Flytning til England og London

Skal du flytte til eller fra England indenfor den nærmeste fremtid? Hvorfor så ikke få et professionelt, innovativt og smilende flyttefirma til at varetage dit indbo og stå for flytningen? Vores mange års erfaring indenfor flytning både til og fra England kommer dig til gode, eftersom vi har opnået værdifuld ’knowhow’ og erfaring, der gør alle facetter af flytningen nemmere og hurtigere.

Hvis du overvejer at flytte fra Danmark til England eller fra England til Danmark, så har du med sikkerhed allerede nok at tænke på – derfor er det en god idé, at vælge et flyttefirma du kan stole på, da det vil spare dig for mange bekymringer på såvel den korte som den lange bane. Når du flytter til udlandet, så skal du have styr på alt lige fra arbejde eller skole til selve afrejsen – derfor er det essentielt at få tilknyttet et flyttefirma, som kan klare denne del så smertefrit som overhovedet muligt. Hos Flyttefirma Sjælland sætter vi en dyd i at udføre et professionelt stykke arbejde; vores flyttemænd elsker deres daglige gøren, hvilket betyder, at vi altid møder op velforberedte og med et smil på læben. Denne passion for at yde god kundeservice betyder, at du trygt kan lade os stå for at nedpakke og flytte dit indbo.

Flyttefirmaet cover flytning england

Flytning til England og London

Din samlede oplevelse er vores første prioritet. Det er dybt indgraveret i hele firmaets ånd og værdigrundlag at yde den absolut bedste service til vores kunder, eftersom glade kunder er tilbagevendende kunder. Størstedelen af vores nuværende kunder kontakter os grundet anbefalinger fra deres venner og bekendte, hvilket understøtter dette. Vi vil med andre ord ikke ’kun’ leve op til dine forventninger, men også gerne overgå dem, ved at være forberedte på alle udfordringer, der måtte opstå før, under og efter flytningen!

Allerede i planlægningsfasen ønsker vi at sørge for, at du får den bedst-mulige start på din flytning til eller fra England. Derfor tilbyder vi dig et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning, således du kan danne dig et indtryk af, hvad flytningen vil koste og hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan indhente dette tilbud ved at benytte ’indhent tilbud’ funktionen her på hjemmesiden – hvis du har spørgsmål i forbindelse med dette, så er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os på 50 99 99 99.

Flytning til England
Stor lastbil den nye gigaspace

Englands geografiske placering betyder, at der skal tages højde for en del forhold, før du bestiller et flyttefirma til at varetage opgaven. Er dit indbo forsikret under hele rejsen? Foregår selve transporten via skib eller lastbil? Hvordan forholder det sig med eventuel opmagasinering, hvis du flytter ud af din lejlighed/dit hus nu og først flytter om et par måneder? Dette og meget mere skal du tage højde for, når du vælger et flyttefirma.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi naturligvis styr på forsikringerne samt de forskellige vejskatter, man også skal tage hensyn til, når man fragter gods fra Danmark til England og omvendt. Derfor behøves du ikke at tænke på disse praktiske anliggender, eftersom de er en fast del af vores samlede pakkeløsning. Dette skaber tryghed og troværdighed, da vi kan fremvise alle relevante papirer for dig, inden du hyrer os som din flyttepartner.

Hvad angår selve transporten, så er der mulighed for at få transporteret indboet via skibsfart og via lastbil, hvor sidstnævnte kører hele vejen fra Danmark til England eller omvendt. Igennem tunnelen fra Frankrig til England køres lastbilen over på et tog, der fragter den sikkert igennem. Det er i høj grad op til dig at afgøre, hvordan dit indbo skal flyttes, hvis du vælger os som din flyttemand. Vi giver dig således begge valgmuligheder, hvorefter du frit kan vælge den løsning, som du er mest tryg ved. Vores årelange erfaring viser, at langt de fleste vælger at få kørt deres ting frem og tilbage. Til transporten har vi nyere Mercedes lastbiler, der er din garanti for at indboet kommer sikkert frem trods vind og vejr samt sparer miljøet for en masse unødvendig CO2 udslip.

