Der skal bestilles 48 timer før, leje er Gratis Levering og Afhentning er ikke Gratis

Flyttekasser

 • Gratis flyttekasser er kun for Flyttefirma Sjællands kunder.
 • Der er IKKE Gratis flyttekasse service udenfor Sjælland.
 • Gratis flyttekasser er ikke til kunder der flytter selv, eller flytning med “hjælpere”.
 • Der skal betales med Dankort, Mobilepay eller kontant ved levering og afhentning.
 • Der skal bestilles flyttekasser senest Fredag kl 14:00, da der er lukket i weekenden, såfremt der ønskes Søndagslevering.
 • Venligst aldrig pak flyttekasserne tungere end 20 kilo og gerne omkring 10 kilo, det vil gøre din flytning går hurtigere, da tempoet så kan holdes højere.
 • Venligst sæt flyttekasserne samme vej og hav dem foldet pænt sammen ved tilbagelevering.
 • Flyttekasserne skal være leveret tilbage 14 dage + Løbende uge efter endt flytning, da andre kunder venter på dem. Såfremt dette ikke overholdes opkræves der 40 kr. pr. flyttekasse i salg.
 • Der må ikke skrives på flyttekasserne, brug venligst labels og husk venligst at tage dem af igen efter brug.
 • Flyttekasserne må ikke opbevares udendørs og må ikke udsættes for kulde, fugt eller frost da de er lavet af pap og suger selv det mindste fugt til sig.
 • Opbevar altid flyttekasserne varmt og tørt i stuetemperatur.
 • Målene på vores kasser er: Længde 60 cm. Brede 40 cm. Højde 40 cm.

Her er et par nyttige videoer som kan hjælpe dig

Professionel Strækfilm

Stor – Nok til et helt hjem

Bruges til indpakning af møbler, fladskærme, hårde hvidevare mm. beskytter mod snavs, ridser og evt. regn og sne.

Før 180 kr

Nu kun 150,-

Stor pakke Indpakningspapir

Nok til et helt hjem 3-5 værelser.

Uundværlig til indpakning af alt porcelæn, glas og pynteting inden det ligges i flyttekasser.

Før 300 kr

Nu kun 250,-

Flyttetape

Effektivt til nedpakning

Perfekt til lukning af bobleplast, pap og strækfilm mm. bruges ikke direkte på møbler.

Før 35 kr

Nu kun 20,-

Professionel Tapedispenser

Arbejd det hurtigere når det pakkes ned

Passer til store taperuller og gør det til en leg af pakke ned.

Før 250 kr

Nu kun 150,-

Hobbykniv

God til at skære pap og bobleplast.

Lille smart hobbykniv, perfekt til tape og bobleplast.

Før 30 kr

Nu kun 38,-

Flyttetæppe

Godt til indpakning af møbler og malerier.

Har du et særligt maleri, skulptur eller anden kunstgenstand så brug et flyttetæppe og tape.

Før 30 kr

Nu kun 35,-

Garderobeskab

Lavet i pap med bøjlestang.

Bruges til tøj, der skal bruges tape til af samle den. Du kan hænge dine bøjler med tøj direkte ind.

Før 200 kr

Nu kun 150,-

Bobleplast

Bobleplast rulle kan bruges til af pakke store møbler, malerier.

Før 500 kr

Nu kun 400,-

Vi har købt stort ind og besparelsen er kommet dig til gode, vi har nemlig banket priserne helt i bund!

Alt vores flyttetilbehør er af professionel standard og er det samme som vi selv benytter 😉

Alt flyttetilbehør inkl. moms:

Labels til opmærkning af kasser og møbler, med special lim der er let aftagelig med farvekoder og afkrydsningsfelter til let og hurtig opmærkning der hurtigt spare dig et par timer på flytteregningen, da flyttefolkene så ikke skal spørge om hvor hver enkelt ting skal stå eller placeres og flyttekasserne kommer det rigtige sted hen første gang. Måske den perfekte gave til ham der mangler lidt struktur under flytnignen?

KUN 50 øre pr. stk.

Vi kan kun understrege vigtigheden af du indpakker alt dit indbo ordenligt og omhyggeligt, vi oplever desværre ofte det går lidt for stærkt med nedpakningen af kasserne og med skader som følge. Derfor får du her ganske gratis nogen professionelle flytteråd om hvordan du sikrer din flytning den bedste nedpakning, vi kan i grove træk opdele inventar der kræver indpakning i 4 kategorier: Porcelænglaspynteting og malerier.

Porcelæn skal indpakkes i indpakningspapir som er stort som en udfoldet avis, men uden giftig tryksværte som man ikke ønsker sit indbo smurt ind i, lig f.eks. et glas på hjørnet af bunken af indpakningspapir og rul så mod det hjørne længst væk, stop op halvvejs og fold siderne ind, rul så det sidste stykke mod hjørnet og sørg for alt dit porcelæn for et stykke indpakningspapir. Sørg for det tungeste porcelæn fra køkkenet kommer i bunden af kassen og det lettere oven på det tunge, fyld altid flyttekasser med porcelæn halvt og husk at påfører “FORSIGTIG” eller “GLAS” på flyttekassen, så den bliver løftet og sat ekstra forsigtigt under ud- og indflytning.

Glas skal ligeledes pakkes i indpakningspapir og på samme fremgangs måde som porcelænet, et godt lille trick kan være at krølle et stykke indpakningspair til at understøtte glasset hvis det f.eks. er ukurant, eller bruge et par stykker krøllet indpakningspapir til at glassene ikke kan rykke sig under flytningen. Der findes ingen lette løsninger når vi snakker indpakning af glas alle glas skal pakkes ind og ligges så de ikke kan rykke sig rundt i flyttekassen, fyld aldrig kasserne helt når vi snakker glas, prøv af holde dig til en halv fyldt kasse.

Pynteting som f.eks. lysestager eller andre skrøbelige genstande skal pakkes ind og behandles med største omhyggelighed, små lyseting kan pakkes i indpakningspapir og pakkes i en flyttekasse, større pynteting skal i bobleplast og forsegles med tape og evt. pakkes i en flyttekasse, her kan det være en god ide’ at bruge puder, tøj eller selv krølle kugler af indpakningspapir så man sikre sine pynteting på den mest optimale måde.

Indpakket maleri

INDPAKKET MALERI

Malerier/billeder kræver største omhyggelighed, det er vigtigt du pakker dine billeder og malerier ind i et tykt lag bobleplast og forsegler med tape, på den måde er de sikret med evt. stød og regnvejr, slud eller sne.

Små malerier/billeder kan pakkes i indpakningspapir og forsegles med tape og sættes i en flyttekasse med låget åbent, dvs. så længe et maleri/billed kan komme ned i en flyttekasse er det et lille maleri/billed, på den måde kan man nemt stable 10-20 billeder/malerier i en kasse. Det er vigtigt at man stabler ramme mod ramme, forside mod forside og bagside mod bagside så man ikke har et skarpt hjørne ind mod et lærred.

Vi håber vores ovenstående professionelle flytteråd har givet dig et overblik over din nedpakning og samtidig håber vi af have bidraget til din flytning bliver så smidig og vellykket som overhoved muligt, for kun når alt er kommet frem uden den mindste ridse er vi tilfredse og det kan vi i samarbejde opfylde, husk hvis du har brug for hjælp til nedpakning af dit hjem så kommer vi gerne og hjælper dig med nedpakningen.

Scroll to Top