Flyttemand eller flyttemænd fra Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Sjællands flyttemand er ikke som andre flyttemænd, vores flyttemænd er toptrænede unge mennesker med en god portion flytteerfaring i rygsækken. Mange har droppet arbejdet som tømrer, murer, eller endda elektriker for at arbejde hos os som flyttemand, det er vi selvfølgelig stolte af og gør meget for at vores arbejdsklima passer til vores selvstændige flyttemænd, så de formår at få udfordringer i løbet af enhver arbejdsdag. Vores flyttemand kan formå og håndtere en stor erhvervsflytning på egen hånd, det er nemlig et krav hos os, at alle vores flyttemænd kan tænke selvstændigt, har let ved at tage de rigtige beslutninger og besidder den rette motivation og vilje til at gøre arbejdet i en god kvalitet.

Flyttemand
Flyttemand

Flyttefirma Sjællands flyttemand giver kvalitetsflytning

En flyttemand fra Flyttefirma Sjælland er kendt for sit gode humør, enestående gåpåmod samt uovertrufne arbejdsindsats. Derfor kan du altid tillade dig at forvente lidt ekstra når du flytter med vores flyttemænd. Vi elsker vores arbejde, og det er altid en fornøjelse for vores flyttemand at komme og ordne din flytning, hos os gør vi nemlig en dyd ud af vores flyttemænd ser deres arbejde som en dejlig del af deres hverdag. Hvis du går med tanker om at leje en flyttemand, til at hjælpe med din flytning, kan du hos os få et uforpligtende og gratis tilbud i dag. Når du indhenter et tilbud hos Sjællands bedste flyttefirma, vil du kunne forvente at modtage et hurtigt svar – og samtidig få en fast pris på din flytning.

Elite flyttemand ved Flyttefirma Sjælland

Vi har stor fokus på at have de rigtige flyttemænd ansat. Du som kunde hos os skal være tryg. For at du føler dig tryg, ved at overlade dit indbo til os. Så er det selvsagt vigtigt at vi har givet hver enkelt flyttemand den fornødne træning. Instruktion i hvordan flytningen skal håndteres er ligeledes vigtig. 

Først og fremmest. Så sikrer vi os at de ydre rammer er i en sådan kvalitet at vi kan tiltrække flyttemænd. Af af højeste kaliber! Her har det været en bevidst strategi fra vores side. Vores maskiner skal fungerer upåklageligt og udstråle det samme overskud som vores flyttemænd. Vores flyttebiler af mærket Mercedes er driftsikre, og opfylder altid miljøkravene såvel som de følger dansk lovgivning. Herudover har vi vel nok Danmarks mest innovative og nytænkende flyttelift. Den er eldrevet og derved et redskab vores flyttemand kan bruge uden at arbejdsmiljøet lider.

De bedste flyttemænd med det bedste flytteudstyr

Det har hurtigt spredt sig i flyttebranchen hvilke redskaber og værktøjer vi stiller til rådighed til vores flyttemænd. Derfor har det også gjort at vi nu kan tiltrække de bedste flyttemænd på markedet. Alt dette er skabt for at forbedre din flytteoplevelse. Først og fremmest så vil du få en effektiv og kvalitetsstemplet flytning. Af et kompetent flyttefirma. Det er dog ikke alt, for det har samtidig været helt i højsædet her i firmaet, at du skal mødes med et smil. En flyttemand der er motiveret og engageret i forhold til arbejdet. Leverer godt arbejde. Når vi fortæller vi er Danmarks mest brugervenlige flyttefirma, så kan du tjekke vores kundeanmeldelser. Disse har været med til at gøre vi er Danmarks bedst anmeldte flyttefirma.

Kundesikkerhed, tryghed og ordende forhold

Vi er topprofessionelle omkring vores arbejdsopgaver. I en branche der til tider har haft et dårligt ry med sorte penge.  ikke registrerede varevogne og dårlige arbejdsforhold. For at sikre at du som kunde hos os, kan have fuld tryghed omkring den service vi leverer. Samt de forhold arbejdet foregår under, har vi valgt at sikre fuld gennemskuelighed og spille med åbne kort.

