Billig flytning til Schweiz

Hos Flyttefirma Sjælland har vi i mere end 20 år håndteret hundredvis af flytninger til udlandet heriblandt også til Schweiz. Den erfaring og knowhow vi har opbygget os igennem årene kommer dig til gode, hvis du skal flytte til Schweiz og har brug for en pålidelig partner, der kan assistere dig igennem hele forløbet.

Selvom vi tilbyder et hav af services i forbindelse med flytninger til udlandet, så er vi ikke nødvendigvis dyrere end de alternativer, som du finder på markedet. Således stræber vi altid efter at give dig det bedste produkt, uden at det kan ses på prisen – vi forsøger med andre ord at være både bedst og billigst!

Flyttefirmaet cover flytning til Schweiz

Billig flytning til Schweiz

Som en del af vores gennemsigtige prisstruktur har vi valgt, at gøre det gratis og uforpligtende at indhente et tilbud på netop din flytteopgave. Ud fra mængden af indbo samt afhentningsdestination og afleveringsdestination kan vi således komme med et estimeret tilbud, der blot vil variere +/- 15-20 % fra den endelige slutpris. Det eneste dette kræver af dig, er, at du udfylder vores formular her på siden, hvilket ikke tager mere end 5-10 minutter. Herefter får du tilbuddet sendt direkte på mail indenfor kort tid. Vi forsøger så vidt muligt at sende tilbud ud samme dag, som du udfylder formularen, ligesom vi også svarer på andre e-mail henvendelser indenfor kort tid. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med udfyldelsen af formularen eller noget helt andet, så er du naturligvis også velkommen til at ringe på 50 99 99 99.

Swiss flag

Med Flyttefirma Sjælland som din flyttepartner, så kan du få hjælp med din flytning, uagtet om turen går fra Danmark til Schweiz eller fra Schweiz til Danmark. Uanset om turen går den ene eller den anden vej, så kan du regne med en flytteoplevelse udover det sædvanlige, hvor vi strækker os langt, for at gøre dig tilfreds. Det betyder, at vi allerede ved nedpakningen af dit indbo er behjælpelige, ligesom vi i den anden ende først tager imod betalingen, når du har gennemgået dine ejendele og møbler for skader og skavanker.
Du har formentlig mange ting at tænke på, hvis du overvejer at flytte til Schweiz. Der skal således være styr på mange praktiske forhold, herunder hvor børnene skal gå i skole og hvor du skal bo – derfor kan det være belejligt, at få hjælp af et erfarent flyttefirma, når det kommer til nedpakningen af dine ting. Ved at lade os stå for nedpakningen, så undgår du en masse bøvl og besvær, hvilket kan give dig det nødvendige overskud til at planlægge dit ophold. Vores professionelle pakmestre kan desuden minimere brugen af plads med op til 70 %, hvorfor det altså ikke bare er nemmere, men også billigere i sidste ende. Endvidere kommer vores erfaring dig til gode, når det kommer til at pakke dine ting forsvarligt ned; vi bruger for eksempel et hav af flyttetæpper til nedpakning af møbler og lignende, således dit indbo går fri for ridser og andre skavanker.

Udover at være nemmere, så bliver det som sagt også billigere at få os til at pakke dit indbo ned. Mange vælger således at lade meget/noget af deres indbo stå i Danmark, imens de bor i Schweiz i en kortere eller længere periode. Her kan det være nødvendigt med en opmagasinering, hvor det naturligvis er billigere, desto mere effektivt indboet er nedpakket. Med vores professionelle pakmestre fylder dit indbo mindst muligt, hvorfor det er utrolig nemt og billigt at få det opbevaret på vores lager, imens du bor i udlandet.

Selve transporten fra Danmark til Schweiz eller fra Schweiz til Danmark foregår med vores nye og topmoderne Mercedes lastbiler. Ikke nok med at dine ejendele står forsvarligt under hele turen, så sparer vores lastbiler også miljøet for en masse unødvendig CO2 udslip, da Mercedes lastbilerne kører langt på literen. Mange spørger nok sig selv, om en lastbil ikke ’bare’ er en lastbil? Det mener vi ikke, tværtimod. Eftersom vi har ansvaret for dine personlige ejendele, så mener vi ikke, at det kan blive sikkert nok. Mercedes lastbilerne kører derfor på flere lag luftpuder, som går aktivt ind og afviser stød som følge af huller i vejen – her skiller vi os ud fra andre flyttefirmaer, som typisk bruger lastbiler der kører på almindelige bladfjedre, hvilket kort sagt gør dit indbo markant mere udsat. Herudover er vores lastbiler udstyret med 6 spænderækker samt betrukket med filt indvendigt, hvilket også er med til at højne sikkerheden. Vi lever af tilfredse kunder, hvorfor vi aldrig går på kompromis med sikkerheden!

