Flytning til Frankring med over 20 års erfaring i udlandsflytning

Har du brug for et professionelt flyttefirma, der kan varetage din flytning til Frankrig? Så er Flyttefirma Sjælland svaret på dine kvaler. Vi er således specialister i udlandsflytninger, hvor vi i mere end 20 år har hjulpet et hav af danskere til udlandet. Den erfaring vi har opbygget igennem tiderne kommer dig til gode, eftersom vi har stået ansigt til ansigt med alle tænkelige udfordringer førhen – dermed er vi godt rustet til at varetage din flytning, ligesom du igennem hele forløbet kan drage nytte af vores store knowhow.

Flyttefirmaet cover flytning frankrig

Flytning til Frankring med over 20 års erfaring i udlandsflytning

Selvom vi kan garantere dig en problemfri flytning til det store udland, så er vi ikke nødvendigvis dyrere end markedets mange alternativer. Vi lægger stor vægt på, at holde vores omkostninger nede, så din flytning bliver så billig som overhovedet muligt. Ved at være bedst og billigst er vi derfor det oplagte valg, når det kommer til at flytte sydpå.

Tror du ikke på os? Så kan du heldigvis indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud her på hjemmesiden. På denne måde kan du ved selvsyn se, at vi sagtens kan være med på prisen, uden det dog går udover kvaliteten af din flytning. Vi sender det uforpligtende tilbud til dig på mail umiddelbart efter du har udfyldt tilbudsformularen. Det tager ikke meget mere end 5-10 minutter, hvorefter du bliver meget klogere på, hvad det vil koste at få flyttet dig og dit indbo til Frankrig. Har du spørgsmål til udfyldelse af formularen, eller noget helt andet, så er du naturligvis velkommen til at ringe på 50 99 99 99.

Flyttemand
Triumfbuen med Flyttefirma Sjælland
flyttefirma sjælland labels

Vores erfaring viser, at Frankrig er det næstmest populære land, når det kommer til danskeres flytningsvaner. Vi har derfor foretaget et hav af flytninger til landet imod syd, hvorfor vi naturligvis helt problemfrit kan håndtere din. Igennem hele forløbet bliver du assisteret af vores professionelle og engagerede flyttemænd, der sætter en ære i at passe på dine ting. Det er ikke uden grund, at op imod 60-70 % af vores nuværende kunder har kontaktet os på baggrund af venner og families anbefalinger. Vi sætter således en dyd i at tilbyde dig en førsteklasses flytteservice, hvor du får en oplevelse udover det sædvanlige.

Vi flytter ikke ’bare’ dit indbo sikkert fra A til B; vi tilbyder også hjælp med nedpakningen af dit nuværende hus eller din nuværende lejlighed. Allerede har skiller vi os markant ud fra mange andre flyttefirmaer, der udelukkende er behjælpelige med selve transportdelen. At få hjælp til nedpakningen kan være en god idé, da du formentlig allerede har mange ting at tænke på, hvis du overvejer at hive teltpælene op og flytte til Frankrig.

Ydermere betyder hjælpen også, at dit indbo bliver pakket op til 70 % mere effektivt ned. Vores professionelle pakmestre ved nemlig med stor præcision, hvordan bohave pakkes mest effektivt og pladsbesparende ned, således det fylder så lidt som overhovedet muligt. Dette medfører flere fordele, eftersom det blandt andet betyder, at det bliver billigere at opbevare de ting, som du ikke umiddelbart ønsker skal med til Frankrig. Det kan være at du kun vil have dele af dit indbo med, hvorfor resten skal opmagasineres – her beregnes prisen ud fra mængden af indbo, hvor det altså selvsagt bliver billigere, desto mindre det fylder. Herudover så fylder det også mindre på lastbilen, hvorfor du også sparer penge på selve transporten.

Selve opmagasineringen kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med; således har vi Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2 placeret få minutters kørsel udenfor København. Med vores base i Hedehusene kan vi servicere hele Sjælland, hvor det logistisk er nemt at nå frem til os, eftersom lageret ligger bare 900 meter fra motorvejsafkørsel 8. Lageret er som sagt på hele 4000 m2, hvorfor vi kan klare alt fra et par enkelte flyttekasser til hele lastbiler med møbler – ingen opmagasineringsopgave er for stor eller lille. Når vi får dit indbo ind ad døren, så opmærker vi det som det første, således det altid kan lokaliseres senere hen. Desuden er lageret opvarmet, hvorfor du også sagtens kan have elektronik og lignende stående, imens du bor i Frankrig.

Hvad angår sikkerheden, så har vi i selskab med Dansikring sørget for videoovervågning døgnet rundt; selv de mindste gange og rum er overvåget i døgndrift. Ydermere er hele grunden indhegnet med pigtråd og høje hegne, der gør det stort set umuligt for uvedkommende at komme ind. Hvis ubudne gæster imod forventning skulle komme over hegnet, så har vi projektører og alarmer udvendigt, der vækker halvdelen af den omkringliggende by. Vi gør alt for at dine ting står sikkert og trygt hos os, således du kan nyde dit ophold i Frankrig, uden at tænke på dit bohaves ve og vel.

