Nedpakning og udpakning til din flytning og du kan læne dig tilbage

Flyttefirma Sjælland tilbyder helt ekstraordinært at pakke alt dit indbo ned og op igen – til markedets bedste priser. Vi har utrolig stor erfaring med nedpakning og vores professionelle flyttemænd varetager opgaven med en meget seriøs tilgang. Denne seriøse tilgang til opgaven kombineret med vores flyttemænds altid glade udstråling, har vi hos Flyttefirma Sjælland skabt et unikt produkt. Med vores ned- og udpaknings service er du altid sikker på, at dit indbo bliver pakket forsvarligt ned. Vi pakker alt porcelæn ind i indpakningspapir, alt elektronik afmonteres og pakkes ind i bobleplast og der vil blive taget ekstra hensyn til lysekroner, spejle, malerier og lignende. Du kan altså stole på, at dine værdier er i sikre hænder hos Flyttefirma Sjælland. På trods af vores lange eksistens har vi aldrig forsaget skade på indbo. Dette bunder i den tilgang vi har til hver opgave og den professionalisme, vi går så højt op i.
Med andre ord alt dit indbo for special indpakning og bliver taget hånd op, lige fra den mindste ske til den dyreste vase, for os er alt af største vigtighed, dertil kommer vi altid nedpakker et hus på kun en halv arbejdsdag hvor man som privatperson måske bruger uger eller måneder

Gigantisk Trækker flyttebil
Nedpakning

Forsikring på det hele – selv indholdet af flyttekasserne

Når du bestiller ned- og udpakning med Flyttefirma Sjælland er du forsikret hele vejen, også på indholdet i flyttekasserne. Det er naturligvis med til at skabe en støre ro omkring flytningen for dig, da du er sikker på, at dine værdier er forsikret. Vi er dog godt klar over, at mange ting ikke kan erstattes med et penge beløb, grundet deres høje affektionsværdi, og vi varetager derfor alt indbo med samme omhu, som vi er kendt for at gøre. Det er derfor en god idé, hvis man kan finde hul til det i budgettet, at anvende vores ned- og udpaknings service. Det vil ofte være sådan, at det, vi er billigere end vores konkurrenter, egentlig vejer op for den pris vi har på ned- og udpaknings service, men det er naturligvis en vurderingssag, vi ved blot ud fra vores erfaring med ned- og udpakning, at de kunder, der har valgt det, har været mere end tilfredse med deres valg. Det handler jo i bund og grund også om, at du ved at vælge denne service, kan fokuserer på de lidt mere vigtige ting ved flytningen end ned- og udpakning. Derudover spiller det naturligvis også en stor rolle, at du kan være sikker på, at alt dit indbo bliver pakket forsvarligt ned og det er forsikret hele vejen.

  • Nedpakning og flytning samme dag med Flyttefirma Sjælland √
  • Spar penge og tid på nedpakning og udpakning √
  • Gratis flyttekasser til din flytning og alt leveret lige til døren √
  • Forsikring på alt – Selv indholdet i kasserne √
  • Indpakning af sarte møbler i strækfilm √
  • Hjælp til demontering af indbo mm. √
  • Friske og glade medarbejdere med mange års erfaring og uddannelse bag sig √
  • En god flytteoplevelse – Det fortjener du og vi er her for at hjælpe √

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Stanley Richards

Underskrevet: 17:17:43 14-06-2024

Kunden var yderst tilfreds .

Vurdering:

M Laursen

Underskrevet: 20:21:20 30-05-2024

Kunden har haft den bedste oplevelse med flyttefirma Sjælland .

Vurdering:

Charlotte Camitz

Underskrevet: 21:22:58 30-04-2024

💪

Vurdering:

Michael Matzon

Underskrevet: 22:54:24 03-04-2024

Kunden er mega tilfreds med flytningen .

Vurdering:

Søren Sandorff

Underskrevet: 19:21:10 15-03-2024

Flytningen gik perfekr.

Vurdering:

Ingen opgave er for stor for Flyttefirma Sjælland

Vi har hos Flyttefirma Sjælland endnu ikke stået overfor en ned- og udpaknings opgave, vi ikke har været i stand til at klare på én arbejdsdag. På trods af, at vi har pakket alt lige fra parcelhuse til erhvervsvirksomheder ned, har vi altså altid kunnet klare det på en dag, hvilket naturligvis giver dig en meget fordelagtig pris. Du kan hente et uforpligtende tilbud på ned- og udpakning via vores hjemmeside under ”Hent tilbud på privat flytning”. Herefter vil vi så sende dig en skarp, fast pris på nedpakning af dit indbo. Ved at benytte Flyttefirma Sjællands ned- og udpaknings service er du ét skridt tættere på en succesfuld flytning.

Køkken Nedpakket
Scroll to Top