Flyttefirma i Vanløse – Altid billig og effektivt flytning udført til punkt og prik

Står du og mangler en flyttemand i Vanløse, men ved ikke, hvor du skal henvende dig? Så kommer vi hos Flyttefirma Sjælland dig til undsætning! Med mere end 25 års erfaring indenfor privatflytning, så ved vi om nogen, hvordan man skal gribe hele situationen an. Qua vores erfaringer med flytninger både til og fra Vanløse kan du igennem hele forløbet drage nytte af vores ekspertise, som du naturligvis ikke skal betale ekstra for.

Flyttefirmaet cover vanløse

Flyttefirma i Vanløse – Altid billig og effektivt flytning udført til punkt og prik

Flyttefirma Sjælland er en professionel flytteforretning, der på trods af det høje serviceniveau ikke er dyrere end markedets mange andre alternativer. Det kan nemlig være svært at vælge flyttefirma, for hvilket er egentlig bedst? Når det kommer til flytninger på Sjælland, mener vi, at vi er i en klasse for os selv. Dette skyldes ikke mindst vores veluddannede og professionelle flyttemænd, der altid går en ekstra mil for dig som kunde. Ydermere er vi medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, hvilket også sætter en tyk streg under vores høje standard. For at blive medlem af DMF er det således et krav, at man har styr på alt lige fra forsikringer til flyttemændenes arbejdsmiljø; derfor er det kun en lille procentdel af de danske flyttefirmaer, der har formået at blive medlem af denne eksklusive forsamling.

Alt lige fra nedpakningen af dine ejendele til betalingen foregår under ordnede forhold, hvilket er din sikkerhed som kunde hos os. Vi tilbyder for eksempel hjælp med såvel ned- som udpakning, men lader i det store hele dig bestemme, hvor meget vi skal være involveret i flytteforløbet. Vi tilbyder alt lige fra totaloplevelser, hvor du får hjælp med kort sagt alt, til de lidt mere simple løsninger, hvor vi kun er involveret i dele af flytningen. Valget er ene og alene dit!

Her ses Gigaspace lastbil fra Flyttefirma Sjælland igang med flytning
Flyttefirma Aalborg
Flytning pakket på paller og i sort film og tæpper. Paller sat på specialt bygget lastbil fra Flyttefirma Sjælland
Billig opbevaring
gigaspace i frankrig
Professionel opbevaring
Flyttemand fra Flyttefirma Sjælland

Der er mange grunde til at vælge os, når du skal flytte til Vanløse. Ikke nok med at vi er specialister, når det kommer til transport af dine personlige ejendele, så tilbyder vi også et hav af andre services i forbindelse med din flytning. I vores ’servicepakker’ finder du blandt andet:

  • Hjælp med ned- og udpakning
  • En lang række udstyr såsom flyttelifte og ergonomiske sækkevogne
  • Billig opbevaring
  • Gratis flyttekasser

Alt dette er med til at gøre din flytning både nemmere og mere overskuelig. Det kan nemlig være en svær periode, hvor du har mange andre ting at tænke på, end at skulle pakke dine ting ned i flyttekasser. Derfor kan vi hjælpe med stort og småt, som ikke bare gør flytningen mere overskuelig, men også sparer dig megen tid og besvær.

At være kunde hos Flyttefirma Sjælland indebærer et hav af fordele, som du ikke får hos andre flyttefirmaer. Vi tilbyder blandt andet alle vores kunder gratis flyttekasser, uanset om det er i forbindelse med en flytning til Vanløse eller et helt andet sted i Danmark/udlandet. Fordelen ved de gratis flyttekasser er først og fremmest at du sparer penge; herudover er det også nemt, da vi ikke har sat et max antal på til hver kunde, men i stedet sørger for, at du får præcis den mængde, som du skal bruge.

Ikke nok med at flyttekasserne er 110 % gratis, det vil sige ingen skjulte gebyrer eller depositum, så får du minsandten også lov til at beholde dem efter endt flytning. På denne måde har du allerede flyttekasserne klar, når/hvis du skal flytte igen i fremtiden.

Udover de gratis flyttekasser, som du får tilbudt under alle omstændigheder, så kan vi også hjælpe med selve nedpakningen af dit inventar. Vi har ansat flere professionelle pakmestre, der qua mange års erfaring effektivt kan pakke dine ting ned i flyttekasser – naturligvis med dine ejendeles sikkerhed i førersædet. Under hele flytningen behandler vi dine ting, som var de vores egne; derfor har vi kun et fåtal af skadessager. Skulle uheldet imod være forventning være ude, så løber vi selvfølgelig ikke fra vores ansvar. Vi står altid klar med en gratis reparation af dine ting samt en eventuel økonomisk erstatning.

Der kan være flere grunde til, at du har brug for en billig opbevaring på Sjælland i forbindelse med din flytning til Vanløse. Det kan for eksempel være, at du har opsagt din lejlighed før du kan flytte ind i dit nye hjem, hvorfor det er nødvendigt at opmagasinere alle dine ejendele i en kortere periode. Ydermere kan det også være, at du flytter ind i mindre omgivelser, end dem du har i dag, hvorfor det er nødvendigt at opbevare tingene i en længere periode.

Uanset hvad der ligger til grund for dit opbevaringsbehov, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig. Vi er ikke ’bare’ en flytteforretning, men har også et stort opbevaringslager på hele 4000 m2, hvor vi kan opbevare alt lige fra et par flyttekasser til hele containere med møbler. Ingen opgave er for stor eller lille for vores lager, som oven i købet er udstyret med det nyeste indenfor lagerstyring og sikkerhed.

Derfor kan du roligt overlade dine ting til os, hvis du har brug for en billig opbevaring – ikke nok med at vi er de bedste på markedet, så er vi nemlig også yderst konkurrencedygtige på prisen, hvilket du ved selvsyn kan se, hvis du indhenter et uforpligtende tilbud på netop din opmagasinering igennem hjemmesiden.

Er du blevet overbevist om, at vi er det rette flyttefirma til at klare din flytning til Vanløse? Hvis ja, så kan du nemt og bekvemt indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud her på hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er, at klikke på den røde knap herunder, hvorefter du bliver stillet direkte om til vores tilbudsformular. Det tager ikke mere end 5 minutter at udfylde formularen – og vi vender i 99 % af tilfældene tilbage med et tilbud på mail allerede samme dag, som du har udfyldt og indsendt formularen.

Hvis du endnu ikke er overbevist, så kan du med god grund tage et kig på vores mere end 5000 positive kundeanmeldelser, der også ligger frit tilgængelige her på hjemmesiden.

Scroll to Top