International Transport

Står du foran en flytning til udlandet, men er i tvivl om, hvem der kan fragte dine elskede ejendele sikkert frem til din nye bopæl? Så kan du godt indstille søgningen – hos Flyttefirma Sjælland har vi således mere end 25 års erfaring med international transport, hvilket kort sagt betyder, at dine ejendele er i trygge hænder hos os.

Som sagt har vi mere end 25 års erfaring med flytninger til udlandet, hvorfor du trygt kan vælge os, når du har brug for hjælp til alle former for international transport. Ingen opgave er for stor eller lille for os, eftersom vi efterhånden har sørget for transport til alle lande indenfor Europa. I og med vi har mange års erfaring, så kan vi garantere dig en problemfri oplevelse, hvor dine ting kommer sikkert frem til den ønskede destination.

International Transport

Der kan være mange grunde til, at du har brug for hjælp til international transport; det kan for eksempel være, at du ønsker at hive teltpælene op og forlade dine trygge rammer herhjemme for i stedet at starte et eventyr i udlandet. I så fald vil du formentlig gerne have nogle af dine ting med dig på farten – her kan vi hjælpe med en sikker transport af dit flyttegods til det store udland.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med en snarlig opgave indenfor international transport? Så kan du med fordel læse med herunder, hvor vi i detaljer vil komme ind på, hvordan vi som et professionelt flyttefirma udfører en sådan opgave. Er du omvendt allerede overbevist om, at det skal være os, der varetager din transportopgave? Så kan du med fordel klikke dig ind på vores online tilbudsformular, hvor du ganske gratis og helt uforpligtende kan anmode om et tilbud på netop din opgave.

Når du vælger os som din samarbejdspartner i forbindelse med en opgave, der involverer international transport, så kan vi garantere for sikkerheden hele vejen fra A til B. Vi er således markedets med afstand mest pålidelige transportør af flyttegods, der ikke kun overholder deadlines og dets lignende, men også vigtigst af alt sørger for, at dine ting bliver fragtet sikkert frem til slutdestinationen.

Selve transporten, hvad enten denne er inden- eller udenfor landets grænser, foregår med vores topmoderne Mercedes lastbiler, der på mange måder er ’one of a kind’ indenfor branchen. Det er blandt andet på grund af disse at vi med sikkerhed i stemmen konstatere, at vi er markedets med afstand mest sikre transportløsning.

Vores Mercedes lastbiler er ikke ’bare’ udstyret med det nyeste sikkerhedsudstyr, men også det mest avancerede fra teknologiens verden, hvilket i forening skaber en helt unik flytteoplevelse, hvor der hele vejen igennem bliver passet omhyggeligt på dine ejendele. Vi passer med andre ord på dine ting, som var de vores egne, hvilket er din garanti for en problemfri oplevelse.

Herunder er listet en lille del af de mange specifikationerne, der gør sig gældende for alle vores flyttelastbiler:

• Suveræn affjedring fra flere lags luftpuder
• 6 spænderækker for optimal sikkerhed på ladet
• Filt betrækningen
• Automatisk bremsesensor
• Det nyeste GPS system
• Tysk kvalitet og driftssikkerhed fra Mercedes

At lastbilerne kører på flere lag af luftpuder, betyder, at du ikke behøves at bekymre dig det mindste, uanset om vi fragter dine ting 10 kilometer eller 1000 kilometer. Luftpuderne yder således en aktiv støtte, hvilket vil sige, at puderne tager imod stød og lignende fra huller i vejen, som ellers ville skabe rystelser inde på ladet. Her skiller vores lastbiler sig ud fra konkurrenternes, eftersom disse stadig kører på traditionelle bladfjedre, der ikke yder den samme aktive støtte. Særligt når det kommer til international transport, hvor det er stort set umuligt at undgå hullede og ujævne veje undervejs, er dette et stort plus!

Hvis luftpuderne ikke afviser et enkelt hul, så har vi naturligvis sørget for, at dine ting står forsvarligt spændt fast inde på ladet, således rystelserne ikke påvirker deres stand og position. Alle dine ting spændes således forsvarligt fast på de 6 spænderækker, der holder det hele på plads under transporten. Skulle en enkelt ting gå galt, så er ladet som sagt betrukket med filt, hvorfor vi kort sagt er 110 % dækket ind.

