Skal du flytte til Finland – Vi har over 20 års erfaring med flytning til Finland

Hvis du skal flytte til Finland, så har du formentlig brug for et professionelt flyttefirma, der kan varetage transporten af dit bohave fra din nuværende adresse i Danmark til din nye bopæl. Hos Flyttefirma Sjælland kan vi med sikkerhed hjælpe dig! I mere end 20 år har vi således håndteret flere hundrede udlandsflytninger, hvoraf mange har været til Finland. Det betyder, at vi har fået en masse erfaring og knowhow, som kommer vores nuværende kunder til gode – vi har således stået ansigt til ansigt med stort set alle tænkelige udfordringer, hvilket gør os godt rustet til at varetage netop din flytning.

Som kunde hos Flyttefirma Sjælland er du ikke ’bare’ garanteret en sikker transport fra A til B; vi tilbyder nemlig også et hav af services både før og efter transporten, hvilket giver dig en enormt positiv helhedsoplevelse. Vores arbejde starter allerede i nedpakningsfasen, hvor vi tilbyder dig hjælp med nedpakning af dit indbo. Herudover kører vi først videre, når du har gennemgået dine ting for skader og skavanker i Finland. Denne totaloplevelse er en fast del af vores service, hvor vi altid forsøger at give dig en oplevelse udover det sædvanlige.

Flyttefirmaet cover Flytning til finland

Skal du flytte til Finland – Vi har over 20 års erfaring med flytning til Finland

Når vi flytter til Finland, så har vi naturligvis styr på alt lige fra toldregler til vejskatter. Dette giver dig en uvurderlig vished om, at det hele foregår efter bogen. Desuden kører vi som sagt først videre, når du har gennemgået alt dit indbo og dermed tjekket op på at alt er som det skal være. Selve betalingsdelen foregår via vores Dankort-terminal, som vi altid medbringer. Hvis der imod forventning skulle være knas med forbindelsen, så modtager vi også betaling via direkte bankoverførsel.

Vil du gerne høre nærmere om prisen på vores fantastiske flytteservice? Så tryk på knappen herunder og indhent et helt uforpligtende tilbud på netop din flytning til Finland. Det tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde formularen, hvorefter vi indenfor kort tid sender dig et gratis og uforpligtende tilbud på mail. Dette tilbud kan du tage med dig videre på din færd – også hvis du ikke står og skal flytte lige nu og her. Ved at klare det hele over e-mail, så kan du altid vende tilbage til tilbuddet, når flytningen bliver aktuel. Vi lægger stor vægt på, at besvare alle forespørgsler samme dag, som vi modtager dem.

Uanset hvor i verdenen man skal flytte hen, så er det vigtigt, at man tager højde for de lokale forhold, der kan gøre en flytning mere besværlig end som så. Dette gælder naturligvis også for Finland, hvor der er mange ting, man skal være opmærksom på. For eksempel er der mange søer i landet, ligesom terrænet generelt er meget kuperet og svært tilgængeligt; derfor bør du have en professionel samarbejdspartner tilkoblet din flytning, således det hele går problemfrit.

Hos Flyttefirma Sjælland er vi gearet til opgaven, da vi allerede mange gange har varetaget danskeres flytning til blandt andet Finland. Vi har flere eksempler på sager, hvor vi har håndteret flytninger bedre end finske flyttefirmaer, hvilket siger lidt om vores ekspertise, professionalisme og erfaring, som kommer dig til gode igennem hele forløbet.
Som sagt er det primært det bakkede terræn, der kan gøre flytningen til Finland besværlig. Dette gør sig særligt gældende, hvis du skal flytte længere nordpå end hovedstaden Helsinki. Desto længere nordpå man bevæger sig, desto mere besværligt bliver det at få dit bohave sikkert frem. Heldigvis er vi som sagt 100 % gearet til enhver flytning, uagtet om du skal flytte til Helsinki eller en by længere nordpå.

At vi kan være så skråsikre på dit indbos sikkerhed skyldes flere ting; først og fremmest er det grundet vores flyttemænds professionalisme og knowhow, der gør dem mere end godt rustet til enhver opgave. Herudover har vi fornylig investeret i spritnye og topmoderne Mercedes lastbiler, der selvsagt gør selve transportdelen mere sikker. Vores lastbiler kører for eksempel på flere lag af luftpuder, der afviser stød fra huller i vejen. Her skiller vi os ud fra markedets mange andre flyttefirmaer, der typisk benytter lastbiler med almindelige bladfjedre. Luftpuderne går markant mere aktivt ind og afviser stødene, hvorfor dit indbo står mere forsvarligt på vores lastbiler hele vejen. Ydermere er vores lastbiler udstyret med den nyeste teknologi, som blandt andet holder øje med forankørendes opbremsninger; hvis der for eksempel sker en pludselig opbremsning foran, så bremser lastbilerne automatisk. Sidst, men absolut ikke mindst, så er lastbilernes indre betrukket med filt samt udstyret med 6 spænderækker, således dine møbler altid står forsvarligt og godt spændt fast.

