Alt om vores flytteforretning og vejen til en af landets bedste flytteforretninger

Flyttebil ved aflæsningHar du brug for en professionel og innovativ flytteforretning til din flytning? Så kontakt endelig os hos Flytteforretning Sjælland, vi er på mange områder unikke indenfor flytteforretninger i Danmark. Du kan her på siden finde timepriser såvel som du kan hente en fast pris på din flytning, benyt vores tilbudsservice på flytninger i højre side, hvorefter du vil modtage et tilbud indenfor ganske kort tid.

Vi er en af landets mest kendte flytteforretninger og vores mange Facebook fans og de fem stjernede anbefalinger du kan finde vores kundeanmeldelser taler for sig selv – disse ser vi på med stor stolthed, da det viser vores forretningsmåde er velset blandt vore kunder. Du kan også se på vores kundeanmeldelser at vi er det danske flyttefirma der har den bedste bedømmelse fra kunderne, dette tager vi som et klart tegn på at vores måde og drive flytteforretning på, er den helt rigtige – både for dig, men i sandhed også for os selv.

Vores flytteforretning har stået for erhvervsflytninger for nogle af landets største erhvervsvirksomheder, her kan vi i flæng nævne selskaber som Mærsk, FLSmidth, Danske Bank, PET, Novo Nordisk samt mange flere. Dette føler vi er et bevis på vores professionelle og kvalitetsprægede tilgang til flytninger, store såvel som de små. Dermed kan du også roligt overlade flytningen af dit private hjem til vores flytteforretning og forvente den bedste pleje af dit indbo og ejendele.

På alle områder omkring flytning og opbevaring, da er vi valget der sikrer en kvalitetsflytning hvor fokus er på dine ejendele og sikring af disse. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor alle mand tager del i både det sure og det søde, derved sikrer vi at du får glade og smilende flyttemænd til din flytning – det kan i høj grad være med til at sikre at flytteoplevelsen bliver behagelig. Vores flyttemænd er dybt professionelle og har modtaget den rette undervisning, som gør at de har redskaberne til at klare selv de mest krævende flytninger, men samtidig har gejsten til at gøre din flytning til en god oplevelse

En af landets dygtigste flytteforretninger

Flyttemand igang med flytningHos Flytteforretning Sjælland er vi længe blevet anset som værende en yderst aktiv og attraktiv flytteforretning for borgere på hele Sjælland, men i særdeleshed også i hovedstaden, dette illustreres blandt andet i form af de adskillige flytteopgaver vi igennem årenes løb har klaret for de københavnske borgere. Hvis du bor i København, eller bare i Københavns området, og skal du bruge en flytteforretning med lokalt kendskab til at varetage din flytning, hvad end karakter den måtte være af, så lad os endelig høre fra dig.

Når vi foretager flytninger i Købehavn er det ikke sjældent, at der er behov for vores flyttelift. Vi har den perfekte flyttelift til opgaver i storbyen, hvor der ofte er særdeles sparsomt med pladsen, samt det kan være besværligt at benytte en almindelig flyttelift. Vi har Danmarks mindste flyttelift, denne kan trods sin minimale størrelse, stadig bære op til 250 kilo samt gå op til 5. Etage. I mange tilfælde vil det være økonomisk fornuftigt at benytte sig af vores service med flytteliften, ikke alene kan flytningen blive foretaget hurtigere, men oftest vil den også blive væsentligt billigere da tiden brugt på din flytning minimeres betragteligt.

Ved flytninger i indre København oplever vi ofte, at vores kunder har for mange ting, specielt hvis de flytter ind til byen. Her får man typisk lidt mindre plads at gøre med, hvis dette også er tilfældet hos dig, så er vi i endnu højere grad det oplagte valg som din flyttepartner. Vi har anskaffet os et lager i Storkøbenhavn, hvor vi udlejer billige opbevaring til kunder, såvel som andre der måtte finde interesse i dette. Flyttefirma Sjælland gør som altid en dyd ud af kvalitet, og dette afspejler sig også i vores opbevarings facilitet. Vi har sørget for at lageret er optimalt indrettet, vi har sikret os overvågning af lageret 24/7, samt vagtservice hvor der alle døgnets timer er direkte video kontakt, dette gør at vores vagtfirma i forbindelse med en alarm i løbet af ingen tid kan afgøre hvad situationen indebærer, og derefter tilkalde politiet hvis dette er nødvendigt.

Hvis du ønsker at få et flyttetilbud på din flytning med vores flytteforretning, så kan du som sagt vælge at benytte vores knap til højre, hvorfra du bliver sendt direkte videre til en flytteformular. Når du har udfyldt denne, så har vi alt information vi har behov for, for at kunne sikre at din flytning bliver klaret på den bedst tænkelige måde – herefter hører du fra os, og vi kan i fællesskab få dig trygt indrettet i dine nye omgivelser.

Flytteforretning Sjælland og vore kompetencer inden for flytteteknikker

Flytteforretning med Flyttelift

Flytteforretning med flyttelift

Vi vil gerne for den nysgerrige besøgende forklare nærmere om hvad der gør os enestående indenfor flyttebranchen, såvel som hvad vi kan bidrage med overfor dig og i forbindelse med din flytteopgave eller med hjælp til opbevaring. Der er langt flere facetter i vores flytteforretning, end hvad man måske umiddelbart ville tro – og hvad der tidligere har været tradition for blandt flyttefirmaer. Derfor har vi investeret i en masse “flyttelegetøj” som gør os i stand til af løfte enhver flytteopgave du måtte have som kunde hos os, her kan vi bla. tilbyde udendørs møbelelevator til transport, dette spare vores kunder en masse penge på deres flytteopgaver og gør vi kan håndtere flytninger med mindre mandskab end mange af vores konkurrenter, uden der bliver skåret ned på selve kvaliteten på flytningen.

