Billig flytning til Sverige med professionel flyttepartner

Flyttefirma Sjælland er svaret på dine kvaler, hvis du ønsker en succesfuld flytning til Sverige. Vi har således i mere end 20 år varetaget flere hundrede flytninger til Sverige, hvorfor vi med sikkerhed også kan håndtere din. Vores erfaring kommer dig til gode i alle flytningens facetter, da vi kan hjælpe med alt fra nedpakning af dit bohave til udpakning på din nye adresse – herimellem er vi naturligvis også eksperter i selve transporten fra Danmark til Sverige.

Flyttefirmaet cover flytning til sverige
Lasbil fra Flyttefirma Sjælland igang med at blive læset med flyttelift.
Træt af lange køer? Lad os klare flytningen for dig!

Billig flytning til Sverige med professionel flyttepartner

Det er selvsagt noget mere besværligt at flytte til udlandet, end at flytte fra den ene lejlighed til den anden herhjemme. Dette skyldes at så snart man krydser de danske grænser, så er der andre toldregler, skatter og lignende som gør sig gældende. Heldigvis minder Sverige på mange måder om Danmark, hvorfor det ikke er nær så kompliceret, som hvis man for eksempel skulle flytte til Italien eller Schweiz. Ikke desto mindre er det vigtigt, at man har en erfaren samarbejdspartner med hele vejen, således man kan få assistance med stort og småt, når der er behov for det. Vi mener, at vi er det oplagte valg, eftersom vi går ind til enhver opgave med stor dedikation og professionalisme. Uagtet omfanget og størrelsen på din flytning, så varetager vi den med stor respekt for dig og dit bohave, således du får den bedst-mulige oplevelse.

Assistance og høj service

Igennem hele forløbet bliver du assisteret af vores dybt professionelle flyttemænd, der gør alt for at servicere dig. Det kan være uoverskueligt at skulle flytte væk fra Danmark, da processen er fyldt med ubesvarede spørgsmål, som for eksempel hvor børnene skal gå i skole samt hvor du skal arbejde – med os som din samarbejdspartner, så bliver selve flytningen heldigvis markant nemmere, hvilket resultere i at du kan bevare dit fokus andetsteds. Flyttefirma Sjælland er desuden medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der er en eksklusiv skare af de bedste og mest troværdige transportfirmaer herhjemme; dette er et klart vidnesbyrd om, at du trygt kan overlade dit indbo til os. 

Priser på flytning til Sverige

Har du fået mod på at høre mere om prisen på vores fantastiske flytteservice? Så indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag – det tager ikke mere end 10 minutter at udfylde vores online tilbudsformular, hvorefter du indenfor kort tid får sendt et helt uforpligtende tilbud på mail. Dette tilbud kan du tage dig med videre på din færd – du kan i øvrigt sagtens indhente tilbuddet i dag, selvom du først skal flytte til Sverige om et par måneder eller et halvt år. Vi sender kun tilbud ud på mail, således du hele tiden har noget konkret at forholde dig til, som oven i købet står sort på hvidt. På denne måde undgår vi forvirring omkring prisen senere i forløbet, ligesom du nemt og bekvemt kan vende tilbage til tilbuddet om et par måneder, hvis det først er her flytningen til Sverige er aktuel. Hvis du har spørgsmål til udfyldelse af formularen eller lignende, så kan vi selvfølgelig også ringes op på 50 99 99 99.

Hos Flyttefirma Sjælland giver vi altid gratis flyttekasser til vores kunder – også når du skal flytte til udlandet. Med gratis mener vi naturligvis 100 % gratis, hvorfor der ikke pludselig kommer et depositum eller nogle skjulte gebyrer på regningen. Oven i hatten får du endda lov til at beholde flyttekasserne, når flytningen er overstået. På denne måde kan du pakke dine ejendele ud i dit eget tempo, da vores flyttemænd ikke står og rykker for at tage flyttekasserne med retur, tværtimod. Allerede her kan du spare mange penge ved at vælge os, da flyttekasser typisk koster 90-120 kroner per styk i almindelig handel. Hos Flyttefirma Sjælland har vi som sagt helt fjernet denne omkostning, således du har én bekymring mindre, når du flytter til Sverige.

