Professionel flygelflytning med kompetente flyttemænd fra Flyttefirma Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland tilbyder vi naturligvis flygelflytning. Så sidder du i den situation, at du lige har købt et nyt flygel eller det gamle skal skiftes ud, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre via vores hjemmeside, hvor du kan hente et uforpligtende og billigt tilbud på tunge løft eller du kan ringe til vores kundeservice på telefon 50 99 99 99.

Flyttefirmaet cover flygel flytning

Professionel erfaring med flygelflytning i København og Nordsjælland

Udover at have udført en lang række flygelflytninger for privatpersoner, har vi igennem tidernes løb også haft en del professionelle jobs med flygelflytning. Af disse kan blandt andet nævnes flytning af koncertflygel til de største hoteller i Danmark. Det faktum, at vi bliver valgt til en række professionelle jobs, vidner om den kvalitet vi udfører opgaven med. Hertil er det også vigtigt at huske, at blot fordi vi har klaret professionelle jobs, er vi ikke dyrere end vores konkurrenter.

Det ligger faktisk sådan, at vi på trods af vores enorme erfaring stadig ligger prisniveauer under vores konkurrenter. Alt dette lagt sammen gør Flyttefirma Sjælland til en yderst kompetent samarbejdspartner ved flygelflytning såvel som ved andre opgaver med tunge løft.

Indpakning af Flygel

Professionel flygelflytning med kompetente flyttemænd fra Flyttefirma Sjælland

Vi er stolte af at kunne tilbyde vore kunder en sikker flytning af deres flygel grundet vores erfaring og vores rigtige udstyr. Det er naturligvis ikke første gang vi flytter et flygel, og vi har derfor nogle solide erfaringer at trække på. Dette gør os ikke blot i stand til at udføre komplicerede flytninger, men også udføre de sædvanlige flygelflytninger så effektivt, at det ofte overasker kunden. Hvis du kontakter os via hjemmesiden omkring en flygelflytning sætter vi stor pris på, at kunne vende tilbage til dig med en beregning af prisen samme dag. Dette lægger vi så meget vægt på, da vi gerne vil vise vore kunder, at der bliver lagt vægt på at være effektive allerede i de tidlige stadier af handlen.

Tilfredse og tilbagevendende kunder fra flygelflytninger med Flyttefirma Sjælland

Vi sætter hos Flyttefirma Sjælland stor pris på, at have det rigtige udstyr med, når vi skal foretage en flytning for en kunde. Det er af denne grund, at vi altid har flygel rammer og flytte tæpper med, når vi skal ud og foretage en flygelflytning. Vi ved hos Flyttefirma Sjælland, hvor stor affektionsværdi et flygel kan have for kunden, og vi lægger derfor stor vægt på, at der bliver taget hånd om flygelet og vi behandler det naturligvis også med stor respekt. Med dette udstyr forsikrer vi dig om, at flytningen kommer til at gå problemfrit og dette skaber de bedste forudsætninger for flytningen og for, at dit flygel ikke kommer til skade under flytningen.

Dette viser vore kunder, at det hos os ikke blot handler om at løse opgaven, men i højere grad udføre jobbet, så vi efterfølgende har en tilfreds kunde. Det er en del af vores idégrundlag i virksomheden, at tilfredse kunder vender tilbage, og dette er derfor vores primære interesse. Det er af denne grund, vi er bedst på samtlige parametre i forhold til vores konkurrenter, når det kommer til tunge løft.

3 glade flyttemænd med flygel klar til flytning
3 flyttemænd klar til at flytte flygel
Glad flyttemand med flygel
2 flyttemænd med flygelseler
Scroll to Top