Flytning til Norge og Oslo

Flytning til Norge – så er vi dine flyttemænd. Således er der mange praktiske ting forbundet med at rive teltpælene op og flytte udenlands. Dét er vi naturligvis bevidste om, hvorfor du altid kan regne med vores assistance.

Flyttefirmaet cover flytning til oslo

Vores firma er bygget op omkring nøgletermer som tillid og professionalisme, hvilket du får at føle igennem hele forløbet. Prismæssigt er vi formentlig næppe det billigste flyttefirma. Hvis du derimod inddrager kvalitet, service og tid ind i ligningen, så er vi alligevel det oplagte valg. Vi er mere end konkurrencedygtige på prisen, men ønsker heller ikke at gå på kompromis. Derfor kan du altid forvente en femstjernet flytning. Vi har bygget vores firma op omkring værdier som tillid og service, hvorfor vi går den ekstra mil.

Flytning til Norge med Flyttefirma Sjælland

Flytning til Norge

Hos Flyttefirma Sjælland har vi stor erfaring med flytte til og fra Norge, hvorfor vi er din ideelle flyttepartner. Vores ekspertise og erfaring kommer dig til gode på såvel den korte som den lange bane. Vi er branchens bedste flyttemænd, som altid tilbyder billige kvalitetsflytninger. Ligesom vi har hjulpet mange danskere til rette i byer som Oslo, Stavanger og Tromsø, står vi til din rådighed.

Har du ikke besluttet dig for at flytte til Norge endnu, eller har du svært ved at gennemskue priserne på flyttemarkedet? Bare rolig, vi har gjort det nemt for dig! Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning, blot besøg “indhent formular”. Det tager kun 5-10 minutter at udfylde formularen, hvorefter du får sendt et tilbud på mail. Tryk blot på den store røde knap og udfyld formularen for at komme i gang.

Alternativt er du også altid velkommen til at ringe til os på 50 99 99 99, hvis du har spørgsmål. Det er dog værd at bemærke, at vi kun giver tilbud på skrift og  på denne måde undgår forvirring omkring prisen. Vælg os til Flytning til Norge og kig på vores mange gode anmeldelser lige her

Flytning til Norge – sådan flytter vi dit indbo til Norge

Når vi fragter dit indbo til Norge, så vil det stå fastspændt på vores nye Mercedes lastbiler. Vores flyttepriser til Norge er selvfølgelig inklusiv vejskatter, broer, udlandsforsikring, færge og lignende. Prisen er altid gennemsigtig, hvor alle omkostninger er inkluderet. Du behøver altså ikke frygte for slutprisen, når regningen skal gøres op. Den kender du allerede. Som sagt foregår transporten med vores nye Mercedes lastbiler, der sørger for at dit indbo kommer sikkert frem til destinationen. Hvis du skal flytte fra Norge til Danmark, så fragtes dine ting naturligvis med selvsamme lastbiler. Der er altså ikke forskel på om du skal flytte til eller fra vores store naboland, når det gælder transporten. Ved at flytte med os sparer du desuden miljøet for en masse unødvendig CO2 udslip. Mercedes lastbilerne kører meget langt på literen! Dette er naturligvis med til at sætte en tyk streg under vores grønne profil. Vi passer på miljøet uden at  kompromis med kvaliteten af din flytning.

Herudover tør vi godt garantere, at vores lastbiler er markedets sikreste. Lastbilerne kører blandt andet på flere lag af luftpuder, som afviser stød undervejs på rejsen. Her skiller vi os ud fra konkurrenterne, der ofte kører på ganske almindelige bladfjedre. Det betyder, at dit indbo står væsentligt mere ustabilt på ladet. Særligt i Norge med ujævne veje, vil du opleve fordelene ved dette. Endvidere er vores lastbiler betrukket med filt inde på selve ladet. Derudover 6 spænderækker, således alt dit indbo kan spændes fast og stå forsvarligt hele vejen. På denne måde kan vi garantere dig en vellykket flytning til Norge.

Flyttefirma Sjælland – Lad os hjælpe dig tilrette i Norge

Med Flyttefirma Sjælland er dit indbo i sikre hænder på vej til Norge. Vi har taget vare om adskillige danskeres flytning fra Danmark til Norge og fra Norge til Danmark. Og med stor succes. Derfor er vi det oplagte valg, hvis du leder efter følgende: En effektiv, professionel, billig og troværdig samarbejdspartner.

