Flytning til Norge og Oslo

Flyttefirmaet cover flytning til oslovogn 414 foran et husHvis du står foran en flytning til Norge, så er det vigtigt, at du finder en samarbejdspartner, som du kan stole på. Således er der mange praktiske ting forbundet med at rive teltpælene op og flytte udenlands; dét er vi naturligvis bevidste om, hvorfor du altid kan regne med vores assistance.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi stor erfaring med flytning både til og fra Norge, hvilket gør os til en oplagt flyttepartner. Vores ekspertise og erfaring kommer dig til gode på såvel den korte som den lange bane, da vi har styr på alt det praktiske, ligesom vi tilbyder en billig kvalitetsflytning, hvor du får hjælp af branchens bedste flyttemænd. Vores erfaring er et resultat af et hav af flytninger til vores kære naboland, hvor vi har hjulpet mange danskere til rette i byer som Oslo, Stavanger og Tromsø.

Vores firma er bygget op omkring nøgletermer som tillid og professionalisme, hvilket du får at føle igennem hele forløbet. Prismæssigt er vi formentlig næppe det billigste flyttefirma, men hvis du drager andre forhold som kvalitet, service og tid ind i ligningen, så er vi alligevel det oplagte valg. Vi er mere end konkurrencedygtige på prisen, men ønsker heller ikke at gå på kompromis med din flytning, hvorfor du altid kan forvente en femstjernet flytning. Vi har bygget vores firma op omkring værdier som tillid og service – derfor går vi gerne en ekstra mil for at give dig en positiv oplevelse.

Har du ikke endelig besluttet dig for at flytte til Norge endnu, eller er du allerede sikker i din sag, men har svært ved at gennemskue priserne på flyttemarkedet? Bare rolig, vi har gjort det nemt for dig, at undersøge hvad lige netop din flytning vil koste. Således kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning, ved at benytte dig af vores ’indhent tilbud’ formular – det tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde formularen, hvorefter du får sendt et tilbud på mail indenfor kort tid. Tryk blot på den store røde knap og udfyld formularen for at komme i gang.

Alternativt er du naturligvis også velkommen til at ringe til os på 50 99 99 99, hvis du har spørgsmål i forbindelse med din forestående flytning til eller fra Norge. Det er dog værd at bemærke, at vi kun giver tilbud på skrift, således du igennem hele forløbet har samtalen vedrørende din flytning liggende på e-mail; på denne måde undgår vi forvirring omkring prisen.


Transport til Norge – Sådan fragter vi dit indbo til Norge

flyttefirma sjælland nedpakningNår vi fragter dit indbo til Norge, så vil det under hele transporten stå sikkert fastspændt på vores nye Mercedes lastbiler. Vores flyttepriser til Norge er selvfølgelig inklusiv vejskatter, broer, udlandsforsikring, færge og lignende – derfor får du en helt gennemsigtig pris, hvor alle omkostninger er inkluderet. Du behøves altså ikke frygte for slutprisen, når regningen skal gøres op, da du allerede har fået alle omkostningerne opridset på skrift, inden vi går i gang.

Som sagt foregår transporten med vores nye Mercedes lastbiler, der sørger for at dit indbo kommer sikkert frem til din nye adresse. Hvis du skal flytte fra Norge til Danmark, så fragtes dine ting naturligvis med selvsamme lastbiler. Der er med andre ord ikke forskel på, om du skal flytte til eller fra vores store naboland, når det kommer til selve transportdelen. Ved at flytte med os sparer du desuden miljøet for en masse unødvendig CO2 udslip, da Mercedes lastbilerne kører langt på literen – dette er naturligvis med til at sætte en tyk streg under vores grønne profil, da vi værner om miljøet, uden at gå på kompromis med kvaliteten af din flytning.

Herudover tør vi godt garantere, at vores lastbiler er markedets sikreste, når det kommer til at fragte indbo over så lange distancer, som ofte er tilfældet, hvis man bevæger sig længere nordpå end Oslo. Lastbilerne kører blandt andet på flere lag af luftpuder, som afviser stød undervejs på rejsen. Her skiller vi os ud fra konkurrenterne, der ofte kører på ganske almindelige bladfjedre, hvilket betyder, at dit indbo står væsentligt mere ustabilt på ladet. Særligt i Norge, hvor små og bumpede veje er en fast del af stort set hver eneste transportrute, vil du opleve fordelene ved dette. Endvidere er vores lastbiler betrukket med filt inde på selve ladet samt 6 spænderækker, således alt dit indbo kan spændes fast og stå forsvarligt hele vejen. På denne måde kan vi garantere dig en vellykket flytning til Norge, hvor der er styr på det hele fra start til slut.

