Kvalitets flyttefirma i sydhavnen med gratis flyttekasser og høj service

Har du brug for et kompetent flyttefirma, der kan hjælpe dig med din flytning til Sydhavnen i København? Så kan du roligt indstille søgningen, og i stedet læse med herunder, hvor vi vil komme nærmere ind på, hvorfor du skal vælge os som din faste flytteforretning på Sjælland.

I mere end 25 år har vi foretaget adskillige flytninger til Sydhavnen og alle andre områder i København, hvilket giver os en enorm erfaring, som naturligvis kommer dig til gode igennem hele forløbet. Qua vores erfaring så kender vi nemlig til alle forhindringer i forbindelse med en flytning til indre København; dermed er vi i stand til at undgå alle typer af faldgruber samt overholde dine eventuelle deadlines. Ydermere kan vi i kraft af vores erfaring samt professionelle team af flyttemænd klare enhver flytning uanset størrelsen herpå. Desuden kan vi være behjælpelige ved både privat- og erhvervsflytninger – ingen opgave er for stor eller lille for os.

Flyttefirmaet cover sydhavnen
4 rækker flyttekasser

Kvalitets flyttefirma i sydhavnen med gratis flyttekasser og høj service

Som medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, kan du være sikker på, at vi tager kærlig hånd om dine ejendele fra start til slut. Således er vores medlemskab her et vidnesbyrd om den høje kvalitet vi altid leverer. For at blive medlem af DMF er det nemlig et krav, at man har styr på alt lige fra forsikringer til et godt og sundt arbejdsmiljø for flyttemændene. Derfor er du garanteret et succesfuldt flytteforløb, hvor dit indbo kommer frem i samme stand, som du efterlod det i.

Lyder vi som et flyttefirma for dig? Så kan du helt gratis og uforpligtende indhente et tilbud på en flyttemand i Sydhavnen her på vores hjemmeside. Vores tilbudsformular tager ikke mange minutter at udfylde, hvorefter du kan læne dig tilbage og afvente vores svar. I 99 % af tilfældene vender vi tilbage med et svar på din henvendelse allerede samme dag, som du har udfyldt og sendt formularen.

Hos Flyttefirma Sjælland er kunden altid i centrum. Derfor yder vi præcis den indsats, som du har behov for i forbindelse med din flytning. Der findes ikke to ens flytninger; det er således vidt forskelligt, hvad vores kunder forventer. Imens nogle gerne vil have hjælp til alt lige fra nedpakningen til udpakningen, så foretrækker andre at vi holder os lidt mere i baggrunden. Det er ene og alene dig, der bestemmer, hvor meget vi skal være involveret.

Netop fordi de individuelle behov varierer så meget, så opererer vi hos Flyttefirma Sjælland slet ikke med såkaldte listepriser. Du kan med andre ord ikke slå prisen på din flytning op her på hjemmesiden, da vi i stedet foretrækker at skræddersy et tilbud til dig, som derved passer perfekt til dig og dine behov. På denne måde er du sikret den skarpeste pris samt et tilbud, der dækker over alt det du har brug for. Du får med andre ord et tilbud, som du kan regne med – der bliver altså ikke lagt skjulte omkostninger på regningen, når denne skal gøres op.

Vores gennemsigtige priser er med til at skabe den troværdighed, som vi mener er essentiel for dig som kunde. Vi ønsker ikke at du skal føle dig presset til at sige ja, men lader dig i stedet gennemlæse det uforpligtende tilbud derhjemme i ro og mag.

Når det kommer til en flyttemand på Sydhavnen, så kan vi qua vores erfaring give et meget præcist tilbud, som ikke vil variere mere end maksimalt 10 % fra den endelige slutpris.

Uanset hvor meget du ønsker os involveret i din flytning, så er du garanteret en problemfri oplevelse med os som din flyttepartner. Af services kan vi blandt andet tilbyde:

  • Hjælp med nedpakningen af din nuværende lejlighed/dit nuværende hus.
  • Forsvarlig transport af dit indbo over både korte og lange distancer.
  • Gratis flyttekasser og flyttetæpper til alle vores kunder.
  • Hjælp til udpakningen på din nye adresse.
  • En billig opbevaring på Danmarks største opbevaringslager.
  • Opvarmet lager
  • Videoovervåget lager
  • Skadedyrssikret lager

Gratis vurdering af opbevaringOvenstående gør os kort sagt til det sikre valg, når du leder efter en flytteforretning på Sydhavnen. Vores hovedkvarter i Hedehusene gør det nemt, at foretage flytninger på hele Sjælland, hvor vi dagligt hjælper i både nord og syd. Ydermere har vi kapaciteten til at håndtere en hvilken som helst størrelse flytning, hvilket jo blot er endnu et plus, hvis du for eksempel skal have flyttet hele virksomheden eller en større villa.

Vores team af professionelle pakmestre står altid klar til at give en hjælpende hånd, uanset om det er med nedpakningen eller udpakningen. Ofte vælger mange at lade os hjælpe med udpakningen, da vores innovative udstyr gør denne del markant nemmere og mere overskuelig. Vi har blandt andet flere ergonomiske sækkevogne og en praktisk flyttelift, der kan spare dig for meget besvær – særligt hvis du skal flytte ind i en lejlighed på en forholdsvis høj etage.

Som sagt kan vi også være behjælpelige med en billig opbevaring på vores store opbevaringslager i Hedehusene. Det tager ikke mere end 15-20 minutter at nå lageret fra indre København – og hos os er lejeprisen presset helt i bund, ligesom vores andre priser i øvrigt!

Har du allerede bestemt dig for at flytte til Sydhavnen, eller er du stadig i overvejelsesfasen? Uanset hvad, så kan du med garanti få stor gavn af vores uforpligtende tilbudsservice, hvor vi på få timer udregner et præcist tilbud til dig, som du kan tage med på din videre færd. Tilbuddet står selvfølgelig ved magt, uagtet om du skal flytte i morgen eller om 6 måneder.

Tilbuddet på din flytning til Sydhavnen kommer naturligvis til dig skriftligt, i form af en e-mail, som du altså i ro og mag kan nærstudere derhjemme. Vi lister alle omkostningerne op sort på hvidt, således du undgår ubehagelige overraskelser, når regningen kommer ind ad brevsprækken.

For at komme til vores tilbudsformular, så skal du blot klikke på knappen herunder, hvorefter du bliver direkte viderestillet.

Scroll to Top