Alt om vores flytteforretning og vejen til en af landets bedste flytteforretninger

Leder du efter en kompetent og pålidelig flytteforretning, der kan hjælpe dig med din flytning? Uanset om du skal flytte inden- eller udenfor landets grænser, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig. Vi har i mere end 25 år foretaget adskillige flytninger for danskere over hele landet. Dette giver os en uvurderlig erfaring, som naturligvis kommer dig til gode igennem dit flytteforløb.

Hos Flyttefirma Sjælland er vi medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening. Dette er din sikkerhed for en gennemført flytning, hvor alt foregår efter bogen. Vores medlemskab af ovenstående bekræfter, at vi er en professionel flytteforretning, med styr på alt lige fra forsikringer til arbejdsmarkedsregler. Dette sikrer først og fremmest dig en god flytning, men er også en garant. Her menes at vores flyttemænd arbejder under gode forhold samt med respekt for miljøet.

Flyttefirmaet cover flytteforretning
Flyttebil ved aflæsning

Flytteforretning og vejen til en af landets bedste flytteforretninger

Faktisk er vores flyttemænd Danmarks bedst betalte. Vi har valgt denne tilgang, da vi mener, at velbetalte og dermed tilfredse flyttemænd. Er mere tilbøjelige til at gå en ekstra mil for dig som kunde. Dette udmønter sig altså i en bedre service for dig i sidste ende, da vores flyttemænd aldrig springer over hvor gærdet er lavest – tværtimod. Vi hjælper dig altid helt til dørs, og hjælper desuden gerne med blandt andet ned- og udpakning.

Lyder vi som en flytteforretning for dig? Så skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi vil herunder forsøge at besvare alle dine spørgsmål efter bedste overbevisning.  Hvis du allerede er overbevist, så har vi tilmed oprettet en online tilbudsformular. Her kan du på få minutter anmode om et gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning. Vi skal blot bruge lidt forskellig information, før vi kan skræddersy et tilbud, der matcher dig og dine behov. Vi sender desuden uforpligtende tilbud ud til både ind- og udlandsflytninger. Ingen opgave er med andre ord for stor eller lille for os!

Fremragende flytteforretning

Flyttefirma Sjælland er en flytteforretning der har styr på sagerne. Vi har mange års erfaring og ved, hvordan man eksekverer en flytning hurtigt og effektivt. Vi rangerer højt på Trustpilot, hvor vi får 5 ud af 5 stjerner. Det er vi stolte af. Til dels er det fordi vi er effektive, forsigtige og billige. Tre hovedelementer ved vores flytteforretning, som de fleste vægter højt, når det kommer til at flytte. Vi sikrer os altid at vores kunder er glade og tilfredse. Det gør vi ved at være en gennemsigtig forretning, som ikke lægger skjul på vores metode, tidsbehov eller priser. Efter mange års erfaring mener vi, at vi har mestret alle slags flytninger. Det mener vores kunder heldigvis også, da vi altid sikrer os at de har haft en god oplevelse.

Indsæt trustpilot

Erhvervsflytning Ordrup

Flyttefirma Sjælland – En flytteforretning med overskud 

Hos Flyttefirma Sjælland er vi ikke bange for en udfordring. Uanset omfanget af din flytning, så står vi klar med en hjælpende hånd. Desuden er vi meget mere end bare et fragtfirma. Således flytter vi ikke kun dine ting fra A til B, men kan også hjælpe med et hav af andre forhold. Hvis dette ønskes af dig. Vi er med andre ord en komplet flytteforretning, der altid udfører et professionelt stykke arbejde.

Ydermere så er vi altid garant for en totaloplevelse, hvor vi ikke ’bare’ flytter dine ting fra A til B. Udover selve transporten af dine ejendele, så er vi nemlig også eksperter i blandt andet ned- og udpakning. I sin enkelthed betyder dette, at du kan få hjælp til nedpakningen af dit  hjem og udpakning på din nye adresse. Vi har således ansat professionelle pakmestre, der altid står klar til at give en hånd med.

