Kontorflytning

flytteservice

Kontorflytning - hurtigt og effektivt

Hos Flyttefirma Sjælland har vi sørget for, at der er alle slags flyttemuligheder. Vi flytter både for privatpersonen og virksomheden. En af vores spidskompetencer er kontorflytninger. Vores yderst professionelle flyttefolk har god ordenssans og har altid styr på både nedtagning og opsætning af kontorer. Vi ved, at stole, borde og computere er dyre og ofte værdifulde for ejerne. Derfor er vi altid forsigtige ved en kontorflytning. Vi tager vores arbejde meget seriøst, og tager ingen risici. Vi formoder dog altid at gennemføre jobbet hurtigt. Vi er klar over, hvor den hårfine balance går, og skynder os kun, når vi ved at det er sikkert at sætte farten op. Kontakt os, for at få et tilbud på en erhvervsflytning. Du får den bedste pris vi kan tilbyde. Vi holder det simpelt og billigt, med fuld gennemsigtbarhed. 

Kontorflytning - en vanesag

For os er flytninger af kontorer en vanesag. Vi har prøvet det mange gange, vi gør det tit og vi er altid klar på at gøre det. Vi sætter en dyd i vores arbejde og har det sjovt med det vi laver. Vi ankommer til tiden og ofte med et stort smil på læben. Ved større erhvervsflytninger, såsom store kontorflytninger, ankommer vi med mange flyttefolk, for at få arbejdet gjort hurtigt og effektivt. Blandt andet har vi også den nyeste teknik inden for flytning; et flyttelift system, som kan bruges indenfor. Den er eldrevet og larmer derfor ikke, som man ellers ville tro en ‘mini-kran’, ville gøre. Med det system kan vi hurtigt og effektivt flytte store og tunge objekter.

Udover kulturen, kan København også prale af en fremragende infrastruktur. Især med den nyeste tilføjelse, Cityringen, som har forbindelser til s-tog, regionale toge og andre metrolinjer. 

Erhvervsflytning
Kontorflytning

En sikker flytning

Hos Flyttefirmaet Sjælland sætter vi sikkerhed højt. Det er vigtigt for os, at du med tryghed kan vælge os som samarbejdspartner. Med mange års erfaring, ved vi hvad det kræver, at gennemføre en kontorflytning under sikrede forhold. På et kontor findes mange artikler, der ikke skal beskadiges under nogen omstændigheder. Vi er derfor altid ekstra omhyggelige, når der skal flyttes kontorer. Det er vigtigt at der er styr og orden på alle sager, når vi flytter. Det sikrer vi os allerede under administrationen og planlægningen af selve flytningen. Dermed kommer vi altid med den sikreste løsning til flytningen. Du kan altså vælge os uden at bekymre dig om eventuelle beskadigelser. Flyttefirmaet Sjælland er den hurtigste sikre løsning til ethvert flytteprojekt – også kontorflytninger. 

Vælg Flyttefirma Sjælland

Er du i en virksomhed der skal have flyttet kontor, bør du kigge nærmere på vores erhvervsflytninger. Vi har flyttet kontorer for mange virksomheder, og har altid fået positiv feedback på vores arbejde. Vi varetager små som store opgaver, og er altid klar til at give en konkurrencedygtig pris på den relevante flytning. Hos os får du høj professionalisme, omhyggelige flyttefolk og hurtig eksekvering. Vi er ret sikre på, at vi er det rigtige valg af flyttefirma. Se vores Trustpilot, hvor vi får 5/5 stjerner, med mere end 2000 anmeldelser, den er vi stolte af.

Flytterengøring
Scroll to Top