🥇Billig flytning og effektive kompetente flyttemænd er en mærkesag

Har du brug for billig flytning, hvor alle tingene er i orden, så er det Flyttefirma Sjælland du skal have fat i. Vi sørger altid for, at der er orden i papirerne og vi følger naturligvis alle regler, herudover sørger vi også for at forsikre dine værdier, så du som kunde er sikker på, at der ikke sker noget med disse. Vi har enorm erfaring med billig flytning gennem vores lange eksistens og er derfor i dag i stand til at kombinerer høj kvalitet med billige priser. Vi ligger ofte prisniveauer under vore konkurrenter på trods af, at vi faktisk også leverer et bedre produkt i vores øjne. Høj kvalitet og billige produkter er hele konceptet bag Flyttefirma Sjælland, og derfor noget vi arbejder intenst for at opretholde.

gigaspace lastbil parkeret

Det er muligt at hente et uforpligtende tilbud på billig flytning via vores hjemmeside. Vi giver dig gerne en god fast pris og du kan yderligere se time priser her på siden. Vores timepriser kan ske at ligge over vores konkurrenters, men med vores utroligt effektive flyttemænd ender vi ofte på et prisniveau under konkurrenterne. Vi glæder os meget til at høre fra dig, og svarer naturligvis på din henvendelse samme dag, som du sender den af sted.

Gigantisk Trækker flyttebil

Vi gør hos Flyttefirma Sjælland en kæmpe indsats for at holde vores omkostninger nede på et niveau, hvor alle kan være med. På denne måde henvender vi os til en bredere målgruppe og ikke mindst gør din flytning til en super god oplevelse. Denne store indsats vi gør for at holde priserne nede, vises blandt andet ved, at vore chauffører tager flyttebilerne med hjem for på den måde at spare kørsel til en evt. central. Det vil altså sige, at vi har flyttebiler over hele Sjælland, hvilket giver os en lang række fordele, blandt andet hurtigere udrykningstid. Dette er naturligvis interessant for dig som kunde, da det gør os i stand til at komme ud til dig helt gratis. Det vil altså sige, at betalingen reelt først starter, når flyttemændene står ved dit hus og er klar til at starte flytningen.

At vi hos Flyttefirma Sjælland har flyttebiler over hele Sjælland gør os i stand til at rykke ud til de fleste flytninger hurtigt, men stadig foretage en billig flytning, dette mener vi er en del bedre end vore konkurrenter. Det er naturligvis i vores største interesse, at du kommer i gang med flytningen så hurtigt som muligt, og derved kommer ind i en hverdags rutinen hurtigere, det behøver dog ikke koste en bondegård, men kan faktisk også lade sig gøre med billig flytning.

Kundeanmeldelser og vores side på Facebook vidner også om den høje kvalitet vores flytning er af. Vi lægger stor vægt på, at vore kunder får en god oplevelse med flytningen, og vi går derfor ikke, før flytningen er 110 % gennemført. Vi gør gerne lidt mere end konkurrenter, for at sikre vore kunder er tilfredse med det produkt, vi leverer. Dette afspejler sig også i de mange ekstra servicer, du kan finde via hjemmesiden. 

Som vi altid siger, prisen i bund – servicen i top!

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Stanley Richards

Underskrevet: 17:17:43 14-06-2024

Kunden var yderst tilfreds .

Vurdering:

M Laursen

Underskrevet: 20:21:20 30-05-2024

Kunden har haft den bedste oplevelse med flyttefirma Sjælland .

Vurdering:

Charlotte Camitz

Underskrevet: 21:22:58 30-04-2024

💪

Vurdering:

Michael Matzon

Underskrevet: 22:54:24 03-04-2024

Kunden er mega tilfreds med flytningen .

Vurdering:

Søren Sandorff

Underskrevet: 19:21:10 15-03-2024

Flytningen gik perfekr.

Vurdering:
Scroll to Top