Flyttefirma Frederiksberg

Flyttefirma Frederiksberg garanterer en professionel samarbejdspartner, når du skal flytte rundt i København og omegn. Qua vores placering centralt på Sjælland, så kan vi hjælpe dig med din flytning, nærmest uagtet hvilket område det drejer sig om – dette inkluderer naturligvis også flytninger på Frederiksberg.

Vi er medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, hvilket er din sikkerhed for en tilfredsstillende flytteoplevelse, hvor du igennem hele forløbet får den assistance og hjælp du har brug for. Vores flyttemænd er veluddannede og markedets bedst-betalte, da vi mener, at tilfredse flyttemænd er mere tilbøjelige til at gå en ekstra mil for dig som kunde.

Flyttefirma Frederiksberg

Billigt og Kvalitetsbevidst Flyttefirma på Frederiksberg med Flyttefirma Sjælland

Ydermere er det altid ene og alene dig, der bestemmer, hvor meget vi skal være involveret i din flytning på Frederiksberg. Vi ønsker selvfølgelig, at give vores kunder en forrygende totaloplevelse, men kan også sagtens nøjes med at være involveret i enkelte dele af flytningen, hvis dette ønskes af dig.

Når det kommer til vores flytteservice på Frederiksberg, så kan vi blandt andet være behjælpelige med:

  • Nedpakning
  • Transport
  • Opbevaring
  • Udpakning

Det er ikke uden grund, at vi påstår, at vi er det bedste flyttefirma Frederiksberg. Således kan vi hjælpe i mange situationer, hvor andre flyttefirmaer må give op på forhånd.

Flyttefirma Frederiksberg – Sådan hjælper vi dig godt fra land

Vi kan hjælpe med en lang række forhold i forbindelse med din flytning på Frederiksberg. Hvis du skal flytte ud af en lejlighed i området, så kan vi blandt andet hjælpe med nedpakningen af dine ting. På denne måde kan du spare mange timers hårdt arbejde, da vores altid engagerede og professionelle flyttemænd kan tage sig af alle typer af nedpakninger, uagtet om det er på 1. eller 5. etage.

Praktisk udstyr

Frederiksberg er kendt for at være et meget snævert og trangt område, hvilket kan gøre en flytning her en anelse mere besværlig end ellers. Derfor har vi investeret massivt i nyt og praktisk udstyr, der gør os til en særligt værdifuld samarbejdspartner. Uafhængigt af om du skal flytte ind i (eller ud af) en lejlighed på de lidt højere etager. Vi har således blandt andet investeret i en praktisk flyttelift, der kan tage op til 15 flyttekasser ad gangen. Herudover kan liften også bruges til store møbler som for eksempel sofaen, spisebordet eller sengen. Flytteliften kan i kraft af sin fleksibilitet komme ind i alle baggårde – deraf tilnavnet ’Baggårdskatten’. Læs mere om Frederiksberg her.

Flyttemand med flyttekasse
Vi sørger altid for at pakke alle vores kunders ejendele ind under flytning fra a til b.
Flytning på Frederiksberg

Selvom flytteliften er diamanten i vores udstyrspakke, så har vi også meget andet nævneværdigt udstyr, heriblandt vores ergonomiske sækkevogne der kan ’gå’ på trapperne. Til hårde hvidevarer og lignende er disse uundværlige, da de sparer både dig og vores flyttemænd for mange tunge løft.

Vi investerer i det bedste udstyr – Så vi kan garantere dine ejendeles sikkerhed

Når du flytter med Flyttefirma Sjælland, så kan vi garanterer for dine ejendeles sikkerhed igennem hele forløbet. 

Når det kommer til selve transportdelen, så har vi fornyeligt investeret i splinternye Mercedes lastbiler. Hvilket gør os til den absolut bedste samarbejdspartner, hvad angår problemfri transport af ejendele og møbler. Mercedes lastbilerne er de mest sikre på markedet, hvilket blandt andet understreges af følgende specifikationer:

  • 6 spænderækker inde på ladet
  • Ladet er betrukket med filt
  • Automatisk bremsesensor
  • Flere lag af luftpuder for optimal affjedring
  • Det nyeste indenfor GPS-verdenen

Vores Mercedes lastbiler bruges til al transport; det er med andre ord lige meget, om dine ting skal fragtes 10 kilometer eller 100 kilometer. På denne måde behandler vi vores kunder ensartet. Da vi ønsker at give alle den samme suveræne flytteoplevelse, der kendetegner hele vores virksomhed.

Hvis du stadig ikke er overbevist, så kan du her på hjemmesiden læse vores mere end 5000 5-stjernede anmeldelser. Hvilket viser den enorme kundetilfredshed der kendetegner vores flyttefirma. Ydermere bør det nævnes, at op imod 70 % af vores kunder er enten tilbagevendende eller kommet på grund af anbefalinger fra venner og bekendte.

Flyttefirma Frederiksberg – Lad os hjælpe dig

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning samt hvad prisen vil ligge på? Så har vi som sagt oprettet en tilbudsformular her på siden, hvor du kvit og frit kan bede om et tilbud på en flytning Frederiksberg – og så er det oven i købet helt uforpligtende.

Når du har udfyldt vores formular, så begynder vi at regne på det, hvorefter vi vender tilbage med tilbuddet på mail. Ved at have tilbuddet liggende sort på hvidt, så kan du nemt sammenligne vores priser med konkurrenternes, og dermed ved selvsyn se, at vi ikke ’bare’ ønsker at være bedst men også billigst.

Desuden vil vi i 99 % af alle tilfælde vende tilbage med et tilbud allerede samme dag, som du udfylder formularen, hvilket også er med til at understrege vores professionalisme.

Scroll to Top