Vi giver dig dankort betaling på din flytning.  Så er du sikker på at både moms og skat bliver betalt af den omsætning vi har i forretningen. Vi ser det ikke som et irritationsmoment at skulle betale til den danske stat. Men fokuserer i stedet på at vi kan være med til at bidrage til det samfund vi alle lever i. Ved at betale med dankort, så er du også sikret bevis på at du har haft fagfolk til at foretage flytningen. Mens du selvfølgelig også modtager en gyldig kvittering efter endt arbejde.

Godkendt af PET

Det er ikke kun betalingsbetingelserne vi har fokus på at være foregangsmand i branchen omkring. Vi er nemlig også blevet godkendt af PET og foretager de flytninger politiet samt den danske sikkerhedstjeneste har behov for. Det er et af de største skulderklap man kan modtage som virksomhed i en ellers broget branche. Derfor fortæller vi også gerne om det med en vis stolthed.

Det er nu også muligt, at få tilknyttet opbevaring af dine ejendele du ikke ønsker at tage med hen på den nye adresse. Vi har investeret i et lagerhotel, hvor vi har gjort det muligt, at få en billig kvalitetssikker opbevaring. Hvis du gerne vil have et kombineret tilbud på flytning og opbevaring, flytning alene eller opbevaring alene, så benytter du bare vores tilbudsformular her til højre – hvorefter vi i løbet af kort tid vender tilbage med et tilbud.

Brug en flyttemand til din udlandsflytning

Vi har ofte udlandsflytninger for danskere der immigrerer til andre Europæiske lande, dette er nogle lidt særegnede opgaver, hvor der altid er nogle ekstra ting man skal være opmærksom på i forbindelse med papirarbejdet såvel som udførelsen af flytningen. Når vores flyttemand bliver tilbudt en flytning til udlandet, så er de altid klar på opgaven. Det er selvfølgelig på baggrund af at udlandsflytninger byder på nye oplevelser og en opgave der adskiller sig fra dem som arbejdet normalvis byder på.

Hvis du skal flytte udlands, så kan vores flyttemand tage sig af alt det papirarbejde der måtte være forbundet hermed, dermed er du også sikret en ordentlig og sikker flytning uden komplikationer. Det er i særdeleshed vejskatter, toldlister og forsikringsvilkår man skal være opmærksom på når flytningen er til udlandet.

Flyttemand med viljen til skæve arbejdstider

Ved erhvervsflytninger, da handler det ofte om at minimere spild af arbejdstid for virksomheden. Det er uafhængigt af om der er tale om en flytning af kontor, produktion eller lager – så vidt muligt skal generne ved flytningen minimeres, så indtjeningen og produktiviteten ikke lider skade af flytningen. Ved kontorer som skal flyttes, da kan det være oplagt at foretage flytningen om natten – noget vores flyttemand gerne indvilger i for at sikre jeres virksomhed den mest optimale proces i forbindelse med jeres erhvervsflytning.

Et af de andre trumfkort vi har i forhold til vores erhvervsflytninger, er at vores flyttelift er som skabt til at klare flytninger indendørs. Pga. Det lave støjniveau samt det at der ikke fremkommer os’ med videre under brugen, så er det et fantastisk redskab at bruge indendørs i foyer, lagre eller andre steder hvor tunge genstande skal løftes fra et øvre plan til grundplan hvorefter vi kan flytte det ud i flyttebilen.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din flytning, så kan du få det ganske enkelt ved at benytte vores onlineformular her på siden. Det er ganske simpelt, og giver os alt den information vi har behov for, for at kunne give dig et præcist bud på hvad din flytning skal koste – vi binder os samtidig til prisen. Når du har udfyldt formularen, så vil du indenfor 24 timer modtage svar fra en af vore flyttekonsulenter.

Når du foretager en flytning med os som dit flyttefirma, så vil du også opleve at du ikke skal betale for vores kørsel til og fra flytningen – men derimod udelukkende skal betale for den tid vi bruger fra vi ankommer på din adresse, og dernæst til vi igen forlader dig på din nye adresse. Det mener vi er den bedste service på markedet, og håber selvfølgelig at du er af samme overbevisning. Book en flyttemand i dag, vi ser frem til at høre fra dig/jer.

