Erhvervsflytning med Flyttefirma Sjælland

Flyttefirmaet cover erhvervsflytningHer ses hele Flyttefirma Sjællands vognpakkeFlyttefirma Sjælland er et professionelt flyttefirma, som varetager erhvervsflytning i alle størrelser. Vi har med vores flyttekonsulenter mulighed for at kigge forbi din erhvervsvirksomhed alle ugens dage. Her vil vi i samarbejde med jeres virksomhed, gennemgå din erhvervsflytning fra a-z, undervejs vil vi endvidere komme med gode råd og vejledning, dette kan let være relevant i forhold til nedpakning og særlige hensyn der skal tages i forbindelse med din erhvervsflytning.

Under den gennemgribende gennemgangen, vil vi i fællesskab se efter muligheder for at lette din flytning, dette kan gøres ved hjælp af flyttelift, nedpaknings teknikker, mulighed for palle pakning og andre innovative løsninger, der vil være tidsbesparende i forbindelse med din flytning. Ved at lade os stå for jeres erhvervsflytning, vil i både opnå besparelser på bundlinjen, men samtidigt vil i også få kreativ nytænkende sparring som vil gøre flytteprocessen væsentligt simplere for jer.

De løsninger vi i sidste ende finder mest besparende og bedst tilpassede til jeres virksomhed, vil blive beregnet i det tilbud vi vil komme med på din erhvervsflytning. Bestil en tid med en af vores erhvervsflytnings konsulenter, hvis du står med en erhvervsflytning i nær fremtid må det betegnes som et must, derved kan vi i fællesskab komme frem til den bedste løsning for jeres virksomhed.

Innovativt flyttesystem til erhvervsflytning

Her kan du se 2 flyttemænd igang med at nedtage en lysekrone under nedpakning af kæmpe hus flytning.Flyttefirma Sjælland ligger inde med et helt unikt program til vores erhvervsflytninger. Vi giver jer redskaberne der skal sikre en succesfyldt flytning, dette inkluderer; flyttekasser, nedpaknings papir, special labels, plantegning med unik ID nummerering med videre. Alle vores servicer bliver sammenlignet med jeres behov og flytningens størrelse, derved får i en tilpasset løsning, der passer jer som virksomhed optimalt.

flyttemand igang med at løfte printerFlyttefirma Sjælland kan håndtere landets største erhvervsflytninger, dette illustreres blandt andet ved at vi som virksomhed, er med i alle offentlige udbud fra statens side. Her har vi skabt os erfaring med at flytte for eksempelvis: kommuner, hospitals afdelinger, biblioteker og tekniske skoler. Hos Flyttefirma Sjælland betjener vi derudover også nogle af landets største erhvervskunder som banker, medicinal firmaer og energi selskaber. Alle de erfaringer vi har gjort os i forbindelse med tidligere erhvervsflytninger, giver os en uovertruffen ballast i forhold til at levere nye erhvervsflytninger for jer, vores erfaring samt redskaberne vi har til rådighed sikrer en flytning med fokus på på alle elementer, også dem du måske ikke selv har været opmærksom på tidligere.

Det mest nytænkende flyttelift system i Danmark

Det kan du forvente at få glæde af hvis behovet opstår i forbindelse med din erhvervsflytning. Vi har investeret i Danmarks mindste flyttelift, faktisk er den så lille at den også kan bruges indendørs.

Flytteliften kører på elektricitet, derfor vil den heller ikke skabe gene’ når den bliver benyttet indendørs. Vi mener at flytteliften er et godt eksempel på, at vi som virksomhed formår at tænke ud af boksen, både når det gælder privatflytninger, men i særdeleshed ved erhvervsflytninger, hvor det ofte er påkrævet at have de bedste redskaber til rådighed – på den måde skaber vi en gnidningsfri overgang, for jeres virksomhed.

Tryk her for at komme til vores oversigt over ydelser