Klaverflytning med kompetente og stærke flyttemænd

Gigantisk Trækker flyttebil

Du kan selv indhente et tilbud på klaverflytning ved at gå ind på tilbud på tunge løft og derved få et uforpligtende og gratis flyttetilbud. Dette gølder bl.a. klaver flytning. Alt hvad du skal gøre, er blot at udfylde et skema, vi har lavet på forhånd. Herefter kan du forvente svar på din henvendelse samme dag. Vi har til mål at udvise effektivitet og interesse for opgaven – lige fra start!

Står du og skal have varetaget en klaverflytning både effektivt og billigt, er Flyttefirma Sjælland den flyttepartner du leder efter. Vi har hos Flyttefirma Sjælland stor erfaring med klaverflytning og vi har altid en professionel indgang til jobbet, hvilket skaber en god stemning og giver kunden et god resultat. Vi mener, at en tilfreds kunde er en tilbagevendende kunde og det er derfor vigtigt for os, at vi klarer opgaven til perfektion, hvorfor du med god grund kan læse vores anmeldelser på Trustpilot.

Derudover ligger det også i vores virksomhedsgrundlag at give kunden en billig pris.

Denne interesse og effektivitet afspejler sig gennem det produkt der leveres. Dette giver os naturligvis en høj rate af tilfredse kunder. Vi sigter hos Flyttefirma Sjælland efter en 100% tilfredshedsrate med det udførte job. Vi er ud fra vores anbefalinger nået dette mål. Størrelsen på flytningen spiller derfor ikke en rolle for vores arbejdsmoral. Vores tilgang vil altid være med højeste professionalisme.

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Stanley Richards

Underskrevet: 17:17:43 14-06-2024

Kunden var yderst tilfreds .

Vurdering:

M Laursen

Underskrevet: 20:21:20 30-05-2024

Kunden har haft den bedste oplevelse med flyttefirma Sjælland .

Vurdering:

Charlotte Camitz

Underskrevet: 21:22:58 30-04-2024

💪

Vurdering:

Michael Matzon

Underskrevet: 22:54:24 03-04-2024

Kunden er mega tilfreds med flytningen .

Vurdering:

Søren Sandorff

Underskrevet: 19:21:10 15-03-2024

Flytningen gik perfekr.

Vurdering:

Alle klaverflytninger kan lade sig gøre når klaveret bliver skilt og samlet

Alle klaver flytninger kan lade sig gøre hos Flyttefirma Sjælland! Vi har gennem mange års erfaring og oplæring af klaverflyttere skabt et team udelukkende med fokus på denne form for transport. Flytning og adskillelse gøres således at kun jernrammen skal flyttes. Dette halvere vægten, simplificerer opgaven og gør det praktisk ligetil. Dette er bare en af mange fordele når du flytter med Flyttefirma Sjælland.
 Vi flytter altid med special lavet seler særligt udviklet med skånsomhed i tankerne. Skulle du have højglans klaver vil du opleve vi pakker klaveret ind i et specielt lag gummi så intet kan hændes undervejs. Du er selvfølgelig velkommen til af få dette på dit klaver, blot spørg efter total indpakning og vi skal sørge for dit klaver blive skilt, pakket og samlet igen.

Vi har oplevet mange andre flyttefirmaer prøve få klavere ud af huse og lejligheder som vi har flyttet ind i og de har ikke kunne forstå hvordan og faktisk ikke troet på kunden. Vi har derfor måtte komme ud efterfølgende og flytte klaveret hvor andre ikke har kunne. Med Flyttefirma Sjælland kan din klaverflytning ALTID lade sig gøre

Flyttefirma Sjællands høje kvalitets niveau afspejler sig i anbefaling af klaverflytning

Den høje kvalitet og professionelle tilgang til jobbet, afspejler sig også i den lange række anbefalinger, vi i dag hos Flyttefirma Sjælland kan fremvise. Ikke nok med vi kun har positive anmeldelser fra tidligere kundeanmeldelser, så har vi på vores side på Facebook også oplevet en enorm mængde tilfredse kunder. Dette understreget naturligvis kvaliteten og du kan derfor sikkert overlade din klaverflytning til os. Denne brede vifte af tilfredse kunder er i mange tilfælde også tilbagevendende kunder, og det viser, at det produkt vi leverer, er i top kvalitet. Det er langt fra første gang vi udfører en opgave med tunge løft og vi har naturligvis udstyr, der letter opgaven. Dit klaver bliver altid pakket ind i flyttetæpper og spændt fast til bilen med speciallavede seler til klaverflytning.

Mange års professionel erfaring med flytning af klaver i København og omegn.

Den professionelle tilgang vi har til tingene hos Flyttefirma Sjælland kræver selvfølgelig også, at vi lever op til en række formelle krav. Det er naturligvis ikke særlig professionelt at tilbyde en flygel- eller klaverflytning, hvor der ikke er styr på forsikringerne. Du kan derfor som kunde hos os, altid være sikker på, at dit tunge løft er fuldt forsikret, hvis uheldet skulle være ude. Når det så er sagt, ved vi godt, at tunge løft i mange tilfælde har en stor affektionsværdi og derfor ikke umiddelbart kan erstattes med penge. Denne viden gør selvfølgelig, at vi tager ekstra god hånd om dine tunge løft. Udover dette har vi også tegnet fuld mandskabs forsikring på flyttemændene, der udfører opgaven. Med disse forsikringstiltag vil vi gerne vise vore kunder, at vi arbejder professionelt og ansvarsfuldt og du kan derfor som kunde roligt vælge os, hvad enten der er tale om en stor privatflytning eller blot klaverflytning. Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentligt varetage din klaverflytning.

Scroll to Top