Fragtmand fra Flyttefirma Sjælland når du har behov for kvalitet til fornuftige priser

Hos Flyttefirma Sjælland kan vi ikke alene hjælpe dig med at varetage flytning i såvel ind- som udland. Vi hjælper også gerne med at klare dine fragtopgaver. En fragtmand kan være behjælpelig i mange sammenhænge, derfor kan du via vores tilbudsformular få et tilbud på præcist din opgave, det sikrer at du får en korrekt pris og tidsramme til opgaven der skal løses.

Flyttefirmaet cover fragtmand

Fragtmand fra Flyttefirma Sjælland når du har behov for kvalitet til fornuftige priser

Som flyttemænd har vi den fornødne indsigt i hvordan man skal agere i forhold til behandlingen af dit fragtgods, dette drager vi nytte af i vores tilbud om at være din fragtmand. Vi kender til vigtigheden af at dine varer når fra A-Z i samme stand som ved modtagelsen, hvilket gør os særdeles velegnede til at hjælpe dig. Det er samtidig også værd at bemærke at vi har materialerne til rådighed, som sikrer dit produkt bedst muligt ved forsendelse.

De tunge løft foretager vi dagligt, dette gør også at du vil opleve vi er det bedste valg når du skal have hjælp til at flytte større genstande. Ved eksempelvis klaverer, køleskabe, hårde hvidevarer m.v. Har vi en stor erfaring i at håndtere disse. Vores fragtmand service er derved på mange måder overlegen sammenlignet med traditionelle fragtmænd på disse områder.

For at kunne tiltrække de bedste flyttemænd, da har det været vigtigt for os, at vi kunne tilbyde vores medarbejdere de bedst tænkelige arbejdsvilkår. For at sikre en konstant konkurrencedygtighed, såvel som have en stabil service overfor vores kunder, da har vi investeret stort i at have det rette udstyr til rådighed.

Kvalitetsudstyr og glade medarbejdere har langt hen af vejen været nøglen til vores succes. Det har skabt grundstenene til at skabe en stor kundegruppe med høj tilfredshed, som derved har kommet tilbage hver gang de har haft behov for flyttehjælp – samtidig med at de gode anbefalinger til venner og bekendte hver dag giver os nye kunder. Et bevis på tilfredsheden blandt vores kunder kan findes på facebook hvor vores flyttefirma er den virksomhed, med de bedste kundebedømmelser i hele branchen – noget vi både sætter stor pris på, men samtidig også har en stor stolthed af at kunne fremvise.

Vores fragtmand er ikke bange for at give den en ekstra skalle for at løse opgaven til fuld tilfredshed, samtidig med at vi altid møder dig med et smil. Vores fragtbiler er af mærket Mercedes, såvel som alle er af nyere dato og lever op til samtlige miljøkrav og mere til. Vi opfylder EU kravene langt ud i fremtiden allerede nu, dermed er vi fremtidssikret på dette punkt – og viser det overskud hele vores forretning er baseret på. Ved at overholde serviceaftaler såvel som sikre at fragtbilerne altid er i den bedste stand, så oplever vi ingen nede tid og du kan regne med at vi ikke får problemer med maskinerne som vil være skyld i ventetid i forbindelse med fragten.

Vi har ikke kun fragtbiler til at sikre du får den perfekte fragt, men har således også en flyttelift vis lige man ikke finder i Danmark. Sammenlignet med den almindelige flyttelift er vores i sin helt egen liga, den er ikke alene eldrevet men har samtidig også en størrelse, der gør at vi kan komme ind overalt. Hvis din fragt skal til en etageejendom har vi derfor det perfekte virkemiddel til at sikre en problemfri løsning – tag bare kontakt allerede i dag, og forhør dig om vores priser og hvordan vi lettest klarer din opgave.

For at kunne leverer en samlet løsning til vores kunder, både indenfor flytning såvel som fragtmand, så har det været oplagt for os at se nærmere på opbevaringsmulighederne vi ville kunne tilbyde. Det har længe været undervejs, at vi ville finde en velegnet lagerbygning, hvor billig opbevaring ville blive tilbudt fra.

