores lagerhotel.

Vedrørende fakturering så er første måneds lager gratis og faktureringen sker over mail, du vil modtager en mail fra vores bogholder med faktura og du vil nemt kunne printe den ud eller lave en email mappe i dit mail system hvor du nemt kan overskue alle dine regninger, på den måde er du med til af spare en lille smule på miljøet og give Danmark en grønnere profil, tænk engang hvis alle brugte email i stedet for papir med tryksværte og dyre frimærker.

Scroll to Top