Brug for et professionel flyttefirma til din flytning til eller fra Norge, så tag kontakt idag.


Flyttefirma Sjælland – Lad os hjælpe dig til rette i Norge

flyttefirma sjælland labelsMed Flyttefirma Sjælland som din flyttepartner når turen går til Norge, så er dit indbo i trygge hænder fra start til slut. Vi har allerede varetaget mange danskeres flytning fra Danmark til Norge og fra Norge til Danmark med stor succes; derfor er vi det oplagte valg, hvis du leder efter en effektiv, professionel, billig og troværdig samarbejdspartner.

Der er et væld af fordele ved at vælge os som dit flyttefirma, hvilket du allerede vil mærke fra starten af. Således tilbyder vores flyttemænd dig assistance i forbindelse med nedpakningen af dit indbo, uagtet om dette foregår i Norge eller Danmark. På denne måde kan vi sikre os, at alt bliver pakket forsvarligt ned samt fylder så lidt som muligt. Den effektive nedpakning er særligt en fordel, hvis dit indbo skal opmagasineres, før du flytter ind i en ny lejlighed eller et nyt hus – desto mindre dit indbo fylder, desto billigere er opmagasineringen nemlig.

Vi lægger stor vægt på, at din oplevelse med vores flyttefirma skal være så positiv som overhovedet muligt. Vi ønsker, at give dig noget udover det sædvanlige, hvilket betyder, at vi ikke bare henter dit indbo og fragter det frem til din nye adresse. Vi hjælper også med et hav af andre ting i forbindelse med flytningen, hvorfor du til enhver tid kan drage nytte af vores erfaring og ekspertise. Dette kan komme dig til gode i mange henseende, da vi som sagt allerede har hjulpet mange danskere til Norge, ligesom vi kan fremvise alle relevante praktiske dokumenter for dig – på denne måde kan du få et indblik i de forskellige toldregler og lignende, som både på kort- og lang sigt kan vise sig nyttige at have kendskab til.

Flytning til Norge med Flyttefirma Sjælland
Som sagt starter vi med at tilbyde dig hjælp med nedpakningen af dit indbo; herefter sørger vi for, at dit indbo bliver fragtet sikkert frem til din nye adresse. Først når du har gennemgået alt dit indbo for skader og skavanker, vil vi fortsætte vores færd. Hvis der imod forventning skulle være sket en skade på dit indbo under transporten, så lever vi naturligvis fuldt op til vores ansvar. Vi samarbejder derfor med ét af Danmarks førende møbelsnedkerier, som kan stå for at udrede eventuelle skader på møbler og lignende. Ydermere betaler vi selvfølgelig også en økonomisk erstatning, hvis skaderne ikke kan udredes af møbelsnedkeriet. Heldigvis forebygger vi langt de fleste skader, ved at pakke dit indbo sikkert og forsvarligt ned, ligesom det står trygt og stabilt på vores lastbil. Vi har meget få skadessager, men når uheldet engang imellem er ude, så er vi ikke sene til at påtage os ansvaret og betale den fulde erstatning. Dette underbygger naturligvis vores filosofi – nemlig at dig og dit indbo er i centrum – hvilket gør os til den uden sammenligning mest pålidelige flyttepartner på markedet.

Ikke nok med ovenstående så får du også adgang til en lang række gratis services, hvis du vælger os som dit flyttefirma. Du kan blandt andet få 100 % gratis opmagasinering på vores 4000m2 store opmagasineringslager i Hedehusene, hvis du skal have dit indbo opbevaret, inden du flytter. Dette kan vise sig nyttigt i mange situationer, for eksempel hvis du skal opsige din lejlighed i Danmark d. 1/1, men først kan overtage den nye i Norge d. 31/1. Vi har Danmarks største opmagasineringslager, hvorfor vi kan klare alt fra enkelte paller til hele lastbiler med indbo. Vores lager ligger tæt ved motorvejsafkørslen imellem Midtsjælland og København, hvilket gør det nemt at komme til rent logistisk. Herudover tilbyder vi dig også gratis flyttekasser i forbindelse med din flytning til Norge – og med gratis mener vi naturligvis helt gratis. Du skal ikke betale depositum eller leje af flyttekasserne, men kan derimod kvit og frit bede om for eksempel 5 eller 10 styks, som du oven i købet får lov at beholde efter flytningen. På denne måde har du allerede flyttekasserne, når/hvis du skal flytte igen.