Ydermere så er vores vigtigste opgave, at passe godt på dit indbo under hele turen. Derfor pakker vi altid møbler, fjernsyn, spejle og andre skrøbelige ejendele ind i tyk plastfolie samt benytter et hav af flyttetæpper, således dit bohave kommer frem i samme stand som da vi pakkede det på lastbilen. Skulle uheldet imod forventning være ude, så behøver du ikke være bekymret; vi har således indgået et samarbejde med Danmarks største møbelsnedkeri, hvor vi naturligvis reparerer eventuelle skader og skavanker kvit og frit. Vi forebygger heldigvis langt de fleste skader, ved at pakke dit indbo enormt forsvarligt på lastbilen. Ikke desto mindre er det vigtigt at understrege, at vi ikke løber fra vores ansvar, hvis der skulle ske det mindste med dine ting.

Selve transporten fra Danmark til Sverige foregår på vores moderne Mercedes lastbiler, der er udstyret med den nyeste teknologi. Vores lastbiler kører blandt andet på flere lag luftpuder, der går ind og aktivt afviser stød og lignende fra huller i vejen. Herudover er lastbilerne udstyret med en speciel radar, der holder øje med opbremsninger og lignende foran os – hvis der sker en akut opbremsning foran, så bremser lastbilen automatisk. Vi gør kort sagt alt for at minimere risikoen for ituslået indbo, hvorfor vi hele tiden søger efter nye systemer, der gør hele transporten mere sikker.

Desuden er det værd at bemærke, at vores Mercedes lastbiler understøtter den grønne profil, som vi efterhånden har fået opbygget. Dette skyldes at lastbilerne kører langt på literen, hvorfor vi sparer miljøet for megen unødvendig CO2 udslip. Dette er også værd at tage med i overvejelserne, da de fleste flyttefirmaer herhjemme stadig benytter ældre lastbiler, som forurener markant mere end vores. Herudover har vi også skiftet til elektroniske trucks og lifte, således vi lever op til den strenge miljønorm EU6.

Kan eller vil du ikke have alle dine ting med til Sverige? Bare rolig, vi har fantastisk lave priser på opmagasinering, således du kan have dit indbo stående hos os, imens du bor i udlandet. Dette er en del af vores førsteklasses service, der blandt andet inkluderer opvarmet lager med det nyeste lagerstyringssystem samt videoovervågning 24 timer i døgnet.

Som kunde hos os får du oven i købet lov til at opmagasinere dit indbo gratis i en kortere periode, hvis du skal vente på en afgang til Sverige eller først kan flytte ind i din nye lejlighed/dit nye hus efter du er flyttet ud fra din nuværende bopæl. Her står vi klar til at servicere dig ganske gratis. Skal dit indbo stå hos os i en længere periode, så er priserne utroligt lave, hvilket blandt andet skyldes at vi pakker alting effektivt, således vi kan have plads til et hav af kunder på én gang. Vi har flere kunder i dag, der tidligere hen har haft opbevaret deres ting på et self-storage depot til 2000 kroner om måneden, men i dag har den selvsamme mængde indbo stående hos os til under 1000 kroner i måneden.

Selvom vores priser er lave, så bliver der langtfra gået på kompromis med sikkerheden. Vi har blandt andet en aftale med Dansikring, som sidder ved skærmene 24 timer i døgnet og holder øje med vores kameraer, ligesom hele lageret er aflåst og indhegnet. Desuden er vores lager opvarmet, hvorfor du sagtens kan have elektronik og lignende stående, uden at det tager skade.

Der kan være mange grunde til, at du flytter til Sverige. Det kan for eksempel skyldes arbejde eller at du har lyst til at prøve noget nyt – uanset hvad, så står vi hos Flyttefirma Sjælland klar til at hjælpe dig. Herunder vil vi kigge nærmere på de forhold, som vi mener er relevante at have kendskab til, inden du hiver teltpælene op og flytter til vores kære naboland.

Den danske ambassade holder til i hovedstaden Stockholm, der samtidig er den største by i Sverige og derfor også hjemsted for mange danskere bosiddende i Sverige. Mange danske virksomheder har i de senere år udvidet til Sverige, enten i form af en sælger til at dække det svenske marked eller en egentlig etablering i landet. Der er flere grunde hertil, men det skyldes først og fremmest at Sveriges økonomi er meget stabil, hvorfor danske virksomhedsejere selvsagt ser et stort potentiale i landet. Hvis du ønsker en erhvervsflytning til Sverige, så kan vi naturligvis også være behjælpelige med dette, da vi både håndterer store erhvervsflytninger og mindre privatflytninger.

Skatteprocenten i Sverige er en smule lavere end i Danmark, da den typiske kommunale indkomstskat ligger på imellem 26 og 36 % alt afhængig af kommunen, man er bosiddende i (kilde: . Der er desuden lidt forskellige former for skat alt afhængig af, om du skal arbejde for en svensk virksomhed eller om du er selvstændig erhvervsdrivende – således skal du i førstnævnte tilfælde betale A-skat (hvor arbejdsgiveren betaler sociale afgifter), imens du som selvstændig selv skal indbetale disse egen-afgifter hver måned.

