Flytning til Østrig med Flyttefirma Sjælland som professionel flyttepartner

Leder du efter et flyttefirma, der kan hjælpe dig til rette i Østrig? Så mener vi hos Flyttefirma Sjælland, at vi er det oplagte valg til opgaven. Vi har igennem mere end 20 år hjulpet danskere til mange europæiske lande lige fra Portugal til Rusland. Den uvurderlige erfaring vi har hentet igennem tiderne kommer dig til gode, eftersom vi har styr på alt i forbindelse med en flytning til Østrig. Herudover har vi stået ansigt til ansigt med alle tænkelige udfordringer, når det kommer til udlandsflytninger, hvorfor vi ikke lader os ryste, hvis der skulle opstå nogle uforudsete problemer undervejs.

Flyttefirmaet cover flytning til østrig

I harmoni med vores gennemsigtige prisstruktur, så har vi naturligvis gjort det nemt for dig at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytteopgave. Der er ikke to opgaver, der er ens, da afhentningsadresse, leveringsadresse og mængden af indbo varierer fra den ene opgave til den anden. Derfor er det svært at give en pris på din flytning, inden du har udfyldt vores online tilbudsformular. Heldigvis tager denne formular ikke mange minutter at udfylde, hvorefter du får sendt et udførligt tilbud på e-mail – dette tilbud er som sagt både gratis og uforpligtende. Vi forsøger så vidt muligt at besvare alle forespørgsler samme dag, som vi modtager dem. Ved at sende dig alting på mail, så har du hele tiden noget konkret at forholde dig til, hvilket minimerer chancen for forvirring omkring prisen, tidspunkt for flytningen og dets lignende senere i forløbet.

Flytning til Østrig med Flyttefirma Sjælland som professionel flyttepartner

En flytning til udlandet kræver som regel mere af dit flyttefirma, end en flytning fra den ene adresse i Danmark til den anden. Så snart man krydser grænsen, støder man således på nye told- og forsikringsregler samt vejskatter. Det er vigtigt, at du på forhånd sikrer dig, at dit flyttefirma har styr på alle disse forhold, således dit bohave ikke pludselig bliver fragtet uden forsikringsdækning eller bliver fanget i tolden. Hos Flyttefirma Sjælland har vi som sagt styr på alt det praktiske, hvorfor du ikke behøves at bekymre dig om ovenstående. Som medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, så er du hos os garanteret en problemfri flytning, hvor dit indbo er forsikret hele vejen fra Danmark til Østrig. Herudover så er eventuelle vejskatter og toldpapirer altid inkluderet i vores pris – vi ønsker nemlig, at give dig en helt gennemsigtig pris fra start af, hvor du nemt kan gennemskue, hvad du betaler for.

Flytning til Østrig

Som kunde hos Flyttefirma Sjælland vil du hurtigt blive bekendt med vores uovertrufne kundeservice, der allerede viser sig fra start af. Således tilbyder vi for eksempel alle vores kunder gratis flyttekasser til deres indbo. På denne måde undgår du at skulle ned i et byggemarked og købe flyttekasser for flere tusinde kroner. Hvor mange flyttekasser du skal bruge afhænger naturligvis af din mængde bohave; vi sørger dog med sikkerhed for, at du har nok kasser til at klare hele nedpakningen. Herudover så får du selvfølgelig også fri afbenyttelse af vores flyttetæpper, der med fordel kan bruges til at pakke store møbler og skrøbeligt inventar ind i.

Uanset om du ønsker, at klare nedpakningen selv eller få vores professionelle pakmestre til det, så får du adgang til vores gratis flyttekasser og flyttetæpper. Du behøves altså ikke at ‘skrive under’ på noget andet, for at få adgang til disse gratis services, da de tværtimod er en fast del af vores samlede pakke. Når det er sagt, så er der dog flere fordele forbundet med at få os til at håndtere nedpakningen, hvorfor mange vælger denne løsning i en i forvejen stresset periode, hvor du formentlig har meget andet at se til. Vores professionelle pakmestre har igennem tiderne hentet meget erfaring med nedpakning af alle typer indbo, hvorfor vi godt tør garantere, at dit bohave bliver pakket op til 70 % mere effektivt ned. Ydermere betyder vores erfaring, at vi undgår de mest gængse skader som for eksempel ridser i bordpladen og dets lignende under såvel nedpakningen som transporten fra dit hjem i Danmark til dit nye i Østrig. Hvis du skal have opmagasineret dele af dit indbo, imens du bor i Østrig, så bliver det desuden billigere at opbevare, når vores pakmestre har fået det til at fylde så lidt som muligt. Dette skyldes at de fleste opbevaringslagre beregner opbevaringsprisen ud fra de kvadratmeter du har behov for; hvis du skal være bosiddende i udlandet i en længere periode, så er der altså mange penge at spare på den lange bane.

