Fragt udføres af dygtige og logistik bevidste chauffører fra Flyttefirma Sjælland

Vi tilbyder naturligvis  fragt service hos Flyttefirma Sjælland til fornuftige priser. Vi har stor erfaring med fragt, da vi har varetaget fragt opgaver i mange år efterhånden. Denne store erfaring kommer dig til fordel, da den gør os i stand til at udføre fragt opgaven mere effektivt og i sidste ende give dig en billigere fragt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten hos Flyttefirma Sjælland, vi har blot formået at kombinere god kvalitet og billige priser. Dette har vi opnået, ved at ansætte en række yderst kompetente flyttemænd, til at udfører opgaverne, og derved løse opgaverne hurtigere end vore konkurrenter gør. På denne måde kan det altså være, at vi hos Flyttefirma Sjælland har højere timepriser, men i sidste ende er vi ofte billigere end vores konkurrenter.

Flyttefirmaet cover fragt

Geografiske fragteksperter både ind- og udland

Vi kører hos Flyttefirma Sjælland alle steder i hele Danmark. Der er ikke en by i Danmark vi ikke har været i, så du kan trygt overlade din fragt til Flyttefirma Sjælland. Vi har selvfølgelig også stor fokus på, hvor vigtigt det er, at have en professionel tilgang til opgaven, og vi har derfor sørget for at alt forskningsmæssigt er i orden. På denne måde vil vi gerne give vore kunder en ekstra tryghed, så de ikke har noget at være nervøse over. Vores erfaring siger os, at denne løsning giver kunden en bedre oplevelse af vores fragt service, og er derfor noget vi lægger stor vægt på, der er i orden.

Det er ikke kun indlands fragt opgaver vi hos Flyttefirma Sjælland varetager. Vi tilbyder også vore kunder at transportere til udlandet og tager gerne fragt med retur. Vi har også utrolig stor erfaring med fragt i udlandet, og er derfor et ligeså sikkert valg, som udenlandske fragtservicer. Vi har faktisk i flere sammenhænge vist os mere effektive end disse, hvilket siger noget om den kvalitet, vi hos Flyttefirma Sjælland leverer.

Du kan indhente et tilbud på en af de sorte knapper ude i højre side af hjemmesiden og vi sender dig et tilbud samme dag, som du sender henvendelsen. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 50 99 99 99.

Fragt udføres af dygtige og logistik bevidste chauffører fra Flyttefirma Sjælland

Det har vist sig, at vi i mange tilfælde har været helt op til 3 gange hurtigere end vores konkurrenter, så der er en god besparelse at hente. Du kan allerede i dag indhente et gratis og uforpligtende tilbud her på siden, derefter vil du i løbet af kort tid modtage et tilbud fra vores flytte og fragt konsulenter.Har du en fragt opgave, står vi gerne klar med flyttebil og stærke flyttemænd. Vi sørger herudover også gerne for udpakning, eventuel samling og bort kørsel af affald. Disse ekstra servicer er vi hos Flyttefirma Sjælland meget stolte af at kunne præsenterer. De ekstra servicer er naturligvis af ligeså høj kvalitet som de andre produkter vi leverer, og vi garanterer dig derfor en høj kvalitet. Dette beviser blot, at når vi siger kvalitets fragt service hos Flyttefirma Sjælland, så lægger vi handling bag ordene.

Scroll to Top