Flytning til Ungarn

Lad Flyttefirma Sjælland hjælpe dig med din flytning til Ungarn – så er dit indbo i trygge hænder! Som et professionelt flyttefirma, så har vi selvfølgelig stor fokus på, at alt i forbindelse med din flytning til udlandet skal foregå så problemfrit som overhovedet muligt. Derfor yder vi altid en dedikeret og engageret indsats, således du får den bedst-mulige oplevelse.

Flyttefirmaet cover Flytning til ungarn
Ungarn by

Flytning til Ungarn

Når vi foretager flytninger til Ungarn, så er vi selvfølgelig behjælpelige med meget mere end ’bare’ transporten af dine ejendele. Vi har således samlet et stort hold af kompetente og viljestærke flyttemænd, der står klar til at hjælpe med stort og småt fra start til slut. Det betyder blandt andet, at vi også kan tilbyde hjælp med nedpakningen af dit indbo herhjemme samt udpakningen i Ungarn. Dette og meget mere vil vi kigge nærmere på herunder, hvor vi detaljeret vil beskrive, hvordan en typisk udlandsflytning med Flyttefirma Sjælland forløber.

Selvom du formentlig fokuserer meget på sikkerheden og dets lignende, så kommer vi ikke udenom, at prisen naturligvis også har meget at sige, når du skal vælge et flyttefirma. Derfor forsøger vi altid at prisoptimere vores fantastiske flytteservice, således du får det så billigt som overhovedet muligt. Du kan ved selvsyn nærstudere vores priser ved at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning. Alt du skal gøre er blot at udfylde vores online tilbudsformular, hvorefter vi vender tilbage med en pris indenfor 24 timer. Vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser samme dag, som vi modtager dem. Du får tilbuddet sendt på mail, så du i ro og mag kan gå i dybden med det samt har det hele liggende sort på hvidt. For at komme i gang skal du blot klikke på den røde knap herunder.

Uanset om vi hjælper til med din flytning indenfor landets grænser, eller når du skal flytte til udlandet, så står vi klar med gratis flyttekasser til alt dit indbo. På denne måde er du garanteret en god start på din flytning, eftersom du allerede her sparer flere tusinde kroner. Flyttekasser koster således i gennemsnit 90-110 kroner, hvorfor du altså hurtigt kan spare mange penge, hvis du vælger os som din flyttepartner.

Uanset om det blot er et lille værelse eller et helt hus du skal have nedpakket, så gælder vores tilbud vedrørende gratis flyttekasser. Der er altså ingen umiddelbar grænse, hvad angår antallet eller dets lignende. For at få fingrene i flyttekasserne, så skal du blot udfylde vores onlineformular, hvorefter vi vender tilbage med afhentningssted.

Udover flyttekasser så får du også adgang til vores flyttetæpper; disse er naturligvis også helt gratis. Flyttetæpper er ideelle, når du skal have pakket lidt større møbler ind som for eksempel spisebordet eller spisebordsstolene. Større møbler er nemlig ofte udsat for lidt af hvert under transport, hvorfor brugen af flyttetæpper er helt essentiel, da det forbedrer sikkerheden markant. Dermed undgår du ridser og andre skavanker som følge af ujævne veje. Særligt når vi skal fragte dit indbo over en længere distance, som for eksempel fra Danmark til Ungarn, så kan dette vise sig at være essentielt.

Når vi flytter dit indbo (eller dele af det) til Ungarn, så foregår det hele naturligvis under ordnede forhold. Vi forbedrer hele tiden vores udstyr, således du altid er garanteret en smertefri flytning, hvor dit indbo kommer frem i intakt stand. Det er vores første prioritet, at dine ejendele kommer sikkert frem – derfor har vi fornylig investeret i splinternye Mercedes lastbiler, der står for transporten såvel til som fra Ungarn.

Mercedes lastbilerne er udstyret med det nyeste udstyr; der er blandt andet automatisk bremsesensor i alle lastbilerne, som altså går ind og bremser automatisk, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning. Herudover er lastbilerne også udstyret med det nyeste GPS-system på markedet, der hele tiden opdaterer ruten – på denne måde undgår vi blandt andet længere trafikkøer, da vi bliver ’advaret’ på forhånd og dermed kan navigere udenom. Særligt hvis du skal flytte til et lidt atypisk sted i for eksempel Ungarn, så er det vigtigt med opdaterede vejkort, der viser os vej, således vi undgår forsinkelser.

Udover at være opdateret med det nyeste indenfor teknologiens verden, så er lastbilerne også utroligt forsvarlige at fragte indbo med. Der er blandt andet 6 spænderækker på ladet, ligesom hele det indvendige lad er betrukket med filt. På denne måde kan dine ting spændes forsvarligt fast, ligesom filten går ind og afviser små stød og gnidninger undervejs. Når det kommer til den overordnede sikkerhed, så kører lastbilerne i øvrigt på flere lag af luftpuder, der aktivt går ind og afviser stød fra huller i vejen. I Ungarn bøvler man ofte med ujævne veje, da vejnettet ikke er helt så opdateret, som det vi kender fra herhjemme, hvorfor det er essentielt med en aktiv stødafviser som luftpuderne. Her skiller vi hos Flyttefirma Sjælland os ud fra konkurrenterne, der stadig bruger lastbiler med traditionelle bladfjedre – luftpuderne yder en mere aktiv støtte, der resultere i at dit indbo står markant mere sikkert under transport.

