Professionelt kvalitets Flyttefirma på Østerbro med billig opmagasinering under flytning & nedpakning

Flyttefirmaet cover østerbroFlyttemand på vej ned af trappe på Østerbro med tæppe.Har du fundet en lejlighed på Østerbro, men mangler det helt rette flyttefirma, der kan hjælpe dig med at komme godt på plads i dit nye hjem? Så er vi hos Flyttefirma Sjælland det oplagte valg, eftersom vi har mere end 20 års erfaring med flytninger på Østerbro. Dette er din sikkerhed for en førsteklasses oplevelse, hvor du bliver assisteret efter alle kunstens regler.

Vi går aldrig på kompromis med din flytning på Østerbro, hvorfor du kan forvente en professionalisme og et serviceniveau udover det sædvanlige. At du kan regne med os understreges af vores medlemskab af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der fungerer som et vidnesbyrd om, at vi er ét af Danmarks førende flyttefirmaer. For at blive medlem af DMF er det således et krav, at man har styr på alle forsikringer og dets lignende. Herudover accepterer vi ikke ’sort arbejde’, hvilket betyder, at alle betalinger foregår via vores Dankort-terminaler. På denne måde er du også sikret en gyldig kvittering på arbejdets udførsel.

I løbet af vores efterhånden mange år i branchen har vi foretaget et hav af flytninger både til og på Østerbro. Dette giver os et uvurderligt lokalkendskab, der kommer dig til gode igennem hele forløbet. Vi kender alt til smalle passager og lignende; vi medbringer derfor altid det udstyr, der passer bedst til netop din flytning. Ydermere kan vi give et meget præcist tilbud på din flytning på Østerbro netop på grund af vores store lokalkendskab, som vi har opbygget igennem mange års arbejde.

Du kan derfor med fordel indhente et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning via vores online tilbudsformular, hvor vi har gjort det nemt og bekvemt for dig at indhente priser på vores flytteservice. Tilbudsformularen tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde, ligesom du i 9 ud af 10 tilfælde allerede vil have svar indenfor et par timer.

Vi udfører altid handymandservice for vores kunder

Flytning på Østerbro – sådan hjælper vi dig godt fra land

Flytning af tungt badekar

Vi har specielt udstyr til selv de tungeste møbler.

Det er vigtigt for os, at du får en god start på din flytning – derfor tilbyder vi alle vores kunder gratis flyttekasser, der kan bruges i forbindelse med din flytning til Østerbro. Dette er en del af vores flyttepakke, der også involverer mange andre praktiske ting, som kort sagt gør hele din flytning mere overskuelig.

Ikke nok med at du kan bruge flyttekasserne igennem hele forløbet, så får du også lov til at beholde dem efter endt flytning, hvilket betyder, at du allerede har flyttekasserne klar, når/hvis du skal flytte igen i fremtiden. Der er desuden ikke noget umiddelbart max på antallet af flyttekasser per kunde – tværtimod, så ønsker vi at forsyne dig med nok flyttekasser til alt dit indbo, da vi mener, at dette vil sikre dig en tilfredsstillende start på din flytning!

Vores opbevarings lager har altid plads til dit gods og vi tager det altid med et smil

Lad os hjælpe dig med din flytning til Østerbro

Flyttemand med kummefryserNår du flytter i selskab med os, så kan vi hjælpe med en lang række af de praktiske ting, hvor et flyttefirma ellers normalt springer fra. Vi har blandt andet ansat flere professionelle pakmestre, der kan hjælpe med nedpakningen af dine ejendele, således du ikke står med denne del mutters alene. Du har formentlig mange ting at tænke på i forbindelse med din flytning til Østerbro – derfor tilbyder vi denne service, der uomtvisteligt gør det hele lidt mere overkommeligt for dig.

Vores pakmestre passer selvfølgelig på dine ting, som var det vores egne. Desuden giver vores mange års erfaring os en fordel, da vi ved, hvordan man pakker alle typer af ejendele mest forsvarligt ned. Ydermere sparer vi også dig for meget plads, hvilket gør det billigere at fragte indboet frem til din nye adresse.

Når vi pakker dine ting ned, så hjælper vi selvfølgelig også med at få store møbler fragtet ned fra selv de højeste etager i indre København. Vi har blandt andet en praktisk flyttelift, der kan tage op til 15 flyttekasser ad gangen. Ikke nok med at flytteliften har en høj kapacitet, så er den også enormt fleksibel, hvorfor den kan komme ind i selv de smalleste baggårde.

Udover at pakke dine ting ned, så kan vi også være behjælpelige med blandt andet:

  • Transport fra A til B
  • Opmagasinering af dine ejendele
  • Udpakning af indboet på din nye adresse

Flyttelift opsat til 6 sal i KøbenhavnTransporten foregår med vores topmoderne Mercedes lastbiler; lastbilerne er blandt andet udstyret med 6 spænderækker, automatisk bremsesensor og flere lag af luftpuder som affjedring. Dette sikrer dig en transportoplevelse udover det sædvanlige, hvor vi kan garantere for dit indbos ve og vel hele vejen fra din nuværende adresse til din nye adresse på Østerbro.

Hvis du i en periode står uden hus eller lejlighed – for eksempel hvis du flytter ud af din nuværende bopæl den 1/1, men først kan overtage den nye 1/3 – så kan vi på Danmarks største opbevaringslager opbevare dit indbo til en skarp rate, uden at der bliver gået på kompromis med sikkerheden. Vores lager er mere end 4000 m2 samt videoovervåget 24 timer i døgnet; derfor kan du trygt overlade dine ejendele til os.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores flytteservice?

Flyttebil parkeret ved flytning af hus i Roskilde.Hvis vi lyder som et flyttefirma for dig, og du godt kunne tænke dig yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning på Østerbro, så kan du som sagt hurtigt udfylde vores online tilbudsformular, hvorefter vi indenfor kort tid vender tilbage med et helt gratis og uforpligtende tilbud.

Hos Flyttefirma Sjælland skræddersyer vi altid et tilbud til den enkelte, hvilket sikrer dig den absolut skarpeste pris på en flytteservice, der stemmer perfekt overens med dine behov. Med et uforpligtende tilbud får du desuden muligheden for, at sammenligne os med andre flyttefirmaer, ligesom du heller ikke behøves at træffe den endelige beslutning lige nu og her. Selvom vi er Danmarks bedste flyttefirma, så kan vi nemlig også sagtens være med på prisen – det kan du ved selvsyn se, hvis du benytter tilbudsformularen.