Synes du vores opbevaringslager lyder dyrt? Så kan du godt tro om igen! Vi har ikke ’bare’ Danmarks bedste lager, men faktisk også ét af de absolut billigste. Dette understreges af at vi har flere kunder, der tidligere har haft deres indbo opbevaret på self-storage lagre i København til 2000 kroner i måneden, men nu har den samme mængde stående hos os til det halve. Vi beregner som sagt prisen ud fra den mængde, du skal have opbevaret; vi pakker flyttekasser effektivt på paller og filmer disse til, således det hele fylder så lidt som muligt. Derfor kan du hos os få en utrolig billig opmagasinering, uden at der bliver gået på kompromis andre steder. Den første løbende måned er desuden gratis for alle, imens vi også opbevarer dine ting gratis i en kortere periode, hvis du for eksempel skal vente på en afgang til Frankrig. For at give dig et bedre indblik i vores lave priser, så har vi gjort det nemt og bekvemt at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din opbevaring lige her på hjemmesiden.

Ikke nok med at vi hjælper med nedpakningen samt transporten af dit bohave, så står vi minsandten også klar til at hjælpe med udpakningen på din nye adresse i Frankrig. At få hjælp med udpakningen kan være en rigtig god idé, da de nye omgivelser kan gøre hele indflytningen meget frustrerende, uoverskuelig og tidskrævende.

Hvis du for eksempel skal bo i et etagebyggeri midt i Paris, så er det ikke just nemt at få store møbler, flyttekasser og dets lignende op på de høje etager. Her kan vores håndsudstrækning være en kærkommen hjælp, der gør hele forløbet mere overskueligt for dig.

Vores professionelle flyttemænd medbringer naturligvis vores moderne udstyr til Frankrig, hvis omstændighederne kræver det. Dette inkluderer blandt andet brugen af en praktisk flyttelift samt ergonomiske sækkevogne, der gør det væsentligt nemmere at få møblerne op. Desuden sparer det også dig og vores flyttemænd for mange tunge løft. Mindre ting såsom selve udpakningen af indholdet i flyttekassen lader vi være op til dig; vi fokuserer på de store møbler, da det ofte er dem, der giver anledning til størst frustration!

Uanset om du skal til flytte til det nordlige eller det sydlige Frankrig, så kan vi stå for transporten af dit bohave. Frankrig er et stort land, som ellers arealmæssigt undervurderes af mange; dette spiller dog ingen rolle hos os, da vi kan være behjælpelige med en flytning til hele Frankrig uanset by eller område. Det eneste du skal gøre, er, at skrive din nye adresse på, når du udfylder tilbudsformularen, således vi er sikre på, at din pris bliver så retvisende som overhovedet muligt.

Selve transporten foregår under ordnede forhold, da vi altid klarer denne del med vores topmoderne og innovative Mercedes lastbiler. Her bliver der heller ikke gået på kompromis, tværtimod. Vi har Danmarks absolut bedste og mest sikre lastbiler, der er særdeles velegnede til at fragte alle typer af bohave – også over længere distancer.

Lastbilerne er udstyret med splinternyt udstyr, der gør det hele overraskende problemfrit. Blandt andet har vi udstyret alle vores biler med det nyeste og mest avancerede teknologi; dette inkluderer blandt andet automatisk bremsesensor og innovativt GPS-system. Førstnævnte sørger for, at lastbilen bremser automatisk, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning, imens sidstnævnte betyder, at vi kan slippe udenom større trafikkøer i blandt andet Tyskland. Systemet opdateres således stort set konstant, hvorfor vi hele tiden er på forkant med de vejmæssige forhold.

Hvad angår sikkerheden, så kører lastbilerne på flere lag af luftpuder, der aktivt går ind og afviser stød fra huller i vejen. Her skiller vores lastbiler sig ud fra dem, de benytter hos markedets andre flyttefirmaer, der typisk kører på traditionelle bladfjedre. Luftpuderne yder en væsentligt bedre og mere konstant støtte, hvilket kommer dig og dit indbo til gode. Herudover er lastbilerne betrukket med filt indvendigt på ladet samt udstyret med 6 spænderækker, der resulterer i at dine ting står forsvarligt hele vejen fra Danmark til Frankrig.

Vi har selvfølgelig tegnet alle nødvendige udlandsforsikringer, ligesom vi også har styr på alt andet praktisk herunder vejskatter og dets lignende. Dette er indregnet i den pris, du får tilsendt, når du indhenter et uforpligtende tilbud på din flytning. Vi ønsker ikke at skjule noget for dig, men opererer i stedet med en gennemsigtig prisstruktur, hvor du sort på hvidt kan se hvor meget og hvad du betaler. Herudover er vi medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der er en eksklusiv skare af de bedste flyttefirmaer herhjemme – at vi er medlem her understreger, at alt foregår efter bogen. Vi medbringer blandt andet altid vores dankort-terminal, hvor al betaling foregår igennem efter endt flytning. Hvis der imod forventning er knas med forbindelsen, så godtager vi også betaling via direkte bankoverførsel – vi tager dog aldrig imod kontanter eller ’sort betaling’.

