Professionel Møbellift fra Flyttefirma Sjælland og flytningen flyver

En møbellift er oplagt til dig som skal flytte og bor i etageejendom. Ofte kan det være en lang, besværlig og ganske omfattende opgave, hvis man selv vælger at flytte sine møbler. Generelt er mange opgange specielt i byerne, ikke specielt anvendelige når møbler skal fragtes frem og tilbage. Her hos Flyttefirma Sjælland, har vi derfor valgt at investerer i maskiner som klarer opgaven for dig, først og fremmest spare du meget tid, men derudover er det hos os en livsstil at flytte, derfor har vi også erfaringen der gør du får overstået din flytning hurtigt, nemt og praktisk.

Flyttefirmaet cover møbellift

Bestil møbellift med Flyttefirma Sjælland og spar tid og penge

Det er værd at kontakte os hvis du er i tvivl om en møbellift vil være oplagt til din flytning, vi har erfaringen – og deler gladelig ud af den til vores potentielle kunder. Derudover så anbefaler vi dig at bestille din møbellift i god tid, på den måde er du sikret at liften er ledig på det ønskede tidspunkt.
Ofte har vi oplevet at møbellifte generer naboer og forbipasserende, primært på baggrund af at benzinmotoren både larmer og lugter. Dette har vi længe været utilfredse med, og det gør også at vi er ekstra stolte af at kunne præsentere dig for vores strøm møbellifte, med disse vil man undgå generne ved flytningen, altså både larm og lugt. Dette ved vi at kunderne sætter pris på, og samtidig er vores flyttemand meget mere tilfredse med at arbejde med denne salgs maskiner.

Hvis du går med tanker om at leje en møbellift, så må det betegnes som et must at kontakte os inden du vælger din flyttemand – få et uforpligtende tilbud på møbellift idag. Vi er overbeviste om vi kan komme med en pris der er konkurrencedygtig, og derudover garanterer vi din tilfredshed.

Professionel Møbellift fra Flyttefirma Sjælland og flytningen flyver

En af fordelene ved at benytte os hos Flyttefirma Sjælland, når behovet opstår for en møbellift er blandt andet vores innovative og nytænkende løsninger, de kommer nemlig også til udtryk når man kigger på vores møbellifte. Vi har selvfølgelig flere modeller, men maskinerne vi har til rådighed her i firmaet, har i særdeleshed en model hvis lige ikke findes i Danmark hos nogle konkurrenter. Der er tale om en møbellift der med strøm som brændstof, kan løfte op til 250 kg. Og har en rækkevidde op til 5. sal.

Dette er dog ikke alt, for udover de ovennævnte egenskaber, så er den lavet i en sådan størrelse at den kan komme ind alle steder. Med mål på 1.5×2.1 meter så er det de færreste steder vi må give op. En anden væsentligt fordel for dig som kunde, er at vi med denne model kan løfte indboet direkte fra dit vindue, og ned i vores flyttebil, ikke bare sparer det tid, men det gør også transporten af møblerne mindre risikabel.

Flyttelift til 5 sal
Scroll to Top