Hos Flyttefirma Sjælland sætter vi en ære i at passe på dine ting; derfor kan du forvente en dybt professionel tilgang til tingene, uagtet om der er tale om en mindre privatflytning eller en stor erhvervsflytning. Vi går gerne en ekstra mil for vores kunder, hvorfor vi hjælper med stort og småt igennem hele processen.

Vores uovertrufne service ses allerede fra start af, hvor vi tilbyder hjælp med nedpakningen af dit hus/din lejlighed. Ved at få vores professionelle pakmestre til at varetage denne del, så er du sikker på, at det hele bliver pakket forsvarligt ind, ligesom det sparer dig for megen tid. Vores pakmestre gør ofte arbejdet op til 70 % mere effektivt, hvilket vil sige, at dit indbo fylder væsentligt mindre. Der er flere fordele forbundet med dette – først og fremmest at det bliver billigere at opmagasinere de ting, som du ikke har i sinde at flytte med til Finland. Herudover bliver der også sparet plads på lastbilen, hvilket gør det billigere at fragte indboet fra Danmark til Finland.

Ikke nok med at vi gerne står for selve nedpakningen af dit bohave, så er vi også behjælpelige med udpakningen på din nye adresse. Særligt hvis du skal bo i et etagebyggeri kan dette være en stor hjælp, da vores innovative og topmoderne udstyr gør det noget nemmere, at flytte store møbler og lignende op på de høje etager. Uanset om du ønsker hjælp til udpakningen eller ej, så sørger vi naturligvis for at dine møbler kommer frem i god stand. Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi ikke fra vores ansvar. Vi har derfor indgået et samarbejde med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi reparerer dine møbler kvit og frit, hvis der er kommet en rids i bordpladen eller lignende under transport. Som sagt forebygges langt de fleste skader dog, eftersom vi pakker alt forsvarligt ind i flyttetæpper samt spænder det hele godt fast.

Når du flytter ud af din nuværende lejlighed/dit nuværende hus, så står alt vores udstyr selvfølgelig til rådighed. Vi har blandt andet en praktisk flyttelift samt flere ergonomiske sækkevogne, der gør det nemt og bekvemt at fragte tingene fra din lejlighed/dit hus og ud til lastbilen. Dette sparer såvel dig som vores flyttemænd for en masse tunge løft, da vi har udstyr til at gøre meget af arbejdet. Udstyret kan vi også tage med os til Finland, hvis du ønsker, at vi hjælper med at få dine møbler ind på din nye matrikel.

Som kunde hos Flyttefirma Sjælland får du et hav af gratis services inkluderet i den samlede pris; vi tilbyder dig for eksempel gratis flyttekasser, som du kan bruge til at pakke dit indbo ned i. Når vi siger gratis, så mener vi naturligvis helt gratis – der er altså ingen skjulte gebyrer eller noget depositum. Som en ekstra bonus får du oven i købet lov til at beholde flyttekasserne efter flytningen, hvorfor du allerede har flyttekasserne klar næste gang du skal flytte. En anden fordel ved dette er, at du kan pakke tingene ud i dit eget tempo, da vores flyttemænd ikke står og puster dig i nakken for at få kasserne med retur. Du sparer altså allerede her en forholdsvis stor sum penge, eftersom flyttekasser i gennemsnit koster omkring 100 kroner pr. styk.

Udover flyttekasserne så får du naturligvis også flyttetæpper til møbler og andre skrøbelige ting; dette er med til at forebygge skader under transport. Herudover kan vi også opmagasinere dit indbo gratis hos os i en periode, hvis du skal vente på en afgang til Finland. Det kan for eksempel være, at du skal flytte ud af din nuværende lejlighed d. 1/1, men først kan overtage den nye i Finland d. 1/3, hvorfor det er nødvendigt at få opbevaret dine ting i en periode. Her står vi som sagt klar med en gratis opmagasinering af såvel flyttekasser som møbler. Vores lager er Danmarks største af sin slags på hele 4000m2. Lageret er opvarmet og tyverisikret, hvorfor dine ting står ualmindeligt trygt og sikkert hos os.

