Du kan bestille ekstra flytteservice til din flytning hos Flyttefirma Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland har vi taget udtrykket flytning en lille smule længere. Vi tilbyder derfor en lang række af ekstra servicer, der er med til at gøre din flytning lidt mere overskuelig. Vi vil hos Flyttefirma Sjælland gerne yde en så god service for vore kunder som overhovedet muligt, og vi har derfor utrolig meget fokus på at tilbyde vore kunder en meget bred vifte af ekstra servicer. Du kan finde de oftest anvendte ekstra servicer på denne side, men vi varetager også gerne andre former for problemer du må stå med, det eneste du skal gøre, er at kontakte vores kundeservice på telefon 50 99 99 99, og fortælle hvilke problemer du skal have løst.

Gigantisk Trækker flyttebil
Flyttefirmaet cover ekstra flytteservice

De mest anvendte ekstra servicer strækker sig lige fra vores rengørings service, hvor vi tager ud til kunden og gør rent, vi tager endda gerne opvasken, til vores campingvogn opbevarings service, hvor vi tilbyder at opbevare campingvogne på vores store udendørs arealer. Du kan naturligvis gå ind på de forskellige poster og læse mere om de enkelte ekstra servicer. Der er dog en ting alle ekstra servicerne har til fælles og det er den meget høje kvalitet og billige pris. Vi klarer endda nogle af opgaverne uden ekstra beregning! På samme måde som ved vores flytteservice, klarer vi de ekstra servicer effektivt ved hjælp af vores store erfaring og meget konkurrencedygtige flyttemænd og medarbejdere.

Innovativ og nyskabende flytteservice

Vi er hos Flyttefirma Sjælland utroligt stolte af, at være Danmarks førende flytteservice, når det kommer til ekstra servicer. Denne titel er målet, vi har stræbet efter med vore ekstra servicer og arbejdet benhårdt for at opnå. Vi har derfor altid været de første med innovative løsninger og kreative ideer til at gøre flytningen lettere for dig som kunde. Denne konstante nytænkning, vi hos Flyttefirma Sjælland, ligger stor vægt på, viser, vi er en virksomhed, hvor professionalisme står højt på dagsordnen. Den professionalisme afspejler sig også i produktet vi leverer, som altid er af utrolig høj kvalitet. Det er også en vigtig del af vores virksomhed, at vi lytter til vore kunder og gør alt for at opfylde kundens ønske. Så hvis du sidder med en nyskabende idé, der kan gøre din flytning nemmere og mere effektiv, tager vi hellere end gerne i mod disse ideer.

Ekstra-flytteservice

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Mads Sørensen

Underskrevet: 15:38:45 15-08-2022

.

Vurdering:

Jens Hartvig Larsen

Underskrevet: 13:03:50 15-08-2022

.

Vurdering:

Maria Bjerg

Underskrevet: 15:16:39 13-08-2022

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Martin Gudmandsen

Underskrevet: 11:30:11 13-08-2022

.

Vurdering:

Peter Pagh-Schlegel

Underskrevet: 14:26:00 12-08-2022

.

Vurdering:
Scroll til toppen