Igennem hele forløbet bliver du som sagt assisteret af vores flyttemænd, ligesom vores moderne og innovative udstyr også står til rådighed. Vores flyttemænd er professionelle og kompetente, og påtager sig såvel små som store opgaver med et smil. Eftersom vi har branchens bedst betalte flyttemænd, så kan du godt forvente at hver eneste opgave bliver udført til perfektion. Vi sætter selv forventningerne tårnhøjt – det samme kan du med god grund gøre. Vi går aldrig på kompromis med din flytning, hvorfor vi kan hjælpe dig sikkert frem, uagtet om du skal flytte til Oslo du flytter til Oslo, Stavanger, Tromsø eller en helt fjerde by i Norge.

Flyttebil igang med flytning ved lejlighed i NorgeVores innovative udstyr, som står til rådighed under hele din flytning til Norge flytningen, inkluderer blandt andet møbellift og ergonomiske sækkevogne, hvis dette er nødvendigt for at gøre flytningen nemmere. Hvis du for eksempel skal have transporteret dit indbo ned fra 2. eller 3. sal, så er både møbellift og ergonomiske sækkevogne med til at gøre arbejdet nemmere for vores flyttemænd, hvilket i sidste ende sparer dig en masse tid, besvær og penge. Flytteliften kan i kraft af sin fleksibilitet komme ind i alle baggårde, selv i det indre København, hvilket selvsagt gør hele flytteopgaven mere overskuelig. Vores ergonomiske sækkevogne kan ’gå på trapper’, hvilket sparer vores flyttemænd for mange tunge løft. Det er altså ikke udelukkende for din skyld, at vi har investeret i markedets nyeste udstyr – det gør således også arbejdet nemmere for vores flyttemænd. Vi ønsker, at skabe et sundt arbejdsmiljø for vores mange flyttemænd, da glade medarbejdere resulterer i et bedre slutprodukt, som dermed også kommer dig til gode. Vi er derfor også medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, som er en eksklusiv skare af de bedste transportfirmaer i Danmark. Dette medlemskab er din garanti for, at alt foregår efter bogen samt at vores flyttemænd har et sundt arbejdsmiljø.

Foruden ovenstående kan vi også hjælpe dig med:

 1. Udførsel af pakkelister
 2. Korrekt nedpakning med opmærkning
 3. Hjælp til toldregler og andre praktiske ting i forbindelse med at flytte fra Danmark til Norge
 4. Hjælp til udpakning af dit indbo

Vi tager os altid god tid til hver enkelt kunde, da glade kunder ofte resulterer i tilbagevendende kunder. 60-80 % af vores nuværende kunder kommer grundet anbefalinger fra familie, venner og bekendte, hvilket netop understreger, hvor stor fokus vi har på den enkelte. Vi nægter kort sagt at gå på kompromis; derfor kører vi også først videre, når du er tilfreds.

Kort sagt sørger vi for:

 1. Markedets bedste flyttemænd
 2. Konkurrencedygtige priser
 3. En overskuelig og behagelig flytteproces
 4. Sikker transport fra Danmark til Norge og omvendt
 5. Eventuel opmagasinering
 6. Yderligere assistance i forbindelse med nedpakning, udpakning o.l.
 7. Fuld erstatning hvis noget imod forventning skulle gå i stykker under transporten

Er du stadig i tvivl om, om vi er det rigtige flyttefirma til at varetage din flytning fra Danmark til Norge eller omvendt? Så indhent et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden – i dette vil du få svar på alle dine spørgsmål, ligesom vi kommer med et prisoverslag udregnet efter netop dine behov (+/- 15-20 %). Du kan også kontakte os på 50 99 99 99, hvis du ønsker at høre mere om vores services.


Har du brug for opbevaring i en kortere periode?

Professionel opbevaringAt flytte til Norge er en stor beslutning, da det aldrig er nemt at forlade ens vante rammer og vende sig til et helt nyt land. Derfor vælger mange at tage flytningen i mindre doser, forstået på den måde at man tager en prøveperiode, før man gør opholdet permanent. Det betyder, at det mange gange kan være nødvendigt med en billig opbevaring af ens indbo, da de færreste tager alle deres ting med til Norge, hvis det kun er for en kortere periode. Hos Flyttefirma Sjælland er dette også noget vi kan hjælpe dig med, da vi har Danmarks største opmagasineringslager, som blot venter på at opbevare dine ting.