Der er et hav af gode grunde til at vælge os, når du skal vælge et flyttefirma til at varetage din flytning til udlandet. Vores erfaring, professionalisme og servicemindede flyttemænd er blot et fåtal af de mange fordele, som du får del i, ved at vælge os som din flyttepartner. Allerede ved selve nedpakningen står vi klar med en hjælpende hånd, hvorefter vi assisterer dig igennem hele forløbet. Vi er først tilfredse, når du er; derfor assisterer vi dig helt indtil du har gennemgået dit indbo for skader og skavanker. Vi har et samarbejde med ét af Danmarks førende møbelsnedkerier, hvorfor vi naturligvis reparerer dine møbler kvit og frit, hvis der imod forventning skulle opstå skader under transporten. Vi forebygger heldigvis stort set alle skader ved at pakke dit indbo sikkert og forsvarligt ned, ligesom det står sikkert på lastbilen/skibet hele vejen fra Danmark til England og omvendt. På denne måde minimerer vi risikoen for irriterende situationer efter flytningen; hvis der skulle ske noget, så står vi selvfølgelig ved vores ansvar og reparerer dine møbler eller betaler den økonomiske erstatning.

Herudover har vi en række gratis services, som du kan benytte dig af. Vi tilbyder blandt andet gratis opmagasinering på vores 4000m2 store videoovervågede lager i Hedehusene, hvis du skal vente på en afgang til England. Med Danmarks største opmagasineringslager kan vi klare en hvilken som helst mængde af indbo – lige fra et par enkelte paller til hele lastbiler. Vores lager ligger tæt ved motorvejsafkørslen imellem Midtsjælland og København, hvorfor det desuden er enormt nemt at nå frem til rent logistisk. På lageret har vi palleløftere og lignende, hvilket endvidere betyder, at du ikke skal slæbe dit indbo hele vejen fra lageret til bilen. Ydermere kan du også få gratis flyttekasser til at pakke dit indbo ned i – og med gratis mener vi helt gratis, hvilket vil sige ingen depositum, skjulte gebyrer eller lignende. Disse flyttekasser må du oven i købet beholde efter flytningen, således du har allerede har flyttekasserne til dit indbo, hvis du skal flytte igen i fremtiden.

Vores energiske og professionelle flyttemænd står som sagt til rådighed igennem hele forløbet, ligesom vores moderne og innovative udstyr også kan tages i brug. Dette inkluderer blandt andet ergonomiske sækkevogne, der gør det nemt at få dit indbo op og ned ad trapper. Ikke nok med at dette gør arbejdet nemmere for vores flyttemænd, så sparer det også dig for en masse tid og penge. For nyligt har vi desuden anskaffet os en flyttelift / møbelelevator, der gør det endnu nemmere at fragte store møbler fra etagelejligheder og ned på jorden. Liften er enormt fleksibel og kan komme ind i alle baggårde – det tør vi godt garantere! Hvis du for eksempel bor i en lejlighed på Nørrebro eller i Taastrup, hvor det normalt er meget besværligt at få fragtet møblerne ned grundet den sparsommelige plads, så kommer vores flyttelift dig til undsætning.

Vores moderne udstyr kommer dig til gode i mange henseende, da vi også har mulighed for at fragte paller på selv små stisystemer, hvor en trailer ikke kan komme frem. På denne måde kan vi nemt fragte dit indbo ind i et lejlighedsbyggeri, hvor du ellers normalt ville gå med flyttekasserne frem og tilbage. Dette sparer dig megen tid og besvær, ligesom det i sidste ende også kan ses på regningen, da mindre tid er lig med en lavere pris for din flytning.

At vi sørger for et godt arbejdsmiljø for vores flyttemænd understreges af, at vi er medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der er en lille eksklusiv skare af de bedste flyttefirmaer i Danmark. Vores medlemskab giver dig vished om et godt og sundt arbejdsmiljø for vores flyttemænd, der i øvrigt er branchens bedst betalte, ligesom det også er ensbetydende med at vi har alle forsikringer og dets lignende i orden – alt dette udmønter sig i en bedre flytteoplevelse for dig, da professionelle og glade flyttemænd resulterer i en bedre service og behandling af dit indbo.

