Flyttebil med gratis flyttekasser fra Flyttefirma Sjælland

Her hos Flyttefirma Sjælland har vi ikke kun en flyttebil, men mange i alle størrelser. Vi kan klare alle flytninger med vores vognpakke. Spar en masse penge ved at vælge den rigtig lastbil til din flytning. Står du og mangler en top moderne lastbil til din flytteopgave så kontakt endelig Flyttefirma Sjælland. Alle vores lastbiler er af mærket Mercedes. Endvidere har alle vores biler såvel som lastbiler automatgear, af de simple grunde at vi vil øge arbejdskvaliteten for chaufførerne. Samtidig formår bi at klimaet også er noget der ligger os på sinde.

Flyttebil

Hvis man derimod vælger en flyttemand fra os de 2-3 timer en flytning typisk tager. Så havde vi kunne klare deres flytteopgave langt mere effektivt, og leverer en komplet flytning. Samtidig med at vi holder prisen i bund. Det er hjerteblod for os hos Flyttefirma Sjælland at kunden oplever en større værdi, end hvad pengepungen ellers antyder. Husk derfor også du spare alt den tid det tager at kører ud og leje en flyttebil og aflevere den igen. Hos os får du yderligere gratis flyttekasser til din flytning og du er forsikret under flytningen hvis uheldet skulle være ude. Alle disse fordele har man ikke hvis man lejer en varevogn/lastbil.

Flyttebil – Flyttefirma Sjælland #1 inden for Flytning & Opbevaring i Danmark

Hos vores flytteforretning er det i højsædet, at vi så i så vid udstrækning som muligt, formår at tænke grønt. Dermed være en forgangs model for den danske fragtindustri. Vi kender sandsynligvis alle princippet med at man vil leje en billig flyttebil. Så spare man nemlig pengene som en flyttemand ville koste. Derfra selv varetage hele flytteprocessen. Sandheden er dog, at vi i flere omgange, og faktisk relativt ofte oplever at folk havde sparet penge. Sparet penge hvis de benyttede sig af en flyttemand fra Flyttefirma Sjælland. Nu skal vi på ingen måde gøre os til overdommere, men fakta er nu engang at vi flere gange, har været ude hos kunder. Hvor hjælperne havde været ikke alene dyrre i sodavand, øl og pizza. Men samtidig haft diverse uheld, der resulterede i ødelagte møbler eller skader af forskellig karakter. 

Flyttebil
Flyttebil med Chauffør

Nu har vi mange års erfaring med de fleste bil mærker og samtidig har vi en omfattende kundeservice. Dette kræver at vores lastbiler starter hver eneste gang. En bil der ikke går i stykker og frem for alt skaber en arbejdsplads som vores chauffør er glade for. Med denne attitude opnår vi en langt højere grad af tilfredshed. Det er i særdeleshed vigtigt at vores chauffører er glade for at gå på arbejde. Foesi med en glad chauffør sikrer vi vores kunder en positiv oplevelse. For at opnå alt dette og meget mere, har vi konkluderet i virksomheden at Mercedes vil formå og opfylde vores kriterier. – til punkt og prikke!. Det er vi dem evigt taknemmelige for og vi kan kun glæde os til deres kommende biler, noget vi har høje forventninger til fra vores side.

Den helt rigtige flyttebil

Vi føler samtidigt også at Mercedes på mange måder er et perfekt match til vores virksomhed, hvis man ser på symbolikken i en driftsikker og kvalitetspræget flyttebil, som mange gange formår at overraske i form af dens formåen. Dette er på mange måder parametre vi selv forsøger at opfylde overfor vores kunder, derfor komplimenterer Mercedes og Flyttefirma Sjælland i særdeles høj grad hinanden. Læs om vores fantatiske anmeldelser ved at klikke her. 

Flyttebil – Vi kører kun i Mercedes​

Hvorfor kun Mercedes? Når man kan købe andre mærker og få 3 gange så mange lastbiler for samme penge? Det er det spørgsmål vi tit bliver stillet af andre, specielt dukker spørgsmålet op, når vi foretager os større erhvervsflytninger og går i dialog med kunden omkring muligheden for et fast samarbejde med Flyttefirma Sjælland.

Her ses Gigaspace flyttebilen på gågade under flytning

Hvilken løsning skal jeg vælge til min flytning?

Når du skal vælge din flytteløsning er det vigtigt du tænker dig godt om, hos Flyttefirma Sjælland har vi alle størrelser flyttebiler og forskellige flyttepakker med forskelligt antal flyttemænd og her kan der være masser penge af spare på at vælge en måske større lastbil også dermed spare flere timers arbejde på flytningen, da flytningen altid vil gå hurtigere med en lastbil med et stort lad, her skal alt nemlig ikke stables og spændes som det ville på en mindre bil.

Kort fortalt nu større lastbilen er, det hurtigere er den af pakke da alt blot kan sættes ind og ikke skal spændes op og stables eller skilles ad for at kunne være der, derfor er det nogen gange en god ide at betale 100 kr mere i timen også spare 2-3 timer på din flytning. Så man kan nemt spare flere tusind kroner ved at vælge den rigtige løsning første gang, man skal selvfølgelig heller ikke købe katten i sækken, har man kun 10 flyttekasser skal man bare tage 1 mand og en lille flyttebil, men plads på ladet er en god ting!

Scroll to Top