Billig Udlandsflytning

Overvejer du at hive teltpælene op og flytte til udlandet i en periode? Mange danskere når på et tidspunkt et punkt i livet, hvor der skal ske noget nyt. Her er et udlandseventyr en oplagt mulighed, da man på denne måde kan komme lidt væk fra den sædvanlige hverdag, og i stedet prøve kræfter med noget helt nyt og interessant.

Hvis du har lyst til at flytte til udlandet, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig med alt det praktiske. Når først du har bestemt dig for at flytte samt hvor turen går hen, så står vi klar med al tænkelig hjælp og assistance. I mere end 25 år har vi varetaget et hav af udlandsflytninger, hvorfor vi med overbevisende sikkerhed også kan klare din. I løbet af vores levetid har vi flyttet til stort set alle lande i Europa – lige fra Norge i nord til Spanien i syd. Ingen opgave er for stor eller lille for os, hvilket kommer dig til gode i form af en gennemført totaloplevelse, hvor du bliver hjulpet sikkert frem til dit nye hjem.

Flyttefirmaet cover Billig Udlandsflytning

Billig Udlandsflytning

Hos Flyttefirma Sjælland er vi medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, hvilket sætter en tyk streg under vores professionalisme. Det er således kun de absolut bedste flyttefirmaer i Danmark, der kan blive medlem her, eftersom ét af de mange krav er, at man har fuldstændig styr på reglerne i forbindelse med en udlandsflytning. Herudover sikrer medlemsskabet også vores flyttemænd et behageligt arbejdsklima, hvor de har adgang til al tænkelig sikkerhedsudstyr og dets lignende. Ydermere er vores flyttemænd Danmarks bedst betalte, da vi mener, at glade og tilfredse flyttemænd er mere tilbøjelige til at yde en ekstra service for dig som kunde. At vores flyttemænd er velbetalte kan naturligvis ikke ses på din regning – tværtimod så forsøger vi altid at være både bedst og billigst.

Lyder vi som et flyttefirma for dig? Så kan du stille og roligt indhente et uforpligtende tilbud på netop din udlandsflytning via hjemmesiden. Vi har programmeret en online tilbudsformular, som du kan udfylde på få minutter. Herefter skal du ikke vente længe før vi vender tilbage med et svar på din forespørgsel. Vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser samme dag, som vi modtager dem. Dette er endnu engang med til at understrege vores professionalisme. Vi sender altid tilbud ud på e-mail, således du i ro og mag kan nærstudere det, uden at føle dig presset til at sige ja eller nej med det samme.

Lad os varetage din udlandsflytning

At flytte til udlandet i selskab med os er kort sagt den bedste måde at undgå problemer på. Vi har igennem vores mange år i branchen indhentet en uvurderlig erfaring, der naturligvis kommer dig til gode, uagtet om du skal flytte til Norge, Tyskland, Frankrig eller Spanien. Efterhånden har vi erfaring med at flytte til alle lande i Europa, hvilket giver dig en vished om, at vi ved, hvad vi laver.

Der er ingen tvivl om, at du er i gode hænder hos os. Udover at være specialister i transportdelen, så kan vi også hjælpe med blandt andet nedpakningen af dine ting herhjemme. Vi har således ansat flere professionelle pakmestre, der kan tage sig af nedpakningen af dine ting. Når du har bestemt dig for at flytte til udlandet, så er det formentlig ikke nedpakningen, der står øverst på ’to-do’ listen. Tværtimod har du garanteret en masse andre praktiske ting at holde styr på, hvorfor vores pakmestre kan være en kærkommen hjælp.

Når vi pakker dine ting ned, så gøres det selvfølgelig med stor professionalisme og effektivitet. Vi pakker med andre ord dine ejendele forsvarligt ned, som var de vores egne. Udover at pakke i flyttekasser har vi også en masse udstyr, der kan gøre det hele lidt nemmere og knap så tidskrævende. Særligt vores flyttelift er vigtig, når det kommer til at flytte ud af en lejlighed eller fragte store møbler fra 1. sal. I stedet for at kæmpe med sengen, sofaen eller spisebordet på trapperne, så kan vores flyttelift på nærmest ingen tid fragte ovenstående ned på jorden. Dette sparer dig både tid og kræfter! Udover flytteliften så har vi også flere ergonomiske sækkevogne, der kan ’gå’ på trapperne. Disse er særligt velegnede til hårde hvidevarer og lignende.

Som om ovenstående ikke var nok, så kan vi minsandten også være behjælpelige, når vi kommer frem til din nye bopæl i udlandet. Således kan vi medbringe vores udstyr, hvis omstændighederne kræver det, og du gerne vil have hjælp til udpakningen af dine ting. I stedet for at bruge de første mange dage på at pakke ud, så kan vi sørge for, at du på en eftermiddag kan blive ’installeret’ i dit nye hjem. På denne måde får du hurtigt en tryg hjemmebase, hvorfra du kan begynde at udforske dit nye hjemland.

Uanset om du ønsker hjælp med ned- og udpakningen eller ej, så får du som kunde hos Flyttefirma Sjælland adgang til vores gratis flyttekasser. Vi står klar med flyttekasser til dig, uagtet om du skal pakke et værelse eller et helt hus ned. Dette er blot én af vores mange services, som du får adgang til som kunde hos os. Efter endt udlandsflytning får du endda lov til at beholde flyttekasserne, således du allerede har dem klar, når/hvis du vælger at flytte til Danmark igen engang i fremtiden.

