Skal du flytte til Skotland – Vi har over 20 års erfaring med flytning til Skotland

Hos Flyttefirma Sjælland har vi månedlige afgange til Skotland, hvor du kan få dit indbo fragtet sikkert frem til din nye adresse. Derfor mener vi, at vi er den med afstand bedste samarbejdspartner, hvis du skal have hjælp til en flytning fra Danmark til Skotland eller fra Skotland til Danmark. Vores mange afgange samt suveræne kundeservice giver nemlig dig en eminent totaloplevelse, hvor der er styr på alt fra start til slut.

Når du skal flytte til Skotland, så er der mange ting du bør være opmærksom på, eftersom det er en anelse mere kompliceret end mange andre udlandsflytninger. Dette skyldes at Nordsøen ’ødelægger’ den direkte vej til Skotland, hvorfor man enten skal have fragtet sit indbo med skib eller den lange vej med lastbil igennem Tyskland, Holland og Belgien for herefter at tage Eurotunnelen fra Frankrig under den Engelske Kanal. Derfor er det vigtigt, at du har tillid til dit flyttefirma.

Flyttefirmaet cover Flytning til Skotland
Flytning til Skotland

Skal du flytte til Skotland – Vi har over 20 års erfaring med flytning til Skotland

Hos Flyttefirma Sjælland sætter vi en ære i at passe på dine ejendele; dette er således vores første prioritet, hver eneste gang vi foretager en flytning, hvad enten det er inden- eller udenfor landets grænser. Dette er din sikkerhed for et problemfrit forløb, hvor du bliver hjulpet igennem det praktiske samt modtager indboet i samme stand, som du har indleveret det i. Vi går meget op i sikkerheden under transport, ligesom vi naturligvis er forsikret efter alle kunstens regler.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores fantastiske flytteservice? Så skal du være velkommen til at smide os et kald på 50 99 99 99 eller udfylde vores online tilbudsformular her på hjemmesiden. Ved at udfylde formularen, hvilket ikke tager mere end 10 minutter af din tid, så får du indenfor kort tid tilsendt et uforpligtende og gratis tilbud på netop din flytning. Her kan du se sort på hvidt, hvad selve flytningen vil koste samt hvad der er inkluderet i prisen. Vores gennemsigtige prisstruktur gør det hele nemt og overskueligt. Klik blot på den røde knap herunder, og bliv viderestillet til formularen – vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser samme dag, som vi modtager dem.

Der er en del udfordringer forbundet med at flytte til Skotland, da landets geografiske placering gør det umuligt at tage lastbilen den direkte vej. Således skal man enten fragte indboet via skibsfart eller kører den lange vej igennem Europa for til sidst at tage den 50 kilometer lange Eurotunnel fra Frankrig. Når man først ankommer til Storbritannien, så skal indboet endda fragtes yderligere fra England og op til Skotland. Heldigvis har vi hos Flyttefirma Sjælland foretaget mange flytninger til Skotland, hvorfor vi naturligvis sagtens kan klare disse udfordringer. Vi er klædt godt på til alle opgaver, ligesom vi qua vores erfaring har stået overfor alle tænkelige udfordringer før – derfor kan du regne med en problemfri flytning, hvor dit indbo kommer sikkert frem i intakt stand.

Vi har selvfølgelig styr på alt det praktiske i forbindelse med en udlandsflytning, hvilket blandt andet betyder, at vi er forsikret hele vejen fra Danmark til Skotland. Vi kan sågar fremvise alle praktiske dokumenter for dig, inden vi starter flytningen, således du ved selvsyn kan se at alt foregår efter bogen. Herudover er vi medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, hvilket er med til at understrege vores professionalisme.

Om selve transporten til Skotland foregår via skib eller lastbil afhænger af dine personlige præferencer, samt hvad der er lettest for os. Hvis du ikke umiddelbart har nogle præferencer eller specielle behov, så vælger vi i fællesskab den løsning der er bedst baseret på mængden af dit indbo. Langt de fleste flytninger foregår med lastbil, hvor indboet køres til Frankrig på vores Mercedes lastbiler, som fragtes med tog igennem Eurotunnelen, hvorefter lastbilerne igen står for at fragte indboet fra England til Skotland. Som sagt får du dog begge valgmuligheder, når du vælger os som din flyttepartner. Vi er enormt fleksible og omstillingsparate, hvorfor du er garanteret en problemfri flytning, uagtet om du vælger den ene eller anden transportmulighed.

Der er et væld af gode grunde til at vælge os, når du skal have en professionel samarbejdspartner i forbindelse med en udlandsflytning. Vores professionalisme, knowhow og erfarne flyttemænd hjælper dig således igennem hele forløbet. Allerede ved nedpakningen af dine ting herhjemme står vi klar med en hjælpende hånd, så du kommer godt fra land med din flytning.

