Flyttefirma Sjælland hjælper dig med en billig flytning på Nørrebro

Står du og skal flytte ind på Nørrebro, og mangler i den forbindelse et professionelt flyttefirma, der kan hjælpe med såvel stort som småt? Så er du havnet det helt rigtige sted, eftersom vi hos Flyttefirma Sjælland har foretaget et hav af flytninger på Nørrebro i mere end 25 år. Dette giver os et uvurderligt lokalkendskab, der kommer dig til gode igennem hele processen – desuden har vi investeret massivt i nyt udstyr, der ligeledes kan spare dig tid, besvær og penge.

Flyttefirmaet cover nørrebro
Flyttemand

Flyttefirma Sjælland hjælper dig med en billig flytning på Nørrebro

Vores vigtigste opgave er, at gøre din flytning så problemfri og overskuelig som overhovedet muligt. Derfor har vi kun ansat professionelle og veluddannede flyttemænd, der går dedikeret til enhver opgave – uanset opgavens omfang. Oven i købet er vores flyttemænd branchens bedst-betalte; dette er et valg vi har foretaget, da vi mener, at velbetalte og tilfredse flyttemænd er mere tilbøjelige til at gå en ekstra mil for dig som kunde. Herudover er vi også medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, hvilket blot sætter endnu en tyk streg under vores professionalisme og høje standarder.

På trods af ovenstående så er vores priser yderst konkurrencedygtige, hvilket du ved selvsyn kan se nærmere på, hvis du indhenter et gratis og uforpligtende tilbud på en flytning på Nørrebro. Ved at klikke på den røde knap herunder bliver du direkte viderestillet til vores tilbudsformular, hvor du blot skal udfylde et fåtal af oplysninger, før vi kan udregne et tilbud på netop din flytning.

Her ses vores sikkert indpakket palle med møbler og kasser
Møbelopbevaring
Flytning af tungt badekar

Der er mange gode grunde til at vælge os, når du skal bruge et erfarent flyttefirma Nørrebro. Vi har således i mere end 25 år foretaget flytninger i området, hvorfor vi med sikkerhed også kan varetage din – det tør vi godt garantere.

Vi er førende indenfor kvalitet og service, ligesom vores priser er yderst konkurrencedygtige. Derfor får du reelt set mere, end du betaler for – derfor mener vi, at vi er det oplagte valg af flyttepartner på Sjælland.
Vores hovedkvarter ligger i Hedehusene blot 15-20 minutters kørsel fra København. Herfra kan vi servicere hele Sjælland; langt størstedelen af vores opgaver er dog inde i København. I og med vi udfører et hav af opgaver i København hver eneste uge, så bliver vi aldrig overraskede over trafikken eller lignende, hvilket betyder, at vi altid er i stand til at ramme dine deadlines. Herudover er vores udstyr i særklasse, hvilket er en stor fordel for dig, da det rette udstyr hurtigt kan spare dig for meget besvær og ikke mindst mange penge.

I vores udstyrspakke finder man blandt andet en praktisk flyttelift, også kaldet Baggårdskatten, der i kraft af sin fleksibilitet kan komme ind i enhver baggård på Nørrebro. Flytteliften har en kapacitet på 15 flyttekasser, og kan desuden sagtens transportere store møbler fra høje etagebyggerier og ned på jorden. Ydermere er den helt støjfri – vi generer med andre ord ikke naboerne, imens flytningen står på!

Foruden vores praktiske flyttelift så har vi også flere ergonomiske sækkevogne i vores udstyrspakke, der ligeledes kan gøre din flytning på Nørrebro markant mere overskuelig. Sækkevognene kan således ’gå på trapperne’, og er derfor ideelle til for eksempel hårde hvidevarer. Særligt på Nørrebro, der er notorisk kendt for at være en tætbeboet bydel, kommer vores innovative flytteudstyr dig til gode.

Hvis din flytning kræver hjælp fra vores udstyr, så medbringer vi dig naturligvis, uden at det kan ses på din regning!

Ikke nok med at vi kan tilbyde dig en forrygende flytteservice til en skarp pris, så har vi minsandten også et stort opbevaringslager, hvor vi for et mindre beløb kan opbevare dine ejendele i både korte og lange perioder. Der kan være flere grunde hertil; det kan for eksempel være, at du skal flytte ind i en mindre lejlighed end din nuværende, hvorfor det er nødvendigt at opmagasinere dele af dit inventar. Uanset hvad der ligger til grund for dit opbevaringsbehov, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig.

Vores 4000 m2 store lager ligger i forlængelse af vores hovedkvarter i Hedehusene. Vi har investeret i det nyeste indenfor lagerstyring og sikkerhed, hvorfor du trygt kan overlade dine ejendele i vores varetægt. Vi har blandt andet sørget for videoovervågning 24 timer i døgnet, opvarmning, store spotlys samt høje indhegninger hele vejen rundt om bygningen.

Selvom vores lager er stort og sikret imod uventede gæster, så er prisen ikke højere end på et self-storage lager i København. Hvis du er i tvivl, så har vi gjort det muligt at indhente et uforpligtende tilbud på din opmagasinering Sjælland her på hjemmesiden, således du ved selvsyn kan se, at vi sagtens kan være med på prisen.

Hos Flyttefirma Sjælland skiller vi os ud på mange måder – også når det kommer til priserne på din flytning Nørrebro. Således opererer vi slet ikke med listepriser, da vi derimod skræddersyer et tilbud til hver enkelt kunde. På denne måde er du sikker på, at tilbuddet inkluderer lige præcis dét, som du har brug for. Du undgår med andre ord at skulle betale for diverse services, som du i bund og grund ikke har behov for.

Fremgangsmåden er simpel, da det hele kan klares fra din computer. Vi har oprette en online tilbudsformular her på hjemmesiden, hvor vi ud fra oplysninger omkring din nuværende adresse, nye adresse og mængden af indbo kan udregne et præcist tilbud, der kun vil variere 10-15 % fra den endelige slutpris.

Selvom vi som sagt er et førsteklasses flyttefirma med Danmarks bedste flyttemænd, så kan dette ikke ses på din pris, da vi sagtens kan konkurrere med markedets mange alternativer – også når det gælder en flytning på Nørrebro. For at sætte en tyk streg under vores professionalisme, så vender vi i 99 % af tilfældene tilbage med et tilbud allerede samme dag, som du indsender formularen.

Scroll to Top