Flytning til Kroatien

Er du på jagt efter et professionelt flyttefirma, der kan hjælpe dig med din flytning til Kroatien? Hos Flyttefirma Sjælland er vi eksperter i udlandsflytning – med mere end 20 års erfaring har vi styr på alle forsikringer, regler og dets lignende, hvilket gør os til en oplagt samarbejdspartner. At vi har styr på det hele understreges af, at vi er medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der er en eksklusiv skare af de absolut bedste flyttefirmaer herhjemme.

Når du flytter til udlandet med os som partner, så foregår alt efter bogen. Vi har stor fokus på, at dine ting bliver fragtet sikkert frem til din nye adresse, hvorfor vi naturligvis konstant forsøger at optimere processerne. Vi har blandt andet investeret massivt i nyt udstyr og nye lastbiler på det seneste, der gør det hele nemmere og sikrere for dig.

Flyttefirmaet cover Flytning til Kroatien
Flyttevogn

Flytning til Kroatien

At flytte til Kroatien er en stor beslutning; derfor står vi klar med al den vejledning og assistance du har behov for. Det er kort sagt dig selv, der bestemmer, hvor meget vi skal være involveret i flytningen. Nogle vælger udelukkende at lade os stå for transportdelen, imens andre også ønsker hjælp til ned- og udpakning af ejendele. Valget er ene og alene dit!

Lyder vi som et flyttefirma for dig? Så tøv ikke med at kontakte os for yderligere information. Vi har gjort det nemt for dig at indhente et uforpligtende tilbud her på hjemmesiden, hvor du via vores tilbudsformular kan få et udførligt tilbud på netop din flytning til Kroatien. På denne måde kender du til alle omkostningerne, inden du siger ja. Vi udsender altid tilbud på e-mail for din egen sikkerheds skyld, da det trods alt er rart for dig at have noget sort på hvidt, som du kan forholde dig til og nærstudere i ro og mag. Når du udfylder formularen, så skal vi blot bruge information omkring afhentningsadresse, mængde af indbo samt din nye adresse (eller område) – det tager med andre ord ikke mere end 5-10 minutter at komme i gang.

Hos Flyttefirma Sjælland er vi meget mere end ’bare’ et transportfirma; vi ønsker, at give dig den bedst-mulige totaloplevelse, hvor du udover selve transportdelen også kan få hjælp til såvel nedpakning af dine ting herhjemme som udpakning på din nye adresse. Vi gør kort sagt alt for, at det hele skal forløbe så smertefrit for dig som overhovedet muligt.

Hvis du ønsker hjælp til nedpakningen, så rykker vores professionelle pakmestre ud til din adresse og sørger for at alle dine ejendele pakkes forsvarligt ned. Udover at sikkerheden er i top, så kommer dit indbo også til at fylde markant mindre, hvilket i sidste ende gør det billigere at få fragtet til Kroatien.

Som sagt har vi for nylig investeret massivt i nyt udstyr, som blandt andet kan bruges til nedpakning af indbo. Der er her tale om flere ergonomiske sækkevogne samt en praktisk flyttelift, der gør det nemt at få store møbler, hårde hvidevarer og flyttekasser ned fra både første, anden og tredje sal. Vores flyttelift kaldes i daglige tale ’Baggårdskatten’, da den i kraft af sin fleksibilitet og størrelse kan komme ind i 99 % af alle baggårde. Dette er et stort plus, hvis du for eksempel bor i en lejlighed i indre København, hvor det ellers normalt er svært at komme til med store maskiner og lifte.

Når vi nedpakker en lejlighed eller et hus, så har vi naturligvis udstyret med os, hvis omstændighederne kræver det. Ydermere så tager vi også gerne udstyret med til Kroatien, hvis det er nødvendigt at få flyttet store møbler og dets lignende op i et etagebyggeri. Vores udstyr sparer både dig og vores flyttemænd for mange tunge løft, ligesom det også sparer os en masse af tid.

Når du flytter med Flyttefirma Sjælland, så er du garanteret en god start, eftersom vi tilbyder alle vores kunder gratis flyttekasser – og når vi siger gratis, så er det selvfølgelig 100 % gratis. Dermed undgår du, at brænde flere tusinde kroner af på flyttekasser, eftersom vi sørger for, at du får rigeligt med flyttekasser til alt dit inventar.