Generelt er mange ting væsentligt billigere i Sverige, hvorfor du kommer længere for pengene. Dette gælder blandt andet bilreparationer, dagligvarer og alkohol som ofte findes med besparelser på op til 50 % sammenlignet med det danske prisniveau. Den svenske kroner svinger en anelse kursmæssigt, men ligger som regel på omkring 0,75 – 0,80, hvilket vil sige at 1 dansk krone svarer til godt og vel 1,25 svenske kroner.

Gode råd inden du flytter
Hvis du er dansk statsborger, så kan du udnytte de frie grænser i EU og dermed frit flytte til Sverige for at bo, arbejde eller studere. Du skal med andre ord ikke bruge nogen opholdstilladelse. Dog skal du melde dig ind i folkeregisteret, hvis du skal bo i Sverige i mere end 12 måneder – dette kan gøres på Skatteverket i Sverige.

Med hensyn til din sygeforsikring så frafalder din danske, så snart du har meldt dig ind i det svenske folkeregister. I Sverige har man dog en tilsvarende ordning, som du ryger ind under, så snart du er optaget i folkeregisteret. Dermed mister du altså ikke din forsikring ved sygdom og lignende, om end reglerne er lidt anderledes – dette bør du læse op på, før du flytter. Ved indmelding i folkeregisteret får du et svensk personnummer, som vil følge dig resten af livet. Det er desuden vigtigt, at du melder dine børn ind ligeledes, hvis disse flytter med til Sverige.

Der bor i dag cirka 25.000 danskere i Sverige, hvoraf cirka 9.000 har bopæl i Malmø. Særligt mange københavnere flytter til Malmø, også selvom de stadig arbejder i København. Således har Øresundsbroen gjort det enormt nemt og bekvemt at komme frem og tilbage, da turen blot tager 34 minutter med tog. Det er desuden enormt nemt at flytte til Malmø, da byen og befolkningen minder meget om den man kender fra herhjemme. Det kræver altså ikke den store tilvænning for en dansker at etablere sig i Malmø.

Hvorfor flytter folk til Sverige?
Der er som sagt mange grunde til at danskere vælger at hive teltpælene op og i stedet slå sig ned i Sverige. Først og fremmest er det et enormt naturskønt og idyllisk land, hvor der er plads til alle. Desuden minder den svenske kultur meget om den danske, hvorfor omvæltningen ikke er så stor, som hvis man for eksempel flyttede til et land i Sydeuropa.

Sverige er det største land i Skandinavien og det femtestørste i hele Europa. Med cirka 9,7 millioner indbyggere er det samtidig også det befolkningsmæssigt største land i Skandinavien med næsten dobbelt så mange indbyggere som Danmark og Norge. Hovedstaden er som sagt Stockholm, der med sine 1,4 millioner indbyggere rent størrelsesmæssigt minder om København. Af andre nævneværdige byer findes Göteborg (550.000 indbyggere), Malmø (280.000 indbyggere) og Uppsala (140.000 indbyggere). Størstedelen af den svenske befolkning, op imod 85 %, er bosiddende i byområderne – et tal der forventes at stige støt i de næste år.

Sverige er primært dækket af skove og fjellområder, som dækker imellem 60 og 70 % af landets samlede areal. Der er altså rig mulighed for at gå på opdagelse i de svenske skove, hvis du skulle have lyst til at flytte til landet. Klimaet i landet minder også meget om det danske, men er selvsagt en del køligere, desto længere nordpå man flytter.

Korte Facts om Sverige:

  • Areal: 449,964 km2
  • Indbyggertal: 9,7 millioner
  • Hovedstad: Stockholm
  • Største byer: Stockholm, Göteborg og Malmø
  • Valuta: Svenske Kroner
  • Regeringsform: Parlamentarisk demokrati
  • Konge: Carl 16. Gustav

Er du blevet fristet til at høre nærmere om, hvordan du bedst og billigst kan flytte til Sverige? Så anbefaler vi, at du udfylder vores online tilbudsformular, hvorefter du indenfor kort tid modtager et uforpligtende tilbud på mail. Vi er specialister i flytning til Sverige, hvorfor du trygt kan overlade dine ting til os. Vi sørger med stor præcision og professionalisme for at dine ting kommer frem til den aftalte tid samt i samme stand, som da du indlevere dem.

Scroll to Top