Professionelt og effektivt flyttefirma i Valby

Flyttefirmaet cover valbyHer ses glad flyttemand på flyttebil ved siden af en flyttelift.Går du og drømmer om at flytte til Valby, men har problemer med at finde det helt rette flyttefirma, der kan klare din flytning til UG? Så kan du godt stoppe søgningen, og i stedet indstille sigtekornet på Flyttefirma Sjælland. Med mere end 25 års erfaring med flytninger på hele Sjælland, så ved vi om nogen, hvordan man leverer en tilfredsstillende flytteløsning, uanset omfanget af din opgave.

Vi har som sagt mere end 25 års erfaring med lokale flytninger på Sjælland, hvorfor vi er godt gearet til enhver opgave. Vores flyttemænd kan qua deres erfaring og professionalisme altid levere en tilfredsstillende løsning, hvor dine behov og krav er i førersædet. Vi sætter altid kunden i første række, hvilket blandt andet understreges af, at vi altid skræddersyer et flyttetilbud til den enkelte – på denne måde får du den helt ideelle løsning tilpasset dig, i stedet for at betale en listepris for en pakkeløsning med et hav af services, som du reelt set ikke har behov for.

Der er mange gode grunde til at vælge os som din flytteforretning, når du skal flytte til Valby. Vores erfaring er blot én af de mange grunde – vi vil kigge nærmere på fordelene herunder, således du ved, hvad du får, hvis du vælger os som dit flyttefirma, når turen går til Valby.

Flyttemand igang med pakning af flyttebil

Vi transporterer indbo i hele Danmark

Flyttemand igang med levering af 2 stk. paller med flyttegods til kundeSelvom vores navn antyder, at vi kun flytter på Sjælland, så kan vi sagtens transportere indbo rundt i hele det danske Kongerige. Det vil sige, at hvis du i dag bor på Fyn eller i Jylland, så kan vi sagtens klare transporten fra din nuværende bopæl til din nye bopæl i Valby. Ydermere kan vi også hjælpe dig den anden vej rundt, hvis du har bestemt dig for at flytte fra Valby.

Selve transporten foregår med vores topmoderne og innovative Mercedes lastbiler, der er markedets med afstand mest sikre transportmiddel, når det kommer til fragt af indbo og ejendele. Derfor kan vi garantere for dit indbos ve og vel hele vejen fra A til B – uanset om det skal transporteres 10 kilometer eller 100 kilometer.

Lastbilerne er blandt andet udstyret med:

  • Det nyeste GPS system
  • Automatisk bremsesensor
  • 6 spænderækker
  • Filt
  • Flere lag af luftpuder for optimal affjedring

Ovenstående kombineret med vores flyttemænds professionelle tilgang til tingene betyder, at vi har meget få skadessager. Skulle uheldet imod forventning være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar – vi har således indgået en samarbejdsaftale med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi kvit og frit reparerer eventuelle skader på dine møbler. Det skal dog siges, at vores antal af skadessager er nærmest ikke eksisterende.

Flyttefirma Sjælland – Din sikkerhed for en problemfri flytning

Her ses speciel indpakning af dyrt maleri til mange tusinde kroner.Alle vores flyttemænd er naturligvis veluddannede og professionelle; herudover er de også de bedst-betalte i branchen. Vi mener nemlig, at tilfredse medarbejdere er mere dedikerede og villige til at yde en ekstra service for kunden – derfor garanterer vi gerne vores flyttemænd markedets bedste løn, da det i sidste ende giver dig som kunde prikken over i’et.

Ydermere er vi medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der er en samling af de bedste flyttefirmaer herhjemme. For at blive medlem her, så skal der være styr på alt lige fra udlandsforsikringer til et sundt arbejdsklima for medarbejderne. Dette sætter en tyk streg under vores professionalisme; vi har kort sagt styr på alt, og kan derfor også hjælpe dig med alt.

Uanset om du skal flytte til Valby eller flytte fra Valby, så står vi klar med en hjælpende hånd. Vi er i stand til at klare en flytning på få timer – i stedet for at sætte en hel weekend af til det, så kan du i mange tilfælde nøjes med en eftermiddag, når du har os med som assistance. Derfor er vi manges foretrukne flytteforretning i Valby.

Flyttelift opsat i baggård til 6 sal og 8 flyttekasser.

Vi hjælper alle vores kunder godt fra land

Her ses vores flyttemand igang med nedpakning af kundes bryggers.Det er altid vigtigt, at få en god start på enhver flytning. Det er således i mange tilfælde en stresset periode, hvor der er mange ting at se til. Derfor sørger vi hos Flyttefirma Sjælland altid for at give dig en perfekt start, således du kommer godt fra land.

Dette er blandt andet én af grundene til, at vi tilbyder alle vores kunder gratis flyttekasser – og med gratis mener vi selvfølgelig 100 % gratis; ingen skjulte gebyrer eller nogle former for depositum. Udover at du kan benytte flyttekasserne igennem hele din flytning, så får du også lov til at beholde dem efterfølgende, således de er klar, hvis/når du engang skal flytte igen i fremtiden.

Ikke nok med at vi assisterer dig med gratis flyttekasser, så tilbyder vi også hjælp med selve nedpakningen af dine ejendele. Vi har ansat flere professionelle pakmestre, der kan hjælpe med denne del. Ikke nok med at du sparer tid på nedpakningen, så pakker vi også dine ting forsvarligt ned, således der ikke sker skader under transporten. Desuden pakker vi også pladsbesparende, forstået på den måde at dit indbo fylder markant mindre – dette er en særligt stor fordel, hvis du skal have opmagasineret dele af det.

Her ses 2 flyttemænd der samarbejder på en flytning

Skal vi være dit flyttefirma? Indhent et uforpligtende tilbud i dag

KundeserviceEr du blevet overbevist om, at vi hos Flyttefirma Sjælland skal tage os af din flytning til Valby? Så kan du nemt og bekvemt indhente et helt gratis tilbud på netop din flytning via vores hjemmeside. Vi har således oprettet en tilbudsformular, som du kan udfylde på få minutter – herefter vender vi tilbage med al information per e-mail. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende, ligesom det ikke er tidsbestemt – du kan med andre ord godt vente en uge eller en måned med at bestemme dig.

Selvom vi er et fantastisk flyttefirma, så er vi ikke dyrere end markedets mange alternativer. Vi stræber altid efter at være både bedst og billigst; derfor er vi overbeviste om, at vi kan tilfredsstille dine behov – både når det kommer til kvaliteten af flytningen, men så sandelig også når det kommer til prisen.

Tryk her for at komme til vores oversigt over ydelser