Flytning til Grækenland med professionelt og kvalitetssikret flyttefirma

Hvis du skal flytte til Grækenland, så kan du med fordel benytte vores flyttefirma til at stå for fragten af dine ejendele og møbler. Vi er ikke alene hele Sjællands foretrukne Flyttefirma, men har også stor erfaring indenfor internationale flytninger, hvor vi hjælper Danskerne med at bosætte sig i udlandet. Hvis du mangler et tilbud på din flytning til Grækenland, så benyt vores flytteformular, hvorefter vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

Flyttefirmaet cover Flytning til grækenland

Flytning til Grækenland med professionelt og kvalitetssikret flyttefirma

Grækenland er et attraktivt sted at bosætte sig for mange Danskere, der gerne vil have mere sol og varme, men samtidig vil være i overskuelig afstand af Danmark. Når man bevæger sig gennem mange lande, som tilfældet er ved en flytning til Grækenland, så er der også en masse regler og bestemmelser man må følge for at kunne gennemføre flytningen – vi hos Flyttefirma Sjælland har til fulde overblik over hvordan disse hænger sammen, derfor vil du når vi står for din flytning til Grækenland heller ikke opleve ubehagelige overraskelser undervejs.

Flytning til Athen eller ved middelhavskysten

Det sted i Grækenland der samler flest danskere er uden tvivl Athen, en flytning til Athen indebærer at man bevæger sig gennem det gamle Jugoslavien såvel som Albanien for at nå frem – her er stadig en del uklare regler man skal følge, men disse har vi styr på.

Mange danskere vælger også at bosætte sig nær kysten, hvor man finder den naturlige charme der er ved at bo under sydlige himmelstrøg med godt vejr og sydlandsk stemning. Vores flyttemænd fragter dine ejendele helt til døren, så kan du tage flyet og stå klar når vi ankommer.

Hvis man ikke vælger at benytte en professionel flytteforretning til flytningen til Grækenland, så kan man godt opleve nogle problemer med at forsikringen ikke altid vil dække ved uheld eller skader på møbler og andre genstande. Vi har forsikringerne i orden, og kan derfor garantere dig fuld dækning hvis uheldet er ude, dette gør at man har en sikkerhed i forhold til at alt forløber som planlagt. Det er også vigtigt at der er 110% styr på nedpakningen, da man ofte skal deklarere sine ejendele og fragten i det hele taget, her skal der specifikt være skrevet ned hvad der fragtes.

Hvis man ikke vælger at medbringe alle sine ting til det nye land, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland med glæde hjælpe dig med opbevaringen. Vi har et topmoderne og kvalitetssikret lager, hvor du får fornuftige priser kan få alt opbevaret indtil du igen en dag vender tilbage til Danmark – eller du vælger at få de resterende ting flyttet til dit nye hjem.

Uanset om du ønsker tilbud på flytning eller opbevaring, så benyt vores flytteformular i højre side, hvorefter vi vil vende tilbage med svar og tilbud på din forespørgsel – lettere bliver det ikke!

handymandservice under flytning
Flyttemand
Scroll to Top