Ikke nok med at du kan bruge flyttekasserne under hele flytteforløbet, så får du også lov til at beholde dem efterfølgende. Dette koster dig selvfølgelig heller ikke noget; på denne måde har du allerede flyttekasserne klar, når/hvis du ønsker at flytte fra Kroatien igen i fremtiden.

Udover de gratis flyttekasser så får du naturligvis også adgang til gratis flyttekasser, der er ideelle at pakke større møbler og skrøbelige ejendele ind i. Flyttetæpperne går således direkte ind og beskytter dine overflade – derfor bruger vi rigtig mange af disse for din sikkerheds skyld.

Såvel flyttekasser som flyttetæpper kan du nemt og hurtigt ansøge om her på hjemmesiden. Hvis du er i tvivl om mængden, så fortvivl ej – vi sørger altid for at runde op, således du har mere end nok flyttekasser!

At transportere indbo over så lange distancer som fra Danmark til Kroatien kræver meget af dit flyttefirma. Det er derfor enormt vigtigt, at du vælger et flyttefirma, som du stoler på, da der trods alt kan gå meget galt under denne del af flytningen. Heldigvis har vi fuldstændig styr på transportdelen, hvorfor du sagtens kan forvente, at dine ting kommer frem i samme stand, som du afleverede dem i. Vi behandler med andre ord dit indbo, som var det vores eget!

Selve transporten fra Danmark til Kroatien foregår med vores splinternye Mercedes lastbiler, der er markedets med afstand sikreste transportmiddel. Her bliver der på ingen måde gået på kompromis, tværtimod. Således kører Mercedes lastbilerne på flere lag af luftpuder, der yder en mere aktiv støtte end de traditionelle bladfjedre. Dette har stor betydning for dit inventars ve og vel; hvis der bliver kørt over huller i vejen, så går luftpuderne nemlig ind og afviser disse stød. Dermed står dit inventar sikkert hele vejen fra Danmark til Kroatien.

Ikke nok med ovenstående så er lastbilerne også udstyret med 6 spænderækker samt betrukket med filt. Hvis enkelte stød imod forventning ikke bliver afvist af luftpuderne, så har vi altså også garderet os inde på selve ladet, hvor dine ting står urokkeligt. Vi dobbelttjekker altid at tingene er spændt forsvarligt fast før afgang, således du slipper for at bekymre dig om denne del.

Rent teknologisk er Mercedes lastbilerne også i en klasse for sig; de er blandt andet udstyret med det nyeste GPS system samt automatiske bremsesensorer, der blot gør det hele endnu mere sikkert og smertefrit. GPS systemet betyder, at vi altid kan overholde din tidsplan, da vi nemt kan navigere udenom trafikale problemer undervejs, imens bremsesensorerne hjælper til, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning på motorvejen.

Der er kort sagt tænkt på alt, når du flytter med os. Vi forsøger hele tiden at forbedre sikkerheden yderligere – vi nægter kort sagt at stille os tilfredse. Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så er du naturligvis dækket af vores forsikring, ligesom vi kvit og frit reparerer dine ting. Ydermere betaler vi også økonomisk erstatning, hvis en reparation ikke er tilstrækkelig. Det skal dog siges, at vi undgår langt de fleste skadessager, netop fordi vi går så professionelt og omhyggeligt til værks.

Mange vælger at få opbevaret dele af deres indbo, imens de bor i udlandet. Hos Flyttefirma Sjælland er vi stolte over at have Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2. Vores lager er beliggende ved motorvejsafkørsel 8 i Hedehusene blot 800 meter fra motorvejen. Dette gør det utrolig nemt at nå rent logistiks, uanset om du er i personbil med trailer eller lastbil.