En fragtmand der også har opbevaring kan være ideelt i situationer, hvor man eksempelvis har købt et parti varer, men ikke skal have dem videresendt med det samme – her vil vores løsning være helt optimal. Vi har altid et utroligt højt serviceniveau i forbindelse med opbevaringen, det gælder både nedpakningen af dine genstande, men samtidig også med henblik på sikring mod tyveri.

For at sikre vores lager bedst muligt, da har vi selvfølgelig gjort således at der både er bevægelsescensorer samt kamera overvågning. Hvis der på et tidspunkt er aktivitet på lageret, som ikke burde være der, så vil billeder blive sendt direkte til en alarmcentral hvorfra både private vagter samt politiet vil blive tilkaldt til adressen – dermed er du sikret at dine ejendele ikke vil blive udsat for tyveri når vi håndterer dem.

Vi har ikke alene valgt at udbyde vores portfolio af services fra at være flyttemand til fragtmand, men har i samme ombæring valgt også at tilbyde kurerkørsel af mindre genstande. Ved kurerkørsel vil vi benytte biler frem for lastbiler – derved holder vi omkostningerne lavere.
Når vi skal varetage en fragtmand opgave, så vil vi typisk hjælpe med nedpakningen og dermed sikringen af genstanden(e). Vi kan qua vores erfaring fra dagligdagen med flytteopgaver være yderst behjælpelige med at sikre dine ejendele mod at lide overlast.

Vi tager gerne imod hasteopgaver, hvor det er førsteprioritet for dig og din pakke, at den bliver afleveret enten samme dag eller dagen efter. Hvis du har en af disse opgaver, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os telefonisk, for at sikre vi når frem med din pakke i tide til din deadline overholdes.

Hvis du skal have hjælp med at få fragtet genstande til udlandet, så kan vi være behjælpelige. Vi har via vores mange udlandsflytninger, opnået en stor erfaring indenfor hvordan disse opgaver håndteres – det kommer også til udtryk når du får hjælp fra os.

Vi håndterer ofte udlandsflytninger for danskerne, derfor er det også et område vi føler os hjemmevante i, hvad end din fragtopgave skal med vores fragtmand til Portugal, Grækenland eller Rusland. Vi er dækket i forhold til forsikring på alle turene, derfor så vil du også have en garanti for at dine genstande er i sikre hænder.

Priserne for at få håndteret dit fragtgods til udlandet afhænger af hvad du helt præcist skal have fragtet, her er det således ganske almindelige overvejelser som størrelse og vægt der er afgørende. Du er selvfølgelig altid velkommen til at benytte vores formular her på hjemmesiden, og få et ganske gratis og uforpligtende tilbud på din fragtopgave.

Det sker fra tid til anden, at der kommer historier frem i medierne omkring fragtmænd og flyttemænd der ikke udsteder gyldige kvitteringer – såvel som indberetter indkomsten korrekt i forhold til både moms og skat.

Vi har valgt at tage konsekvensen af den negative omtale, og sikre dig at du trygt kan handle hos os. Vi har nemlig valgt at indføre Dankort betaling på alle vores arbejdsopgaver, det gør at du både får en gyldig kvittering, men samtidig har du også en garanti for at vi betaler alle afgifter til staten som det er meningen og lovpligtigt at gøre. Vi er stolte af at kunne bidrage til vore allesammens velfærdssamfund.

Hvis man ikke benytter en fragtmand som giver en gyldig kvittering, så vil man heller ikke have nogen forsikringsdækning hvis der skulle opstå skader på genstandene under fragten, det kan derfor være en meget dårlig forretning på den lange bane at spare penge på denne måde – samtidig er der også udsigt til store bøder fra Skat, hvis man ikke har åbne kort og handler i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Der er ingen undskyldning for ikke at tage kontakt, og få et tilbud fra os på din fragt opgave. Vi står klar med fragtmænd til at løse fragten til UG, derfor vil du også med fordel kunne indhente et tilbud – og derved være sikret at vi hjælper dig videre. Når vi giver en pris på din fragtopgave, så kan du regne med at det er den pris der er den endelige, vi overholder vores aftaler!

Scroll to Top