Ovenstående betyder, at vi forebygger langt de fleste skader og skavanker. Vi har en utroligt få skadessager, hvilket i høj grad skyldes udstyret samt vores flyttemænds professionelle tilgang til tingene. Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar. Vi har derfor indgået en samarbejdsaftale med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi reparerer eventuelle ridser i bordpladen og lignende kvit og frit. På denne måde kan du altid være sikker på, at du får tingene i samme stand, som vi har modtaget dem. Som sagt undgår vi dog langt de fleste skadessager qua vores lastbiler og flyttemænd!

At lastbilerne oven i købet passer perfekt ind i vores grønne profil er bare endnu et plus. Således kører de nye lastbiler markant længere på literen end de ældre modeller, hvorfor vi ikke forurener mere end højst nødvendigt. Dette er selvfølgelig et plus, da det holder både din og vores samvittighed ren. Vi er bevidste om, at vi kører flere kilometer end den almindelige dansker, hvorfor dette har været et meget vigtigt punkt for os i forbindelse med investeringen.

Vi mener, at vi er det oplagte valg, når du leder efter en professionel flyttepartner, der kan varetage din flytning til Ungarn med præcision og dedikation. Således har vi i mere end 20 år hjulpet adskillige danskere til udlandet, hvor Ungarn bare er én af mange destinationer. Vi har flyttet til selv de fjerneste egne af Europa, hvorfor du trygt kan få hjælp fra os, når du skal have flyttet nogle af dine ting til det store udland.

Som sagt er vi mere end ’bare’ et transportfirma; vi kan nemlig også hjælpe med såvel ned- som udpakning af dine ejendele. Vi har flere professionelle pakmestre ansat, der på ingen tid kan pakke dine ejendele effektivt og forsvarligt ned. Vi tør godt garantere, at dit indbo fylder op til 70 % mindre, hvis du benytter dig af vores pakmestre. Denne pladsbesparing sparer dig penge, eftersom det bliver billigere at fragte indboet til Ungarn – herudover er det også billigere at opmagasinere de ting, som du ikke umiddelbart ønske at tage med til udlandet, da prisen på opbevaring beregnes ud fra mængden af indbo. Desto mindre indboet fylder, desto lavere bliver prisen. At få hjælp af vores pakmestre kan desuden spare dig for mange tunge løft, eftersom vi naturligvis sørger for at store møbler, flyttekasser og lignende bliver pakket på lastbilen. For at gøre dette mere overskueligt har vi investeret massivt i nyt udstyr, der gør både ned- og udpakningen nemmere og mere tidsbesparende. Af udstyr kan blandt andet nævnes en praktisk flyttelift, som hjælper til med at få store møbler ned fra etagebyggerier. Herudover så har vi også flere ergonomiske sækkevogne, som kan ’gå’ på trapperne – disse er ideelle til flyttekasser og hårde hvidevarer.

Med flytteliften samt de ergonomiske sækkevogne kan vi klare en flytning på for eksempel indre Nørrebro utrolig hurtigt sammenlignet med markedets andre flyttefirmaer.

Når vi har fragtet dine ting til Ungarn, så står vi oven i købet også klar med en hånd her. Hvis du for eksempel skal bo i en lejlighed midt i Budapest, så kan det være rart at få hjælp til opbæring og udpakning, således du ikke står helt på egen hånd i en fremmed by. Vi har stor erfaring med at flytte til Budapest, hvorfor vi kender alt til de nemmeste fremgangsmåder, nærmest uanset hvor i byen du skal bo.

Selve opbevaringen kan vi naturligvis også hjælpe med hos Flyttefirma Sjælland. Således har vi Danmarks største opmagasineringslager på hele 4000 m2. Her kan dine ejendele stå trygt og billigt, imens du bor i Ungarn. Lageret ligger 10-15 minutters kørsel fra København i Hedehusene blot 900 meter fra motorvejsafkørsel 8. Dermed er det altså nemt at komme frem og tilbage, hvis du selv ønsker at bringe og afhente indboet. På trods af at vores lager rent sikkerhedsmæssigt ligger i den absolutte top, så opererer vi med Danmarks laveste priser på opbevaring i både korte og lange perioder.

Når du skal bo i Ungarn, så er det vigtigt, at prisen på din opmagasinering er til at overskue – særligt hvis du skal være udeboende i en længere periode, hvor omkostningerne ellers hurtigt løber op. Her kommer vores store lager dig til undsætning, således du i hvert fald kan spare penge på dette område. Vi har i dag mange kunder, der tidligere har haft deres indbo opmagasineret på et self-storage lager i København, men i dag får den samme mængde opbevaret til den halve pris hos os. Vi tør godt love, at vi i 9 ud af 10 tilfælde er den billigste løsning i og omkring København!