Endvidere kan vi også hjælpe dig med:

 • Hjælp til udførsel af pakkelister
 • Hjælp til korrekt nedpakning med opmærkning
 • Hjælp til toldregler og andre praktiske dokumenter i forbindelse med flytning fra England til Danmark eller omvendt.
 • Hjælp til udpakning

Disse opgaver tager vi os med glæde tiden til hjælpe dig med; som sagt er det dig og din flytning, der er i centrum, hvorfor vi gerne går en ekstra mil for at gøre det hele lidt nemmere for dig. Hos Flyttefirma Sjælland sætter vi en ære i at varetage dig og dit indbo, hvorfor du altid kan forvente den højeste kvalitet, markedets bedste flyttemænd og overskuelige priser. Det er ingen hemmelighed, at vi næppe er markedets billigste flyttefirma; til gengæld har vi styr på alle lovpligtige dokumenter i forbindelse med flytning til og fra England, ligesom vores generelle kundeservice og topmoderne udstyr gør det hele meget nemmere og mere overskueligt for dig. Vores prisstruktur er desuden yderst gennemsigtig; når du beder om et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden eller via telefon, får du således opremset alle omkostningerne i forbindelse med flytningen (+/- 20 % af hensyn til uforudsete udfordringer) – vi skjuler med andre ord ingen omkostninger for dig, hvorfor du undgår ubehagelige overraskelser, når regningen skal gøres op. Når det kommer til betalingen, så har vi altid velfungerende Dankort-terminaler med på farten, således du ved selvsyn kan se, at det hele foregår efter bogen. Skulle vores terminal imod forventning ikke virke, så modtager vi også betalingen via en ganske almindelig bankoverførsel.

Skal du have opmagasineret dit indbo i forbindelse med en kortere udstationering til London eller andre byer i England? Så kan vi også hjælpe dig! Vi har som sagt Danmarks største opmagasineringslager, hvor vi naturligvis kan have dit indbo stående til Danmarks laveste priser. På denne måde kan du trygt flytte dine ting ud af lejligheden eller huset, imens du er væk.

 • Opsamling af ture til England / UK.
 • GRATIS lager mens du venter på afgang fra lageret.
 • GRATIS flyttekasser til din udlandsflytning, du kan beholde dem! (gælder kun fuld pris kunder)
 • Altid faste priser du kan regne med.
 • Mange års erfaring med flytninger til og fra England.
 • Professionelle flyttefolk håndtere din flytning hele vejen.
 • Hjælp til udførsel af pakkelister.
 • Hjælp til korrekt nedpakning med opmærkning af indbo.
 • Hjælp til toldregler og udførsel af andre vigtige dokumenter.
 • Hjælp til udpakning.
 • Nyere Mercedes flyttebiler, sørger for dit indbo kommer sikkert frem.

Mange danskere arbejder eller går i skole i London et par år, hvor det er nødvendigt med en billig opmagasinering. Hos Flyttefirma Sjælland tilbyder vi dig opmagasinering for en meget lav pris per palle; en palle kan i gennemsnit bære 16 flyttekasser. Det betyder, at du, alt afhængig af mængden naturligvis, kan få opbevaret alle dine ting til ofte under 500 kroner i måneden.

Ved at have dine ting stående på vores lager, får du:

 • 24 timers videoovervågning af lageret.
 • Filmet pallerne med dine flyttekasser, således vand, støv o.l. holdes ude.
 • Et centralt lager få kilometer udenfor København.
 • Tyverisikring.
 • Opvarmet lagerhotel.
 • Skadedyrssikret lagerhotel.
 • Gratis flyttekasser under opbevaring.
 • Indhegnet område med port og videovervågning.
 • Pakning af professionnelle – Spare om til 70%
 • Billig udflytning, da alt står på paller – Klar til læsning og aflæsning af bil.

Ring til os på 50 99 99 99 eller kontakt os via hjemmesiden, hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores opmagasinering. Vores faste lave priser betyder, at du trygt kan overlade dit indbo til os, uagtet om det skal stå i en kortere eller længere periode. Vi sørger for altid at forny lagerets udstyr, således dit indbo igennem hele perioden står trygt og sikkert.

Guide til indhentning af uforpligtende tilbud
Hos Flyttefirma Sjælland har vi gjort det nemt for dig, at indhente et gratis og uforpligtende tilbud direkte på hjemmesiden. Du slipper med andre ord for at ventetid på telefonlinjerne, men kan i stedet på egen hånd bestille dit tilbud, når du har tid og overskud til det.

I løbet af processen skal du blot udfylde simpel information om dig, din leveringsadresse, hvor indboet skal fragtes hen samt hvor meget indbo der er tale om. Hvis du allerede har pakket dine ting ned, eller har en cirka idé om, hvor meget det drejer sig om, så tager det ikke mange minutter at udfylde formularen, hvorefter den bliver sendt direkte til os. Når vi har dine informationer, så kan vi begynde at regne et tilbud sammen til dig, som du herefter får sendt til din oplyste e-mail adresse.