Vi har flere professionelle pakmestre ansat, der hurtigt og effektivt kan stå for nedpakningen af dit indbo. Du må uomtvisteligt have mange praktiske ting at tænke på; Hvor skal børnene gå i skole? Hvad med dit nye arbejde? Ubesvarede spørgsmål er der nok af – derfor kan vores hjælp med nedpakningen hurtigt vise sig at være givet godt ud, da det sparer dig for megen besvær. Desuden bliver det også billigere at opmagasinere de ting, som du ikke umiddelbart ønsker at flytte med til Skotland. Opmagasineringsprisen beregnes nemlig ud fra, hvor meget dit indbo fylder; desto mere effektivt det er pakket, desto billigere bliver det altså. Vores pakmestre kan med garanti pakke dit indbo op til 70 % mere effektivt ned, hvorfor du altså hurtigt kan spare mange penge på den lange bane. Selve opmagasineringen kan vi også være behjælpelig med, eftersom vi har Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2. Her kan du få opbevaret alt fra enkelte flyttekasser til hele lastbiler med bohave – det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Vores lager er beliggende bare 15-20 minutters kørsel udenfor København i Hedehusene; vi er derfor hele Sjællands centrallager, når det kommer til opbevaring af indbo og lignende. Selvom vi har et stort videoovervåget og opvarmet lager, så er prisen hos os ofte lavere end diverse self-storage depoter rundt omkring i København.

Når vi foretager en nedpakning af din lejlighed eller dit hus, så foregår det selvfølgelig med stor respekt for dine ejendele. Vi går effektivt og dybt professionelt til værks, hvorfor en nedpakning som regel ikke tager mere end en eftermiddag. Dette skyldes vores brug af moderne udstyr, som gør det hele nemmere og mere overskueligt. Vi har blandt andet investeret i en praktisk flyttelift, der gør det nemt at flytte store møbler ned fra 1.- og 2. sal. Flytteliften er enormt fleksibel, og kan komme ind i alle opgange og baggårde – det tør vi godt garantere. Herudover så har vi også flere ergonomiske sækkevogne, der kan ’gå’ på trapper; disse bruger vi til at flytte hårde hvidevarer og lignende. Vores udstyr sparer såvel dig som vores flyttemænd for mange tunge løft, ligesom det også betyder, at vi kan klare en flytning markant hurtigere end markedets mange andre flyttefirmaer.

Når vi har nedpakket dit indbo, eller du selv har gjort det, så står vores Mercedes lastbiler klar til at flytte det fra Danmark til Skotland. Dette kan som sagt foregå via skibsfart eller Eurotunnelen; uanset hvilken løsning du vælger, så er dit indbo forsikret hele vejen. Indregnet i prisen er også vejskatter og dets lignende.

Efter at dit indbo er kommet sikkert frem til din nye bopæl, så står vi minsandten klar med endnu en hjælpende hånd. Vi kan således også tilbyde dig hjælp med udpakningen; dette er særligt relevant, hvis du skal flytte ind i et etagebyggeri, hvor det kan være rart at få hjælp med møblerne. Her giver vores professionelle flyttemænd gerne en hånd med, således du hurtigt kan få møblerne på plads i dit nye hjem. Vi medbringer naturligvis vores udstyr til Skotland, hvis omstændighederne kræver det.

Er du i tvivl om, om vi er det rigtige flyttefirma for dig? Så kan du i dette afsnit læse meget mere om vores moderne Mercedes lastbiler, der sørger for at dit indbo kommer sikkert fra A til B. Vi har således investeret i markedets bedste og mest driftssikre lastbiler, således dine ejendele står sikkert under hele transporten. Dette er meget vigtigt for os, da vores første prioritet altid er at bringe dit bohave trygt og godt frem til din nye adresse i udlandet.

I modsætning til mange af de andre lastbiler på vejene, så har vi valgt at skifte fra traditionelle bladfjedre til luftpuder. Det betyder, at lastbilerne kører på flere lag af disse puder, som aktivt går ind og afviser stød og huller fra vejen. Allerede her får du en markant bedre sikkerhed, da bladfjedrene ikke står nær så godt imod vejens ujævnheder. Herudover så er ladet udstyret med 6 spænderækker samt betrukket med filt; på denne måde står selv store møbler forsvarligt spændt fast, ligesom filten går ind og beskytter ved små rystelser.