Vi er ikke gået på kompromis med sikkerheden på trods af den lave kvadratmeterpris. Vores lager er således tyverisikret, videoovervåget og opvarmet således dine ting står trygt og forsvarligt. Når vi får indbo ind på lageret opmærker vi det desuden med det samme, således det altid er nemt at finde igen. At have styr på lagerstyringen er essentielt, når vi har over 4000 m2 lagerplads – derfor er dette højt prioriteret. Vores videoovervågning styres af vagtfirmaet Dansikring, der overvåger hele lageret 24/7 alle årets 365 dage. Ydermere er lageret indhegnet med pigtråd og dets lignende, der gør det stort set umuligt for uvedkommende at komme ind. Hvis det skulle ske imod forventning, så har vi installeret store spotlys og højlydte alarmer udendørs, der sørger for at vække halvdelen af nabolaget samt tilkalder politiet. At vi har opvarmet hele lageret betyder desuden, at du sagtens kan have elektronik og skrøbelige møbler stående hos os.

Kort opsummeret får du på vores lager:

 • Videoovervågning 24/7 året rundt
 • Tyverisikring
 • Skadedyrsikring
 • Opmærkning og hjælp til udførsel af pakkelister
 • Indhegnet lager
 • Masser af plads til både flyttekasser og møbler
 • Effektiv lagerstyring
 • Opvarmet lagerhotel
 • Et centralt lager
 • Billig og hurtig udflytning da alting står klar på paller
 • Filmede paller med flyttekasser for at undgå støv, vand o.l.

Derfor mener vi, at vores lager er det oplagte valg, hvis du skal have opmagasineret ejendele i en kortere eller en længere periode. Desuden er første løbende måned altid gratis, ligesom vi også kan opbevare dine ting gratis i en kortere periode, hvis du for eksempel venter på en afgang til Ungarn.

Kunne du tænke dig, at høre mere om vores opbevaring? Så kan du indhente et gratis og uforpligtende tilbud her på siden, hvor vi skræddersyer et tilbud ud fra dine behov.

Du bør sætte dig ordentligt ind i selve landet Ungarn samt kulturen, inden du vælger at rive teltpælene op og flytte til landet. Dette kan du blandt andet gøre ved at opsøge ambassaden, som kan hjælpe dig med at få svar på alle de spørgsmål, som du måtte have inden afgang.

Mange danskere vælger at flytte til Ungarn, da pengene rækker længere, vejret er godt samt det faktum at landet generelt er meget smukt. Ungarn er omgivet af bjerge og floder, hvor særligt Donaufloden er kendt over hele verdenen. Herudover er Ungarn medlem af EU og NATO, hvorfor du frit kan rejse til landet og søge arbejde. Mange danskere i Ungarn arbejder da også hos ungarske firmaer, hvilket primært er i Budapest, Debrecen og Györ.

Der bor alt i alt cirka 10 millioner mennesker i det centraleuropæiske land, der foruden Donaufloden også er kendt for Balatonsøen, som i mange år har været mange danskeres foretrukne rejsemål. Hovedstaden i landet er Budapest, der med sine næsten 2 millioner indbyggere også er den med afstand største by. Historien omkring Budapest er spændende og unik, da det er historien om to byer, Buda og Pest, der ligger på hver sin side af floden Donau, som på smukkeste vis skiller hovedstaden i to. På Pest-siden finder man parlamentet, administrationsbygninger samt byens mange pragtfulde boulevarder.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi erfaring med at flytte til begge sider af Budapest, hvorfor vi altså sagtens kan varetage din flytning, uagtet om du ønsker at bo på Buda- eller Pest-siden. Desuden foretager vi også flytninger til landets andre byer samt alle landområderne – ingen opgave er for lille eller stor for os.

Har du fået mod på at høre mere om, hvordan vi hos Flyttefirma Sjælland kan hjælpe dig med din flytning til Ungarn? Så kan du allerede i dag indhente et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning, som du kan tage med dig på din videre færd. Vi sidder klar på tasterne til skræddersy et tilbud til dig, ligesom du naturligvis altid kan ringe på 50 99 99 99, hvis du har spørgsmål.

Har du efterhånden fundet ud af, at vi er det helt rigtige flyttefirma til at varetage din privatflytning? Så kan du nemt og bekvemt komme videre i processen ved at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning via vores online tilbudsformular. Vi har gjort det nemt for dig, da vi ikke ønsker, at du ’binder’ dig op på noget, inden du har set prisen sort på hvidt. Derfor kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud på e-mail. Tilbuddet kan du herefter læse igennem i ro og mag, hvorefter du kan vende tilbage, hvis det stemmer overens med dine forventninger.

Qua vores erfaring kan vi give et meget præcist tilbud, der blot vil variere 10-15 % fra den endelige slutpris. Det er som sagt helt uforpligtende – det eneste du skal gøre er at oplyse lidt forskellig information omkring flytningen, som vi kan skræddersy et tilbud ud fra.

Scroll to Top