Flytning til Slovenien med Flyttefirma Sjælland

Flyttefirmaet cover flytning til slovenienStår du overfor at skulle bosætte dig i udlandet? Vi hjælper adskillige danskere med at varetage deres flytninger til andre EU-lande løbende, derfor har vi den fornødne viden og ekspertise, til at sikre din flytning til Slovenien forløber som planlagt. Hvis du gerne vil have et tilbud på flytning, så kan du benytte vores flytteformular du finder en knap til hertil højre, derefter vender vi tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Der er mange fordele ved at benytte en erfaren flyttemand til din udlandsflytning, ofte så kan der være nye regler og papirer man skal være opmærksom på at få udfyldt, før det vil kunne lade sig gøre at gennemføre flytningen – alle de papirer som er relaterede til selve flytteprocessen, har vi 100% styr på, derfor er vi din ideelle flyttepartner i forhold til flytning til Slovenien.

Drage i Slovenien

Flytning til Ljubljana eller adriaterhavskysten.

Slovenien bliver af mange danskere anset for at være et østland med alt hvad der til hører. Vi ved dog godt, at danskere kan se en fidus i at bosætte sig i landet. Det at Slovenien er det mest udviklede land af hvad der tidligere var Jugoslavien har vi set når vi har været her i forbindelse med flytninger.

Ved at sikre du får alle dine ejendele sikkert frem, under din flytning til Slovenien, så vil du kunne slappe af og fokuserer på at finde dig til rette fra dag 1. Vi har alle de nødvendige forsikringer, så dit gods bliver transporteret i henhold til lovgivningen, samtidig med at vi kan garanterer dig at du ved at vælge os, ikke tager nogen risici omkring flytningen.

Når du skal pakke til en udlandsflytning, så kan det være værd at bemærke at man ofte skal have en toldliste med. En toldliste skal bestå af alt hvad der er med i flytningen, så grænsemyndighederne har mulighed for at åbne en specifik flyttekasse og tjekke indholdet, med det angivne på toldlisten – vi har udfyldt sådanne ofte tidligere, derfor kan du trygt henvende dig til os med eventuelle spørgsmål om hvordan det gøres bedst og lettest.

Som sagt bør du allerede nu tage kontakt til os, så kan du med ro i sindet afvente dagen hvor flytningen vil komme – det tager ikke mere end 5 minutter, hvorefter du bare skal afvente at du modtager vores tilbud på din flytning til Slovenien. Vi tager altid imod dankort betaling ved vores flytninger, og derfor er vi også oplagte for dig som får flytningen betalt af virksomheden – husk altid at undersøge hvorvidt din flyttemand giver dig en gyldig kvittering på forhånd.

Tryk her for at komme til vores oversigt over ydelser