Som sagt forebygger vi langt de fleste skadessager qua vores professionelle tilgang til tingene samt moderne udstyr. Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar, tværtimod. Vi har indgået et samarbejde med Danmarks største møbelsnedkeri, som står for at udrede skaderne, hvis du har fået en ridse i bordpladen eller lignende under transporten. Dette bliver selvfølgelig ordnet på vores regning, og kommer altså ikke til at koste dig noget. Herudover står vi også klar med en økonomisk erstatning, hvis ovenstående ikke dækker skavanken.

Der er dog ingen tvivl om, at vores effektive og yderst forsvarlige flyttemænd undgår mange af disse sager, ved at pakke dine ting sikkert ned. Hvis du benytter vores pakmestre til nedpakningen af dit hus eller din lejlighed, så er du endda yderligere sikret, da vi spæder godt op med flyttetæpper og lignende, som passer godt på de lidt større møbler. En almindelig flytning inkluderer typisk brug af mere end 100 flyttetæpper, hvilket siger lidt om vigtigheden af disse.

Der skal ikke herske ét sekunds tvivl om, at vi er villige til at gøre meget for dig, når du har valgt os som din flyttepartner. Således hjælper vi blandt andet til med gratis flyttekasser til dit indbo – på denne måde sparer du hurtigt flere tusinde kroner, da flyttekasser i gennemsnit koster 90-110 kroner per styk. Vi sørger for, at du har nok flyttekasser til alt dit bohave, således du ikke skal ofre penge på disse.

Som sagt kan vores gratis flyttekasser hurtigt spare dig for mange penge – du får desuden adgang til dem, uanset om du selv ønsker at stå for nedpakningen, eller ønsker at vores professionelle pakmestre klarer denne del for dig. Som en ekstra bonus får du endda lov til at beholde flyttekasserne, når vi har fragtet dine ting frem til Frankrig. På denne måde kan du pakke dem ud i dit eget tempo, ligesom du også allerede har flyttekasserne klar, når/hvis du skal flytte tilbage til Danmark igen i fremtiden.

Som vi kort var inde på i starten, så er Frankrig én af de mest populære destinationer hos den danske befolkning. Dette gælder både når det kommer til ferie og fast ophold – med sidstnævnte menes der et ophold med en varighed på over 6 måneder.

Der er mange grunde til, at Frankrig er så populært et land hos danskerne. Det behagelige klima er én af disse grunde. Herudover så er det ganske nemt at flytte til landet, hvor man endda kan søge arbejde uden særlige formaliteter. Hvis du flytter til Frankrig, uden at have arbejde fra start af, så skal du dog være opmærksom på, at de fleste arbejdspladser kræver gode franskkundskaber. Derfor kan det være en god idé at lære fransk, inden du vælger at rive teltpælene op og flytte til landet i syd.

Med næsten 67 millioner indbyggere er Frankrig det næstmest befolkede land i Europa. Landets areal er 674,843 km2, hvilket er omkring 17 gange så meget som Danmark (cirka 40,000 km2). Som tilflytter til Frankrig vil man blive overrasket over landets størrelse, som er noget større, end man formentlig lige går og forestiller sig.

Frankrig er desuden medlem af G8, NATO samt ét af de fem lande, der er sikret en fast plads i FN.

Landets største by er hovedstaden Paris, der er lidt af en metropol for forskellige nationaliteter. Byen er placeret i det nordlige Frankrig, og har godt og vel 11,7 millioner indbyggere. Her holder alle de store franske firmaer, stort set i hvert fald, til, hvilket siger lidt om byens popularitet. De fleste danskere vælger da også at flytte til Paris, da mulighederne for at finde arbejde er klart størst her.

Frankrig har også 3 andre byer med over 1,5 million indbyggere – der er her tale om Lille, Lyon og Marseilles. Herudover er den franske riviera også et oplagt sted for danskere, der ønsker at bosætte sig i landet.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi styr på alle praktiske anliggender i forbindelse med udlandsflytninger til Frankrig, hvorfor du er i trygge hænder med os som din samarbejdspartner. Vi er overbeviste om, at du får en fantastisk totaloplevelse med os som assistance i en ellers besværlig tid, hvor der er mange nye ting at forholde sig til.

Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din flytning til Frankrig allerede i dag, hvorefter du er sikker på at komme godt fra land. Vi sender indenfor kort tid et tilbud på e-mail til dig, som du herefter kan tage med på din videre færd – du kan desuden sagtens indhente tilbuddet i dag, selvom din flytning først er aktuel om nogle måneder eller et år.

Scroll to Top