Som en ekstra bonus får du endda lov til at beholde flyttekasserne, når vi er færdige med flytningen. Dermed har du allerede flyttekasserne klar, hvis/når du skal flytte fra Østrig til Danmark igen engang i fremtiden.

Når vi nedpakker dit indbo, så medbringer vi naturligvis vores innovative udstyr, hvis omstændighederne kræver det. Bor du for eksempel i et etagebyggeri eller har du store møbler, der skal fragtes ned fra 1. sal? Så slip bekymringerne – vi har således en praktisk og effektiv flyttelift, der kan komme ind i alle baggårde. Med denne bliver dine store møbler pludselig markant nemmere at flytte rundt på. Desuden har vi også ergonomiske sækkevogne, der gør transporten af flyttekasser, hårde hvidevarer og dets lignende nemmere.

Skal din lejlighed eller dit hus fremlejes, imens du bor i Østrig? Hvis du i samme ombæring ikke ønsker, at have alt dit indbo med dig på turen (eller en mindre procentdel af det), så er det formentlig nødvendigt med en billig opmagasinering. Dét kan vi også hjælpe dig med hos Flyttefirma Sjælland, eftersom vi har Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2. Her kan dit bohave stå trygt og sikkert, imens du bor i Østrig.

Vores lager er udstyret med det nyeste lagerstyringssystem, hvilket gør det nemt og bekvemt at indlogere dit indbo samt identificere det senere i forløbet. Herudover har vi foretaget massive investeringer i sikkerhedsudstyr, der giver dig en uvurderlig vished om, at dine ting står sikkert hos os. Vi har blandt andet sørget for videoovervågning af samtlige lagerlokaler, gange og containere døgnet rundt. Ydermere er vores lagerbygning indhegnet med store hegn og pigtråd, der gør det stort set umuligt at komme ind for uvedkommende. Hvis det imod forventning skulle lykkes forbrydere at komme igennem hegnet, så har vi installeret store spots og alarmer, der på ingen tid vækker halvdelen af byen. Vores videoovervågning varetages af vagtfirmaet Dansikring, der har døgnbemanding ved kameraerne.

Ikke nok med at lageret er stort og sikkert, så er det også opvarmet, hvilket betyder, at du sagtens kan have elektronik og andre skrøbelige ejendele stående hos os. Dette punkt er essentielt, da gængse materialer som træ og møbelpolstring også kan tage skade, hvis det står i kolde lokaler i for lang tid.

Lyder vores opbevaringslager dyrt? Så kan vi godt berolige dig, da vi ikke kun stræber efter at være bedst, men også billigst! Derfor kan du forvente en imponerende lav pris på opmagasineringen af dine ting uagtet mængden. Vi har hjulpet et hav af danskere til billigere opbevaring; for eksempel har vi flere kunder, der tidligere har betalt 2000 kroner for opbevaring på et self-storage lager, men i dag har den samme mængde stående hos os til det halve. For at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig, så har vi oprettet en online tilbudsformular her på siden, hvor du på få minutter kan indhente et tilbud på netop din opmagasinering. Vi vender tilbage med tilbuddet på mail allerede samme dag, som du indsender det. Det er værd at bemærke, at den første løbende måned er gratis, imens vi også opbevarer dine ting gratis i en kortere periode, hvis du for eksempel skal vente på en afgang til Østrig.

Med os som din flyttepartner, så er du garanteret en problemfri flytning fra Danmark til Østrig, hvor dine ting under hele transporten er udlandsforsikret samt spændt forsvarligt fast. Dit indbo er vores første prioritet, hvorfor vi aldrig går på kompromis med sikkerheden. Dette resulterer i at vi har meget få skadessager, da vi som sagt altid sørger for, at tingene foregår efter bogen. Vi springer med andre ord ikke over, hvor gærdet er lavest, men giver i stedet dig en fantastisk flytteoplevelse, hvor dine ting kommer sikkert frem til din nye adresse i Østrig.

Skulle uheldet imod forventning være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar, tværtimod. Vi har igennem vores samarbejde med ét af Danmarks største møbelsnedkerier mulighed for at reparere dine møbler, hvis der skulle være sket det mindste under transporten. Herudover så står vi også klar med en økonomisk erstatning, hvis skaden ikke kan udredes. Som sagt forebygger vi dog langt de fleste skader, da vi sørger for, at alt er pakket forsvarligt på lastbilen.