Der er et væld af fordele ved at vælge os som dit flyttefirma. Dette vil du mærke fra starten af. Således tilbyder vores flyttemænd dig assistance i forbindelse med nedpakningen af dit indbo. Det er uagtet om dette foregår i Norge eller Danmark. På denne måde kan vi sikre os, at alt bliver pakket forsvarligt og praktisk. Den effektive nedpakning er særligt en fordel, hvis dit indbo skal opmagasineres. Desto mindre dit indbo fylder, desto billigere er opmagasineringen nemlig.

Vi lægger stor vægt på, at din oplevelse med vores flyttefirma skal være med topkarakterer. Vi ønsker, at give dig noget udover det sædvanlige. Det betyder, at vi ikke bare henter dit indbo og fragter det frem til din nye adresse. Du kan altid drage nytte af vores erfaring og ekspertise – blot spørg! Dette kan komme dig til gode i mange henseende. Vi kan bl.a. fremvise alle relevante praktiske dokumenter for dig. På denne måde kan du få et indblik i de forskellige toldregler og lignende.

Nedpakning 

Som sagt starter vi med at tilbyde dig hjælp med nedpakningen af dit indbo. Herefter sørger vi for, at dit indbo bliver fragtet sikkert frem til din nye adresse. Først når du har gennemgået alt dit indbo for skader og skavanker, vil vi fortsætte vores færd. Hvis der under transporten forekom skader, så lever vi naturligvis fuldt op til vores ansvar. Vi samarbejder derfor med ét af Danmarks førende møbelsnedkerier, som kan stå for at udrede eventuelle skader på møbler og lignende. Ydermere betaler vi selvfølgelig også en økonomisk erstatning, hvis skaderne ikke kan udredes af møbelsnedkeriet. Heldigvis forebygger vi langt de fleste skader, ved at pakke dit indbo sikkert og forsvarligt ned, ligesom det står trygt og stabilt på vores lastbil. Vi har meget få skadessager, men når uheldet engang imellem er ude, så er vi ikke sene til at påtage os ansvaret og betale den fulde erstatning. Dette underbygger naturligvis vores filosofi – nemlig at dig og dit indbo er i centrum – hvilket gør os til den uden sammenligning mest pålidelige flyttepartner på markedet

Foruden ovenstående kan vi også hjælpe med: 

 1. Udførsel af pakkelister
 2. Korrekt nedpakning med opmærkning
 3. Hjælp til toldregler og andre praktiske ting i forbindelse med at flytte fra Danmark til Norge
 4. Hjælp til udpakning af dit indbo

Vi tager os altid god tid til hver enkelt kunde, da glade kunder ofte resulterer i tilbagevendende kunder. 60-80 % af vores nuværende kunder kommer grundet anbefalinger fra familie, venner og bekendte, hvilket netop understreger, hvor stor fokus vi har på den enkelte. Vi nægter kort sagt at gå på kompromis; derfor kører vi også først videre, når du er tilfreds.

Kort sagt sørger vi for:

 1. Markedets bedste flyttemænd
 2. Konkurrencedygtige priser
 3. En overskuelig og behagelig flytteproces
 4. Sikker transport fra Danmark til Norge og omvendt
 5. Eventuel opmagasinering
 6. Yderligere assistance i forbindelse med nedpakning, udpakning o.l.
 7. Fuld erstatning hvis noget imod forventning skulle gå i stykker under transporten

Er du stadig i tvivl om, om vi er det rigtige flyttefirma til at varetage din flytning fra Danmark til Norge eller omvendt? Så indhent et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden – i dette vil du få svar på alle dine spørgsmål, ligesom vi kommer med et prisoverslag udregnet efter netop dine behov (+/- 15-20 %). Du kan også kontakte os på 50 99 99 99, hvis du ønsker at høre mere om vores services.

Har du brug for opbevaring i en kortere periode?

At flytte til Norge er en stor beslutning, da det aldrig er nemt at forlade ens vante rammer og vende sig til et helt nyt land. Derfor vælger mange at tage flytningen i mindre doser, forstået på den måde at man tager en prøveperiode, før man gør opholdet permanent. Det betyder, at det mange gange kan være nødvendigt med en billig opbevaring af ens indbo, da de færreste tager alle deres ting med til Norge, hvis det kun er for en kortere periode. Hos Flyttefirma Sjælland er dette også noget vi kan hjælpe dig med, da vi har Danmarks største opmagasineringslager, som blot venter på at opbevare dine ting.

