Klaverflytning med kompetente og stærke flyttemænd

Gigantisk Trækker flyttebil

Du kan selv indhente et tilbud på klaverflytning ved at gå ind på tilbud på tunge løft og derved få et uforpligtende og gratis flyttetilbud på tunge løft, som for eksempel klaverflytning. Alt hvad du skal gøre, for at få sendt et sådan tilbud af sted er blot at udfylde et skema, vi har lavet på forhånd. Herefter kan du forvente svar på din henvendelse samme dag, da vi finder det vigtigt at udvise effektivitet og interesse for opgaven – lige fra start!

Står du og skal have varetaget en klaverflytning både effektivt og billigt, er Flyttefirma Sjælland den flyttepartner du leder efter. Vi har hos Flyttefirma Sjælland stor erfaring med klaverflytning og vi har altid en professionel indgang til jobbet, hvilket skaber en god stemning og giver kunden et god resultat. Vi mener, at en tilfreds kunde er en tilbagevendende kunde og det er derfor vigtigt for os, at vi klarer opgaven til perfektion. Derudover ligger det også i vores virksomhedsgrundlag at give kunden en billig pris.

Denne interesse og effektivitet afspejler sig hele vejen igennem det produkt der leveres og dette giver os naturligvis en høj rate af tilfredse kunder. Vi sigter hos Flyttefirma Sjælland efter at få 100 % af vores kunder til at være tilfredse med det udførte job, og vi er ud fra vores anbefalinger nået dette mål. Det spiller derfor ikke en rolle for kvaliteten af det produkt vi leverer, om det er en stor erhvervsflytning eller en klaverflytning, du skal have udført.

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Julie Priess Hansen

Underskrevet: 23:00:00 21-01-2022

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Anne-Sofie munk

Underskrevet: 19:30:47 21-01-2022

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Margit Jensen

Underskrevet: 14:31:01 21-01-2022

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Johanne Holst

Underskrevet: 14:50:56 21-01-2022

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Merete Siegumfeldt

Underskrevet: 16:12:37 20-01-2022

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Alle klaverflytninger kan lade sig gøre hos Flyttefirma Sjælland, vi har gennem mange års erfaring og oplæring gennem gamle klaverflyttere kan vi skille et klaver ad, så kun jernramme skal flyttes, det halvere typisk vægten og gør opgaven utrolig let, frem for alt løser det problemet ved af kunne komme ind og al alle steder, dette er bare en af mange fordele når du flytter med Flyttefirma Sjælland.
 Vi flytter altid med special lavet seler som ikke ridser dit klaver og skulle du have højglans klaver vil du opleve vi pakker klaveret ind i et special lag gummi så ingen ting kan opstå undervejs, du er selvfølgelig velkommen til af få dette på dit klaver, blot spørg efter total indpakning og vi skal sørge for dit klaver blive skilt, pakket og samlet igen.

Vi har oplevet mange andre flyttefirmaer prøve få klavere ud af huse og lejligheder som vi har flyttet ind i og de har ikke kunne forstå hvordan og faktisk ikke troet på kunden, hvortil vi har måtte komme ud efterfølgende og flytte klaveret hvor andre giver op eller ikke mener det kan lade sig gøre, med Flyttefirma Sjælland kan din klaverflytning altid lade sig gøre


Den høje kvalitet og professionelle tilgang til jobbet, afspejler sig også i den lange række anbefalinger, vi i dag hos Flyttefirma Sjælland kan fremvise. Ikke nok med vi kun har positive anmeldelser fra tidligere kundeanmeldelser, så har vi på vores side på Facebook også oplevet en enorm mængde tilfredse kunder. Dette understreget naturligvis kvaliteten og du kan derfor sikkert overlade din klaverflytning til os. Denne brede vifte af tilfredse kunder er i mange tilfælde også tilbagevendende kunder, og det viser, at det produkt vi leverer, er i top kvalitet. Det er langt fra første gang vi udfører en opgave med tunge løft og vi har naturligvis udstyr, der letter opgaven. Dit klaver bliver altid pakket ind i flyttetæpper og spændt fast til bilen med speciallavede seler til klaverflytning.

Den professionelle tilgang vi har til tingene hos Flyttefirma Sjælland kræver selvfølgelig også, at vi lever op til en række formelle krav. Det er naturligvis ikke særlig professionelt at tilbyde en flygel- eller klaverflytning, hvor der ikke er styr på forsikringerne. Du kan derfor som kunde hos os, altid være sikker på, at dit tunge løft er fuldt forsikret, hvis uheldet skulle være ude. Når det så er sagt, ved vi godt, at tunge løft i mange tilfælde har en stor affektionsværdi og derfor ikke umiddelbart kan erstattes med penge. Denne viden gør selvfølgelig, at vi tager ekstra god hånd om dine tunge løft. Udover dette har vi også tegnet fuld mandskabs forsikring på flyttemændene, der udfører opgaven. Med disse forsikringstiltag vil vi gerne vise vore kunder, at vi arbejder professionelt og ansvarsfuldt og du kan derfor som kunde roligt vælge os, hvad enten der er tale om en stor privatflytning eller blot klaverflytning. Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentligt varetage din klaverflytning.

Scroll til toppen