Som sagt kan vi hjælpe med nedpakningen på din nuværende adresse. Her rykker vores professionelle pakmestre ud med flyttekasser, flyttetæpper o.l. Ikke nok med at du sparer tid, så pakker vi også dine ejendele effektivt ned, hvilket betyder, at det i sidste ende fylder mindre på lastbilen. Vi nedpakker naturligvis med stor respekt for dine ting; dit inventar er altså i gode hænder under hele processen, hvis du vel og mærke ønsker vores hjælp. Det er selvfølgelig ene og alene op til dig, hvor meget vi skal være involveret. Nogle vælger, at lade os stå for hele nedpakningen, imens andre ’blot’ ønsker hjælp til de lidt større møbler. Uanset dine behov så er vi gearet til opgaven!

Flyttefirma Sjælland kan det hele

Efter vi har fragtet dine ejendele frem til din nye bopæl, hvad enten denne er inden- eller udenfor landets grænser, så står vi minsandten endnu engang klar med en hjælpende hånd. Vi er nemlig ikke kun eksperter i nedpakning, men faktisk også udpakning. Dermed kan vi hjælpe dig hurtigt til rette i dit nye hjem, hvorefter du selv kan finjustere møbler og lignende efterfølgende. Der er mange fordele ved dette; først og fremmest at du kommer hurtigere på plads. Det bliver med andre ord langt mere overskueligt for dig, da du ikke skal bo i et flytterod flere uger efter den reelle indflytning, men i stedet hurtigt kan finde dig godt til rette.

Ikke nok med at vores flyttemænd går professionelt ind til opgaven, så har vi også Danmarks mest innovative flytteudstyr, der blot gør det hele meget nemmere og hurtigere overstået. Vi har blandt andet en praktisk flyttelift, der betyder, at du ikke behøves bøvle med sofa og seng på trapperne, men i stedet kan få det fragtet sikkert ned på jorden ved hjælp af denne fjernstyrede lift. Dette sparer dig selvsagt megen tid og mange kræfter, som i stedet kan bruges på andre ting. Udover flytteliften, som er kronjuvelen i vores udstyrspakke, så har vi også flere ergonomiske sækkevogne, der kan fragte hårde hvidevarer og lignende ned ad trapper. Alt vores udstyr er naturligvis støjsvagt og energimærket, og er dermed med til at sætte en tyk streg under vores grønne profil.

Flytteforretning – Sådan fragter vi dit indbo frem til din nye bopæl

Ikke nok med at vi tilbyder et hav af services i forbindelse med din flytning. Så er vi også eksperter indenfor transport af indbo. Dette er naturligvis én af vores absolut vigtigste opgaver. Specielt fordi du får en uvurderlig vished om, at transporten foregår efter bogen. Når først dine ejendele er placeret på ladet af én af vores lastbiler. Så er det med andre ord vores fornemmeste opgave at bringe det sikkert frem til din nye adresse.

Vi kan garantere dig en problemfri transport.  Vi udover vores professionelle flyttemænd, også har investeret massivt i nye lastbiler fra Mercedes. Kort sagt er markedets bedste til formålet. Mercedes lastbilerne kører blandt andet på flere lag af luftpuder, der sikrer, at dit inventar ikke tager skade, hvis lastbilerne kører over et hul i vejen eller bliver udsat for andre ujævnheder undervejs. Luftpuderne yder en markant bedre støtte end for eksempel bladfjedre, som mange andre flytteforretninger den dag i dag stadig benytter sig af.

De bedste flyttebiler

Udover affjedringen så har lastbilerne 6 spænderækker monteret inde på ladet, som desuden også er betrukket med filt for en sikkerheds skyld. Alle dine møbler og flyttekasser bliver spændt forsvarligt fast på disse spænderækker før afgang, hvilket betyder, at vi har forsvindende lidt skadessager. Skulle uheldet imod forventning være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar. Som en professionel flytteforretning er det naturligvis vores opgave at dække eventuelle skader under transport; derfor har vi blandt andet indgået et samarbejde med Danmarks største snedkeri, der kvit og frit reparerer dine møbler, hvis spisebordet har fået en skramme eller lignende. Ydermere yder vi også økonomisk erstatning hvis nødvendigt.

