Flyttefirma Vesterbro

Overvejer du at flytte ind på Vesterbro, men mangler et kompetent flyttefirma, der kan assistere dig igennem hele forløbet? Så er du kommet til det rette sted. Hos Flyttefirma Sjælland har vi mere end 25 års erfaring med flytninger i indre København. Derfor har vi en værdifuld erfaring og knowhow, der kommer dig til gode igennem hele processen.

Hele vores forretning er bygget op omkring kompetente medarbejdere og flyttemænd. Qua vores erfaring har vi prøvet det meste, hvilket betyder, at vi også er klædt på til uventede problemstillinger undervejs. Ydermere er vores flyttemænd veluddannede og yderst professionelle. Hvorfor du kort sagt er i gode hænder, hvis dit valg af flyttepartner falder på os.

Flyttefirma Vesterbro
Her ses flytning nedpakket i Flyttefirma Sjællands flyttekasser

Flyttefirma Vesterbro

At vi er et seriøst foretagende understreges af vores medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening (DMF). Hvor kun de absolut bedste flyttefirmaer herhjemme kan opnå medlemskab. Medlemsskabet er et vidnesbyrd om, at vores flyttemænd arbejder i et sundt arbejdsmiljø.  Hvor der er styr på alle forsikringer og lignende. Vi tolerer på ingen måde ’sort arbejde’, hvorfor alle betalinger foregår via vores Dankort-terminaler. Dette betyder desuden, at du altid får en gyldig kvittering efter flytningens afslutning.

Vil du høre mere om vores fantastiske flytteservice på Vesterbro? Så kan du nemt og bekvemt indhente et helt gratis tilbud her på hjemmesiden. Vi har således oprettet en tilbudsformular, hvor du kan bede om et uforpligtende tilbud på din flytning til/fra Vesterbro. Vi udformer herefter et skræddersyet tilbud til dig, som ikke vil afvige meget fra den endelige slutpris. For at komme direkte til tilbudsformularen skal du blot klikke på den grønne knap herunder.

Vi tilbyder alle vores kunder nedpakning – Så bliver det ikke nemmere

Det kan være uoverskueligt at skulle pakke alle dine nuværende ejendele ned i flyttekasser og få dem frem til din nye adresse. Heldigvis kan vi være behjælpelige her. Vi har således ansat flere professionelle pakmestre, der kan tage sig af nedpakningen af dit hus / din lejlighed. Uanset beliggenhed og mængde så er vi klar med et tilbud på din nedpakning!

Vi passer naturligvis på dine ting, som var de vores egne. Hvis du vælger os til at stå for nedpakningen. Vores erfaring betyder, at vi i 9 ud af 10 tilfælde kan spare op imod 70 % af den brugte plads. Hvilket i sidste ende gør din flytning billigere. Herudover sparer du også enormt meget tid, da vi naturligvis medbringer vores innovative udstyr, hvis omstændighederne kræver det.

Vi har blandt andet fornylig investeret i en praktisk flyttelift, der med en kapacitet på hele 15 flyttekasser kan være en stor hjælp, hvis du for eksempel bor i et etagebyggeri på indre Vesterbro. Udover flytteliften så har vi også flere ergonomiske sækkevogne, der kan være til hjælp undervejs.

Flyttefirma Vesterbro – Vi passer på dine ejendele

Som et professionelt flyttefirma er det selvfølgelig vigtigt, at vi har styr på selve transporten af dine ting, hvad enten de skal fragtes 1 kilometer eller 100 kilometer. Som med alt andet vi foretager os, så er denne del af flytningen selvfølgelig gennemsyret af professionalisme – præcis som resten af vores gennemførte flytteservice i øvrigt.

At flytte på Vesterbro er intet problem for vores flyttemænd, eftersom vi har anskaffet os markedets bedste flyttelastbiler fra Mercedes. Med disse lastbiler samt professionalismen fra vores flyttemænd, så kan du være sikker på, at dine ejendele er i sikre hænder hele vejen fra A til B.

Mercedes lastbilerne kører således på flere lag af luftpuder, der afviser huller og andre ujævnheder i vejen. I kombination med de 6 spænderækker inde på selve ladet, så giver dette dit inventar den absolut bedste sikkerhed på markedet. Det er i og for sig ligegyldigt, om vi blot skal fragte dine ting fra den ene adresse på Vesterbro til en anden, eller om det skal hele vejen fra Vesterbro til det store udland – ingen opgave er for stor eller lille. Ydermere er lastbilerne også udstyret med automatisk bremsesensor.

Desuden er vi også behjælpelige, uanset om du skal flytte ind på Vesterbro eller ud af området.

Hvis du har ting du ikke bruger – Så gør brug af vores lagerhotel, nemt og simpelt

Som dit professionelle flyttefirma på Vesterbro, så kan vi naturligvis også sørge for en sikker opbevaring af dine ting i både kortere og længere perioder. Vores lager ligger i Hedehusene blot 15-20 minutters kørsel fra København, hvorfor det er nemt at nå, uagtet hvor på Sjælland du bor.

Vores lager er hele 4000 m2 stort, hvorfor vi kan opbevare alt lige fra enkelte flyttekasser til hele containere med møbler. Ingen opgave er for stor eller lille! Herudover har vi naturligvis sørget for det nyeste sikkerhedssystem samt lagerstyringssystem, der gør os i stand til at håndtere store mængder indbo både forsvarligt og overskueligt.

Lageret er blandt andet videoovervåget 24 timer i døgnet; du behøves med andre ord ikke bekymre dig om dine ejendele, da de er i trygge hænder hos os.

Flyttefirma Vesterbro – Gør brug af vores tilbudsformular helt uforpligtende

Lyder vi som et flyttefirma for dig? Så kan du som sagt nemt og hurtigt indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på din flytning på Vesterbro lige her på hjemmesiden. Ud fra oplysninger om din nuværende adresse, mængden af indbo samt din nye adresse kan vi give et skræddersyet og præcist tilbud, der stemmer perfekt overens med dine behov.

For at komme til vores tilbudsformular skal du blot følge hrefet herunder, hvorefter du bliver direkte viderestillet. Tilbuddet vender vi tilbage med på mail, således du har det hele liggende på skrift og kan nærstudere det i ro og mag.

Privatflytning
Her ses flyttemand igang med nedpakning af hus
Professionel opbevaring
Glad flyttemand filmer palle på lager
Scroll to Top