Inden du søger arbejde som flyttemand hos flyttefirma Sjælland

Når man ansøger om et job hos os, så har vi selvfølgelig nogle krav vi gerne ser du opfylder. I princippet er erfaring ikke det vigtigste når vi ansætter nye flyttemænd, vi søger folk der har evnerne til at blive gode flyttemænd, hvilket vi så nok skal hjælpe dig på vej med.

Et arbejde hos os som flyttemand, er mere end bare det at være flyttemand, faktisk er det i ligeså høj grad en livsstil som et arbejde. Vi er et flyttefirma der eksisterer på grund af vores kunder, og derfor er kundernes ønsker også det vigtigste for os, vi skal være klar når kunderne har behov for det – det kan være alle ugens dage, og på alle tider af døgnet. Derfor skal man også være klar til at kunne håndtere lange arbejdsdage med et smil, og yde en konstant høj kundeservice altid.

Har du lysten – har du jobbet.

Du skal have lysten til at være flyttemand, i høj grad er det et kendetegn for vores flyttemænd at lysten driver værket. Derudover så vil det være essentielt for os at du er mødestabil, dermed også at du møder op til aftalte tidspunkter. For at være flyttemand kræver det også en god fysik, du skal kunne løfte, og arbejde igennem når vi er hos kunderne, samt have hænderne sat rigtig på. En ren straffeattest, flydende danskkundskaber samt kørekort er derudover også en vigtig del af det og være flyttemand hos os.

Når telefonen ringer, så skal du altid være klar til at tage den. Vi kan bruge selvstændige flyttemænd som kan tale med kunder, og altid er smilende i godt humør og har en sund arbejdsmoral. Hvis du føler beskrivelsen vi er kommet med passer på dig, så er vi sikre på du vil blive en fantastisk flyttemand, og dermed også passe godt ind i teamet af vores flyttemænd her hos Flyttefirma Sjælland. Du er altid velkommen til, at lave en jobansøgning til os, vi kan altid bruge en dygtig flyttemand!

Flyttemænd pris?

Hos Flyttefirma Sjælland, har vi flyttemænd i alle kalibre. Dog er det ikke nemt at give en konkret pris uden at kende situationen og opgavens omfang. Derfor giver dig mulighed for at udfylde en online formular på vores hjemmeside og derefter modtage et uforpligtende tilbud. Hvor nemt er det lige? Desuden er det værd at bemærke vores fantastiske tilgang til service. Vi tager kun betaling fra adresse a til b. Ikke fra vores hovedsæde til adresse a. Vi sætter en ære i at give de mest oprigtige priser således alle parter er tilfredse. Lej en flyttebil til enten den private flytning eller virksomhedsflytning nu.

Derfor skal du vælge os

Vores flyttemænd får tilbudt det allerbedste udstyr. Derfor har vi også de allerbedste flyttemænd. De bedste flyttemænd giver det bedste slutresultat. Og derfor har vi også de mest tilfredse kunder. Dette understreger hvorfor i skal vælge os. Flyttefirma Sjælland. Udover at have nogle ekstremt kompetente fagfolk kommer vi altid med højt humør og et smil på læben. At møde kunden med en motiveret og engageret tilgang er nøglen til et godt samarbejde. Vi vil altid give den bedste service, og den får man gennem glade mennesker og tilfredse kunder. Derfor har vi også valgt at melde os ind i DMF – Dansk Møbeltransport Forening.

Flyttemænd til alle opgaver

Vores ihærdige flyttemænd kan det hele. Om det er private, erhvervsmæssige eller større opgaver, så er vi klar til at rykke ud. Vores ekspertise er fra øverste hylde, så bare rolig. Vi skal nok passe på dine ting. Ingen opgaver er for små eller store, for vores stærke flyttemænd. Skriv til os og udfyld online formularen på hjemmesiden eller ring på tlf. +45 50 99 99 99. Sjællands førende flyttefirma.

Scroll to Top