Til pengeskabe har vi speciale flyttevogne vogne med der gennem hydraulik kan løfte pengeskabe på flere tons og på den måde få flyttet dit pengeskab uden besvær og til stor besparelse for dig som kunde hos Flytteforretning Sjælland.

Flyttemænd på et helt nyt niveau giver en sublim flytteoplevelse

Flytteforretning Sjælland på Frederiksberg

Flytteforretning Sjælland på Frederiksberg

Vi er kendt for vores motiverede og smilende flyttepersonale, de er vores billede udadtil – derfor giver vi dem også det bedst tænkelige arbejdsmiljø, vi mener at glade flyttemænd skaber glade kunder. Først og fremmest så har man som flyttemand hos os, mulighed for at benytte altid pålidelige maskiner, det er både med hensyn til vores flyttelift, flyttebiler men også ned i detaljerne hvor flyttekasser, flyttetape og bobleplast er i en kvalitet vi kan stå indenfor.

Ved at have kvaliteten af materialerne vi benytter os af i top, så er de bedste flyttemænd også interesserede i at arbejde for vores flytteforretning, hvor de ved at tingene fungerer og de kan arbejde i et sundt og tilfredsstillende arbejdsmiljø. Vi sikrer os endvidere at alle flyttemænd gennemgår de rette kurser og undervisning til at repræsenterer os på bedste vis, samt sikre en gnidningsfri flytning for jer som kunder. Vores flytteforretning er også sikkerhedsgodkendt af PET, hvorfor vi står for deres flytninger. Der er her tale om en sikkerhedsgodkendelse hvor man vitterligt skal gøre sig fortjent til den – dette er også med til at være en afspejling af vores flyttemænds dedikation til arbejdet såvel som deres faglige samt menneskelige kvaliteter og kvalifikationer er særdeles fremstående.

Flytteforretningen stiller op foran lageret.

Flytteforretningen stiller op foran lageret.

Hvis du er en miljøbevidst forbruger, så bør du finde vores miljøpolitik i flytteforretningen ganske interessant, vi har således valgt at være langt foran de egentlige krav der er til vores flyttebiler m.v. ganske enkelt fordi vi bekymrer os om den verden vi lever i. De gældende miljøkrav fra EU til flyttebiler og lastbiler generelt, er at disse skal være såkaldt Euro 3 godkendt. Vi har allerede valgt at opgradere vores flyttebiler, så de opfylder kravene i Euro 5 som først træder i kraft om lang tid. Helt konkret så blandes vores diesel brændstof med AD Blue, som gør at tung metaller falder til bunds frem for at øge CO2 udledningen.

Vores flytteforretning har endvidere som tidligere nævnt en innovativt og nyskabende flyttelift, hvor den ikke er drevet på hverken benzin eller diesel, men derimod på el, hvilket også gør at den er væsentligt mere tidssvarende såvel som miljøvenlig, sammenlignet med de flyttelifte der ellers bliver brugt af danske flytteforretninger.

Hos vores flytteforretning, der har vi ikke alene fokus på at varetage flytninger for danskerne. Vi har taget skridtet videre og tilbyder i samme ombæring også opbevaring. Det har været en naturlig udvikling for flytteforretningen nu også at have opbevaring i sine portefølje af tilbud til kunderne, da finanskrisen har indvirket at mange danskere enten flytter i mindre boliger eller har behov for opbevaring i kortere eller længere perioder.

Vi startede allerede med opbevaring nær vores administration tidligt i 2011, men da vi oplevede en meget stor efterspørgsel efter den billige og sikre opbevaring vi tilbyder, så blev vi nød til at få fat i nogle større faciliteter. Derfor har vi i Storkøbenhavn fået fat i et stort lager som vi nu kan gøre brug af. Opbevaringen vi tilbyder er ikke alene til vores kunder i flytteforretningen, men samtidig også til alle andre der måtte have et behov for opbevaring. Man kan med fordel benytte vores fagfolk til at stå for opbevaringen, da vi har stor erfaring indenfor nedpakning og kan sikre dine ejendele bedst muligt mod både støv og snavs.

Vi har selvfølgelig sikret os at opbevaringen er i absolut topklasse, både hvad angår selve opbevaringen såvel som sikkerheden i tilknytning hertil. Du kan benytte formularen i højre side til at indhente et tilbud på opbevaring, du får svar indenfor kort tid og er selvfølgelig også velkommen til at komme og inspicere vores lager.

Skal du bruge en flytteforretning til at varetage din flytning forsvarligt og i godt humør, så kan vi også give dig et fordelagtigt tilbud. Når du benytter os til din flytning, så er du altid garanteret en professionel og kvalitetssikret løsning. Vi har endvidere gjort således at vi altid modtager betaling efter endt flytning med dankort, så er du sikret at der bliver betalt både skat og moms af prisen – i en branche hvor dette ellers ikke altid har været kutyme. Få dit tilbud i dag, ved at benytte formularen øverst til højre.

Flytteforretning

VN:R_U [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Alt om vores flytteforretning og vejen til en af landets bedste flytteforretninger,
5.0 / 5 baseret ud fra 1 stemme