At lastbilerne oven i købet er med til at fremhæve vores grønne profil er endnu et plus. Således kører vores Mercedes lastbiler utrolig langt på literen, hvilket da også har været et krav fra vores side af. Vi er naturligvis bevidste om, at vi kører flere kilometer om året end den gennemsnitlige dansker – derfor har det været vigtigt for os, at lastbilerne sparer miljøet for al unødvendig CO2 udslip. Desuden gør det også transporten billigere for dig, eftersom vi sparer penge på benzinregningen.

Har du brug for flyttekasser til dine ejendele?
Uanset om du skal flytte fra den ene adresse i Danmark til en anden, eller om du skal flytte fra Danmark til Skotland, så har du formentlig brug for flyttekasser til at pakke dine ting ned i. Flyttekasser koster som regel imellem 90 og 120 kroner stykket, hvorfor det hurtigt løber op, hvis man skal have nedpakket en hel lejlighed eller et helt hus. Heldigvis går vi gerne en ekstra mil for dig; derfor har vi sørget for gratis flyttekasser til alle vores kunder.

På denne måde er du garanteret en god start på din flytning, da du altså får alle de flyttekasser du har brug for kvit og frit – ingen skjulte gebyrer eller depositum. Som en ekstra bonus får du oven i købet lov til at beholde flyttekasserne efterfølgende, således du allerede har dem klar, når/hvis du skal flytte fra Skotland igen i fremtiden.

Du kan få vores gratis flyttekasser, uanset om du selv vil håndtere nedpakningen eller have vores pakmestre til det. Udover flyttekasserne så hjælper vi også med gratis flyttetæpper, som du kan pakke dine lidt større møbler ind i. For at få adgang til vores flyttekasser og flyttetæpper, så skal du blot udfylde formularen her på siden, hvorefter vi vender tilbage med nærmere information.

Dét bør du vide om Skotland, inden du flytter
Skotland er et naturskønt land i det nordvestlige Europa. Som den øvre del af Storbritannien hører landet ind under Det Forenede Kongerige Storbritannien, men er en selvstyrende nation. Foruden fastlandet består landet også af øgrupperne Shetlandsøerne, Orkneyøerne og Hebriderne.

Der bor i dag lidt over 5 millioner mennesker i Skotland. Landets hovedstad er Edinburgh, der huser cirka 500.000 indbyggere. Edinburgh er dermed ikke den største by i landet, eftersom Glasgow har godt og vel 1 million indbyggere. Danske tilflyttere bor primært i Edinburgh eller Glasgow.

Skatteregler i Skotland
Der hersker de samme skatteregler i Skotland som det øvrige Storbritannien (England, Nordirland og Wales). Den fulde skattepligt opstår først når en person har opholdt sig i landet i mere end 183 dage indenfor et skatteår. Skattesystemet er bygget op omkring progressivt stigende beskatning, der i bund og grund betyder, at skatten er højere af det sidst tjente pund end af det først tjente.

Den præcise skat afhænger altså af hvor meget du tjener; således starter skatten ved 20 %, men stiger op til 40 % af det man tjener over 32.000 pund på årsbasis. Tjener man omvendt under 9440 pund på et helt skatteår, så er man frataget for at betale én eneste krone i skat.

Udover skat så betaler man også National Insurance i Skotland, der er en pendant til den danske sygesikring. Procenten er her 12 %, der bliver fratrukket ens grundløn.

I Skotland er valutaen Pund Sterling. Landet er desuden kendt for deres øl produktion, hvor hovedstaden Edinburgh huser det største bryggeri i Storbritannien, nemlig Scottish & Newcastle.

Landet består af flere områder, hvor man får lidt af det hele i form af Højlandet i nord, Lavlandet i den centrale bælte og højdedrage samt bjerge i syd. Landet er enormt naturskønt, hvilket man hurtigt vil opdage og sætte pris på, når først man er bosiddende i landet.

At flytte til Skotland
Der er som sagt en del udfordringer forbundet med at flytte til Skotland. Det er dog ikke noget vi ikke kan klare hos Flyttefirma Sjælland, hvor vi i mere end 20 år har hjulpet et hav af danskere med deres udlandsflytning. Derfor kan vi med sikkerhed håndtere din flytning, uagtet om du skal flytte til Edinburgh, Glasgow, Aberdeen eller en helt fjerde by. Vi kan vores kram og sørger altid for, at dine ting kommer sikkert frem til din nye bopæl.

Du kan komme godt fra land med din flytning til Skotland allerede i dag, da vi giver dig muligheden for at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud her på hjemmesiden. Du får et skræddersyet tilbud, der er tilpasset dig og de omstændigheder, som gør sig gældende ved din flytning. Vi svarer så vidt muligt på alle forespørgsler samme dag, som vi modtager dem.

Scroll to Top