Flyttefirma Østerbro - Professionelt med billig opmagasinering under flytning & nedpakning

Har du fundet en lejlighed på Østerbro, men mangler det helt rette flyttefirma, der kan hjælpe dig med at komme godt på plads i dit nye hjem? Så er vi hos Flyttefirma Sjælland det oplagte valg, eftersom vi har mere end 20 års erfaring med flytninger på Østerbro. Dette er din sikkerhed for en førsteklasses oplevelse, hvor du bliver assisteret efter alle kunstens regler.

Professionelt kvalitets Flyttefirma på Østerbro med billig opmagasinering under flytning & nedpakning

Vi går aldrig på kompromis med din flytning på Østerbro, hvorfor du kan forvente en professionalisme og et serviceniveau udover det sædvanlige. At du kan regne med os understreges af vores medlemskab af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der fungerer som et vidnesbyrd om, at vi er ét af Danmarks førende flyttefirmaer. Herudover accepterer vi ikke ’sort arbejde’, hvilket betyder, at alle betalinger foregår via vores Dankort-terminaler. På denne måde er du også sikret en gyldig kvittering på arbejdets udførsel.

Vi har foretaget mange flytninger i København, hvorfor vi kender alt til smalle passager og lignende. Derfor medbringer vi altid det udstyr, der passer bedst til netop din flytning. Du kan nemt, gratis og helt uforpligtende gøre brug af vores tilbudsformular her på hjemmesiden. Tilbudsformularen tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde og modtager oftest svar samme dag. Læs mere om hvad man kan i København her.

Flyttefirma Østerbro – Hvad vi kan gøre for dig

Vi tilbyder alle vores kunder gratis flyttekasser, der kan bruges i forbindelse med din flytning til Østerbro. Dette er en del af vores flyttepakke, der også involverer mange andre praktiske ting. Dermed bliver din flytning så “smertefri” som muligt.

Ikke nok med at du kan bruge flyttekasserne igennem hele forløbet, så får du også lov til at beholde dem efter flytningen. Hvilket betyder at du allerede har flyttekasserne klar, når/hvis du skal flytte igen i fremtiden. Der er desuden ikke noget umiddelbart maks på antallet af flyttekasser pr. kunde. Tværtimod så ønsker vi at forsyne dig med nok flyttekasser til alt dit indbo. Dermed sikrer vi dig en tilfredsstillende start på din flytning!

Professionelle pakmestre – Vi har stor erfaring med nedpakningen af hjem

Vi har ansat flere professionelle pakmestre, der kan hjælpe med nedpakningen af dine ejendele. Du har formentlig mange ting at tænke på i forbindelse med din flytning til Østerbro. Derfor tilbyder vi denne service, der uomtvisteligt gør det hele lidt mere overkommeligt for dig.

Vores pakmestre passer selvfølgelig på dine ting, som var det vores egne. Desuden giver vores mange års erfaring os en fordel, idet vi ved hvordan man pakker alle typer af ejendele mest forsvarligt ned. Ydermere sparer vi også dig for meget plads, hvilket gør det billigere at fragte indboet frem til din nye adresse.

Vi har en meget praktisk flyttelift, som gør det nemt ved flytninger i København. Flytteliften kan tage op til 15 flyttekasser ad gangen. Ikke nok med at flytteliften har en høj kapacitet, så er den også enormt fleksibel. Hvorfor den kan komme ind i selv de smalleste baggårde.

Udover at pakke dine ting ned, så kan vi også være behjælpelige med blandt andet:

  • Transport fra A til B
  • Opmagasinering af dine ejendele
  • Udpakning af indboet på din nye adresse

Transporten foregår med vores topmoderne Mercedes lastbiler, som er de bedste på markedet. De sikrer dig en transportoplevelse udover det sædvanlige. Hvor vi kan garantere for dit indbos ve og vel hele vejen fra din nuværende adresse til din nye adresse på Østerbro.

Hvis du i en periode står uden hus eller lejlighed – for eksempel hvis du flytter ud af din nuværende bopæl den 1/1, men først kan overtage den nye 1/3. Så kan vi på Danmarks største opbevaringslager opbevare dit indbo til en skarp rate. Vores lager er mere end 4000 m2 samt videoovervåget 24 timer i døgnet. Derfor kan du trygt overlade dine ejendele til os.

Benyt vores tilbudsformular – Gratis, uforpligtende og skræddersyet til dig

Hvis vi lyder som et flyttefirma for dig, og du godt kunne tænke dig yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning på Østerbro, så kan du som sagt hurtigt udfylde vores online tilbudsformular, hvorefter vi indenfor kort tid vender tilbage med et helt gratis og uforpligtende tilbud.

Hos Flyttefirma Sjælland skræddersyer vi altid et tilbud til den enkelte, hvilket sikrer dig den absolut skarpeste pris på en flytteservice, der stemmer perfekt overens med dine behov. Med et uforpligtende tilbud får du desuden muligheden for, at sammenligne os med andre flyttefirmaer, ligesom du heller ikke behøves at træffe den endelige beslutning lige nu og her. Selvom vi er Danmarks bedste flyttefirma, så kan vi nemlig også sagtens være med på prisen – det kan du ved selvsyn se, hvis du benytter tilbudsformularen.

Scroll to Top