Udover ovenstående er lastbilerne også udstyret med det nyeste indenfor teknologiens verden, der også bidrager positivt til sikkerhedsniveauet. Særligt den automatiske bremsesensor er en vigtig sikkerhedsforanstaltning; bremsen slår således til, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning eller lignende på motorvejen. Vores chauffører er naturligvis veluddannede og med mange års erfaring – ikke desto mindre fungerer bremsesensoren som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, som man bestemt ikke bør undervurdere betydningen af.

Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, og enkelte af dine ting går i stykker eller får ridser under transporten, så løber vi selvfølgelig ikke fra vores ansvar. Derfor har vi indgået en samarbejdsaftale med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi kan reparere dine møbler – naturligvis på vores regning. Det skal dog siges, at vi undgår langt de fleste skadessager, netop på grund af vores prima udstyr samt vores veluddannede flyttemænd.

Ikke nok med at vi har sørget for markedets mest professionelle og pålidelige udstyr, så har vi også ansat Danmarks med afstand bedste flyttemænd og chauffører. At have det nyeste udstyr er ikke altid nok, hvis mandskabet ikke er gearet til opgaven – det ved vi hos Flyttefirma Sjælland, hvorfor vi kun har ansat veluddannede specialister, der om nogen ved, hvordan man sørger for en problemfri international transport.

Vores professionelle flyttemænd dobbelttjekker for eksempel altid at dine ting står forsvarligt på ladet af lastbilen før afgang. På denne måde minimerer vi antallet af menneskelige fejl i forbindelse med en transportopgave. Ved at sørge for, at såvel de 6 spænderækker som flyttetæpper og dets lignende er udnyttet optimalt, så kan vi nemlig reducere antallet af uheld undervejs betragteligt.

Som medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, tager vi varer på vores flyttemænd, der på intet tidspunkt lider overlast, men derimod arbejder efter danske overenskomster og dermed er sikret et behageligt arbejdsmiljø. Det er utroligt vigtigt for os at flyttemændene trives, da vi mener, at glade og tilfredse flyttemænd er mere tilbøjelige til at yde en ekstra service for dig som kunde. Derfor er vores flyttemænd blandt andet også Danmarks bedst-betalte – vi giver gerne lidt ekstra for, at du får en tilfredsstillende oplevelse som kunde hos os.

Som flyttemand kan man selvfølgelig ikke undgå at stå ansigt til ansigt med store udfordringer fra tid til anden. Én af disse er tunge løft som er stort set uundgåelige, hvis en lejlighed eller et hus skal pakkes ned. Derfor har vi investeret i innovativt udstyr, der betyder, at flyttemændene ikke på noget tidspunkt løfter mere end det tilladte. Vi har blandt andet investeret i en praktisk flyttelift samt flere ergonomiske sækkevogne. Dette er med til at holde vores flyttemænd fysisk på toppen, således de også er klar til morgendagens opgaver. Foruden ovenstående så er det også muligt at fragte paller med flyttekasser på palleløfter hen til lastbilen; særligt i større boligbyggerier hvor lastbilen kan have svært ved at komme frem, så er dette et stort plus. Ikke nok med at det sparer vores flyttemænd for mange tunge løft, så gør det også din flytning væsentligt hurtigere overstået.

Er du overbevist om, at vi skal være firmaet, der tager sig af din internationale transport? Så er det blot at tage kontakt til os via vores online kontaktformular eller telefon, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Uanset om turen går til Norge i nord eller Italien i syd, så kan vi hjælpe med en suveræn international transportoplevelse, hvor dine ting kommer sikkert frem til slutdestinationen.

Vi har mere end 20 års erfaring med flytninger og transport til udlandet, hvilket er din sikkerhed for et veltilrettelagt og smertefrit forløb. Netop vores erfaring kommer dig til gode i mange henseende, da du igennem hele perioden kan spørge os til råds om alt det praktiske, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi kender alt til toldregler, forsikringsanliggender og dets lignende.

I vores mere end 20 år med international transport har vi transporteres gods og ejendele til stort set hele Europa. Vi har desuden mange gange hjulpet danskere til London og andre steder, hvor man ikke kan fragte tingene på lastbil hele vejen. Her kommer vores ekspertise dig til gode, da vi naturligvis hjælper dig og dine ting sikkert frem, uanset om dette foregår via Eurotunnelen eller søfart.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kan du som sagt altid kontakte os. Vi har desuden oprettet en online tilbudsformular her på hjemmesiden, hvor du kan indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på din transportopgave. Vi vender som regel tilbage med svar samme dag, som du udfylder formularen, hvilket igen sætter en tyk streg under vores professionalisme og engagement.

Scroll to Top