Flytning igang ved hus

Nærmest uanset hvilket land vi flytter til, så foregår transporten med vores topmoderne Mercedes lastbiler. Der er selvfølgelig enkelte lande, hvor det er umuligt at fragte ejendele med lastbil hele vejen. Derfor benytter vi os indimellem også af fragtskibe og dets lignende, hvor dine ejendele bliver placeret sikkert under opsyn af vores flyttemænd. Er dette tilfældet for din udlandsflytning, så får du naturligvis al den nødvendige vejledning op til.

Som sagt foregår langt de fleste turer dog udelukkende på ladet af vores Mercedes lastbiler. Her er der for alvor sørget for sikkerheden; således kører lastbilerne på flere lag af luftpuder, der særligt over længere distancer kan vise sig udsalgsgivende for, om dit inventar kommer sikkert frem eller ej. Luftpuderne yder således en aktiv støtte, der blandt andet betyder at ujævnheder i vejen ikke påvirker godset på samme måde som normalt. Her skiller vores lastbiler sig markant ud fra markedets mange andre flyttefirmaer, der typisk stadig benytter traditionelle bladfjedre.

Udover de mange lag af luftpuder, så er vores lastbiler selvfølgelig udstyret med 6 spænderækker samt betrukket med filt inde på selve ladet. Vi dobbelttjekker altid at dine ting står forsvarligt spændt fast før afgang.

Rent teknologisk så er lastbilerne desuden udstyret med det nyeste GPS system samt automatiske bremsesensorer. Sidstnævnte betyder, at lastbilerne bremser automatisk, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning. Særligt på motorveje rundt omkring i Europa er dette en stor fordel, som forbedrer sikkerheden for såvel dig som vores flyttemænd.

Kort sagt er vi altså specialister i transport af indbo. Lige meget om dine ting skal fragtes til Østeuropa, syd på eller op i de norske fjelde så garanterer vi for sikkerheden.

Hos Flyttefirma Sjælland kan vi ikke kun hjælpe med selve udlandsflytningen, men også opbevare dele af dit indbo, hvis du ikke ønsker, at tage det hele med dig på én gang. Mange vælger således at opbevare nogle af deres ting herhjemme, imens de bor i udlandet. Det kan være, at du flytter ind i en mindre lejlighed/et mindre hus, og dermed ikke har plads, eller det kan være, at du gerne vil have de vigtigste ting med dig, men samtidig også have plads til nye møbler. Uanset hvad der ligger til grund for dit ønske om opmagasinering, så kan vi hjælpe.

Vi har således Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2. Her kan du få opbevaret alt fra et par flyttekasser til hele containere med møbler – ingen opgave er for stor eller lille for os. Ikke nok med at lageret er i top rent størrelsesmæssigt, så har vi også sørget for et massivt sikkerhedssystem, der gør det stort set umuligt at komme ind for uvedkommende. På denne måde kan du foretage din udlandsflytning, uden at skulle frygte for dit indbos ve og vel, imens du er væk.

Af sikkerhedsforanstaltninger kan blandt andet nævnes:

• Overvågning 24 timer i døgnet året rundt
• Høj indhegning m. Pigtråd
• Store spotlys og højlydte alarmer
• Store porte

Vores videoovervågning varetages af vagtfirmaet Dansikring, der som sagt har bemanding ved skærmene døgnet rundt hele året. Alt dette er med til at sikre dine personlige ejendele.

Ydermere så er vores lager opvarmet døgnet rundt, hvilket betyder, at du sagtens kan have elektronik og lignende stående. Elektroniske apparater tager ofte skade på self-storage lagre, hvor der ikke altid er tænkt på opvarmningen. Vi betaler dog gerne lidt mere på varmeregningen, således du kan have dine ting trygt hos os.

Når dit indbo kommer ind på lageret, så bliver det naturligvis mærket op, således det altid er nemt at finde igen. Alle dine flyttekasser filmes på høje paller, så vand og skadedyr holdes effektivt ude. Store møbler bliver placeret i møbelcontainere, hvor de står sikkert.

På denne måde kan vi altså garantere for sikkerheden, hvis du vælger at indlogere dit indbo hos os, imens du bor i udlandet. Lyder det som en dyr omgang? Bare rolig, ikke nok med vi er bedst, så stræber vi også altid efter at være billigst. Derfor kan du som kunde hos Flyttefirma Sjælland få en utrolig billig opbevaring, hvor først løbende måned blandt andet altid er gratis. Herudover kan vi også opbevare dine ejendele gratis, hvis du skal vente på en afgang til udlandet. Er du interesseret i at høre mere? Så kan du gratis og uforpligtende indhente et tilbud her på hjemmesiden, hvor vi ridser samtlige omkostninger op for dig sort på hvidt. Vi opererer helt uden skjulte gebyrer, hvorfor du kan regne med en pris, der holder. Desuden bliver det billigere for dig, når vi skræddersyer et tilbud på netop din mængde indbo fremfor at give dig en listepris.

Har du bestemt dig for at tage springet og drage imod udlandet? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har som sagt flyttet til stort set alle lande, hovedstæder og landområder indenfor EU, hvorfor vi med sikkerhed i stemmen også godt tør tage din udlandsflytning på vores kappe.

Vi har oprettet en online tilbudsformular her på hjemmesiden, hvor du netop kan indhente et uforpligtende tilbud på din udlandsflytning. Det tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde ansøgningen, hvorefter vi vender tilbage på mail indenfor ganske få timer.

Scroll to Top