Netop transporten klares af moderne Mercedes lastbiler med vores professionelle flyttemænd bag rattet. Lastbilerne er udstyret med markedets mest avancerede teknologi, der blandt andet leder os udenom køer på de tyske motorveje samt hjælper til med at bremse automatisk, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning. Herudover er alle lastbilerne betrukket med filt på ladet samt udstyret med 6 spænderækker. Desuden kører lastbilerne langt på literen, hvilket er med til at fremhæve vores grønne profil – som flyttefirma er det nemlig ikke kun vigtigt at dine ting fragtes sikkert fra A til B, eftersom vi også mener, at det skal gøres med et øje på miljøet. Som flyttefirma kører vi nemlig markant længere end den gennemsnitlige dansker, hvorfor det er vigtigt for os, at vi ikke forurener mere end højst nødvendigt.

Når du kontakter os, så får du med det samme tilknyttet en fast konsulent til din flytning, således det hele foregår smertefrit. Dette betyder, at du altid kan få svar på dine spørgsmål, som der utvivlsomt må være mange af i forbindelse med at flytte til Østrig. Udover at flytte dit bohave, så kan vi også hjælpe med at sætte dig ind i toldregler og andre praktiske dokumenter, som man alt andet end lige skal tage højde for, når turen går til Østrig.

Igennem hele forløbet er du som sagt assisteret af vores dybt professionelle flyttemænd, der oven i købet er branchens bedst betalte. Vi mener, at glade flyttemænd udmønter sig i en væsentligt bedre oplevelse for dig som kunde – derfor betaler vi gerne vores flyttemænd lidt ekstra, således de kan leve op til den kundeservice, som vi ønsker at levere til vore kunder.

Østrig er et attraktivt land for mange danskere, da landet er kendt for sin flotte natur og høje levestandard. Dette tiltaler selvsagt mange, som måske er gået lidt i stå i dagligdagen herhjemme og derfor trænger til en ny oplevelse. I så fald er Østrig et godt sted at begynde et nyt liv, da landet er spækket med attraktioner og flot natur, som bare venter på at blive udforsket af dig.

Geografisk er Østrig omgivet af land på alle sider; landet grænser således op til Liechtenstein og Schweiz i vest, Italien og Slovenien i syd, Ungarn og Slovakiet i øst samt Tyskland og Tjekket i nord. Hvis du flytter til Østrig, så er der altså rig mulighed for at tage på opdagelse i de mange nabolande, hvilket åbner op for et hav af weekendture rundt omkring i Europa.

Geografi
Som sagt er Østrig overvejende et bjergland domineret af Alperne, der dækker cirka 60 % af landets areal. Imod øst og sydøst, med grænse imod Ungarn og Slovakiet, er dog et større lavlandsområde, hvilket skyldes den store Donauflod. Arealmæssigt måler landet 83,872 km2.

Østrigs befolkning
Der bor 8,4 millioner mennesker i Østrig, hvoraf 82,5 % anslås at være østrigere. Landets største by er metropolen Wien, der også er hovedstad i landet. Cirka 2,5 millioner mennesker er bosiddende i Wien. Af andre store byer kan nævnes Graz, Salzburg og Inssbruck. Befolkningsantallet i landområderne er meget begrænsede, hvilket i høj grad skyldes Alperne. Flere og flere østrigere flytter i disse år til byområderne, hvorfor landregionerne nemt kan opfattes som ensomme og uden det store liv.

Anden information om Østrig
Der tales flere sprog i Østrig alt afhængig af hvor man befinder sig. Det primære sprog er tysk, men også slovensk, ungarsk og kroatisk er accepteret som officielle sprog i landet. Østrig blev optaget i EU d. 1/1 1995.

Før i tiden var Østrig kendt som en stormagt rent økonomisk, men efter 2. Verdenskrig blev landet slået alvorligt tilbage. I dag er man dog igen ved at være tilbage på rette fode, hvilket blandt andet kan ses på den støt stigende levestandard i landet. Selvom Alperne har en negativ indflydelse på befolkningstætheden i landområderne, så er bjergene også én af landets vigtigste indtægtskilder, da folk fra nær og fjern drager på ski-eventyr i det bjergrige land. Udover alpin vintersport så er Østrig også med fremme indenfor kemiske produkter, stål- og metalvarer samt vinproduktion.

Til bonusinfo kan det nævnes at 2/3 af landets energibehov bliver dækket af vandkraft, som skabes i de mange floder rundt omkring i landet.

Er du efterhånden rykket ét skridt nærmere din flytning til Østrig? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er som sagt specialister i at flytte danskeres indbo til Østrig, hvorfor du bør vælge os som din samarbejdspartner. Vi har jævnligt afgange til det bjergrige land – hvis du skal flytte ud, inden vi har en afgang klar, så opmagasinere vi som sagt dit indbo kvit og frit på vores store lager i Hedehusene.

Scroll to Top