Med Flyttefirma Sjælland er du sikret en suveræn flytning, når turen går til Schweiz. Vi har allerede varetaget mange flytninger fra Danmark til Schweiz med stor succes – derfor er vi det sikre valg, hvis du søger en pålidelig, professionel og effektiv samarbejdspartner.
Som kunde hos Flyttefirma Sjælland ønsker vi, at give dig en oplevelse udover det sædvanlige. Kundeservice, dedikation og professionalisme er kerneværdier, som vores firma er bygget op omkring. Dette kommer til udtryk igennem hele forløbet, hvor vi assisterer og hjælper dig. Som kunde hos os fragter vi ikke ’bare’ dit indbo sikkert fra A til B; vi sørger også for, at det bliver gjort på en tidsbesparende, bæredygtig og gennemskuelig måde, hvilket i sidste ende gør hele flytningen mere overskuelig for dig!

Uanset om du ønsker hjælp til nedpakningen af dit indbo eller ej, så står vi klar med gratis flyttekasser. Allerede her er der mange penge at hente, da flyttekasser typisk koster imellem 90 og 120 kroner per styk – hvis du skal have pakket en hel lejlighed eller et hus ned, så kan du hurtigt spare de første 2000 kroner her. Desuden får du naturligvis også adgang til vores flyttetæpper, som også frit kan benyttes under hele flytningen. Når vi har fragtet dit indbo til din nye adresse, så får du oven i købet lov til at beholde flyttekasserne; vi forlanger intet depositum eller gebyrer for denne service, da det er en del af vores samlede pakke, som du får adgang til, ved at være kunde hos os.

Udover at vi kan spare op imod 70 % af pladsen, ved at pakke dine ting ned for dig, så har vi også topmoderne og innovativt udstyr, der gør det lettere at flytte store møbler og flyttekasser ned fra etagebyggerier. Således har vi fornylig investeret i såvel en flyttelift som ergonomiske sækkevogne, der sparer vores flyttemænd (og dig) for meget besvær og mange tunge løft. Flytteliften er enormt fleksibel, og kan komme ind i en hvilken som helst opgang – selv de smalleste passager på Nørrebro, der ellers er notorisk kendt for at være et besværligt sted at flytte. Vores professionelle flyttemænd tager naturligvis udstyret med ud til enhver flytteopgave, hvis det ønskes af dig samt gør arbejdet lettere for os.

Ydermere er vi medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der er en eksklusiv skare for de bedste flytte- og transportfirmaer på markedet. Dette er din sikkerhed for en problemfri flytning, hvor alt foregår efter bogen. Desuden har vi markedets bedst betalte flyttemænd, da vi mener, at tilfredse og glade flyttemænd resulterer i en bedre oplevelse for dig. Vores erfaring med flytning til Schweiz er samtidig ensbetydende med at vi har styr på toldregler og lignende, således du har mindst muligt bekymringer fra start til slut.

Foruden ovenstående er vi også behjælpelige med:

 1. Opmærkning af dit indbo
 2. Udførsel af pakkelister
 3. Hjælp til toldregler og lignende
 4. Hjælp til udpakning af dit indbo

60-70 % af vores kunder er blevet anbefalet af venner og bekendte, hvilket sætter en tyk streg under kvaliteten af vores flytteservice. Vi går ind til alle opgaver med den samme dedikation og professionalisme.

Når du vælger Flyttefirma Sjælland til at varetage din udlandsflytning, så er du sikret:

 1. Branchens bedste og gladeste flyttemænd
 2. Konkurrencedygtige priser
 3. En nem og overskuelig flytning
 4. Sikker transport til Schweiz og tilbage igen
 5. Gratis opmagasinering i en kortere periode
 6. Gratis flyttekasser, flyttetæpper og dets lignende
 7. Fuld erstatning (både i form af reparation og økonomisk) hvis uheldet imod forventning skulle være ude

Er du stadig i tvivl? Bare rolig – du kan indhente et gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning herunder, hvorefter du kan se nærmere på, hvad vi helt præcist tilbyder dig samt hvad hele flytningen koster. Tilbuddet kan du efterfølgende selv vælge, om du vil gøre brug af eller ej. Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon 50 99 99 99, hvis du ønsker at høre mere om vores førsteklasses flytteservice.

Meget kan gå galt under transporten fra Danmark til Schweiz eller omvendt; derfor er det vigtigt, at du vælger et trofast flyttefirma, som værner om dine ting under hele rejsen. Vi har tidligere været inde på, hvordan vi beskytter dine ejendele under transport, men hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så står vi naturligvis ved vores ansvar. Det betyder, at vi har indgået et samarbejde med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi reparerer dine møbler kvit og frit, hvis der skulle ske skader under transporten. Heldigvis forebygger vi som sagt langt størstedelen af disse, ved at pakke dine ting forsvarligt samt spænde dem ordentligt fast på vores moderne lastbiler.

Ikke nok med at vi sørger for en gratis reparation af dine ting, så står vi også klar med en eventuel økonomisk erstatning, hvis reparationen ikke er dækkende. Som sagt kører vi først videre, når du personligt har gennemgået dine ting for skader og skavanker, hvorfor vi altid er sikre på, at alt er forløbet efter dine forventninger!