Vores lager er hele 4000m2 og er nemt at komme til rent logistisk, da det ligger lige ved motorvejsafkørslen centralt på Sjælland blot 10 minutters kørsel fra København. Her kan du trygt opbevare dit indbo til en lav pris per palle – vi hjælper naturligvis med at placere dine flyttekasser og møbler, således det fylder mindst muligt og dermed bliver så billigt som muligt for dig. Desuden opmærker vi dit indbo, således vi hurtigt kan identificere det.

På vores lager er du sikret:

 1. 24 timers videoovervågning
 2. Film omkring pallerne således vand, støv o.l. holdes ude
 3. Et centralt lager på Sjælland blot få kilometer udenfor København
 4. Tyverisikring

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores opbevaring, så er du velkommen til at kontakte os på 50 99 99 99 eller indhente et tilbud her på hjemmesiden – tryk blot på den røde knap, hvorefter alting foregår via formularen; selve tilbuddet vil du modtage på mail indenfor ganske kort tid. Vi er naturligvis behjælpelige med opbevaring i både kortere og længere perioder. Vi fornyer jævnligt vores udstyr, heriblandt overvågningskameraerne, for din sikkerheds skyld.

Nyttig information om Norge

Mange danskere vælger i disse år at rykke teltpælene op og flytte til Norge, hvor særligt hovedstaden Oslo er en populær destination. Norge er et markant større land end Danmark rent geografisk, hvilket kan give nogle udfordringer i forbindelse med transport af indbo til Norge. Ikke desto mindre så er det naturligvis udfordringer vi har stået ansigt til ansigt med før, hvorfor vi er godt forberedte, uanset hvor i det store land du skal bo fremover.

Selvom Norge er stort rent arealmæssigt, så bor der ikke flere mennesker end herhjemme, hvilket indbyggertallet på cirka 5 millioner understreger. Det store areal og forholdsvis lave indbyggertal gør Norge til ét af de tyndest befolkede lande i Europa. Landet er naturligvis primært kendt for sin natur, hvor man får alt fra frodige skove til smukke bjerge – kort sagt alt hvad hjertet begærer, hvis man er et naturmenneske. De norske fjelde kender vi alle sammen fra billeder på internettet eller TV; hvis du flytter til Norge, så bliver disse lige pludselig et yndet syn i din hverdag.

Flytning til Norge 

Af den samlede befolkning på godt og vel 5 millioner bor 1 million i og omkring hovedstaden Oslo, som også er det med afstand mest populære mål for danskere, der har bestemt sig for at flytte til Norge. At flytte til Oslo er en forholdsvis nem opgave for Flyttefirma Sjælland, eftersom vi allerede har hjulpet mange danskere til rette i den smukke hovedstad. Hvis vi bevæger os længere nordpå finder vi andre store byer som Bergen og Tromsø, hvor sidstnævnte er placeret helt oppe nordpå. Dette kan give nogle udfordringer, da vejene er små og hullede på disse kanter – det er blandt andet her vores nye Mercedes lastbiler kommer dig til gode i og med den sublime affjedring sørger for, at dit indbo kommer sikkert frem.

Norge har mange indtægtskilder, men er primært kendt for deres eksport af olie og naturgas fra havbunden, som da også er én af drivkræfterne bag landets solide økonomi. Herudover er landet også kendt for deres metalindustri, skibsfart og turisme; sidstnævnte skyldes den flotte natur og de storslåede kystudsigter, som folk fra nær og fjern ønsker at opleve i en verden domineret af store bygninger og veje. Hvis du flytter fra Danmark til Norge, så vil du med garanti finde naturen helt unik!

Fakta om Norge

Samlet areal: 385.252 km2
Indbyggertal: 5 millioner
Hovedstad: Oslo
Andre store byer: Stavanger, Tromsø, Bergen, Trondheim
Valuta: Norske kroner (NOK)
Største sø: Mjøsa på 365 km2
Højeste punkt: Galdhøpiggen på 2469 m. (til sammenligning er Ejer Bavnehøj 170 m. og Himmelbjerget 147 m.)
Religion: Kristendom (84 %)

Uanset om du skal flytte til Stavanger, Tromsø, Bergen eller Oslo så står Flyttefirma Sjælland klar med et gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning. Indhent et tilbud via vores formular her på siden eller ring til os på 50 99 99 99, hvis du ønsker at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores erfaring indenfor flytninger til Norge gør os til en solid partner, som du kan drage nytte af igennem hele forløbet.

Scroll to Top