Professionel møbelelevator fra Flyttefirma Sjælland spare tid og penge

Vi er stolte af og kunne præsentere dig for Danmarks billigste såvel som mindste møbelelevator her hos  Flyttefirma Sjælland. Ved at bestille en møbelelevator, selvfølgelig under de rigtige forudsætninger, så vil du opnå en billigere såvel som hurtigere flytning, specielt hvis du foretager flytningen med hjælp fra os. Vi har erfaringen til at gøre din flytning helt og aldeles gnidningsfri, en erfaring der også gør vi kommer med hurtige løsninger på de problemstillinger der kan opstå ved en flytning.

Flyttefirmaet cover møbelelevator

Omgivelser om Møbelelevator er vigtige forhold

Inden du foretager en bestilling af vores møbelelevator, så er det vigtigt du sikrer dig at den vil have adgang til vinduerne i din lejlighed. Hvis vi skal komme med nogle grundlæggende regler, du skal opfylde for at kunne benytte dig af møbelelevatoren i forbindelse med flytning, så er det vigtigt at der eksempelvis ikke er El ledninger, som afskærer vejen op til vinduet i din lejlighed. Vi ved det kan være svært at bedømme, hvor meget plads der er påkrævet, hvis man ikke har stået i situationen før. Derfor har du også mulighed for at vedhæfte et billede af dine vinduer, når du bestiller et uforpligtende tilbud hos os, på den måde kan vi bedømme mulighederne i forbindelse med din flytning.

 

Hvis du går med tvivl omkring det mindste, så skal du være velkommen til at kontakte os, vi vil glædeligt hjælpe dig i forbindelse med din flytning. Faktisk svarer vi dig på din forespørgsel samme dag, og har altid tid til at hjælpe, hvad enten det er omkring møbelelevatorer eller hvad der måtte nage dig.

For at bestille en møbelelevator kan du følge foregående href, her vil du komme til en formular, hvor du nemt og hurtigt kan udfylde den – hvorefter vi vender tilbage til dig.

Hvis du har brug for andet i forbindelse med din flytning, eksempelvis kunne det være opbevaring. Så vil du sagtens kunne tilføje det i din forespørgsel, derefter vil vi nemt finde en fællesløsning, da vi hos Flyttefirma Sjælland dækker alle områder der vedrører vores hovedbeskæftigelse omkring flytning, og dermed også har vores egne lager faciliteter tilknyttet.

Professionel møbelelevator fra Flyttefirma Sjælland spare tid og penge

Vores møbelelevator har den fordel at den kan køre helt op til 5. sal, derfor er det også langt størstedelen af Danmarks befolkning som bor i lejlighed, der kan drage nytte af en møbelelevator. Endvidere har den mulighed for at bære op til 250 kilo af gangen, påtrods af vores flyttemænd er stærke unge mennesker, så kan de ikke helt klare tilsvarende vægt, derfor letter en møbelelevator både opgaven for vores flyttemand, men sparer dig samtidigt meget tid, hvorved du også vil spare penge i sidste ende.

Flyttelift til 5 sal
Scroll to Top