Flytteservice

flytteservice

Flytteservice fra A-Z

Her hos Flyttefirmasjælland vil vi være de bedste på markedet og det er vi faktisk ikke i tvivl om at vi er. For at leve op til det udsagn sørger vi for at tilbyde vores kunder med den højeste service til den bedste pris og den mest alsidige service som overhovedet muligt. Det er vores mærkesag i vores daglige arbejde. Det er en opgave som vi gerne påtager os uanset størrelsen. Du kan derfor trygt overlade din opgave til os. For os er der ingen opgave for kompleks eller praktisk krævende. Vi vil vove os så langt at påstå at det er det der gør os bedre. Det vil glæde os at høre om dit næste flytteprojekt eller om de diverse opgaver som du har brug for flytteservice til. Du kan kontakte os på 50 99 99 99, hvor vi med glæde giver dig et tilbud.

Få en hånd med diverse opgaver

Det er ikke nogen hemmelighed at vi ikke er et rengøringsfirma. Det sagt, er vi stolte over at have kapaciteten til at yde en lang række flytteservice for jer, vores kunder. Dette indebærer bl.a. rengørings service, hvor vi tager ud til kunden og gør rent, opvask, til andre praktiske flytteservice. Vi er drevet af at styrke det danske erhverv og private. Vi er stolte af de mange danske virksomheder der gør sit bedste for at konkurrere på det internationale og nationale marked, hvorfor vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe dem. Vi tager gerne og går ud med skraldet, og udfører andre opgaver der ikke kræver en specialiceret uddannelse. Bare sig til! Vi kan oven i købet opbevare dit inventar for dig, uasnet om det er flyttekasser eller campingvogne.

flytteservice
flytteservice

Proffessionalisme, alsidighed og innovation

Hos os bestræber vi os konstant på at være innovative og kreative i måden hvorpå vi arbejder. Vi nytænker tidligere ideer for at gøre flytningen lettere for dig som kunde. Professionalisme, alsidighed og innovation har altid været vores motto når det gælder vores ydelser til dig som kunde. Den professionalisme afspejler sig også i produktet vi leverer, som altid er af utrolig høj kvalitet. Det er en vigtig del af vores virksomhed, at vi lytter til vore kunder og gør alt for at opfylde kundens ønske. Det er det der er med til at gøre os bedre. Så hvis du sidder med en nyskabende idé, der kan gøre din flytning nemmere og mere effektiv, tager vi hellere end gerne i mod disse ideer.

Scroll to Top