Erhvervsflytning med Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Sjælland er et professionelt flyttefirma, som varetager erhvervsflytning i alle størrelser. Vi har med vores flyttekonsulenter mulighed for at kigge forbi din erhvervsvirksomhed alle ugens dage. 

Det siger vores kunder

Super flyttefirma, der holder hvad de lover og lidt til
Vi har brugt Flyttefirma Sjælland for anden gang. Valget faldt på dem, fordi de altid har ydet os en rigtig god service til en god pris. Og hvor det også er muligt at få hjælp af flyttefolkene, denne gang Jason og Casper til ekstra opgaver, hvis der er noget, som man ikke lige har nået inden flytningen.
Læs mere
Flytning og opbevaring
Har flyttet ud, haft ting på opbevaring og fået dem kørt ud og flyttet ind det nye sted. Alt har været helt perfekt, kan anbefales 🙂 Jonas og Kevin klarede hurtigt at få alle ting på plads.
Læs mere
Glimrende service og højt humør!
I sidste måned flyttede vi ved hjælp af Kevin, Mikki og Magnus. Det var en stor fornøjelse, og det kan nemt anbefales til andre! God kvalitet, god service og højt humør!
Læs mere
Previous slide
Next slide

Ved at lade os stå for jeres erhvervsflytning, vil i både opnå besparelser på bundlinjen, men samtidigt vil i også få kreativ nytænkende sparring som vil gøre flytteprocessen væsentligt simplere for jer. Under den gennemgribende gennemgangen, vil vi i fællesskab se efter muligheder for at lette din flytning, dette kan gøres ved hjælp af flyttelift, nedpaknings teknikker,

mulighed for palle pakning og andre innovative løsninger, der vil være tidsbesparende i forbindelse med din flytning. Ved at lade os stå for jeres erhvervsflytning, vil i både opnå besparelser på bundlinjen, men samtidigt vil i også få kreativ nytænkende sparring som vil gøre flytteprocessen væsentligt simplere for jer.

Gigantisk Trækker flyttebil

Erhvervsflytning - Innovativt flyttesystem

Erhvervsflytning

Flyttefirma Sjælland ligger inde med et helt unikt program til vores erhvervsflytninger. Vi giver jer redskaberne der skal sikre en succesfyldt flytning, dette inkluderer; flyttekasser, nedpaknings papir, special labels, plantegning med unik ID nummerering med videre. Alle vores servicer bliver sammenlignet med jeres behov og flytningens størrelse, derved får i en tilpasset løsning, der passer jer som virksomhed optimalt.

Alle de erfaringer vi har gjort os i forbindelse med tidligere erhvervsflytninger, giver os en uovertruffen ballast i forhold til at levere nye erhvervsflytninger for jer, vores erfaring samt redskaberne vi har til rådighed sikrer en flytning med fokus på på alle elementer, også dem du måske ikke selv har været opmærksom på tidligere.

Flyttefirma Sjælland kan håndtere landets største erhvervsflytninger, dette illustreres blandt andet ved at vi som virksomhed, er med i alle offentlige udbud fra statens side. Her har vi skabt os erfaring med at flytte for eksempelvis: kommuner, hospitals afdelinger, biblioteker og tekniske skoler. Hos Flyttefirma Sjælland betjener vi derudover også nogle af landets største erhvervskunder som banker, medicinal firmaer og energi selskaber.

Erhvervsflytning

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Charlotte Camitz

Underskrevet: 21:22:58 30-04-2024

💪

Vurdering:

Michael Matzon

Underskrevet: 22:54:24 03-04-2024

Kunden er mega tilfreds med flytningen .

Vurdering:

Søren Sandorff

Underskrevet: 19:21:10 15-03-2024

Flytningen gik perfekr.

Vurdering:

Bende Jensen

Underskrevet: 18:02:39 14-03-2024

Det gik rigtigt godt og har været glade

Vurdering:

Camilla Skov

Underskrevet: 15:13:11 12-03-2024

Flytningen perfekt.

Vurdering:

Erhvervsflytning - Det mest nytænkende flyttelift system i Danmark

Det kan du forvente at få glæde af hvis behovet opstår i forbindelse med din erhvervsflytning. Vi har investeret i Danmarks mindste flyttelift, faktisk er den så lille at den også kan bruges indendørs.

Flytteliften kører på elektricitet, derfor vil den heller ikke skabe gene’ når den bliver benyttet indendørs. Vi mener at flytteliften er et godt eksempel på, at vi som virksomhed formår at tænke ud af boksen, både når det gælder privatflytninger, men i særdeleshed ved erhvervsflytninger, hvor det ofte er påkrævet at have de bedste redskaber til rådighed – på den måde skaber vi en gnidningsfri overgang, for jeres virksomhed. Er du i tvivl om Flyttefirma Sjælland kan levere god service og hvad der hører med, så læs vores mange flotte anmeldelser her.

Hurtigt og effektivt

Vælger du en erhvervsflytning hos Flyttefirma Sjælland, sørger vi for at planlægge en flytning der er optimal og effektiv. Ved at stå for planlægningen, sikrer vi at flytningen kan foregå hurtigst muligt. Med det bedste team og den nyeste teknologi indenfor flytninger, kan vi håndtere en omfangsrig erhvervsflytning på kort tid. Med vores erfaringer inden for flytning af medicinalfirmaer, tekniske skoler osv., ved vi hvordan man håndterer skrøbelige genstande og har systemer og materialer til nedpakning af disse.

erhvervsflytning
Erhvervsflytning

Vi mener at vores tekniske færdigheder og vores erfaring er garant for vores entusiasme og engagement. Vi sørger for, at få alle detaljer på plads før flytningen, så vi hurtigt og effektivt kan gennemføre flytningen, så virksomheden ikke lider driftstab, men snarest kan genoptage deres forretning. Hos Flyttefirma Sjælland får du ikke kun et par hurtige hænder, men derimod også service bl.a. i form af vejledning af muligheder og anbefalinger til den optimale eksekvering af den erhvervsflytning der er behov for. Kontakt os for nærmere detaljer.

Scroll to Top