Flyttefirma Roskilde - 1# inden for Flytning & Opbevaring i Danmark

Hvis du leder efter et flyttefirma med et stort kendskab til Roskilde, så er du kommet det rette sted. Vi bliver ofte tiltalt Flyttefirma Roskilde da vi har foretaget så mange flytninger i Roskilde. Derfor har vi kendskab som et lille lokalt flyttefirma, men ressourcerne og løsninger som en af danmark største. Vi foretager nemlig flytninger over hele Sjælland. Dog skiller vi os ud fra andre flyttefirmaer på nogle forskellige parametre. Vi bliver ikke betalt for vores transporttid hen til din adresse, modsat mange andre. Dermed betaler man kun for selve tjenesteydelsen vi leverer. Hvis du er interesseret i hvad vi kan gøre for dig, så benyt dig af vores tilbudsformular ved at trykke på den grønne knap. Efter du har indtastet dine oplysninger, udformer vi et tilbud hurtigst muligt. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende.

Flytterengøring

Roskilde Flyttefirma - Professionelt med lokalt kendskab

Vi tilbyder vores kunder et meget bredt udvalg af ydelser og pakkeløsninger. Vi har eksempelivs tilknyttet et lagerhotel. Hvilket gør det muligt at opbevare kundernes genstande, hvis ikke de har brug for det lige nu og her. Lagerhotellet er overvåget 24/7 året rundt, så kunderne kan føle sig sikre. Vi tilbyder også nedpakning for kunderne, da vi har professionelle pakmestre der kan pakke effektivt. Dermed vil den samlede flytte tid også minimeres og dermed gøre det billigere Derudover tager vi imod Dankort betaling, så det er både nemt og sikkert for dig som kunde. Du modtager selvfølgelig en gyldig kvittering efter betaling, så du ved at alt stemmer overens og at der ikke er nogle skjulte gebyrer eller andet. Alt dette tilbyder vi vores kunder, og kan gøre det som en pakke hvis det ønskes. Derfor benyt tilbudsformularen allerede i dag. Læs mere om Roskilde her.

Flyt til eller fra Roskilde

Skal du flytte fra eller til roskilde, har du fundet den rigtige side. Flyttefirma Sjælland har flytter for utallige mennesker til og fra Roskilde og omegn. Vores loyale og glædespredende flyttemænd er effektive og forsigtige – lige som vi mener alle flyttemænd skal være. Vi vil gerne sætte et godt eksempel med vores forretning og det håber vi du kan mærke, når vi er ude. Samtidigt er vi stolte af, hvor hurtige vi er til at eksekvere hver eneste opgave. Lyder alt det for godt til at være sandt, så er det bare om at kontakte os, så vi kan komme i gang med vores arbejde. Kontakt os allerede i dag og få et skræddersyet tilbud. Vi er dit flyttefirma i Roskilde!

flyttefirma roskilde
Scroll to Top