Vores lager er hele 4000m2 og er nemt at komme til rent logistisk, da det ligger lige ved motorvejsafkørslen centralt på Sjælland blot 10 minutters kørsel fra København. Her kan du trygt opbevare dit indbo til en lav pris per palle – vi hjælper naturligvis med at placere dine flyttekasser og møbler, således det fylder mindst muligt og dermed bliver så billigt som muligt for dig. Desuden opmærker vi dit indbo, således vi hurtigt kan identificere det.

På vores lager er du sikret:

 1. 24 timers videoovervågning
 2. Film omkring pallerne således vand, støv o.l. holdes ude
 3. Et centralt lager på Sjælland blot få kilometer udenfor København
 4. Tyverisikring

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores opbevaring, så er du velkommen til at kontakte os på 50 99 99 99 eller indhente et tilbud her på hjemmesiden – tryk blot på den røde knap, hvorefter alting foregår via formularen; selve tilbuddet vil du modtage på mail indenfor ganske kort tid. Vi er naturligvis behjælpelige med opbevaring i både kortere og længere perioder. Vi fornyer jævnligt vores udstyr, heriblandt overvågningskameraerne, for din sikkerheds skyld.

Hent et gratis og uforpligtende tilbud på din opbevaring

Nyttig information om Norge

KundeserviceMange danskere vælger i disse år at rykke teltpælene op og flytte til Norge, hvor særligt hovedstaden Oslo er en populær destination. Norge er et markant større land end Danmark rent geografisk, hvilket kan give nogle udfordringer i forbindelse med transport af indbo til Norge. Ikke desto mindre så er det naturligvis udfordringer vi har stået ansigt til ansigt med før, hvorfor vi er godt forberedte, uanset hvor i det store land du skal bo fremover.

Selvom Norge er stort rent arealmæssigt, så bor der ikke flere mennesker end herhjemme, hvilket indbyggertallet på cirka 5 millioner understreger. Det store areal og forholdsvis lave indbyggertal gør Norge til ét af de tyndest befolkede lande i Europa. Landet er naturligvis primært kendt for sin natur, hvor man får alt fra frodige skove til smukke bjerge – kort sagt alt hvad hjertet begærer, hvis man er et naturmenneske. De norske fjelde kender vi alle sammen fra billeder på internettet eller TV; hvis du flytter til Norge, så bliver disse lige pludselig et yndet syn i din hverdag.

Af den samlede befolkning på godt og vel 5 millioner bor 1 million i og omkring hovedstaden Oslo, som også er det med afstand mest populære mål for danskere, der har bestemt sig for at flytte til Norge. At flytte til Oslo er en forholdsvis nem opgave for Flyttefirma Sjælland, eftersom vi allerede har hjulpet mange danskere til rette i den smukke hovedstad. Hvis vi bevæger os længere nordpå finder vi andre store byer som Bergen og Tromsø, hvor sidstnævnte er placeret helt oppe nordpå. Dette kan give nogle udfordringer, da vejene er små og hullede på disse kanter – det er blandt andet her vores nye Mercedes lastbiler kommer dig til gode i og med den sublime affjedring sørger for, at dit indbo kommer sikkert frem.

Norge har mange indtægtskilder, men er primært kendt for deres eksport af olie og naturgas fra havbunden, som da også er én af drivkræfterne bag landets solide økonomi. Herudover er landet også kendt for deres metalindustri, skibsfart og turisme; sidstnævnte skyldes den flotte natur og de storslåede kystudsigter, som folk fra nær og fjern ønsker at opleve i en verden domineret af store bygninger og veje. Hvis du flytter fra Danmark til Norge, så vil du med garanti finde naturen helt unik!

Facts om Norge:

Samlet areal: 385.252 km2
Indbyggertal: 5 millioner
Hovedstad: Oslo
Andre store byer: Stavanger, Tromsø, Bergen, Trondheim
Valuta: Norske kroner (NOK)
Største sø: Mjøsa på 365 km2
Højeste punkt: Galdhøpiggen på 2469 m. (til sammenligning er Ejer Bavnehøj 170 m. og Himmelbjerget 147 m.)
Religion: Kristendom (84 %)

Uanset om du skal flytte til Stavanger, Tromsø, Bergen eller Oslo så står Flyttefirma Sjælland klar med et gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning. Indhent et tilbud via vores formular her på siden eller ring til os på 50 99 99 99, hvis du ønsker at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores erfaring indenfor flytninger til Norge gør os til en solid partner, som du kan drage nytte af igennem hele forløbet.

Tryk her for at komme til vores oversigt over ydelser