Vognoversigt med kubik og størrelser

Hos Flyttefirma Sjælland har vi flere forskellige flyttebiler, derved har vi den bedste mulighed for at bruge den rigtige størrelse flyttebil til din flytning. Ved at have 3 forskellige varianter, så kan vi også sikre at vores kunder ikke behøver betale for mere plads, end hvad man reelt har behov for i forbindelse med sin flytning.


Flyttebil

5,9meter Lang, 2 Meter Bred, 2,6 Meter Høj
3Palle Pladser, 10 Kubik.

Lille Lastbil
8 Meter Længde 2.5 Meter Bred 3.5 Meter Høj
8 Palle Pladser, 25 kubik

Stor Lastbil
10 Meter Længde 2.55 Meter Bred 4 Meter Høj
18 Palle Pladser, 50 kubik

Alle vores flyttebiler har den nyeste miljøskånende teknologi installeret, samtidig med at vi benytter os af fartspærre som gør at vores chauffører maksimalt kan køre den tilladte hastighed. Alt dette gør at vi sikrer miljøet så godt som muligt. Teknologien der er installeret i vores flyttebiler er AD Blue, dette gør at vores vogne får blandet diesel med AD Blue, som gør at tungmetallerne der ellers er en af de store miljøsyndere, adskiller sig og falder til bunds, dermed ryger disse metaller ikke ud i luften som normalt. Vi har hos Flyttefirma Sjælland endvidere valgt at opgradere vores teknik, hvor det i Danmark er lovpligtigt at benytte sig af AD Blue 3, så er vi allerede længere ude i fremtiden og har sikret os, ved at benytte AD Blue 5.

Det er ikke alene vores flyttebiler, som holder et højt teknologisk niveau, i forhold til mange konkurrenter. Vi har også valgt at have flyttelift, som ikke benytter sig af Benzin, dette er ellers normalen i branchen. Vores el flyttelifter gør at man kan benytte dem indenfor, uden at der er nogen form for sundhedsmæssig risiko forbundet med dette, hvad der ville være pga. af os’ og røg ved brug af de ældre benzin modeller.

Opbevarings muligheder
Ved at have opbevaring tilgængeligt internt i vores firma, så kan vi tilmed sørge for at du ikke behøver købe lager plads eksternt når du flytter med os. Vi har billig opbevaring af dine ejendele, men samtidig så har vi sikret os kvalitet, sikkerhed og pakning er helt i top, dermed er dine ejendele i sikre hænder hos Flyttefirma Sjælland.