Hvis du ikke skal have alle dine ting med til Finland, så kan vi naturligvis også opbevare dit indbo på en mere permanent aftale. Vi har Danmarks billigste opmagasineringslager blot 10-15 minutters kørsel udenfor København i Hedehusene lige ved motorvejsafkørsel 8. Vil du hører mere om vores topsikre opbevaring? Så indhent et gratis og uforpligtende tilbud via vores online tilbudsformular. Du får tilsendt tilbuddet på mail, hvorefter du selv kan sammenligne vores priser med de såkaldte self-storage depoter og andre opbevaringslagre på Sjælland. Vi vægter sikkerheden på vores lager højt, hvorfor vi blandt andet filmer pallerne med flyttekasser samt benytter store møbelcontainere. Lageret er videoovervåget af Dansikring, der har 24 timers bemanding ved skærmene. Herudover så er hele området indhegnet og bygningerne udstyret med alarmer og spotlys.

Finland er et attraktivt land for blandt andet studerende, eftersom landet vurderes til at have ét af de bedste uddannelsessystemer i Europa. Herudover er Finland kendt for deres stærke demokrati samt høje levestandard, der alt i alt gør landet enormt interessant for danskere.

Arealmæssigt er landet det niendestørste i Europa, imens det er det land i EU med den laveste befolkningstæthed. Mange drager til Finland for at opleve den smukke natur, der kendetegner landet. Herudover flytter mange danskere til landet i nord på grund af de gunstige uddannelsesforhold samt de mange arbejdsmuligheder.

Toldregler i Finland
Der er ikke nogle særlige toldregler i Finland, så længe man indfører alkohol, tobak og dets lignende til eget forbrug. Man må medbringe op til 200 cigaretter, 4 liter vin og 16 liter øl. Alkohol er blevet markant dyrere i Finland de senere år, hvor afgifterne er steget væsentligt. Det betyder, at mange danskere vælger at medbringe alkoholiske drikke, når de flytter til Finland.

Skal du have din hund eller kat med til Finland? Så er der heldigvis ingen indførselsbegrænsning på området, da Finland er en del af EU. Du skal dog have styr på ID-mærkning, kæledyrs-pas og rabiesvaccination.

Gode råd inden du flytter
Det er en god idé, at få os til at opmærke dit indbo før afrejse, således det er klar til tolden. Herudover så skal du huske at registrere dig som udrejst i Danmark samt anmelde din tilflytning i Finland. Ydermere er det en god idé, at undersøge om din sygeforsikring dækker dig i Finland – hvis ikke, så skal du have tegnet en ekstra forsikring til dig selv og dine eventuelle børn.

Hvis du skal arbejde i Finland, så bør du også tjekke op på skattereglerne, for at have en klar idé vedrørende dit månedlige rådighedsbeløb. Skattesatsen i landet er 30 % af kapitalindkomsten, imens den er 32 %, hvis du tjener over 40.000 euro. Herudover er der sygeforsikringsafgift, kommuneskat og kirkeskat – samlet set er satsen altså mere eller mindre den samme som herhjemme.

Finland er med sine 5,4 millioner indbyggere meget lig Danmark rent befolkningsmæssigt. Arealmæssigt har Finland dog langt mere at gøre med, eftersom landet alt i alt dækker hele 338.445 km2. De fleste indbyggere bor i den sydlige del af landet, imens den nordlige del er præget af skovområder og søer. Hovedstaden i landet er Helsinki, der har cirka en million indbyggere (hvis man inkluderer landområderne omkring byen), som dermed også er den største by i landet. Af andre nævneværdige byer er Tampere, Turko, Espoo og Oulu. Uanset om du skal flytte til Helsinki eller én af landets andre byer, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig. Vi har som sagt stor erfaring med flytninger til Finland, hvorfor det ikke er noget problem at fragte dit gods sikkert til såvel byer i syd som naturområder i nord.

Finland er desuden kendt som de tusinde søers land med helt præcist 187.888 søer på mere end 500 m2. Dette er helt exceptionelt mange sammenlignet med alle andre lande i verden. Den største sø i landet er Saimaa, som er den fjerdestørste i hele Europa. Udover at have et væld af søer, så er Finland også internationalt kendt for deres utrolige dyreliv, hvor man støder på flere dyrearter, som man kun sjældent ser andre steder.

Uanset om du flytter til Finland i arbejdsøjemed, for at studere eller af en helt tredje grund, så vil du med sikkerhed blive imponeret af naturen, der oser af idyl.

Korte facts:

  • Areal: 338.445 km2
  • Indbyggertal: 5,4 millioner
  • Hovedstad: Helsinki
  • Officielle sprog: Finsk og Svensk
  • Optaget i EU: 1/1 1995
  • Valuta: Euro

Er du blevet fristet til at flytte til Finland, og vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dine ting til landet? Så udfyld vores online tilbudsformular i dag, hvorefter vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor kort tid. Vi lægger stor vægt på, at besvare alle henvendelser samme dag, som vi modtager dem.

Scroll to Top