Vi ønsker, at holde det hele skriftligt for din sikkerheds skyld. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal udfylde én eller flere felter, så har vi lavet en animationsvideo, der beskriver processen fra A-Z. Er du stadig i tvivl, så sidder vi naturligvis klar på telefonerne til at hjælpe dig – du kan fange os på 50 99 99 99.

England er et attraktivt land at bo i for danskere, der ønsker at prøve lykken i udlandet, hvilket er fuldt forståeligt taget landets mange attraktioner i betragtning. Herudover er det et forholdsvist ’nemt’ land at flytte til, da de fleste danskere er vokset op med engelsk undervisning og derfor har nemmere ved at integrere sig i samfundet.

Hvad enten du flytter af arbejds- eller skolemæssige grunde, så vil du med sikkerhed få et spændende ophold i det store land med godt og vel 63 millioner indbyggere. Cirka 10 millioner af disse bor i den pulserende hovedstad London, hvor der er liv og glade dage året rundt. Hvis du står og planlægger at flytte til England, så er London med stor sandsynlighed også din destination. Målt på kulturer og religioner er London én af Europas mest mangfoldige storbyer, hvor der alene indenfor byens grænser tales over 300 sprog – der er med andre ord plads til alle, uanset kulturelle baggrund, religiøse overbevisning og folkeslag. Med fem store lufthavne, heriblandt verdens største i form af Heathrow, og en enorm havn, så er det desuden et nemt land at flyve og sejle både til og fra.

Hvis du skal flytte til London, så er der nogle logistiske forhindringer, der kan besværliggøre flytningen. Vi har igennem årene hjulpet mange danskere med at flytte ind i storbyen, hvorfor det ikke umiddelbart er noget problem – dog er der enkelte forhold, som du skal være opmærksom på. Hvis dit indbo for eksempel fylder over en 20 kubikmeter lastbil, så skal det pakkes på mindre lastbiler, inden det fragtes ind i byen. Den høje befolkningstæthed gør det nemlig umuligt og ulovligt at komme ind med store lastbiler; som sagt er dette dog noget vi er forberedte på og har håndteret mange gange før.

London og England i al almindelighed er en utrolig populær destination for danskere, uagtet om der er tale om et kortere ophold på 6 måneder eller et længere ophold på ubestemt tid. London regnes for eksempel for at være én af verdens førende økonomiske ’kraftværker’. Mange selvstændige vælger derfor også at flytte fra Danmark til London, hvorfra de har uendeligt mange muligheder for at udvikle deres virksomhed(er) og skabe værdifulde forbindelser til ligesindede.

Endvidere er landet og i særdeleshed London fyldt med attraktioner, der gør dagligdagen enormt spændende. Palace of Westminister (Big Ben), Buckingham Palace, Madame Tussaud’s, London Eye og mange flere attraktioner venter blot på at blive udforsket af dig. Den hektiske storby har noget for enhver smag, hvad enten du interesserer dig for kultur, teater, litteratur, oplevelser eller noget helt fjerde. Desuden er London hjemsted for mange af verdens største fodboldklubber, heriblandt Arsenal og Chelsea. Bevæger du dig længere nordpå, så finder du også andre spændende storbyer som Liverpool og Manchester, der primært er kendt for deres fodboldklubber. Byerne har dog også meget andet at byde på, hvorfor du med garanti vil finde dit ophold spændende, kulturelt og på alle måder berigende.

Facts om England:

 

 • Hovedstad: London (ca. 10 millioner indbyggere)
 • Andre storbyer: Birmingham, Manchester, Liverpool og Leeds
 • Areal: 243.305 km2
 • Valuta: Pund
 • Primære sprog: Engelsk
 • Primære religioner: kristendom (59 %), muslimer (4,4 %), hinduer (1,5 %)

 

Uanset hvor i England du skal flytte hen, så står vi klar med et godt tilbud på din flytning. Erfaring og ’knowhow’ indenfor internationale flytninger gør os til en oplagt samarbejdspartner, der altid har styr på tingene. Med os som dit flyttefirma undgår du megen bøvl og besvær, som ellers normalt vil opstå, når du rykker teltpælene op og forlader dine trygge rammer.

Kontakt os i dag via vores ’indhent tilbud’ funktion, så vi kan komme med et uforpligtende tilbud på netop din flytning til udlandet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os via telefon på 50 99 99 99, hvis du blot ønsker at høre mere om vores tjenester, heriblandt opmagasinering.

Her ses Big Ben i London
Scroll to Top