Flytterengøring

Flytterengøring

Flytterengøring i højeste kvalitet

Her hos Flyttefirmasjælland bestræber vi os på hele tiden på at blive bedre, det gælder også flytterengøring. Vi elsker denne virksomhed, først og fremmest fordi vi laver det vi elsker, men også fordi vi konstant er i forandring. Vi øver os i et blive mere effektive, bruger- og kundevenlige og bæredygtige i vores virksomhed. Dette kræver enormt meget tid, hvorfor vi er stolte af at have branchens mest erfarne medarbejdere. Dette er et udsagn vi tager til bordet hver evig eneste dag, og et ideal vi måler os selv imod. Dette gælder også vores flytterengøring. Vi ser det som en fantastisk mulighed at kunne profilere os selv yderligere og samtidig gøre din flytning meget nemmere. For at kunne være konkurrencedygtige med de allerede eksisterende udbydere af rengøringsservice, leverer vi selvfølgelig samme professionelle niveau. Dette er især vigtigt for vores kunder der kræver en hastig og effektiv erhvervsflytning. Vi bestræber os på at være præcise og effektive i udførelsen, og lægger mærke til hvad din unikke efterspørgsel er.

Vi er din pakkeløsning

Vi er glade for at blive kaldt en pakkeløsning. Ordet pakkeløsning betyder i vores branche en virksomhed der har kapaciteten til at kunne levere en alsidig og professionel service. Vi gør os i at vaske gulve, pudse vinduer, rense gulve og tage skraldet når det hober sig op. Vi har alle modtaget gennemgående undervisning i hvordan man rengør diverse overflader med respekt for skrøbelighed og materialet. Vi tillader os sige vi er det eneste i branchen der leverer så bredt et sortiment af service. Det bedste af det hele er at vi udfører din flytterengøring med et smil! Det samme siger vores mere end 21.000 glade kunder.

Flytterengøring
flytteservice

Det skal være nemt at have med os at gøre

Vi ved af egen erfaring at der ikke er noget værre end at bøvle med kommunikation og mangel derpå. Da vi startede dette firma havde vi et ønske om at gøre det nemt for vores kunder. Hos os skal det være nemt at leje en flyttemand, uanset opgaven og uanset hvad det kræver af yderligere services. Derfor sætter vi en streg under at du til enhver tid kan kontakte os uanset opgaven. Dette kan du blandt andet gøre på tlf. 50 99 99 99. Vi besvarer alle henvendelser gennem ”Den store Grønne knap” indenfor 24-28 timer, dog lukket i weekenden. Over telefonen modtager vi gerne informationer omkring nyligt opdukkende serviceopgaver.

Scroll to Top