Erhvervsflytning med Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Sjælland er et professionelt flyttefirma, som varetager erhvervsflytning i alle størrelser. Vi har med vores flyttekonsulenter mulighed for at kigge forbi din erhvervsvirksomhed alle ugens dage. 

Det siger vores kunder

Super flyttefirma, der holder hvad de lover og lidt til
Vi har brugt Flyttefirma Sjælland for anden gang. Valget faldt på dem, fordi de altid har ydet os en rigtig god service til en god pris. Og hvor det også er muligt at få hjælp af flyttefolkene, denne gang Jason og Casper til ekstra opgaver, hvis der er noget, som man ikke lige har nået inden flytningen.
Læs mere
Flytning og opbevaring
Har flyttet ud, haft ting på opbevaring og fået dem kørt ud og flyttet ind det nye sted. Alt har været helt perfekt, kan anbefales 🙂 Jonas og Kevin klarede hurtigt at få alle ting på plads.
Læs mere
Glimrende service og højt humør!
I sidste måned flyttede vi ved hjælp af Kevin, Mikki og Magnus. Det var en stor fornøjelse, og det kan nemt anbefales til andre! God kvalitet, god service og højt humør!
Læs mere
Tidligere
Næste

Ved at lade os stå for jeres erhvervsflytning, vil i både opnå besparelser på bundlinjen, men samtidigt vil i også få kreativ nytænkende sparring som vil gøre flytteprocessen væsentligt simplere for jer. Under den gennemgribende gennemgangen, vil vi i fællesskab se efter muligheder for at lette din flytning, dette kan gøres ved hjælp af flyttelift, nedpaknings teknikker,

mulighed for palle pakning og andre innovative løsninger, der vil være tidsbesparende i forbindelse med din flytning. Ved at lade os stå for jeres erhvervsflytning, vil i både opnå besparelser på bundlinjen, men samtidigt vil i også få kreativ nytænkende sparring som vil gøre flytteprocessen væsentligt simplere for jer.

Gigantisk Trækker flyttebil

Innovativt flyttesystem til erhvervsflytning

Flyttefirma Sjælland ligger inde med et helt unikt program til vores erhvervsflytninger. Vi giver jer redskaberne der skal sikre en succesfyldt flytning, dette inkluderer; flyttekasser, nedpaknings papir, special labels, plantegning med unik ID nummerering med videre. Alle vores servicer bliver sammenlignet med jeres behov og flytningens størrelse, derved får i en tilpasset løsning, der passer jer som virksomhed optimalt.

Flyttefirma Sjælland kan håndtere landets største erhvervsflytninger, dette illustreres blandt andet ved at vi som virksomhed, er med i alle offentlige udbud fra statens side. Her har vi skabt os erfaring med at flytte for eksempelvis: kommuner, hospitals afdelinger, biblioteker og tekniske skoler. Hos Flyttefirma Sjælland betjener vi derudover også nogle af landets største erhvervskunder som banker, medicinal firmaer og energi selskaber.

Flyttemand fra Flyttefirma Sjælland med en udstoppet leopard.

Alle de erfaringer vi har gjort os i forbindelse med tidligere erhvervsflytninger, giver os en uovertruffen ballast i forhold til at levere nye erhvervsflytninger for jer, vores erfaring samt redskaberne vi har til rådighed sikrer en flytning med fokus på på alle elementer, også dem du måske ikke selv har været opmærksom på tidligere.

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Sara Hillbom Guizani

Underskrevet: 16:22:43 14-11-2021

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Simone romme

Underskrevet: 18:27:07 13-11-2021

Perfekt arbejde

Vurdering:

Thomas Merrild Jensen

Underskrevet: 20:03:30 13-11-2021

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Jan johansen

Underskrevet: 01:27:26 13-11-2021

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Mikkel koldtoft

Underskrevet: 18:11:03 12-11-2021

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Det mest nytænkende flyttelift system i Danmark

Det kan du forvente at få glæde af hvis behovet opstår i forbindelse med din erhvervsflytning. Vi har investeret i Danmarks mindste flyttelift, faktisk er den så lille at den også kan bruges indendørs.

Flytteliften kører på elektricitet, derfor vil den heller ikke skabe gene’ når den bliver benyttet indendørs. Vi mener at flytteliften er et godt eksempel på, at vi som virksomhed formår at tænke ud af boksen, både når det gælder privatflytninger, men i særdeleshed ved erhvervsflytninger, hvor det ofte er påkrævet at have de bedste redskaber til rådighed – på den måde skaber vi en gnidningsfri overgang, for jeres virksomhed.

Scroll til toppen