Ikke nok med at lageret er stort, så er det også enormt godt beskyttet. Ligesom med alt andet vi foretager os, så går vi ikke på kompromis med sikkerheden inde på selve lageret. Derfor har vi valgt at udstyre hele lageret med videokameraer, der varetages af vagtfirmaet Dansikring. Overvågningen strækker sig til alle rum og gange, hvorfor du trygt kan opbevare dine ting hos os. Herudover så har vi indhegnet hele bygningen med pigtråd samt installeret højlydte alarmer og store spotlys, der vækker halvdelen af den omkringliggende by, hvis uvedkommende skulle forsøge at skaffe sig adgang.

Udover at sikkerheden er helt i top, så har vi også investeret i lagerstyringssystemer, som gør det nemmere at finde dine ting. Derfor opmærker vi også alt ligeså snart det ankommer til lageret, da vi på denne måde hurtigt kan finde det frem igen, når du har brug for det.

Ikke nok med ovenstående så er lageret også:

• Tyverisikret
• Skadedyrssikret
• Opvarmet

At lageret er opvarmet betyder, at du sagtens kan have elektronik og lignende stående – også i længere perioder. Her skiller vi også væsentligt ud fra diverse self-storage lagre, som sjældent opvarmer deres lokaler. Vi betaler dog gerne lidt ekstra på varmeregningen, således du med ro i sindet kan overlade dine dyrebare ejendele til os.

Selvom vi har gjort meget ud af vores lager, så er det på ingen måde dyrere end markedets mange alternativer. Faktisk har vi sat en dyd i at være både bedst og billigst. Det er desuden værd at bemærke, at den først løbende måned altid er gratis.

Hvis du ønsker opbevaring hos os, så kan du nemt og uforpligtende indhente et tilbud via hjemmesiden, hvorefter du ved selvsyn kan se nærmere på vores lave priser. Vi sender selvfølgelig tilbuddet ud på e-mail, så du har noget konkret at forholde dig til.

Kroatien er for ganske nylig blevet optaget i EU fællesskabet, hvilket betyder, at du som dansker frit kan rejse til landet og søge arbejde. Skal du bo i Kroatien i over 6 måneder, så skal du melde det til din danske kommune, således du ikke bliver dobbeltbeskattet.

Kroatien er et smukt land bestående af det store fastland samt mere end 1100 øer ud for kysten. Netop kysten er ét af Kroatiens kendetegn, da man med over 6000 km. kystlinje har et hav af lækre strande og havnebyer. De fleste danskere i Kroatien har investeret i et ’sommerhus/helårsbolig’ langs kysterne, hvor der er ualmindeligt smukt.

Alt i alt måler Kroatien 56.542 km2. Landet har et indbyggertal på godt og vel 4,3 millioner mennesker, hvoraf størstedelen er af kroatisk herkomst. Det officielle sprog i landet er kroatisk; hvis du ikke har kendskab til dette inden afrejse, så kan du med fordel lære det basale inden du tager afsted, da det trods alt gør omstillingsfasen en anelse nemmere.

Indkomstskatten i Kroatien er progressiv, hvilket vil sige den kan udgøre alt fra 15 til 45 % af din indkomst. Selskabsskatten er desuden 20 %. Herudover kommer der også kommunale skatter på – disse varierer fra 10-18

Én af de helt store fordele ved Kroatien er det generelle prisniveau i lavet, som er markant under det vi kender fra herhjemme. Man kan sagtens tage ud og få sig et godt måltid mad samt en glas vin for 40 kroner, hvilket siger lidt om priserne, der bestemt er værd at tage med, når man går med planer om at flytte til det unikke land imod syd.

Kort om Kroatien:
• Indbyggertal: 4,3 millioner
• Populære byer: Zagreb, Split og Zadar
• Hovedstad: Zagreb
• Valuta: Kuna

Lyder Kroatien som et land for dig? Så kan du nemt, hurtigt og helt uforpligtende indhente et tilbud på din flytning til Kroatien her på hjemmesiden. Vores tilbudsformular er behagelig at gå til, da vi blot skal bruge et fåtal af informationer før vi kan komme med et præcist tilbud, som ikke vil variere meget fra den endelige slutpris. Vores professionalisme og erfaring betyder, at vi altid er meget præcise, hvad angår disse tilbud, som maksimalt vil variere 10-15 % fra den endelige pris (det kan både være op og ned).

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os via telefon, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig efter bedste overbevisning.

Scroll to Top