Ikke nok med ovenstående så er der også tænkt på den teknologiske del; her har vi blandt andet sørget for, at lastbilerne er udstyret med automatiske bremsesensorer, der ’slår’ til, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi med andre ord meget få skadessager, hvilket i høj grad skyldes den ovenstående kombination af dygtige flyttemænd og professionelt udstyr. Når vi først får dine ejendele i vores varetægt, så behandler vi dem, som var de vores egne. Se vores mange flotte anmeldelser lige her

Flytteforretning Sjælland – Vi kan også opbevare dit inventar

At vælge flyttef+orretning er bestemt ikke nemt; mange forhold spiller således ind på dit valg. Udover selve flytningsdelen, som naturligvis er meget vigtig, så spiller andre ting nemlig også ind, når du skal bestemme dig. Hos Flyttefirma Sjælland tilbyder vi alle former for services i forbindelse med din flytning; dette betyder blandt andet, at vi også kan opbevare dine ejendele, hvis du for eksempel skal vente et par uger eller måneder på at flytte ind i dit nye hjem.

Der kan mange gange opstå situationer, hvor det er nødvendigt med en billig og ikke mindst sikker opbevaring. Hvis du for eksempel har solgt dit hus, men først kan flytte ind i dit nye efter en vis periode, så er opmagasinering alfa og omega.

Dét kan vi som sagt hjælpe med hos Flyttefirma Sjælland. Vi har således Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2, hvor du kan få opbevaret alt lige fra enkelte flyttekasser til hele lastbiler med møbler. Netop fleksibiliteten er ét af de helt store trækplastre på vores lager; det er stort set lige meget, hvilke former for inventar du skal have opbevaret – vi har plads til det hele.

Når dine ejendele kommer ind på lageret, så opmærker vi naturligvis det hele, således det altid er nemt at finde frem igen. Dine flyttekasser filmes på høje paller, der afviser vand, støv og lignende. Herudover placeres møbler og lignende i store møbelcontainere.

Ydermere så er vores lager:

• Opvarmet
• Videoovervåget 24/7
• Skadedyrssikret
• Indhegnet
• Udstyret med høje porte og højlydte alarmer

Ovenstående er med til at give dig en uvurderlig vished om, at dine ting står forsvarligt og sikkert hos os.

Placeringen af vores lager er centralt på Sjælland ved motorvejsafkørsel 8 i Hedehusene. Lageret ligger blot 800 meter fra afkørslen, hvilket gør det særdeles nemt at nå – selv med trailer eller i en kassevogn. Netop placeringen betyder desuden, at vi kan servicere hele Sjælland, hvorfor vi med sikkerhed også kan indlogere dit inventar hos os.

Lad os være din Flytteforrentning

Her på hjemmesiden har vi samlet mere end 5000 anmeldelser fra tidligere kunder, der er yderst tilfredse med vores tilgang til tingene, serviceniveau, priser og tidsforbrug. Alt det ovenstående kan måske give dig fornemmelsen af, at vi er dyrere end mange andre flyttefirmaer. Sådan forholder det sig dog ikke, tværtimod. Vi stræber altid efter at være både bedst og billigst; derfor kan du roligt indhente et tilbud på din flytning via vores hjemmeside, hvorefter du ved selvsyn kan se nærmere på de lave priser.

Vi har gjort det nemt for dig at indhente et tilbud online, eftersom vi har oprettet en tilbudsformular, som ikke tager mange minutter at udfylde. Herefter kan du læne dig tilbage og vente på vores svar, som ofte kommer allerede efter et par timer. Du får naturligvis sendt tilbuddet på skrift (via e-mail), således du i ro og mag kan nærstudere det. At indhente et tilbud er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis.

Scroll to Top