Flyttetilbud fra Flyttefirma Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland har vi en række utroligt konkurrencedygtige flyttetilbud. Vi leverer kvalitets flytning til utroligt billige penge og er af denne grund, blevet en af Danmarks største flyttepartnere. Det er muligt at indhente et flyttetilbud via vores hjemmeside, blot ved at sende en henvendelse. Vi svarer altid på din henvendelse med et flyttetilbud på din flytning, samme dag som du skriver. Vores store erfaring med flytning har givet os en række procedure, der gør vores flytning meget mere effektiv end vore konkurrenter. Vi mener også at kommunikation mellem kunde og sælger er utroligt vigtig, og vi lægger derfor stor vægt på, at du kommer med så mange brugbare informationer i din henvendelse som muligt. På denne måde ved vi, hvad vi kommer ud til og kan derved gøre det hurtigere.

Flyttefirmaet cover flyttetilbud

Flyttefirma Sjælland sender flyttetilbud på skrift samme dag inden for kun 1 time

Når du henter et flyttetilbud hos Flyttefirma Sjælland, sender vi dig en mail med tilbuddet, på den måde har du dit tilbud på skrift og ikke bare en samtale i telefonen, hvor der kan opstå misforståelser. Vi giver flyttetilbud ud fra de oplysninger du har givet os, så det er vigtigt, at de er forholdsvis præcise. Uanset om det er en lille flytning, en stor erhvervsflytning eller en international flytning du skal have foretaget, så er vi med dig hele vejen hos Flyttefirma Sjælland. Vi lægger utrolig meget vægt på at gøre opgaven 110 % færdig, da vi på denne måde sikrer os, at kunden er tilfreds med det produkt vi leverer.

Hurtigt og nemt 

Du vil i forbindelse med din henvendelse modtage en masse oplysninger om de services, du kan vælge imellem. Her er der blandt andet fast pris eller timepris. Alt du skal gøre er blot, at skrive hvilken dato og hvilket tidspunkt du vil have foretaget flytning. Efter det sender vi dig en endelig ordrebekræftelse. På denne måde opstår der ingen misforståelser og du har en skriftlig aftale inden flytningen begynder. Det er din sikkerhed for ordentlig flytning, som står højest hos os. Tilfredse kunder er en mærkesag for os. Læs vores mange gode anmeldelser lige her.

Flyttefirma Sjælland – vi leverer service fra øverste hylde

Vi har inddelt indbo i tre forskellige kategorier: “flyttekasser” som er alt det der kommer i flyttekasser. “et mands ting” som er alt det indbo, der kan flyttes af en mand, men er for stort til flyttekasser. og sidst “to mands ting”som er det man skal være to til at flytte. Det er vigtigt, at du har talt præcist antal op, når du skriver din henvendelse. På den måde dette vil det gøre lettere for os, at give dig et tilbud. Vi har aldrig givet et flyttetilbud, vi ikke har kunnet overholde, og dette er grundet den gode kommunikation mellem os og vore kunder. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, du skal blot skrive en henvendelse i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange års erfaring

Som den professionelle flyttepartner vi er, sørger vi naturligvis for, at alle regler overholdes, og vi overanstrenger derfor ikke vores flyttemænd. Det er vigtigt, at du kan vide dig sikker på, at flyttemændene ved hvad de gør, og det gør de helt sikkert hos os. De har både en god uddannelse inden for flytning og en enorm stor erfaring.

Vi sidder altid klar til at give dig et tilbud.
gigaspace lastbil parkeret
Flyttemand
Scroll to Top