Hvis du skal flytte til Schweiz i en kortere periode, så er det ikke sikkert, at du vil have alle dine ejendele med. Hvis noget af dit indbo skal blive i Danmark, imens du er væk, så har vi hos Flyttefirma Sjælland Danmarks største opmagasineringslager på hele 4000m2, hvor du kan få opbevaret dine møbler. Vores lager er topmoderne og effektivt; vi kan opbevare alt lige fra et par flyttekasser til hele møbelcontainere.

På vores opvarmede lager står dine ejendele trygt og sikkert, da vi blandt andet har videoovervågning 24 timer i døgnet året rundt samt indhegning og dets lignende, der gør det stort set umuligt at komme ind for uvedkommende. Vi går meget op i dine tings sikkerhed, hvorfor det naturligvis er vores første prioritet at det hele står trygt hos os. Vi optimerer hele tiden sikkerheden på lageret, ligesom vi altid forsøger at forbedre vores generelle lagerstyring – dette er alt sammen til gavn for dig, da vi ikke ’bare’ har Danmarks største opmagasineringslager, men også ét af de bedste.

Mange danskere vælger at gøre brug af vores opbevaring, hvor vi blandt andet kan opmagasinere dine ting gratis, imens du venter på en afgang til Schweiz. Alternativt kan du naturligvis, som nævnt herover, også lade enkelte af dine ting stå herhjemme, imens du selv flytter til Schweiz. Her skruer vi altid opbevaringsprisen helt i bund for vores kunder, således du ikke betaler overpris, imens du er væk.

På vores lager sørger vi altid for:

 1. Opvarmning
 2. Skadedyrssikring
 3. Videoovervågning
 4. Indhegning
 5. Det nyeste indenfor lagerstyring og computerteknologi
 6. Opmærkning

Det er ligeså let og uforpligtende at indhente et tilbud på vores opbevaringsløsning, som det er at indhente et tilbud på flytning. Det eneste du skal gøre er nemlig at udfylde formularen her på siden, hvorefter vi vender tilbage med et tilbud på mail.

Schweiz er et enormt attraktivt land at bo i for såvel danskere som mange andre nationaliteter. Landets samlede befolkningstal er cirka 8 million, hvoraf 23 % er udlændinge, der bor fast i landet – dette siger lidt om landets appel til folk fra hele verdenen, der sætter stor pris på den høje levestandard og de lave skatter.
Hovedstaden i Schweiz er Bern, imens den største by i landet er Zürich. Hos Flyttefirma Sjælland har vi foretaget mange flytninger til ovenstående byer samt Geneve. Uanset hvor i Schweiz du skal flytte hen, så kan vi med sikkerhed hjælpe dig, da vi har stor erfaring med flytninger til udlandet. Store dele af Schweiz domineres af bjergrige landskaber, hvor blandt andet Alperne og Jurabjergene skiller sig ud og skaber et enormt smukt landskab. Dette kan skabe nogle udfordringer, da det ikke altid er nemt at få store lastbiler frem i sådanne landskaber – heldigvis er vores Mercedes lastbiler rustet til opgaven.

Schweiz er hjemland for flere store organisationer som Internationale Røde Kors, den Olympiske Komité samt FN. Mange danskere er i tidernes løb blevet tilbudt jobs hos disse organisationer, hvilket har medført en flytning til Schweiz. Det er da også af arbejdsmæssige grunde, at langt de fleste danskere flytter til Schweiz. Foruden ovenstående organisationer findes der også et hav af store virksomheder og banker i landet. Desuden er Genevesøen også et besøg værd, hvis du er naturmenneske.

Eftersom Schweiz ikke er medlem af EU, så er det nogle lidt alternative skatteregler, der gør sig gældende i landet. Skatteniveauet er således enormt lavt i Schweiz, ligesom arbejdsløsheden også er. Den generelle levestandard er høj, hvilket selvfølgelig primært skyldes de lave skatter, men også det fornuftige lønniveau, som landet er kendt for.

Når du flytter til Schweiz, så skal du være opmærksom på, at der kan være store sproglige og kulturelle forskelle. Dette skyldes at landet er opdelt i forskellige sprogområder, hvor Nordschweiz for eksempel domineres af den tyske sprog og kultur, imens den sydlige del af Schweiz er mere inspireret af Italien / Frankrig. Som tilflytter skal du være opmærksom på dette, da det naturligvis er nemmere at vende sig til et nyt sted, hvis du taler sproget – det er altså en god idé at få styr på sine tyske gloser, hvis man skal bo i den nordlige del af Schweiz.

Lad Flyttefirma Sjælland hjælpe dig til rette i Schweiz; vi flytter til Zürich, Bern, Geneve, Basel og alle andre byer i Schweiz. Vores erfarne og professionelle flyttemænd står klar til at hjælpe dig igennem hele forløbet, således din flytning bliver så problemfri som overhovedet muligt. Din oplevelse er vores første prioritet, så du kan godt forvente en service udover det sædvanlige, hvis du vælger os som din flyttepartner!

Indhent et tilbud på netop din flytning allerede i dag – det tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde formularen her på siden, hvorefter vi vender tilbage med et prisoverslag indenfor ganske kort tid. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på 50 99 99 99, hvis du er i tvivl om, om vi er den rette partner til opgaven.

Scroll to Top