Billig international flytning med professionel og kompetent flyttepartner

Hvis du står over for en international flytning, så vil vi utroligt gerne have den fornøjelse at høre fra dig. Vi er her hos Flyttefirma Sjælland fyldt med innovative og kreative løsninger, samtidig med at vores store erfaring med indenlands, såvel som udenlands flytning gør os førende på markedet.Hos os er det en dyd at sørge for vores flyttemænd får udfordringer, har et godt arbejdsmiljø og samtidig får en del af ansvaret uddelegeret. Derfor kan vi også stolt sige at vores flyttemænd er ansvarlige, stærke unge mennesker, med en stor grad af selvstændighed. For at sørge for de får en konstant skiftende og indholdsrig hverdag, så har vi også valgt at have internationale flytninger, på den måde kan vi garanterer et skiftende arbejdsmiljø, og holde arbejdsmoralen høj.Vi har derfor gennem tiden fået en stor erfaring med disse internationale flytninger, og derfor er det blevet et af de mange områder hvor vi er førende i Danmark. Via vores store erfaring og fleksible flyttemænd, så har vi også mulighed for at tilbyde dig at stå for din flytning – også når det er til udlandet.

Flyttefirmaet cover international flytning
Flyttebil med udsigt over Spanien

Billig international flytning med professionel og kompetent flyttepartner

Da vi har meget fokus på at være både konkurrencedygtige på prisen, men samtidig have de mest kompetente medarbejdere, og yde en uovertruffen kundeservice, har vi mange internationale flytninger. Dette er en nødvendighed for at vi kan tilbyde både den nyeste erfaring, men samtidig også have priserne i bund, hvor begge er grundelementerne i vores forretning.

Hvor meget last du skal have fragtet, og hvorhen er ofte afgørende for om det kan betale sig at køre flytningen, på trods af det kan være bekosteligt at køre de små flytninger, så vil vi dog gerne give dig et tilbud. Hvis du vil høre hvad vi kan klare din internationale flytning for, så er du mere end velkommen til at hente et uforpligtende tilbud hos os, vi står altid klar for vores kunder og arbejder hele tiden frem mod at være de bedste på markedet.

I mange tilfælde, så oplever vi her hos Flyttefirma Sjælland at du i forbindelse med en international flytning, vil have et behov for opbevaring af de ejendele du ikke vil tage med dig til udlandet. Derfor har vi også en uovertruffen billig opbevarings såvel som lager facilitet der er beliggende centralt på Sjælland. Ved at tilbyde dette, så har vi også mulighed for at give dig hele pakken, her sparer du både penge men også mange af de praktiske bekymringer der er forbundet med flytning til udlandet.

3 glade flyttemænd
Scroll to Top