Her kan du finde priser på forskellige serviceydelser fra Flyttefirma Sjælland

Kære kunder alle vores priser finder du i under menuen under denne side, vi har inddelt priserne så ikke alle priser stå sammen, du skal derfor blot vælge om du vil læse om priser på privatflytning, priser på erhvervsflytning, priser på opbevaring eller priser på flyttelift flytning, på den måde er der ikke så mange priser du skal læse og dermed spare du tid og bliver bedre “klædt på” før den store flyttedag ud i dit hjem.

Vi har i Flyttefirma Sjælland flyttet lige siden år 1990 og har dermed en lang flytte og branche erfaring og har haft foden indenfor hos både Mini Trans og 3×34 som chauffør, flyttemand og vognmand, vi mener derfor vi har taget det bedste fra alle steder – gjort endnu bedre for i dag levere et produkt der er langt bedre end vores konkurrenters!

Kompetente innovative og resultatorienteret flytteløsninger og priser der matcher

Vi har i Flyttefirma Sjælland fundet kompetente flytteløsninger til din flytning og det vi sige vi har taget fagfolk og sat i gruppemøder med henblik på at udvikle et innovativt og resultatorienteret flytteløsning som ikke blot gjorde kunderne sparede penge, men også sparede miljøet og øgede omsætningen og dermed indtjeningen og det lykkedes.

En af vores store sejre i den kategori er vores speciel byggede flyttelift der dagligt sender folks indbo ind af deres vinduer i København og omegn, flytteliften er bygget så den nemt kan komme ind over alt, den kører på 220 volt så den er lydløs dvs. den ikke genere naboer eller firma der ligger i samme gård, flyttefolkene bliver ikke forurenet af en diesel motor der både larmer og forurener lige hvor man arbejder og den går en flytning på 5 timer klares på kun 1 time.

Det er løsninger Flyttefirma Sjælland dagligt udvikler og os når vi siger vi har flere på tapetet! Skal vi pakke dit indbo i containere foran din hoveddør når du skal på lager, alle skal din firma flytning planlægges så vi i stedet for af tage 1 kasse af gange tager 1 palle med 12 flyttekasser af gangen på samme tid, så er det Flyttefirma Sjælland du skal have fat i og det kan jo godt være planlægning koster en flytte koordinator men hvis så flytningen går 12 gange så hurtigt, så snakker vi om besparelser i 100 tusind kroner klassen.

Priser

Her er 4 nyttige links til priser:
Priser på privatflytning.

Priser på erhvervsflytning. Priser på opbevaring. Priser på flyttelift.